Dodaj do ulubionych

dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!!

16.05.07, 14:57
Jestem mamą bliźniaczek i w chwili obecnej jestem z nimi w domu. Zastanawiam
się jaką pracę w chwili obecnej mogłabym podjąć żeby dorobić do domowego
budżetu. Oczywiście mam na myśli jakąś pracę w domu, może być przy komputerze.
Podsuńcie mi jakiś pomysł.
Obserwuj wątek
    • hanunia2 Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 16.05.07, 21:35
      Witaj może byś sprobowała być konsultantką Oriflame? Więcej informacji mogę ci
      wysłać na maila jak chcesz Pozdrawiam
      • paulastar Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 16.05.07, 21:55
        dzięki,ale jestem już konsultantką avonu i szukam czegoś jeszcze do tego-
        czegoś innego
      • mmafreak Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 12.07.16, 10:21
        Można zarabiać w internecie niezle pieniądze, wystarczy mieć bloga/strone , wpisz sobie w google: jak zarobić na blogu drugą wypłatę
    • kaska.to Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 18.05.07, 21:32
      Hej, ja na wychowawczym zaczęłam robić biżuterię.Nie sądziłam,ze jestem do tego
      zdąlna,a jednak się udało.Sprzedawałam wśród znajomych, a wszystko potrzebne
      kupowałam na allegro.
      K.
      • a_gadek Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 19.05.07, 20:23
        ja zaczęłam się interesowac marketingiem internetowym oraz programami
        partnerskimi- wiedza zawsze sie przydaje, a i szanse na jakiś zarobek się
        pojawiają...
        w skrócie: polecasz określone produkty za pewną prowizję od ich sprzedaży.;-)
    • r0sie dla mam ze zdolnosciami manualnymi 23.05.07, 02:03
      wkrotce otwieram e-galerie z rekodzielem dla dzieci
      wstawiac swoje prace do sprzedazy beda mogly wszystkie osoby, ktore robia
      recznie rozne-rozniaste przedmioty dla maluchow

trzeba tylko napisac do mnie i przeslac fotki tego co sie robi
      po otwarciu galerii bedzie do tego przeznaczony specjalny formularz

warto sprobowac, wystawiac moga osoby prywatne, wiecej szczegolow na priv
      prosze pisac na miniart@miniart.pl

zapraszam szczegolnie mamy z wyczuciem tematu ;)
    • jurek383600 Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 13.07.07, 14:48
      w pierwszej kolejności naucz się czytać. sprubój zrozumieć co przeczytałaś.
      Opisz dokładnie do czego ci praca w domu, czyżby nie było innych zajęć z
      bliźniakami, Może to jakieś nowe hobby z nudów a może jak się nudzisz zacznij
      zarabiać pieniądze.
      • gaga0 Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 13.07.07, 16:02
        a Ty człowieku weź na wstrzymanie, bo wszędzie Cię pełno... a tak wogóle to
        czytasz potem to co napisałeś??
      • mamajulki080506 Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 31.08.07, 10:14
        No właśnie ta mama chce zacząć zarabiać pieniądze (czy z
        konieczności, czy z nudów - to jej sprawa).
        A Ty, jak jestes taki mądry, to podsuń jej pomysły, bo o to prosi...
    • tess104 Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 11.05.14, 15:15
      Praca od zaraz! Dla Mam siedzacych ze swoimi Pociechami w domu z MARIZA..Wygodna on line przy komputerze polecasz kosmetyki Naszej Firmy.Wpisowe 0 zl nie musisz kupowac pakietu startowego ani latac z katalogiem.Na zawsze 30% UPUSTU na kosmetyki,Zajmowac sie bedziesz rozbudowa sieci .pozysykiwac klientow i wspolpracownikow.Mozesz sie rozwijac mamy szkolenia webcasty z marketingu i makijazu.Zarobisz tyle na ile pozwoli Ci zaangazowanie w pracy.Mile widziane osoby ze smykalka do marketingu ale niekoniecznie bo jest mozliwosc Przeszkolenia.Niczym nie ryzykujesz jak sie nie spodoba mozesz zrezygnowac w kazdej chwili.Pierwszy krok REJESTRACJA w MARIZA strefamariza.pl/?m=partner&tab=register&Sponsor=022945
    • giveatry Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 13.08.14, 19:36
      Na pewno pracując w domu nie zarobisz normalnej pensji - no, chyba że jesteś specjalistą w jakiejś pożądanej dziedzinie, np. jesteś informatykiem. Jeśli natomiast nie masz takich kwalifikacji, możesz spróbować między innymi na Centrum Reklamy - oglądasz reklamy i za to dostajesz pieniądze. Zawsze to kilka groszy więcej w portfelu :)

centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=admin
    • kalinka1221 50-150 zł m-cznie uczciwie 25.08.14, 21:43
      Bezpłatna rejestracja i udział, miesięczne zarobki od 50-150 zł, klikasz w maile, grasz a kasa leci
      www.moneymilioner.pl/303943
    • santaedyta Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 09.11.14, 17:04
      17 pomysłów na zarabianie w domu znajdziesz tutaj jakstacsiebogatym.pl/?p=226 w zależności od umiejętności i czasu jaki możesz poświęcić na pracę zarobisz od kilkunastu do kilkuset złotych. Np pisanie artykułów, robienie zdjęć na stocki, prowadzenie bloga, napisanie poradnika, programy partnerskie- polecanie książek, banków, lokat, inwestycji. Omijaj ankiety, klikanie w reklamy, piramidy finansowe i wszelkiej maści "cudownych i szybkich zarobków".
    • dzieciociuszek Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 04.12.14, 16:14
      Jeżeli znalazły by Pani chwilkę oddechu w opiece nad dzieckiem i prowadzeniem domu to zapraszam do odwiedzenia portalu DziecioCiuszek.pl na którym można kupować i sprzedawać ubranka, akcesoria i zabawki dla dzieci.
      Co ważne - portal jest całkowicie bezpłatny!!:)
      Serdeczności
      • mom3x Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 09.12.14, 09:52
        Na pracę w domu ja mam jeden sposób - copywriting. w każdej chwili możesz się oderwać od pisania i doglądnąć maluchy. Tylko wiadomo trzeba to lubić i przede wszystkim umieć pisać - a to nie takie łatwe. Ale warto spróbować.
    • toysto Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 11.12.14, 20:46
      Ja zaczęłam prowadzić w tym roku sklep z zabawkami. Akurat przed świętami to dobry temat,
      chodź już raczej nie zdążysz. Mimo to polecam tą formę.

Sklep zrobiłam na platformie shoplo.pl - można się zintegrować z hurtowniami więc nie musisz mieć
      całego towaru w domu. Dostępne są też jakieś podstawowe szablony za free.

Oczywiście zarekomenduje od razu swój sklep jako, że zbliżają się święta i może coś wam się przyda dla swoich pociech :) www.toysto.pl
    • detor Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 29.12.14, 16:25
      Ofert w necie bez liku, ale tych wartościowych to jak na lekarstwo. Mam zapakowane 7 stron ofert - dorabiania i zarabiania. Ale tu dla mam polecę taką która faktycznie da zarobić i można ja będzie wykonywać w dowolnym czasie i w dowolny sposób. - www.lamininazdrowie.pl.tl Oczywiście też odpowiem na wszelkie pytania. Pomogę też skutecznie na starcie. Tu o tyle dobra praca że możemy sobie wypracować dochód pasywny. A to już ma swoją wartość. Można też i do mnie dzwonić, odpowiem uczciwie na każde pytanie - 609 583 837 Pozdrawiam Janusz
    • krainalodu_net Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 29.12.14, 20:06
      Jesteś mamą? Chcesz zostać z dzieckiem w domu ale musisz zarabiać?
      ------------------------------------------------------------------------------------
      Chciałabym zaproponować biznes dla Mam.
      To jest na prawdę możliwe, żeby pracować w domu. Sama jestem mamą dwóch wspaniałych córek i po wielu latach pracy w korporacji powiedziałam "DOŚĆ!" teraz jestem mamą pracującą w domu. Jest to idealne rozwiązanie ambitnych mam, które chcą się rozwijać, muszą pracować i zarabiać, a równocześnie nie chcą opuszczać domu i jak najwięcej czasu poświęcać dzieciom!
      ---------------------------------------------------------------------------------------
    • detor Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 30.12.14, 11:07
      Zero wynalazków i złotych ofert. Przeszedłem je wszystkie i wiem co to warte . Od PP po inwestycyjne. Praca to ma byc taka która nie poźre nam masy czasu a da efekty. Szukasz? Dzwon - 609 583 837
      • megan353 Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 27.01.15, 18:31
        2.Prosta i sprawdzona praca dla każdego, w której poświęcasz 1-2h/dziennie, Oferujemy szkolenia, w których uczymy krok po kroku naszych metod działania. Zacznij z nami zarabiać wysokie prowizje i wypracuj swoją własną stałą pensję. PROGRAM WART POLECENIA

Obejrzyj film:

www.youtube.com/watch?v=hIJei8ge7mQ

więcej informacji uzyskasz wypełniając ankietę poniżej i potwierdź przyciskiem "PRZEŚLIJ": bit.ly/ankieta1mp
        • kabeee90 Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 27.04.15, 17:39
          Bezpłatne Szkolenie z Copywritingu

Darek P. pseudonim Copymajster zdradzi najskrytsze techniki zwiększania sprzedaży słowami!

Zobacz jak budzić w klientach pierwotne emocje i pragnienie zakupu!

Bezpłatne szkolenie on-line z tajnej kwatery Dariusza P. na żywo 27 kwietnia godzina 20:00
          www.facebook.com/events/4355...22934/?fref=ts

Zapisz się tutaj >> bit.ly/1GFtytU
    • programtvv Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 02.08.16, 13:23
      =================================
      CHCESZ WZIĄĆ UDZIAŁ W PROGRAMIE TELEWIZYJNYM?
      Napisz do nas - pomożemy.
      Redakcja nowo powstającego programu telewizyjnego szuka dziewczyn i kobiet, które chciałyby zmienić swoje życie na lepsze.
      Napisz do nas jaki masz problem, a my postaramy się do Ciebie przyjechać (max. 100km od Warszawy) i pomóc zmienić Twoje życie i wygląd.
      Napisz na adres:
      kasting@waniliamedia.pl
    • orqa Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 03.08.16, 14:16
      Siemka! Podpinam się pod wątek, co by nie robić syfu na forum. Mieszkam pod Wawą, od października zaczynam studia zaoczne- potrzebuję znaleźć jakąś spoko pracę, żeby mieć te parę groszy na przysłowiowe piwko, ktoś coś?
      • majkelove Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 05.08.16, 12:32
        W Wiązownej pod Warszawą jest duża drukarnia, tam szukają kogoś cały czas
        • orqa Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 05.08.16, 12:34
          jakieś szczegóły?
          • majkelove Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 08.08.16, 10:34
            No nazywa się ellert, głównie szukają do prostych prac fizycznych, takich jak cięcie czy składanie kartonów, ale też pomocników operatora maszyn introligatorskich itp. Ja na początek miałam 1400 na rękę, ale od razu umowa o pracę,do tego są organizowane akcje dla pracowników, typu rozdawanie owoców. No i grafik elastyczny, bo 3-zmianowy, także na żeby dorobić "na piwko" w sam raz ;)
            • orqa Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 08.08.16, 13:26
              no 1400 to całkiem spoko, ale jest potem jakaś szansę na podwyżkę? i to na zlecenie?
      • majkelove Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 09.08.16, 12:20
        Od początku jest umowa o pracę, a szansa na podwyżkę oczywiście występuje ;)
    • iwon88 Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 16.02.17, 14:58
      Witam Cię

Proszę potraktuj to poważnie. Nie popełniaj moich błędów. Byłam w dwóch mlmach zanim tu trafiłam. Narobiłam się i zarobiłam parę stów za parę miesięcy. Nareszcie znalazłam to czego szukałam. Tu nikt minie nie oszukuje, wiem ile zarobię. Nie musze wciskać ludziom kitu i tracić znajomych. Kiedy chcę pracuję. Wypisałam kilka argumentów, które do mnie przemawiają :
      • Międzynarodowa firma działająca w 160 krajach w każdym możesz robić to samo. Duża firma daje ci bezpieczeństwa i gwarancję wypłat.
      • Nie musisz zakładać dzielności gospodarczej,
      • Nie musisz sprzedawać produktów.
      • Pracujesz kiedy chcesz,
      • Nigdy nie tracisz wypracowanych przywilejów, twoje przywileje i struktura zarobków są dziedziczne. Biznes FOREVER
      • Szeroka gama produktów; kosmetologia, dietetyka, fitness, siłownia, higiena osobista.
      • Niskie koszty zakupów przez partnerów rabat od 35%.
      • Możliwość sprzedaży detalicznej z marżą dla partnerów od 35%.
      • Każdy nowy klient otrzymuje 15% rabatu i zostaje klientem na zawsze.
      • Od każdego zakupu naszych klientów otrzymujemy minimum 20% prowizji.
      • Przejrzysty i prosty system wypłat prowizji.
      • Premie grupowe, dodatkowe premie na zakup samochodu, wycieczki na koszt firmy.
      • Brak jakichkolwiek opłat rejestracyjnych.
      • Najwyższej jakości produkty, ze wszelkimi unijnymi certyfikatami sprzedaży.
      • Największy na świecie producent Aloesu. 85% światowej produkcji.
      • Powszechnie znane właściwości regeneracyjne aloesu vera, poparte dowodami naukowymi.
      • Nie ma takiego MLMa w którym zarabia tak dużo publicznie znanych osób Oktawia Nowacka - manager w FLP, Piotr Wyszomirski , Kamila Saganowska manager FLP, Adam Małysz, Rafał Niżnik - manager FLP, Paweł Zagumny - manager FLP, Andrzej Supron, Krzysztof Hołowczyc, Rafał Sonik Daniel Iwanek – czterokrotny mistrz świata w karate, Monika Turemka - zawodniczka kick-boxingu, Katarzyna Jurkowska-Kowalska - gimnastyczka, dwukrotna mistrzyni Polski w wieloboju z 2015 i 2016, Sylwia Jaśkowiec - biegaczka narciarska, zawodniczka klubu LKS, brązowa medalistka mistrzostw Świata, Konrad Niedźwiedzki - panczenista, olimpijczyk, wielokrotny mistrz Polski. Brązowy medalista mistrzostw świata na dystansach w 2013
      • WOLNOŚĆ, pracujesz z kim chcesz, jak chcesz, gdzie chcesz, kiedy chcesz! Zarabiasz ile chcesz!
      • Uczysz się zdrowego stylu życia
      • Obejrzyj film www.youtube.com/watch?v=nlbMjSXQrDw

