szukaj_mnie 26.11.04, 07:40 Halo, halo, Drogie Mamy!! Już piątek :) Ja ma za sobą ciężką noc, więc teraz będę się próbowała obudzić... życzę wszystkim lekkiego dnia... :) Izabela, mama Pauliny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_oli Re: No i piątek!! 26.11.04, 07:55 Witam piątkowo. Czyżby ciężkie noce były zaraźliwe??? Ja też dziś taką miałam - moja córcia chora, praktycznie przez całą noc (z małymi przerwami) męczył ją koszmarny kaszel:( Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i piątek!! 26.11.04, 07:57 Moja - odpukać - zdrowa... ale śniły mi się takie koszmary, że w tej chwili czuję sie jak ktoś, kto nawet nie zmrużył w nocy oka... :( Odpowiedz Link
olab1 Re: No i piątek!! 26.11.04, 08:02 Witam i ja. Pięknie zagląda mi tu w oczka słońce:-) Ja mam za soba taką sobie nockę. U Was dziewczyny widzę wpływ Księżyca - była chyba pełnia. Dobrze, że chociaż leżałyście w łóżkach, a nie spacerowałałyście po rynnach i dachach... Macie jakiś sposób na potworny, straszny ból głowy? Zaraz wpadnę pod biurko... Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i piątek!! 26.11.04, 08:08 Witaj Olu!! Albo Ibuprom max - 2 sztuki, albo Solpadine - rozpuść 2 saszetki w połowie szklanki wody... A poza tym - to sen... choć wiem, że to nierealne... Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło... Odpowiedz Link
olab1 Re: No i piątek!! 26.11.04, 08:12 No właśnie już wzięłam ten Ibuprom max... Niestety, to nie sen. Miałam wczoraj fajny wieczorek z mężusiem (przepraszliśmy się), więc może dlatego... Chociaż nie, to chyba nie jest przyczyna. Jakoś będzie, mam nadzieję:-) Odpowiedz Link
yezyk Re: No i piątek!! 26.11.04, 08:07 cześć, jestem. i nawet dobry humor mam. zaraz jakaś herbatka. olab - mi na ból głowy pomógł nurofen i to bardzo skutecznie. pozdrawiam Odpowiedz Link
olab1 Re: No i piątek!! 26.11.04, 08:09 Już wzięłam Ibuprom. Mam nadzieję że pomoże. Dzięki. Odpowiedz Link
yezyk Re: No i piątek!! 26.11.04, 08:18 Olu, pomoże, pomoże.tylko dodaj ciepłej herbatki do tego i chwilkę spokoju ... Odpowiedz Link
lippy Re: No i piątek!! 26.11.04, 08:22 dzis juz nie wyczekalas;) hahhaha milego dnia rowniez ode mnie Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i piątek!! 26.11.04, 08:27 Oj, nie narzekaj... nie mogę patrzeć, kiedy tutaj tak milcząco... :) Odpowiedz Link
lippy Re: No i piątek!! 26.11.04, 08:45 KTOS mi kiedys powiedzial, ze nadzieja to.............. Odpowiedz Link
yezyk Re: No i piątek!! 26.11.04, 08:52 no bo jeszcze można, że matką głupich ale jak każda matka kocha swoje dzieci:)) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i piątek!! 26.11.04, 08:51 ...matka głupich... ale i ona ma swoje dzieci :) Odpowiedz Link
agamamaani Re: No i piątek!! 26.11.04, 08:46 ja też już dotarłam.. też po ciężkiej nocy.. Jkaieś koszmary senne mnie męczyły.. teraz kawką resztki snu odganiam.. Aga Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i piątek!! 26.11.04, 09:00 To było do "agamamaani" i sennych koszmarów, ale z Tobą również chętnie dłonie uścisnę... Odpowiedz Link
yezyk Re: No i piątek!! 26.11.04, 09:07 potem się zorientowałam, przepraszam za wtrącanie się ;) Odpowiedz Link
emilkaq Re: No i piątek!! 26.11.04, 08:55 A ja wczoraj miałam jakiegoś mega doła niewiadomo z jakiej przyczyny, (a może trochę wiadomo), popłakałam sobie troszkę rozmazujac tusz do rzęs na policzkach. Dziś rano efekt taki że mam mega worki pod oczami i wyglądam sobie tak srednio. Jakby tego było mało jutro mam dyżur w pracy, więc i weekend krótszy:( Czeka mnie też dziś wizyta u alergologa z Misiakiem, a mnie to wszystko dziś przerasta. Nic mi się nie chce i to tak od rana. Buuuuuuuuu Pozdrawiam piatkowo Aga mama Mikołaja P.S. U nas tez mocno świeci słoneczko Odpowiedz Link
yezyk Re: No i piątek!! 26.11.04, 08:58 to dziś przesyłam mnóstwo uśmiechów na tego maga doła :-))) aby juz po nim nic nie zostało :-))) Odpowiedz Link
bedada Re: No i piątek!! 26.11.04, 09:14 Cześć dziewczyny ja dopiero dotararłam do pracy(tramwaj się popsuł). Ale fajnie,że dzisiaj piątek,a ja mam pracy tyle,że nie wiem czy się wyrobię dzisiaj,ale będe zaglądała od czasu do czasu do Was. Odpowiedz Link
agamamaani Re: No i piątek!! 26.11.04, 09:16 no a ja właśnie się zabieram za poszukiwanie materiałów do pracy dyplomowej.. już chyba koniec mojej pracy na dziś.. Teraz już tylko nauka.. Już się dosyć napracowałąm w tym tygodniu.. :-) Aga Odpowiedz Link
