Dodaj do ulubionych

No i znowu ja....

24.11.04, 07:38
witam się pierwsza... ale nic to... dzień dobry Mamuśki :)

Izabela, mama Pauliny
Obserwuj wątek
    • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 08:06
      a juz mialam nadzieje..........
      ze tym razem zdaze przed Toba
      • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 08:07
        Obiecuję jutro milczeć dopóki ktoś nie przywita się pierwszy...
        • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 08:10
          hehehehe, nie trzeba
          nie Twoja to wina zes ranny ptaszek
          • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 08:10
            I to bardzo ranny czasami :)
            • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 08:13
              bardzo bardzo? nooooooooooo
              brawo ja gdyby nie moja Ania to moglabym spaaac, mowie o sobocie czy niedzieli,
              bo w tygodniu.... i tak spie do ostatniej chwili, a potem biegam po calym
              mieszkaniu
              • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 08:16
                Ja wstaje rano o 5.35 i tak codziennie... kiedy w weekend uczelnia, to również
                bardzo wcześnie... a jeśli nie, to gdzieś 7 - 8... jakoś tak mam :)
    • olab1 Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 08:23
      tam mogę wygrać ja:-) Zaczynam pracę o 7,30 tak wię możecie jutro mieć
      konkurencję.
      Miłego dnia dla Wszystkich Mamuś. Nawet zaświeciło teraz słoneczko.
      • szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 08:25
        Noooo.... zabrzmiało groźnie :) cześć Olu :)
        • lippy Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 08:34
          oj chwilke mnie nie bylo, a tu licytacja jakas
          ja nie lubie rano wstawac :(, ale niestety najdluzej to udaje mi sie pospac do
          7.00, ale 5.35 ooooooooo brawo, dla mnie to zabojstwo
          • szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 08:36
            A dla mnie to poranek... o 7.00 to ja jestem w drodze do pracy :)
            • olab1 Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 08:41
              Ranne wstawanie ok 6 to w tygodniu normalka, gorzej jeśli to samo mnie spotyka
              w weekend, szczególnie taki wolny o dzajęć uczelnianych. A moja Mała to
              potrafi - czasem nawet wcześniej. Jest niezła:-)
              • szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 08:42
                Ja nie lubię rano długo spać... wolę się ciut wcześniej położyć i rano wstać
                skoro świt...

"Wstawaj, szkoda dnia..." :)
                • lippy Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 08:58
                  to zupelnie odwrotnie niz ja
                  ja nawet moge nie spac, ale nieznosze wychodzic z lozka, zwlaszcza w taka
                  pogode jak teraz
                  • szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:00
                    Pogoda dziś w stolicy koszmarna... wiatrzysko takie, że... halny conajmniej...

