szukaj_mnie Re: Sto lat dla dzisiejszych solenizantek!!!!!!!! 14.01.05, 08:03 Dzię - ku - je - my !!! Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Torcik będzie? 14.01.05, 08:37 Torcik jest śmietanowo - kawowy, do tego czerwone winko i oczywiście kawa lub herbatka albo soczek... Zapraszam Odpowiedz Link
bedada Re: Torcik będzie? 14.01.05, 09:10 Witam serdecznie nasze dzisiejsze solenizantki!Dużo zdrówka! Winko od samego rana!? Hm,poproszę mała lampeczkę do torcika. Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Torcik będzie? 14.01.05, 09:11 Bardzo dziekuję... A czasem winko z rana też trzeba :) Odpowiedz Link
agulka04 Torcik 14.01.05, 09:29 proszę za bardzo się nie objadać - o 11.00 jesteśmy umówione u mnie - są rogaliki z adwokatem, sok grejpfrutowy i sałatka śledziowa Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Torcik 14.01.05, 09:30 Hmmmm... menu jak dla kobiety w ciąży :) ale na rogaliki i soczek zajrzę na pewno :) Odpowiedz Link
emilkaq Szukaj mnie i Agulko - spełnienia marzeń życzę 14.01.05, 10:13 Sto lat, sto lat:) Życzę Wam udanej imprezki urodzinowej, spełnienia marzeń, dużo slońca i optymizmu!!! Agata P.S. Skorzystam z okazji, torcik poproszę, winko i rogalika z adwokatem Nic to, że przed chwilą zjadłam śniadanie Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Szukaj mnie i Agulko - spełnienia marzeń życz 14.01.05, 10:16 Bardzo dziękujemy i zapraszamy :) Odpowiedz Link
izzunia Re: Sto lat dla dzisiejszych solenizantek!!!!!!!! 14.01.05, 10:18 A ja zycze dzisiejszym solenizantkom, zeby byly zdrowe, szczesliwe i mialy pieniadze - reszta sama przyjdzie :) iza Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Sto lat dla dzisiejszych solenizantek!!!!!!!! 14.01.05, 10:19 Heh... cóż więcej trzeba :) dziękuję Odpowiedz Link
agulka04 Re: Sto lat dla dzisiejszych solenizantek!!!!!!!! 14.01.05, 10:24 dziękuję za wszystkie życzenia ! Odpowiedz Link
beata32 Re: Sto lat dla dzisiejszych solenizantek!!!!!!!! 14.01.05, 10:48 ode mnie też wszystego naj naj naj Odpowiedz Link
summerdays Re: Sto lat dla dzisiejszych solenizantek!!!!!!!! 14.01.05, 10:49 To ja tez dolaczam sie z zyczeniami :)) Wszystkiego naj, naj i niech spelniaja sie Wam marzenia!! Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Sto lat dla dzisiejszych solenizantek!!!!!!!! 14.01.05, 10:50 Chyba czas założyć osobny wątek na podziękowania :) hi hi Odpowiedz Link
ageman Re: I jeszcze ja ! 14.01.05, 11:16 Jako że miało być z dobrym słowem - Izo, przeczytaj to z przymrużeniem oka, mam nadzieję, że czytając uśmiechniesz się od ucha do ucha :) No to uwaga - zaczynam ! Stoi Pani ta na moście, w przeszłość patrzy swą radośnie. Ileż tam się rzeczy działo ! Na pięć tomów by się zdało by opisać wydarzenia i uskrzydlić jej marzenia. "Szukaj mnie" do Bonda (Jamesa) woła i rozgląda się dokoła, bo się Bond zakochał w Izie, gdy Agentka była w Pizzie. Lecz się musiał smakiem obejść, bo już Hitler stał za rogiem. Że w swym fachu dobra była, to ich szybko pogodziło. I się za mediację wzięła. Wnet na forum wypłynęła i nas wszystkich na przyjęcie urodzinowe sprosiła, Bo to Iza nasza była. Wiecie, o kim była mowa ? Czy zaczynać mam od nowa ? Naszym dzisiejszym Solenizantkom - Sto lat, sto lat !!!!!! I dużo, dużo radości ! I powtórzę za Ewą Bem: życzę Wam zdrowia i miłości, a że zdrowie w zasadzie wypływa z miłości, to życzę Wam głównie miłości, bo z niej wszystko co najlepsze w tym życiu ! Aga Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: I jeszcze ja ! 14.01.05, 11:29 Nooooooo... to mnie zatkało na maksa... przyznam, nie spodziewałam się... bardzo, bardzo dziękuję :) Odpowiedz Link
ageman Re: I jeszcze ja ! 14.01.05, 11:40 Uff ! No to cieszę się, jeśli Ci się spodobał. Starałam się wpleść tam Twoje zainteresowania i marzenia (ta agentka), nie byłam pewna, jak to odbierzesz, bo w końcu "znamy się tylko z widzenia" :) A nie każdy lubi taką grafomanię. Ściskam Cię mocno i życzę udanego dnia :) Aga Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: I jeszcze ja ! 14.01.05, 11:57 Napisałam i poszło w kosmos.. no to jeszcze raz :) Sama jestem grafomanką (hi hi), mam tego ze 400 sztuk :) więc rozumiem wszystkich takich nawiedzonych :) A Twój utworek bardzo mi się podoba.... już nawet go sobie wydrukowałam, pochwalę się wieczorem znajomym tym prezencikiem:) Dziękuję Odpowiedz Link
agulka04 czas na drugą imprezę 14.01.05, 12:00 teraz wszyscy biorą swoje talerzyki, kubeczki i przenosimy sie do mnie :-) póki szefowej nie ma, bo nie wiem co powie na taki tłum... Odpowiedz Link
ageman Re: Można jeszcze ? 14.01.05, 12:33 się dołączyć do imprezki ? bo jeśli tak, to poproszę te rogaliki i kawę. Hmmm, fajnie... Chyba nie będę dziś pracować. Tylko jak to delikatnie wytłumaczyć szefowi ;) Aga Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Można jeszcze ? 14.01.05, 12:38 Jak to, co powiedzieć?? Zaprosić go do nas... Halo, szefie, zapraszam !!! Odpowiedz Link
ageman Re: Można jeszcze ? 14.01.05, 13:10 Ok, Szukaj_mnie, na Twoją odpowiedzialność ;) Aga Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Można jeszcze ? 14.01.05, 13:17 Ja mam dar przekonywania :) szczególnie płci brzydkiej :) hi hi Odpowiedz Link
micz73 Ja też się dołączę 14.01.05, 12:00 Wszystkiego naj naj naj :) :) :) Czego tam sobie najbardziej życzycie... Magda Odpowiedz Link
agulka04 Re: Ja też się dołączę 14.01.05, 13:53 rozdaję ostatnie rogaliki ! - za pół godziny ide do domu :-) a wieczorem idę z mężem na pizzę :-) Odpowiedz Link
ageman Re: fajnie... 14.01.05, 13:59 Tobie to dobrze a ja jeszcze 4 godziny pracy, buuu ! Ale życzę Ci udanego wieczoru z mężem :) Aga A ja chciałam iść do opery w swoje imieniny, ale na dwa miesiące przed terminem nie było już biletów, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!! No i niech mi ktoś powie, że ludzie mało zarabiają albo że kultura cienko stoi... Sorry za ten wtręt :( Odpowiedz Link
beciaw77 Re: Sto lat dla dzisiejszych solenizantek!!!!!!!! 14.01.05, 23:55 spóźnione ale szczere! łoj... tyle pyszności mnie omineło...łoj! Kto późno przychodzi...-wiem,wiem... Jeszcze raz 100 lat!! Beata Odpowiedz Link
szukaj_mnie Re: Sto lat dla dzisiejszych solenizantek!!!!!!!! 17.01.05, 08:05 Beatko, nic się nie martw, ja dziś znowu przytargałam ciasto, zapraszam :) Odpowiedz Link
beciaw77 Re: Sto lat dla dzisiejszych solenizantek!!!!!!!! 17.01.05, 17:45 a ja się znowu spóźniłam;-)) Odpowiedz Link