lippy Re: No i piątek!! 26.11.04, 09:34 zatem ty co maja mase pracy- duuuuuuuuuuzo sily i promyki sloneczka tym co maja dola- mega mega mega sloneczko a tym co beda pisac prace....owocnych poszukiwan w zrodlach;) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i piątek!! 26.11.04, 09:53 No to ja zaraz cos kalorycznego skombinuje :) Odpowiedz Link
lippy Re: No i piątek!! 26.11.04, 10:05 no to karpatka tezmoze byc w poniedzialek przyniose napoleonki Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i piątek!! 26.11.04, 10:54 I tak oto zaczyna się piosenka Tik taka :) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i piątek!! 26.11.04, 12:21 Tak, tak, tak, to ja Tik Tak,a to mój mały znak :) I zaraz nas stąd pogonią :) Odpowiedz Link
lippy Re: No i piątek!! 26.11.04, 12:29 tik tak tik tak cos Ty, ten watek zyje dzieki nam Odpowiedz Link
agamamaani Re: No i piątek!! 26.11.04, 09:47 Yezyku, dopiero teraz odczytalam motto pod twoim postem... :-) piękne mniam. już mi się chce cookie!! Odpowiedz Link
ageman Re: No i piątek - i znowu obżarstwo ? 26.11.04, 14:24 O rety, dziewczyny, tu codziennie jest jakieś objadanie się słodyczami a z ćwiczeniami jakoś cieniutko.... To może by tak kilka przysiadów przed monitorem z okazji piątku :))) Aga Odpowiedz Link
lippy Re: No i piątek - i znowu obżarstwo ? 26.11.04, 14:43 eeeeeeeeeeee tam zycie i tak jest zbyt brutalne co by sie jeszcze cwiczeniami katowac Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i piątek - i znowu obżarstwo ? 26.11.04, 14:46 A propos obżarstwa: Przy mojej tuszy i fugurce, to ja się ćwiczeniami katować nie muszę... a słodyczy wcinam na kilogramy :) ot i co... i szczypioreczek jestem :) nikomu niczego nie ujmując... Odpowiedz Link
ageman Re: No i piątek - i znowu obżarstwo ? 26.11.04, 15:09 Ale kto tu mówi o katuszach, takie przysiady to sama przyjemność;)) Ale ja też mam ciężki dzień i nawet nie mogę zwalić na dzieci, no może na męża trochę, bo nad ranem zaczął biegać do toalety i trzeba mu było zrobić ciepłej herbatki. A wczoraj wieczorem znowu nie mogłam się oderwać od książki, przez co zgasiłam światło o 1.30 :( No jak tu żyć piątkiem ? Ale dziś znowu poczytam, bo strasznie mnie interesuje, jak się ta historia kończy. Aga Odpowiedz Link
agamamaani Re: No i piątek - i znowu obżarstwo ? 26.11.04, 15:17 no ja znów odmówię jedzenia.. A jakpołożę Andzie spać to się zabiorę za moją pracę dyplomową.. Może napiszę ten rozdział w jedną noc.. Ale przynajmniej pozciągałam kupę materiałów.. Aga Odpowiedz Link
lippy Re: No i piątek - i znowu obżarstwo ? 26.11.04, 15:18 przyjemnosc?? dziekuje bardzo zostawie te watpliwa "przyjemnosc" dla Kolezanki piatkiem cieszyc sie nalezy , bo piatek to pracy koniec weekendu poczatek a co za lektura Cie tak wciaga?? Odpowiedz Link
ageman Re: No i piątek - i znowu obżarstwo ? 26.11.04, 15:26 Właśnie czytam "Życie Pi" i jestem dopiero na 190 stronie (a książka liczy ich chyba 360!), no to prędko dziś nie zasnę, bo ja jestem w tych sprawach bardzo niecierpliwa.... Aha, czytam ją od dwóch wieczorów :) Aga Odpowiedz Link
lippy Re: No i piątek - i znowu obżarstwo ? 26.11.04, 15:29 ooooooooooooooooooooooo, a o czym to... Odpowiedz Link
ageman Re: No i piątek - i znowu obżarstwo ? 26.11.04, 15:34 Bardzo polecam, a jest o chłopcu, który urodził się i wychowywał w Indiach, jego ojciec prowadził ZOO, ale kiedy pod koniec lat 70. zrobiło się w Indiach bardziej niebezpiecznie, rodzina postanowiła wyjechać do Kanady. Ksiązka jest opowieścią tego chłopca, Pi, ale niesamowitą opowieścią. Napiszę tylko, że statek, na którym płynęli zatonął a chłopiec znalazł się w szalupie razem z tygrysem bengalskim. no i teraz właśnie płyną razem i chłopak (15l.) kombinuje, jak tu wytresować tygrysa, żeby go nie pożarł, zanim jakiś statek ich dostrzeże... Aga Odpowiedz Link
ageman Re: No i piątek - do szukaj_mnie 26.11.04, 15:37 A jak widzę Twój nick, to zaraz nucę pod nosem: Szukaj mnie cierpliwie dzień po dniu, staraj się podążać moim śladem. Szukaj mnie, cierpliwie dzień po dniu, bo sama nie wiem już, bo nie wiem, kiedy sama się odnajdę.....:)))) Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: No i piątek - do szukaj_mnie 26.11.04, 15:38 Kogel - mogel znaczy się :) Odpowiedz Link