i.r 16.01.05, 11:11 Proponuje wpisywac date w temacie, czyli... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
summerdays 19.12 ;) 16.01.05, 21:57 strzelec :) I.r. jak u Ciebie z cechami koziorozca? U mnie bywaja... :) Odpowiedz Link
i.r Re: 19.12 ;) 17.01.05, 20:56 ja jestem strzelcem z ascendentem lwa :) aczkolwiek ognistosc troche mi przygasla po urodzeniu dziecka, rowniez jezor stepilam,w koncu, dla wlasnego dobra i relacji miedzyludzkich :) a moja mama jest koziorozcem z 01.01 :)) W sumie to trudno mi wlasciwie te cechy koziorozca okreslic? A jaki z Ciebie koziorozec? Odpowiedz Link
emilkaq 21.06 czyli pierwszy dzień lata !!! 17.01.05, 09:48 Przełom Raka i Bliźniaka, w większości kalendarzy Bliźniak, w głebi duszy chyba Rak. Odpowiedz Link
bekad Re: Nasze urodzinki :) 20.01.05, 10:10 2 czerwca. Bliźniak. Z wszystkimi typowymi cechami bliźniaka. Niestety;-) (moja siostra trzymała kciuki za to żeby tylko moja córka nie urodziła się bliźniakiem; wyszedł rak.Zupełnie nie wiem, co jej to przeszkadza. Czyżby aż tak trudno było jej ze mną wytrzymać przez te wszystkie lata?)Ja tam lubię być bliźniakiem. Odpowiedz Link
ageman Re: Yezyku ! 24.01.05, 11:28 No to gratulacje !!! O qrcze, to widzę, że dużo straciłam nie dojeżdżając do Ciebie z tą książką, no szkoda... W każdym razie - dużo miłości dla i od najbliższych, dużo radości, cierpliwości, wielu przygód w życiu, wyzwań w pracy zawodowej i doczekania późnej starości w otoczeniu wianuszka wnucząt ;-) Sto lat, sto lat ! Pozdrowienia AGAta A które to ? Odpowiedz Link
beciaw77 no to 100 lat yezyku! 24.01.05, 18:00 a tak przy okazji to można by było dodac ten watek do czołówki jak ten o naszych zawodach, milusińskich etc. Odpowiedz Link
i.r podciągam... 03.02.05, 21:21 tyle nowych forumowiczek :) zapraszam do nadrabiania zaleglosci:) Odpowiedz Link
jasma76 Re: 2 stycznia 03.02.05, 21:25 No to sie dopisuję, 2.01. a rok to widać w nicku, więc sie nie będę powtarzać, bo po co!!! PS. Moja mama sobie wypiła szampana w Sylwestra i to mnie wygoniło z jej brzucha (było już 1 tyg. po terminie, bo miałam sie urodzić w Wigilię :-))) Odpowiedz Link
purzyki 01.02 04.02.05, 10:27 A w tym roku okrągła 30!!!!!!!!! Z tej okazji zakpupiłam sobie zestw kremików o właściwościach odmładzających :D Odpowiedz Link