tercia3 29.07.05, 11:51 Szukam przyjemnego miejsca, w którym mogłabym wyprawić chrzciny w warszawie na ok 15 osób, proszę o rady Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monsiu73 Re: gdzie wyprawić chrzciny w warszawie 01.08.05, 16:08 ja robiłam w restauracji Senator na Starówce-koszt to 65 zł/osoba +dodatkowo alkohol (wino,piwo).Na 16 osób.Szczegóły mogę wysłąć na priv. To bardzo ładna restauracja i mają ogródek-był upał (10 lipca) i zrobili nam przyjęcie w ogródku,było bardzo przyjemnie,w cieniu.Opcjonalnie byłoby w środku,gdyby padało itp. Jeśli chcesz,to dam Ci namiary na managera,kto sobie pogadasz. Pozdr. Odpowiedz Link
beatam Re: gdzie wyprawić chrzciny w warszawie 05.08.05, 22:25 Czy ja mogę prosic o szczegóły na mail gazetowy? Szukam czegoś z opcją ogródka na powitrzu dla 9 dorosłych osób + 2 dzieci. Pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link
anettab Re: gdzie wyprawić chrzciny w warszawie 10.08.05, 20:13 proszę o namiary na anetab@autograf.pl pozdrawiam aneta Odpowiedz Link
lilkunia Re: gdzie wyprawić chrzciny w warszawie 31.08.19, 16:20 Urządzałam chrzciny mojego dziecka w restauracji „Ursus” i polecam ze względu na bardzo smaczne menu i okazyjne ceny. Odpowiedz Link
tercia3 Re: gdzie wyprawić chrzciny w warszawie 16.08.05, 10:44 super,namiary możesz podać mi na prywatny adres teresalangowska@wp.pl mój Macius urodził się 14.02.2005 Dzięki, Pozdrawiam Odpowiedz Link
fastcar Re: gdzie wyprawić chrzciny w warszawie 19.08.05, 22:59 A ja goraco polecam Bar w Oficynie na Chmnielnej. Jest ogrodek, superobluga i pani, ktora zrobi naprawde wszystko, zebys byla zadowolona. Ja placilam ok. 70 zl. za osobe, ale mozna taniej. Pani ma taka metode, ze woli wiedziec ile mozesz wydac i do takiej proponowanej kwoty ustala kilka prozycji menu: u mnie byly dwie zupy, trzy jakies wypasione propozycje glownych dan, trzy rodzaje deserow, przystawki, ciasta, kawa i napoje do wyboru, winko przepyszne i tanie (tak pyszne i tanie, ze dokupilismy na miejcu jeszcze troche ;) i swietnie ikwiecony stol. Przed chrzcinami bylam tylko raz wplacic zaliczke, a same chrzyciny wyszly swietnie, lepiej niz przyjecie weselne. Baw sie dobrze, pozdrawiam Odpowiedz Link
fastcar Re: gdzie wyprawić chrzciny w warszawie 19.08.05, 23:00 Oczywiscie nie chmnielnej, a Chmielnej. A! Wino bylo juz wliczone w cene. Pzdr Odpowiedz Link
agulczy Re: gdzie wyprawić chrzciny w warszawie 15.07.19, 09:39 Super sala, bardzo polecam! chrzcinyikomunie.pl/obiekt/1831-hilton-warsaw-hotel-convention-centre/ Odpowiedz Link
1977toja Re: gdzie wyprawić chrzciny w warszawie 26.09.19, 20:48 Byłam raz na chrzcinach w Klubie Sosnowym w Warszawie. Świetne jedzenie, miejsce. Minus, że odbywało się tam kilka przyjęć. Ale każdy miał swoją salę - więc nie było problemu. Polecam. Nie wiem jak cenowo - byłam jako gość. Odpowiedz Link