szukaj_mnie 24.11.04, 07:38 witam się pierwsza... ale nic to... dzień dobry Mamuśki :) Izabela, mama Pauliny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 08:06 a juz mialam nadzieje.......... ze tym razem zdaze przed Toba Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 08:07 Obiecuję jutro milczeć dopóki ktoś nie przywita się pierwszy... Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 08:10 hehehehe, nie trzeba nie Twoja to wina zes ranny ptaszek Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 08:13 bardzo bardzo? nooooooooooo brawo ja gdyby nie moja Ania to moglabym spaaac, mowie o sobocie czy niedzieli, bo w tygodniu.... i tak spie do ostatniej chwili, a potem biegam po calym mieszkaniu Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 08:16 Ja wstaje rano o 5.35 i tak codziennie... kiedy w weekend uczelnia, to również bardzo wcześnie... a jeśli nie, to gdzieś 7 - 8... jakoś tak mam :) Odpowiedz Link
olab1 Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 08:23 tam mogę wygrać ja:-) Zaczynam pracę o 7,30 tak wię możecie jutro mieć konkurencję. Miłego dnia dla Wszystkich Mamuś. Nawet zaświeciło teraz słoneczko. Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 08:25 Noooo.... zabrzmiało groźnie :) cześć Olu :) Odpowiedz Link
lippy Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 08:34 oj chwilke mnie nie bylo, a tu licytacja jakas ja nie lubie rano wstawac :(, ale niestety najdluzej to udaje mi sie pospac do 7.00, ale 5.35 ooooooooo brawo, dla mnie to zabojstwo Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 08:36 A dla mnie to poranek... o 7.00 to ja jestem w drodze do pracy :) Odpowiedz Link
olab1 Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 08:41 Ranne wstawanie ok 6 to w tygodniu normalka, gorzej jeśli to samo mnie spotyka w weekend, szczególnie taki wolny o dzajęć uczelnianych. A moja Mała to potrafi - czasem nawet wcześniej. Jest niezła:-) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 08:42 Ja nie lubię rano długo spać... wolę się ciut wcześniej położyć i rano wstać skoro świt... "Wstawaj, szkoda dnia..." :) Odpowiedz Link
lippy Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 08:58 to zupelnie odwrotnie niz ja ja nawet moge nie spac, ale nieznosze wychodzic z lozka, zwlaszcza w taka pogode jak teraz Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:00 Pogoda dziś w stolicy koszmarna... wiatrzysko takie, że... halny conajmniej... Dajcie mi tego, który takie wiatrzysko i zimę sobie wymyslił... już ja z Nim porozmawiam... Odpowiedz Link
olab1 Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:00 No dobra, przyznam się i napiszę o której idę zwykle spać, ach, dla wielu to będzie szok, ostrzegam - idę spać razem z moją Gosią, czyli ok. 19. Straszne, prawda? Czasem padam z nóg, czasem biorę książkę i czytam, czasem włączam maleńką lampkę i patrzę na śpiącą córeczkę, czasem jest też mąż... Dawne czasy, kiedy kładłam się po 22. Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:02 Hmmm... o 19.00 to ja często dopiero wracam do domu... a jeszcze np. umyć naczynia, a coś sprzatnąć, uprać?? nieeee... no po prostu taka pora to dla mnie abstrakcja... ale... chyba masz fajnie :) Odpowiedz Link
lippy Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:04 ooooooooo, ta ja podobnie jak szukaj_mnie zreszta Ania idzie spac ok 20.30, usypiam ja, nieraz z nia zasne ;), ale raczej wstaje by zrobic te wszystkie prace domowe, ktore w mniemaniu co poniektorych "robia sie " same Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:06 Same, to się te wszystkie rzeczy robią w mniemamniu facetów... Odpowiedz Link
olab1 Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:10 Kiedyś 2 tyg.nie sprzątałam łazienki - nie było czasu. Nie zarosła brudem i robale też się nie zalęgły. Prasowanie robię raz w tyg. wtedy Gosia idzie na rączki do dziadków albo do tatuśka, sprzątam też tylko wtedy, gdy mam czas i ochotę. Nie ogarnia mnie mania przedświątecznego sprzątania, po porstu wiadomo, że mieszkanie musi byc jako-tako ogarnięte, bez względu na święta takie czy inne. Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:13 Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić dwa tygodnie nie sprzątania... chyba tak nie umiem... mogę ze dwa dni naczyń nie myć i odkurzać co dni kilka... i szału przedświątecznego nie miewam... ale ktos to wszystko robić musi.. ot i co... :) Odpowiedz Link
olab1 Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:17 Wyszło na to, że jestem bałąganiarą;((( Nie jestem, tylko nie daję się zwariować. Wiadomo, sprzątać trzeba, ale nie robię tego kosztem snu czy odpoczynku. A tak poza tym ;-) jak juz biorę się za łazienkę to potem ślni i pachnie, że hej! Naprawdę! Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 09:22 Oluś... ale ja wcale nie powiedziałam, że jesteś bałaganiara i tak nie uważam... wcale a wcale... jesli tak to odebrałas, to bardzo Cię przepraszam... Odpowiedz Link
olab1 Re: Gdzie dwie się biją... 24.11.04, 10:34 Iza!!! Co Ty gadasz, ja się nie obraziłam:-) O takie coś? No wiesz... Serdeczności, wkrótce się odezwę. Odpowiedz Link
agamamaani Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:00 a ja dopiero zaczęłam pracę.. CZeść wszystkim! Odpowiedz Link
bedada Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:09 Cześć ja też dopiero zaczełam prace i od razu chciałam się z Wami przywitać. W Szczecinie słoneczko świeci. Pozdrawiam serdecznie. Dobrze,że dziś środa już bliżęj niż dalej do weekendu. Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:09 To podrzuć troche tego słoneczka, u mnie jest niezbędne... Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:12 sroda to dzien szczegolny mila dla mnie swiadomosc, ze jeszcze tylko czwartek ( ktory mija raz dwa trzy) i piatek (ktory juz wogole odczuwam wysoce weekendowo) ale jutro mam chiwlowa "kontrole" Pan Prezes sie zapowiedzial na chwile... Szukaj_mnie, Ty masz doswiadczenie z Prezesami i obchodzeniem sie z nimi, podszepnij cus... Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:16 Hmmmm... ja prezeskowi to kawkę super lux :) czasem jakieś cisteczko... kilka uśmiechów, pogodny nastrój, zero stresów, wszystkie papierki wyprowadzone na czysto, spotkania poumawiane... znaczy się pełen profesjonalizm :) (nie uprawiam za krótkich spódniczek - może nie muszę :)) A dla innych bosów: kawka i rozbrajający uśmieszek... :) Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:22 oooooooooo, to i ja podobnie spodniczek tez nie nosze, zatem mysle bedzie dobrze Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:24 Nie, nie... to nie tak... ja bardzo lubię krótkie i spódniczki i często je noszę, ale nie służą mi one do załatwiania spraw z moim szefem... ale czasem podczas negocjacji w kimś tam, się przydają :) Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:32 no tak, ale jak wiesz, ja nie bardzo nadaja sie do tych super krotkich, a i do dlugich tez nie szczegolnie, bo ja to jakas taka niewymiarowa jestem:( Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:35 Ależ narzekasz... już Ci mówiłam - kochanego ciała nigdy za wiele... widocznie masz nieforemne lustro, bo bzdury opowiada... pora kupić nowe :) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:44 A raport poranny dla generała to gdzie?? zapomnieliście sierżancie?? Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:50 niestety Pani (e) generale nic z moich planow nie wyszlo, i nie wiem czy w zwiazku z tym moge sie zalapac na te nalesniki dzis :( Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 09:53 Zastanawiam się czy dac Wam sierżancie jeszcze jedną szanse... Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:00 smuce sie na wypadek nie otrzymania kolejnej sznasy Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:02 Znaj moją wielkość :) dostajesz drugą szansę... Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:11 Alez nic to... bywam wspaniałomyślna :) Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:14 mam nadzieje, ze nie tylko po dzisiejszych porannych % ROTFL Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:18 Ja jestem człowieczek bezalkoholowy :) Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:22 o raju....... a tak na marginesie, to ma jedna koleznake, ktora tak jak Ty mieszka w stolycy ;) jest Asystentka ...cos tam jest chudziutka jak patyczek nie pija alkoholu i tez rozpoczela studia.. tylko nazywa sie inaczej i dzieci nie ma Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:28 Cóż za zbieżność... :) a ja ma na imię?? Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 10:30 Ja nawet na drugie nie mam Małgosia :) Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 11:54 jestem jestem neostarda mi szwankuje, baaaaaaaaaaardzo wolno chodzi a i byl pan z oferta transportu, trzeba bylo sie usmiechac i nie mozna bylo kilkac Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:02 Wiesz co, u mnie tez sie neo na maksa muliła, ale zrestartowałam kompa i jest OK :) Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:04 OK, bo mylalam juz, ze cos przegapilam i nie wykorzystalam czegos....kogos hm hm Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:06 Tego to już nie wiem... tylko Ty znasz odpowiedź... Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:30 my tu gadu gadu a chlop sliwki rwie jak to mowia cos ja aktywna nad wyraz jestem od wczoraj hhihihih, do wczoraj to glownie podczytujaca bylam Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:33 absolutnie nie tak tylko napisalam, a moze troche mnie napedzasz, bo tak milo sie dyskutuje... Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:36 kiedy ni ma roboty na juz............ troszke mozna sobie odpuscic, nie wiem tylko co Twoj Pan Prezes na to...... Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:38 A Prezeska to ja sobie dzisiaj w teren beze mnie wysłałam :) Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:38 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zatem z braku nadzoru wynika ta aktywnosc Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:39 Mówiłam Ci swego czasu, że z podzielności uwagi :) Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:45 noooooooooooooooo i co z ta podzielnoscia??? Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:50 Och y... miło mi tyle... i też Cie lubie :) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:53 No nie, no wezmę i zabiję... ludziska trzymajta mnie, bo zabiję :) Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:54 OK, juz przestaje sluchaj, a moze by tak na GG sieprzeniesc co by Pani Zalozycielce nie zasmiecac watkow prywata? Odpowiedz Link
lippy Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:56 no nie boj sie mozemy zostac tu jesli Ci wygodniej Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i znowu ja.... 24.11.04, 12:57 A ja coś takiego powiedziałam????????????? gdzie i kiedy?? Odpowiedz Link
monika_oli nadrabiam zaległości ;P 24.11.04, 09:18 ... i witam się środowo. Co prawda w pracy jestem od 7 (z małym poślizgiem), ale dopiero teraz zaczynam jako-tako funkcjonować:) Odpowiedz Link