Jak widzisz nigdy nie jest zapóźno na zmiany, Bogusia miała czterdziestkę na karku jak weszła do Forever. Proszę napisz do mnie co o tym sadzisz. My ten biznes prowadzimy razem z mężem. Jak ktoś podchodzi do tego poważnie to satysfakcja w postaci solidnego wynagrodzenia jest gwarantowana. Poza tym jestem cały czas z rodziną. Napisz iwona@odmladzam.pl
    • fluffyk Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 20.02.17, 11:32
      A może po prostu warto zacząć pisać bloga i dzielić się swoją wiedzą? Daje to wiele pożytku, a w perspektywie może też korzyści, np. ciekawe produkty dla mam do testów :) oczywiście trzeba tylko mieć coś ciekawego do powiedzenia :)
    • naciagipawex Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 03.03.17, 12:59
      Może najlepsze byłyby rzeczy przy komputerze, zależy też co mama potrafi i lubi robić i na ile pozwoli jej na to maluch. Tak przy okazji zapracowanym mamom polecam naciągi do wózków :) super sprawa. www.naciagipawex.pl
    • mateuszzzchc Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 08.08.17, 21:39
      Zerknij na www.zawszezdrowie.pl/zarabiaj-z-nami - Możesz zarabiać z Forever Living Products! Koleżanka zrobiła 5 tyś w 6 tyg, a potem było tylko lepiej :)
    • przedsiebiorczamama Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 26.10.17, 10:52
      Przy komputerze można robić wiele rzeczy, najbardziej przyszłościowy w tej chwili moim zdaniem jest softmarketing. Polecam :) bit.ly/2zPX53X
    • joannaszczepaniec4 Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 07.11.17, 13:43
      Czesc,
      Ciekawa jestem czy cos wybralas? Jezeli Nie to moze bedziesz zainteresowana wspolpraca ze mna?

Kilka miesięcy temu zaczęłam swój biznes i z każdym dniem przekonuje sie że była to najlepsza decyzja w moim życiu. Nareszcie mogę pogodzić biznes z wychowaniem dzieci. Robię to co lubię , mam niesamowitą szansę rozwoju osobistego i zarobienia pieniędzy a poza tym poznania ludzi, którzy dzielą ze mną tę pasję Jeśli chcecie rozwinąć biznes ze mną. Zapraszam do kontaktu mail : j.szczepaniec@btinternet.com

• karomazur Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 27.11.17, 11:12
      Ja normalnie pracuję, ale poza tym inwestuję trochę na wirtualne waluty. :) Tylko ja to traktuję bardzie jakoś takie dorobienie sobie, ale wiem, że niektórzy normalnie żyją z tego
    • natalianbm Re: dajcie pomysł na pracę w domu dla mamy!!! 06.10.21, 19:48
      Ja przy dwójce dzieci zajęłam się pracą zdalną (bo nie mogłam iść na etat - mieliśmy z mężem firmę, którą razem ogarnialiśmy plus oczywiście dom, dzieci i zero czasu). Na początku godzinę dziennie w tak zwanym międzyczasie. Jak zaczęłam widzieć pojawiającą się gotówkę - zajęłam się pracą na poważnie. Dzięki temu wróciłam z całą rodziną z emigracji :) Teraz pomagam innym kobietom rozkręcić swój biznes tak jak ja to zrobiłam. Jesli to czytasz, to zajrzyj na moją stronę, a otrzymasz wszystkie informacje jak to wygląda: nataliaburzynska.com/nbm-wspolpraca/?for
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka