zuzanna2007 12.09.07, 12:43 witam Mam 5-miesięczną córeczkę. Pracuję zawodowo, jednak zdecydowalam się więcej czasu poświęcić Zuzi i stąd urlop wychowawczy. szukam pracy, którą mogłabym wykonywać w domu. Pozdrawiam, Katarzyna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biznes_84 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 18.09.07, 17:17 Czesc:) Ja też siedze w domu z synkiem. Koncze studia i pracuje w domu. Moze i nie zarabiam duzo, ale 300-500zł za siedzienie w domu to chyba nie tak zle:D Jak chcesz to napisz do mnie, a przesle ci info. Moj mail to biznes_84@tlen.pl Pozdrawiam Hania Odpowiedz Link
nastygirl75 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 19.09.07, 11:08 Czesc:)Ja też jestem na wychowawczym i szukam jakiegoś zajęcia. Gdybyś mogła przesłać mi jakieś info, byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
mysiapysia24 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 20.09.07, 13:20 Ja jestem zainteresowana oferta o ile jest aktualna :) Rownież zajmuje sie dzieckiem mogłabym prosić o szczegóły Odpowiedz Link
anka3110 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 22.09.07, 18:36 witam, ja również proszę o informacje, pozdrawiam Odpowiedz Link
nala2 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 23.09.07, 14:52 ja też jestem na wychowawczym, prosze o wiecej informacji Odpowiedz Link
nunusiajustysia_81 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 02.10.07, 13:18 Cześć znalazłam Pani ofertę o pracę na stronie gratki. Ja jestem samotnie wychowującą dziecko mamą i też szukam pracy tak jak jedna z dziewczyn na której post Pani odpowiedziała czy mogła bym liczyć na to że i mnie pani podpowie jak można zarabiać w domu. Dziękuję Odpowiedz Link
marikag Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 23.09.07, 21:48 Bardzo interesujące. Czy mogłabym prosić więcej info na adres: marikag@gazeta.pl Odpowiedz Link
antek3 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 25.09.07, 14:23 jeśli to możliwe bardzo proszę informacje na temat pracy w domu, jestem na wychowawczym i bardzo przydadzą nam się dodatkowe pieniądze. z góry dziękuję. Mój mail a.przybysz4@wp.pl Odpowiedz Link
martuskajulcia Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 26.09.07, 13:48 Witam!! Jeśli można, to też chciałabym dowiedzieć się czegoś o takiej pracy. Obecnie jestem w ciąży i nie mam pracy. Właśnie kończy mi się staż z urzędu pracy. Po zakończeniu go nie mogę liczyć na żaden zasiłek ani nic w tym stylu, więc każdy grosz się przyda. Byłabym bardzo wdzięczna. Mój adres martuska@widzew.net Pozdrawiam Odpowiedz Link
jurek383600 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 08.10.07, 11:55 PROGRAM 21 jest piramidą finansową ścigany z urzędu w całej UE i nie tylko jeśli nie chcesz kłopotów nie reklamój się wiele komputerów już zabrała policja skarbowa jak i za tzw raporty. Odpowiedz Link
agnes997 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 26.09.07, 15:33 mam tą samą sytuację...proszę o info na maila gazetowego Odpowiedz Link
pinka79 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 28.09.07, 15:27 Hej, u mnie sytuacja wyglada podobnie. Proszę o info. nt. pracy na maila gazetowego. pozdrawiam :-) Pinka Odpowiedz Link
jurek383600 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 29.09.07, 19:56 NIE SZUKAJ PRACY A TU SĄ PIENIĄDZE DLA CIEBIE. NETWORK MARKETING jeśli nie wiesz co to jest Koniecznie zapoznaj się z tym sposobem na życie. Każdy z nas marzy o dobrobycie o atrakcyjnych wyjazdach, o wspaniałym domu, czyli o lepszym stylu życia. To wszystko może zapewnić ci właśnie NETWORK MARKETING jeśli tylko naprawdę zechcesz. NETWORK MARKETING może być kluczem do szansy na spełnienie wszelkich marzeń. Jest to najprostszy biznes który trzeba poznać zrozumieć i stosować. Chcesz wygrać musisz wrócić do dzieciństwa i zacząć marzyć. MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ !!! Zrób to teraz. !!! Cokolwiek powinieneś zrobić, TERAZ jest najlepszy moment napisz list motywacyjny na adres kierunek_sukces@op.pl Zadaj pytanie odpiszę. Zasadniczą słabością, która rujnuje życie wielu osób, jest zwlekanie. Nie muszę chyba przypominać, ze czas jest bardzo istotnym czynnikiem w realizacji wielu marzeń, planów czy też projektów. Wszyscy ludzie, którzy odnieśli duży sukces wykazywali się zdolnością do podejmowania błyskawicznych decyzji, a także od razu zabierali się do pracy. Możesz mieć wszystko !: Napisz do mnie >kierunek_sukces@op.pl Napisz co chcesz w życiu osiągnąć, jakie są twoje marzenia . Zainstaluj SKYPE poszukaj jurek383600. Jurek. Odpowiedz Link
aora11 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 30.09.07, 23:23 proszę o informację na dorcia14@tlen.pl Odpowiedz Link
1mmajka1 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 01.10.07, 14:57 Witam, proszę o informacjedotyczące pracy w domu. Mam córkę 9 mc i siedzę w domu. Z góry dziękuję. gasanka@wp.pl Odpowiedz Link
jurek383600 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 01.10.07, 17:19 2007-09-24 - proponuję przystąpienie do Biznesu. Propozycja daje niesamowite możliwości nie tylko poprawienia swoich finansów ale i jakości życia. We wszystkich większych miastach Polski kilka razy w m-cu odbywają się spotkania na których tłumaczone są strategie i zasady rozwoju tego biznesu. Podstawową zasadą w tym biznesie jest pomoc innym ludziom w osiągnięciu i zaspokojeniu ich potrzeb w każdym aspekcie ich życia. To nie jest biznes zamiany kierunku przepływu towaru tylko pieniędzy, nie sprzedajemy zakupionych towarów podobnie jak robią to inne korporacje. Celem Korporacji ALTICOR-VEBSO JEST nauka zarabiania przez konsumpcję. Współczesny człowiek używa i zużywa- konsumuje- w ciągu swojego życia mnóstwo różnego rodzaju produktów. Oprócz żywności potrzebujemy także odzieży, mebli, wszelkiego rodzaju sprzętu domowego, środków piorących i czyszczących, kosmetyków, witamin… i gdzieś to kupujemy ,stając się konsumentami. Kupujemy czyli ktoś zarabia na naszej konsumpcji. Możesz więc śmiało powiedzieć do żony.- Zobacz kochanie znowu zrobiliśmy dziś dobry uczynek - daliśmy biednemu właścicielowi domu towarowego zarobić TAK. Ty jesteś ostatnim ogniwem w wędrówce produktu od bram wytwórni. Ostatnim, ale najważniejszym. Bo przecież gdybyś nie zużywał oferowanych ci towarów…Zrozum jak ważną pełnisz rolę, Zastanów się czy w związku z tym nie możesz lepiej wykorzystać swojej pozycji . Zastanów się dlaczego właśnie ty nie miałbyś zarabiać na własnej konsumpcji. Przecież nie zawarłeś żadnego kontraktu z żadnym sklepem. Nie wiąże cię jakakolwiek umowa. Żaden właściciel nie płaci ci choćby minimalnego procentu od wartości twoich zakupów. Takie właśnie zarabianie przez konsumpcję umożliwia obecnie wiele korporacji MLM. Oferując dużą gamę zużywalnych produktów powszechnego użytku. Szczegóły na skype jurek393600 czekam Jurek Wirtualne Centrum Zakupowe . .www.VEBSO.COM.PL koordynuje w Internecie współpracę producentów, usługodawców i spedytorów, zapewniając bezpieczeństwo i skuteczność działania struktury firm działających pod jego patronatem.Podejmując współpracę z VEBSO masz szansę uruchomić swój sklep internetowy, który posiada w swojej ofercie tysiące produktów prowadzisz działalność nie ponosząc kosztów nie zatrudniasz pracowników nie płacisz za lokal, prąd, transport i sprzęt nie inwestujesz w towar żadnych pieniędzy, nie prowadzisz żadnych magazynów • Twoja marża jest na poziomie zysku w wysokości 30-50% !!! • Twoim klientom towar dowieziony zostanie do domu i to nie ty go dowozisz • Twoje produkty pochodzą bezpośrednio od producentów, a wiec z pominięciem pośredników (niskie ceny na Twoje produkty jest nadana gwarancja zwrotu na okres 3 miesięcy (gwarancja 100% satysfakcji klienta), a więc masz od razu zaufanie klientów Ty nic nie sprzedajesz, bo klienci sami się obsługują, np. przez Internet masz dostęp do szkoleń, materiałyów informacyjnych i osobistą pomoc wielu doświadczonych specjalistów. Jedyne, co robisz to informujesz innych ludzi o istnieniu tego sklepu, aby kupowało w nim jak najwięcej klientów. Po podpisaniu kontraktu z osobą wprowadzającą stajesz się właścicielem sklepu internetowego. • Zapytania pod adresem > kierunek_sukces@op.pl • Lub przez skype jurek383600 Odpowiedz Link
biznes_84 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 02.10.07, 11:34 jak dla mnie to interes tylko dla bogatych, bo na poczatek trzeba zainwestowac kupe kasy. Kupic jakis pakiet informacyjny, szolenia i jeszcze na poczatek towar za tys. zl... Odpowiedz Link
a_gadek Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 02.10.07, 22:05 Słuchaj, może programy partnerskie? Hm? dostajesz prowizję za polecanie ( wiadomo, nie ma nic za darmo)... Odpowiedz Link
betti-1981 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 13.10.07, 09:24 podaj prosze swoj email a przesle ci wszystkie szczegoly.pozdrawiam. Odpowiedz Link
basi-a251 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 29.10.07, 15:05 Jeśli jesteś zainteresowany/a pracą w domu napisz: basia251@znajomi.pl Podam wszystkie szczegóły. Odpowiedz Link
kudlata-1 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 29.10.07, 21:43 Witam wszystkie mamy...ja też poprosze o wiadomość na e-mail: magdalena2511@interia.pl dziekuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
sssrubka Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 30.10.07, 10:32 Proszę o info- julia.kam@interia.pl Odpowiedz Link
1.galex Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 30.10.07, 21:57 Ceeść! Jeżeli jeszcze szukasz sposobu na poprawienie swoich finansów, mogę podpowiedzieć Ci jak zarobić. Prześlij swój e-mail na adres: g.aleksandrowicz@interia.pl Odpowiedz Link
1.galex Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 30.10.07, 22:13 Witaj Kasiu! Jest sposób na to, by wychowując brzdąca podreperować swoje finanse - nawet solidnie. Jeżeli chcesz wiedzieć jak, przyślij e-mail na adres: galex@os.pl Odpowiedz Link
renati26 Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 03.11.07, 13:14 mam do zaoferowania pracę, której może się podjąć KAŻDY bez względu na wiek. Nie wymaga ona dużego wysiłku :) a jedynie spędzenia kilkunastu minut przed komputerem .Sama jestem mloda mama wiem jak jest ciezko ale naprawde wystarczy odrobina cierpliwosci i zainteresowania szczegoly wysle mailem :renati26@gmail.com POZDRAWIAM!! Odpowiedz Link
kingpin.beauty Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 06.11.07, 00:48 Naprawdę można zarobić za pomocą Internetu www.praca.nets.pl/ znalazłam też stronę o programach partnerskich partnerskieprogramy.pl/ Odpowiedz Link
surfimax Re: Szukam pracy do domu, jestem na urlopie wycho 07.11.07, 10:45 Kilka przydatnych adresów odnośnie inwestowania, zakładania kont, kredytów. Na stronach zamieszczone są porównania różnych ofert, dzięki czemu można dokonać świadomego wyboru. --Porównanie kont osobistych: benybeny.systempartnerski.pl/porownanie/konta.html --Porównanie kont firmowych: benybeny.systempartnerski.pl/porownanie/konta.html?firma=1 --Porównanie kart kredytowych: benybeny.systempartnerski.pl/porownanie/karty.html --Porównanie kredytów mieszkaniowych w PLN: benybeny.systempartnerski.pl/porownanie/kredyty.html --Kredyty gotówkowe: benybeny.systempartnerski.pl/kredyty-gotowkowe.html --Kredyty samochodowe: benybeny.systempartnerski.pl/kredyty-samochodowe.html --Pożyczki pod zastaw: benybeny.systempartnerski.pl/pozyczki-pod-zastaw.html --IKE: benybeny.systempartnerski.pl/ike.html --Lokaty: benybeny.systempartnerski.pl/lokaty.html --Produkty kredytowe dla firm: benybeny.systempartnerski.pl/produkty-kredytowe-dla-firm.html --Faktoring: benybeny.systempartnerski.pl/faktoring.html Odpowiedz Link