Dodaj do ulubionych

szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę

23.05.06, 22:49
Może wyda się Wam MAMUSIE, że to nietypowa forma zamieszczania takiej
propozycji, ale postanowiłam coś z tym zrobić. Moje koleżanki, nie lubią już
chodzic na dyskotekę, a ja od momentu kiedy zaszłam w ciążę, zaprzestałam
chodzić na dyskotekę. Chciałabym nawiązać kontakt z osobą, która również lubi
tańczyć, a może też ma podobny problem jak ja, czyli nie ma z kim iść na
dykotekę. Piszę to w akcie desperacji, bo nie mogę nikogo zwerbować na
dyskotekę. Mój synek w lipcu bedzie miał 2 latka. Jestem z Warszawy,
dokładniej z Wawra ;-)
Obserwuj wątek
    • mamaemilii Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 24.05.06, 10:21
      Mam ten sam problem. Ale jestem ze Szczecina :)
      • patrischa Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 24.05.06, 11:20
        no co ty ...ja tez ze szczecina ;-) i tyle gadamy na gg a tego tematu nie
        poruszylysmy...
      • mamaasia77 Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 24.05.06, 19:56
        Witaj. Fajnie, że przynajmiej ktoś ma taki sam problem. Myslałam, że to tylko
        ze mną coś nie tak, bo wśród swoich znajomych nie mogłam i nie mogę znaleźć
        chętnej mamy do wyjścia, raz na jakiś czas na dyskotekę. Trochę jestem załamana
        ilością osób, kóre odpowiedziały na moje wołanie o pomoc ;-) Dzięki, że Ty
        napisałaś. Chyba się przyczyniłam, że w końcu pójdziesz na dyskotekę, bo
        przecież jest już chętna mama z Twojego miasta. Napiszcie, jak się bawiłyście.
        Pozdrawiam
    • kaja3004 Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 24.05.06, 12:39
      Podziwiam. Ja bym nawet nie miała czasu i siły, żeby wybrać sie na dyskotekę:)
      • mamaasia77 Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 24.05.06, 19:39
        A ja myślę, że miałabyś i czas i siłę, to kwestia zorganizowania się. Ale to
        przecież Twoje zdanie na ten temat. Pozdrawiam serdecznie ;-)
        • kaja3004 Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 25.05.06, 09:45
          A może jestem po prostu za stara na dyskotekę? W kwietniu stuknęły mi 34
          lata... A jeśli już miałabym gdzieś pójść to na pewno w męskim towarzystwie,
          może być nawet mąż:)))

W każdym razie życzę dobrej zabawy:)
          • martaizuza Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 25.05.06, 11:37
            ja tam za stara na dyskoteke nie jestem.To kiedy idziemy??? :)
            • mamaasia77 Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 25.05.06, 13:21
              Mozemy iść kiedy chcesz, ale skąd jesteś? Napisz coś więcej o sobie ;-)
              • martaizuza Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 25.05.06, 21:09
                Mieszkam na Woli.Mam 2-letnia Zuze i na nic nie mam czasu bo ciągle pracuje!!!
                A gdzie idziemy?? :)
                • mamaasia77 Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 25.05.06, 22:54
                  W sumie obojętnie gdzie. Tam gdzie jest muzyka i można potańczyć. A Ty co
                  proponujesz?
                  • meggg Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 26.05.06, 13:04
                    Słuchajcie kobiety a wy to jaka muzyke lubicie? Bo moze ja bym sie tez przyłaczyła?
                    • mamaasia77 Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 27.05.06, 21:56
                      meggg, dyskotekową ;-) A Ty skąd jesteś?
          • mamaemilii Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 25.05.06, 14:07
            E tam, za stara! Chcesz powiedzieć, że za 4 lata chęci na tańce mi odejdą? To
            by rozwiązało problem :)
            A serio, to z czystym sumieniem i bez zmęczenia zaczęłam chodzić na imprezy,
            jak mała skończyła 2 lata. Dlatego Ci się nie dziwię. Mniejsze dziecko wysysa
            wiele energii.

Tym razem idę bez męża, bo wyjechał. Bardzo się cieszę, że Patrisha się
            odezwała w tym wątku. Nie pojmuję, swoją drogą, dlaczego niegdyś tak imprezowe
            dziewczyny, czyli moje koleżanki, teraz nie mają ochoty na wyjście, nawet jeśli
            nie są dzieciate ani w ciąży... A może to kwestia charakteru - ja zawsze
            lubiłam tę formę ruchu, jaką jest taniec.
            • misiaczki3 Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 26.05.06, 09:28
              ... ja też chcę... ja też... :-( ale do Warszawy a ni do Szczecina nie
              podjadę... ale może jest ktoś z Tychów... no dobra Katowice tez moga być :-)
              • 2005k Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 26.05.06, 13:08
                Cześć! Może ktoś z Łodzi też ma ochotę ?
                • martaizuza Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 27.05.06, 13:49
                  hmmm...ale bardziej Quo Vadis czy Harlem??? Grand Zero czy Club77??? ;)
                  • mamaasia77 Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 27.05.06, 21:54
                    a może SCENA2000?
                    • martaizuza Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 28.05.06, 17:23
                      spoko,Scena tez może być ;)
                      • mamaasia77 Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 28.05.06, 19:08
                        No to jak się umówimy?
                        • dj73 Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 05.06.06, 15:55
                          Hej Ja tez chcę!!!!!!!!!!
                          Kocham taniec ( i nie chodzi tu o podrywanie itp...):-)
                          Konkrety : Szczecin, rocznik 1973, córeczka 2 i pół roku, mąż nie idzie ( nie
                          lubi takich, jak mówi pierdół), kolezanki choc bez dzieci to sie zestarzały,
                          lub muszą iść koniecznie tam gdzie dużo kasiastych facetów, a nie tam gdzie
                          muzyka, dodatkowo duża z mojej strony desperacja itp
                          ----
                          • grzanka23 Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 05.06.06, 16:00
                            Ja tez lubie tanczyc i chetnie sie wybiore.Jestem z Wa-wy.Piszcie na priv.
                            • grzanka23 Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 07.06.06, 23:33
                              Mieszkam na Mokotowie.
                          • patrischa Szczecin 06.06.06, 08:51
                            pewnie ze sie kwalifikujesz...
                            jedne tance byly wlasnie w sobote w Can Canie...
                            bylo bardzo sympatycznie...muzyka super...
                            wytanczylysmy sie ze ho ho
                            jak mozesz pisz na
                            gg 3560255
                            a jak nie to tu...
                            zawsze zagladam na to forum

• mamaemilii Re: Szczecin 06.06.06, 12:16
                              O, prawda, było bardzo sympatycznie. Możemy następnym razem iść większą ekipą :)
                          • mamaasia77 Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 06.06.06, 19:12
                            Hi. W sumie jak najbardziej się kwalifikujesz, ale ja jestem z Warszawy :-(
                            Bardzo bym chciała się z Tobą wybrać, ale chyba trochę mamy daleko do siebie.
                            Pozdrawiam serdecznie
    • m.fiorella Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 27.07.06, 15:45
      o kurcze, ten temat jest mi bliski!!! ja tez chce iść na dyskotekę ale nie mam
      z kim, koleżanki są niby chętne (wszystkie kiedyś dużo balowałyśmy) ale nie ma
      z kim dzieci zostawić. jestem rocznik 1975 i nie uważam zeby 30 lat to bylo za
      duzo na balety, poprostu trzeba wybrac takie gdzie chodzą troche starsi
      p.s. mam ochote sie tez troche upic tak na luzie i na wesolo
      hmm... tylko sie troche wstydze dołączyć do nieznanych mi osób...
      • patrischa Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 28.07.06, 07:57
        a skad jestes?
        • m.fiorella Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 28.07.06, 08:27
          jestem ze szczecina, naprawde chetnie bym gdziesz wyszła do ludzi.
          dziewczyny ze szczecina które sie wczesniej wypowaiadałyście na tym forum to
          faktycznie poszłyście razem na balety?
          • patrischa Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 28.07.06, 11:00
            hej ja tez ze szczecina, bylam razem z mamaemili w can canie...impreza super...
            niestety kolezanka opuszcza granice polski na jakis czas i stracilam kompana...
            rozmaiwlaysmy bardzo czesto na gg zanim sie skumalysmy ze chcemy isc na tance
          • patrischa Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 28.07.06, 11:00
            moj gg 3560255
            • m.fiorella Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 28.07.06, 14:54
              możesz mi napisać skad sie bierze to gg? ja internet mam tylko w pracy ale moze
              mogłabym sobie ściagnać, jesli można to jakoś w miare dyskretnie używać...
              • patrischa Re: szukam mamy, która ma chęć pójść na dyskotekę 31.07.06, 08:15
                www.gadu-gadu.pl
                tak mozesz bo zawsze kiedy nie mozesz gadac robisz sie na niedostepna i juz...
    • patrischa Szczecin klub can can sobota godz. 22.00 01.08.06, 10:18
      Kto chetny?
      • mamaemilii Re: Szczecin klub can can sobota godz. 22.00 02.08.06, 12:12
        Bardzo mi przykro, ale tym razem nie dam rady :/

Ze swej strony wszystkim dziewczynom polecam towarzystwo Patrishy :) Ostatnio
        świetnie się bawiłyśmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka