szukaj_mnie 25.11.04, 12:03 Mamusie?? Pozamarzałyście za komputerkami czy jak?? Nikt już ciasta nie chce?? Halo!! Co się dzieje?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_oli Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:09 Ja właśnie wróciłam z "wycieczki do cywilizacji". Teraz mam gorący barszczyk i ciasto nie bardzo do niego pasuje, ale poproszę o kawałek na później. Odpowiedz Link
emilkaq Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:10 No jak to gdzie??? TU !!! A ciasto??? Łatwo powiedzieć poproszę, a potem nawet 50 brzuszków pod ścisłym okiem Beaty nie pomoże. Ale może jeszcze jedno nie zaszkodzi??? Pozdrawiam Aga mama Mikołaja Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:11 Na pewno nie zaszkodzi... dla Beaty tez mam :) Poproszę talerzyk :) Odpowiedz Link
yezyk Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:23 ja tez się staram :) może piszmy tylko w jednym wątku :) Odpowiedz Link
beata32 Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:29 Hej, Dziś nie będę krzyczała o brzuszki ... z doła głebokiego jak Rów Mariański, którego mam i tak nikt nie usłyszy ... nie wiem czy ciasto pomoże, chyba że z 2 kielonkami różowego półwytrawnego Shutter Home (które ostatnio wieczorami celebruję, ale się już skończyło :((( ) Odpowiedz Link
lippy Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:31 Izka chwilowo zajeta zastopia je,prosze ciacho+napoj%%%%%%%%% Odpowiedz Link
yezyk Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:32 Beata ... hmmm mój dół chyba głębszy. więc pukam do ciebie, no. nie daj się! Odpowiedz Link
beata32 Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:34 yezyk głębiej się nie da ... niemoc jakaś mnie opadła i jak nic nie puszcza - nawet ciacho mnie nie cieszy Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:41 Ta niemoc, to paskudna jesień... ale nic to... wiosna niedługo !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:40 Czy mogę o coś prosić szanowne Panie?? Nie znoszę, gdy ktoś mówi do mnie Izka... jeśli można.... Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:39 Beatko... ja mam tu jakieś różowe wineczko pod ręką... zapraszam... i ciacho jeszcze jest... i pogadamy... może Ci nieco przejdzie :) Odpowiedz Link
beata32 Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 14:05 Iza, dzięki ... kochana jesteś, ... ale szczególnie dziś nie pasuję do Waszego wesołego wątku może jutro będzie lepiej Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 14:12 Beatko, to nie za dziękuję... Rozumiem Cię, każdy miewa lepsze i gorsze dni... ale zobaczysz, że jutro zaświeci słonko i będzie lepiej ;) pamiętaj: nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej :) Trzymaj się ciepło... Odpowiedz Link
olab1 Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:44 Już jestem, zrobiłam sobie chwilę na sezamki, które uwielbiam. Pracuję w wolnych chwilach nad projektem - taka praca zaliczeniowa, niebędna do otrzymania dyplomu. Fajna sprawa. Iza, Ty masz chyba dziś wyjątkowe luzy w pracy:-)))) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:50 Ależ skąd!! Ja wszystko w międzyczasie... już nawet Katarzynki zaliczyłam :) Odpowiedz Link
lippy Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:51 oooooooooo, szukaj_mnie jest wszechstronna, potrafi robic kilka czynnosci w jednym czasie......:) Odpowiedz Link
lippy Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 12:53 ja??????????? ja wiem!! ja informuje kolezanke Odpowiedz Link
agamamaani Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 14:53 no ja jak zwykle się odchudzam, a pozatym miałam awarię sieci i byłam off line.. Aga Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 14:56 Nie ma żadnego odchudzania... ciasto czeka :) Odpowiedz Link
agamamaani Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 14:57 no nie w moim przypadku.. żadnego ciasta!!! Odpowiedz Link
bedada Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 14:57 Ja też poproszę jeszcze jeden kawałek.Ale mam dzisiaj dużo pracy.Oj.aż mnie głowa rozbolała! To może jeszcze mała kawka na postawienie. Odpowiedz Link
agamamaani Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 14:59 ja też już nie wiem w co ręce włożyć ale chwilę przerwy sobie robię.. to może się skuszę i herbatkę ciepłą poproszę Odpowiedz Link
agamamaani Re: Gdzie jesteście?? 25.11.04, 15:11 z soczkiem poproszę.. najlepiej malinowym Odpowiedz Link