Dajcie mi tego, który takie wiatrzysko i zimę sobie wymyslił... już ja z Nim
                    porozmawiam...
                • olab1 Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:00
                  No dobra, przyznam się i napiszę o której idę zwykle spać, ach, dla wielu to
                  będzie szok, ostrzegam - idę spać razem z moją Gosią, czyli ok. 19. Straszne,
                  prawda? Czasem padam z nóg, czasem biorę książkę i czytam, czasem włączam
                  maleńką lampkę i patrzę na śpiącą córeczkę, czasem jest też mąż...
                  Dawne czasy, kiedy kładłam się po 22.
                  • szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:02
                    Hmmm... o 19.00 to ja często dopiero wracam do domu... a jeszcze np. umyć
                    naczynia, a coś sprzatnąć, uprać?? nieeee... no po prostu taka pora to dla mnie
                    abstrakcja... ale... chyba masz fajnie :)
                    • lippy Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:04
                      ooooooooo, ta ja podobnie jak szukaj_mnie
                      zreszta Ania idzie spac ok 20.30, usypiam ja, nieraz z nia zasne ;), ale raczej
                      wstaje by zrobic te wszystkie prace domowe, ktore w mniemaniu co
                      poniektorych "robia sie " same
                      • szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:06
                        Same, to się te wszystkie rzeczy robią w mniemamniu facetów...
                        • olab1 Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:10
                          Kiedyś 2 tyg.nie sprzątałam łazienki - nie było czasu. Nie zarosła brudem i
                          robale też się nie zalęgły. Prasowanie robię raz w tyg. wtedy Gosia idzie na
                          rączki do dziadków albo do tatuśka, sprzątam też tylko wtedy, gdy mam czas i
                          ochotę. Nie ogarnia mnie mania przedświątecznego sprzątania, po porstu wiadomo,
                          że mieszkanie musi byc jako-tako ogarnięte, bez względu na święta takie czy
                          inne.
                          • szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:13
                            Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić dwa tygodnie nie sprzątania... chyba tak nie
                            umiem... mogę ze dwa dni naczyń nie myć i odkurzać co dni kilka... i szału
                            przedświątecznego nie miewam... ale ktos to wszystko robić musi.. ot i co... :)
                            • olab1 Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:17
                              Wyszło na to, że jestem bałąganiarą;((( Nie jestem, tylko nie daję się
                              zwariować. Wiadomo, sprzątać trzeba, ale nie robię tego kosztem snu czy
                              odpoczynku. A tak poza tym ;-) jak juz biorę się za łazienkę to potem ślni i
                              pachnie, że hej! Naprawdę!
                              • szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:22
                                Oluś... ale ja wcale nie powiedziałam, że jesteś bałaganiara i tak nie
                                uważam... wcale a wcale... jesli tak to odebrałas, to bardzo Cię przepraszam...
                                • olab1 Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 10:34
                                  Iza!!!
                                  Co Ty gadasz, ja się nie obraziłam:-) O takie coś? No wiesz...
                                  Serdeczności, wkrótce się odezwę.
    • agamamaani Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:00
      a ja dopiero zaczęłam pracę.. CZeść wszystkim!
      • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:00
        Hello :)
        • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:04
          Mello:)
          • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:06
            Ot i co :)
            • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:07
              no nico;)
              tak sobie gawedzimy milo
              • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:08
                No widzę właśnie :)
          • bedada Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:09
            Cześć ja też dopiero zaczełam prace i od razu chciałam się z Wami przywitać. W
            Szczecinie słoneczko świeci. Pozdrawiam serdecznie. Dobrze,że dziś środa już
            bliżęj niż dalej do weekendu.
            • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:09
              To podrzuć troche tego słoneczka, u mnie jest niezbędne...
            • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:12
              sroda to dzien szczegolny
              mila dla mnie swiadomosc, ze jeszcze tylko czwartek ( ktory mija raz dwa trzy)
              i piatek (ktory juz wogole odczuwam wysoce weekendowo)

ale jutro mam chiwlowa "kontrole" Pan Prezes sie zapowiedzial na chwile...
              Szukaj_mnie, Ty masz doswiadczenie z Prezesami i obchodzeniem sie z nimi,
              podszepnij cus...
              • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:16
                Hmmmm... ja prezeskowi to kawkę super lux :) czasem jakieś cisteczko... kilka
                uśmiechów, pogodny nastrój, zero stresów, wszystkie papierki wyprowadzone na
                czysto, spotkania poumawiane... znaczy się pełen profesjonalizm :) (nie
                uprawiam za krótkich spódniczek - może nie muszę :))

A dla innych bosów: kawka i rozbrajający uśmieszek... :)
                • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:22
                  oooooooooo, to i ja podobnie
                  spodniczek tez nie nosze, zatem mysle bedzie dobrze
                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:24
                    Nie, nie... to nie tak... ja bardzo lubię krótkie i spódniczki i często je
                    noszę, ale nie służą mi one do załatwiania spraw z moim szefem... ale czasem
                    podczas negocjacji w kimś tam, się przydają :)
                    • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:32
                      no tak, ale jak wiesz, ja nie bardzo nadaja sie do tych super krotkich, a i do
                      dlugich tez nie szczegolnie, bo ja to jakas taka niewymiarowa jestem:(
                      • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:35
                        Ależ narzekasz... już Ci mówiłam - kochanego ciała nigdy za wiele... widocznie
                        masz nieforemne lustro, bo bzdury opowiada... pora kupić nowe :)
                        • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:37
                          hehehehe, i jak tu sie z Toba nie zgadzac
                          • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:41
                            Mysle, że się nie da :)
                            • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:42
                              tak jest;)
                              to se ne da pane Havranek
                              • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:44
                                A raport poranny dla generała to gdzie?? zapomnieliście sierżancie??
                                • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:47
                                  hehehehehe
                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:50
                                    niestety Pani (e) generale
                                    nic z moich planow nie wyszlo, i nie wiem czy w zwiazku z tym moge sie zalapac
                                    na te nalesniki dzis :(
                                    • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:53
                                      Zastanawiam się czy dac Wam sierżancie jeszcze jedną szanse...
                                      • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:55
                                        :(.........................
                                        • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:59
                                          Nie smuć się... będzie dobrze...
                                          • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:00
                                            smuce sie na wypadek nie otrzymania kolejnej sznasy
                                            • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:02
                                              Znaj moją wielkość :) dostajesz drugą szansę...
                                              • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:08
                                                o dzieki Ci
                                                • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:11
                                                  Alez nic to... bywam wspaniałomyślna :)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:14
                                                    mam nadzieje, ze nie tylko po dzisiejszych porannych % ROTFL
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:18
                                                    Ja jestem człowieczek bezalkoholowy :)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:22
                                                    o raju.......
                                                    a tak na marginesie, to ma jedna koleznake, ktora tak jak Ty
                                                    mieszka w stolycy ;)
                                                    jest Asystentka ...cos tam
                                                    jest chudziutka jak patyczek
                                                    nie pija alkoholu
                                                    i tez rozpoczela studia..
                                                    tylko nazywa sie inaczej i dzieci nie ma
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:28
                                                    Cóż za zbieżność... :) a ja ma na imię??

• lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:28
                                                    imie tez ma inne
                                                    nazwya sie malgosia
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:30
                                                    Ja nawet na drugie nie mam Małgosia :)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:34
                                                    hihihhihihi
                                                    to i dobrze
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:37
                                                    Nie lubisz tego imienia??
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 11:19
                                                    tego nie powiedzialam
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 11:27
                                                    Wiem, wiem... :)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 11:32
                                                    no
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 11:38
                                                    No i jak tam w pracy??
                                                  • olab1 Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 11:44
                                                    Iza, patrz wyżej "dwie się biją":)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 11:54
                                                    jestem jestem
                                                    neostarda mi szwankuje, baaaaaaaaaaardzo wolno chodzi
                                                    a i byl pan z oferta transportu, trzeba bylo sie usmiechac i nie mozna bylo
                                                    kilkac
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:02
                                                    Wiesz co, u mnie tez sie neo na maksa muliła, ale zrestartowałam kompa i jest
                                                    OK :)
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 11:57
                                                    czyli TY korzystasz?? :)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:01
                                                    ???????????????????????
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:02
                                                    To korzystanie było do Oli :)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:04
                                                    OK, bo mylalam juz, ze cos przegapilam i nie wykorzystalam czegos....kogos hm hm
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:06
                                                    Tego to już nie wiem... tylko Ty znasz odpowiedź...
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:08
                                                    :)
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:10
                                                    coooo??
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:11
                                                    nico, tak sobie
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:25
                                                    No niech Ci będzie...
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:30
                                                    my tu gadu gadu a chlop sliwki rwie jak to mowia
                                                    cos ja aktywna nad wyraz jestem od wczoraj hhihihih, do wczoraj to glownie
                                                    podczytujaca bylam
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:30
                                                    Czyżby to moja wina była??
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:33
                                                    absolutnie nie
                                                    tak tylko napisalam, a moze troche mnie napedzasz, bo tak milo sie dyskutuje...
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:35
                                                    No czyli jednak moja wina!!
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:36
                                                    kiedy ni ma roboty na juz............
                                                    troszke mozna sobie odpuscic, nie wiem tylko co Twoj Pan Prezes na to......
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:38
                                                    A Prezeska to ja sobie dzisiaj w teren beze mnie wysłałam :)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:38
                                                    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                                    zatem z braku nadzoru wynika ta aktywnosc
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:39
                                                    Mówiłam Ci swego czasu, że z podzielności uwagi :)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:40
                                                    taaaaaaaak
                                                    ja tez tak mowie ;)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:45
                                                    noooooooooooooooo i co z ta podzielnoscia???
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:45
                                                    Musiałam iść do księgowej :)
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:46
                                                    Ja tak nie mówie, ja tak mam :)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:46
                                                    oj
                                                    slabo sie znamy a juz Cie lubie
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:48
                                                    Alez i miło... :)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:50
                                                    a kto to jest Alez i milo??
                                                    ROTFL
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:50
                                                    Och y... miło mi tyle... i też Cie lubie :)
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:50
                                                    Ty - miało byc :)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:52
                                                    a (u) mnie tez jest Alez i milo;)
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:53
                                                    No nie, no wezmę i zabiję... ludziska trzymajta mnie, bo zabiję :)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:54
                                                    OK, juz przestaje
                                                    sluchaj, a moze by tak na GG sieprzeniesc co by Pani Zalozycielce nie zasmiecac
                                                    watkow prywata?
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:56
                                                    4470656 - zapraszam :)
                                                  • lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:56
                                                    no nie boj sie
                                                    mozemy zostac tu jesli Ci wygodniej
                                                  • szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:57
                                                    A ja coś takiego powiedziałam????????????? gdzie i kiedy??
    • monika_oli nadrabiam zaległości ;P 24.11.04, 09:18
      ... i witam się środowo. Co prawda w pracy jestem od 7 (z małym poślizgiem),
      ale dopiero teraz zaczynam jako-tako funkcjonować:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka