Dodaj do ulubionych

NAJNOWSZA METODA WALKI Z CUKRZYCĄ...

23.05.17, 08:49
Medycyna komplementarna po raz kolejny udowadnia że nie ma chorób nieuleczalnych
są po prostu źle leczone.
Preparat działający na poziomie komórki radzi sobie wszędzie tam,gdzie medycyna akademicka
jest bezradna.
Nie jest to kolejny "cudowny produkt,który jest lekiem na wszystko"
Ten specyfik ma potwierdzone badania laboratoryjne,badania kliniczne .Wyniki badań do sprawdzenia w internecie dostępne dla każdego.Jedną z chorób z którymi ten preparat świetnie sobie radzi jest cukrzyca ,tysiące osób chorych to potwierdza ale co jest istotne dostępne są wyniki badań klinicznych potwierdzające skuteczność produktu.Każdej osobie zainteresowanej wyślę link z kompletem informacji.Odpowiem na pytania.
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: 23.05.17, 15:12
      dorota-s2 napisała:
      > Każdej osobie zainteresowanej wyślę link z kompletem informacji.Odpowiem na pytania.

Odpowiedz na moje: nie wstydzisz sie tak spamowac i naciagac chorych ludzi??
      Dlaczego nie dalas linka do tego "cudownego" specyfiku w poscie?
    • wonski333 Re: NAJNOWSZA METODA WALKI Z CUKRZYCĄ... 24.05.17, 12:25
      Czyżby chodziło o Kwas Alfa-liponowy (ALA)? Podobno rewelacyjnie działa przy wszystkich powikłaniach cukrzycy i nie tylko. Niektórzy lekarze na zachodzi używają go z sukcesem przy problemach onkologicznych jako wlewy dożylne.
      Tu opis: wigoris.pl/oferta/kwas-alfa-liponowy-ala/
      • dorota-s2 Re: NAJNOWSZA METODA WALKI Z CUKRZYCĄ... 10.06.17, 23:58
        wonski333 napisał:

> Czyżby chodziło o Kwas Alfa-liponowy (ALA)? Podobno rewelacyjnie działa przy ws
        > zystkich powikłaniach cukrzycy i nie tylko. Niektórzy lekarze na zachodzi używa
        > ją go z sukcesem przy problemach onkologicznych jako wlewy dożylne.
        > Tu opis: wigoris.pl/oferta/kwas-alfa-liponowy-ala/
        Witam,pod linkami są informacje ,niestety badania kliniczne i badania z instytutów naukowych są po angielsku ale translator sobie z tym poradzi ,ja nie posługuję się j.angielskim na tyle biegle aby tłumaczyć opracowania naukowe.wpisując w google LAMININE można zapoznać się z całym dostępnym materiałem ,ponieważ jest tego sporo warto wybrać to,co nas interesuje.Ja chętnie odpowiem na pytania, po prostu znam zagadnienie i od strony biochemii i zastosowania praktycznego .Pozdrawiam. laminina-opinie.pl/wp-content/uploads/2016/12/ENG-Laminine-BloodSugarStudy.pdf
    • dorota-s2 Re: NAJNOWSZA METODA WALKI Z CUKRZYCĄ... 07.06.17, 22:18
      JAKIM PRAWEM MNIE OBRAŻASZ!.Nie podaję linku ponieważ można by to odczytać jako reklamę.Ja nie sprzedaję a jedynie informuję i podaję źródła ,opisy, opinie,materiały dostępne dla każdej zainteresowanej osoby.Odpowiadam na pytania.
      Czy właśnie to uważasz za naciąganie?
      Choruję od piętnastu lat na chorobę Parkinsona,mam pierwszą grupę więc przypadkiem wiem co to znaczy chorować i jedynym produktem,który mi pomaga jest właśnie laminine,wiem o niej sporo.Nie przypuszczałam ,że podawanie informacji jest "spamowaniem i naciąganiem"
    • majenkir Re: NAJNOWSZA METODA WALKI Z CUKRZYCĄ... 08.06.17, 13:15
      dorota-s2 napisała:
      > Medycyna komplementarna po raz kolejny udowadnia że nie ma chorób nieuleczalnych

Ktos, kto tak pisze to albo ma nie po kolei w glowie, albo jest oszustem i naciagaczem.
    • stop_cukrzyca Re: NAJNOWSZA METODA WALKI Z CUKRZYCĄ... 05.10.17, 12:13
      W ramach kampanii prowadzonej przez Ministerstwo Zdrowia "STOPa cukrzycowa" od września dostępne będą na terenie całej Polski bezpłatne konsultacje. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do rejestracji on-line na www.stopacukrzycowa.org.pl.
    • michalmkmk Re: NAJNOWSZA METODA WALKI Z CUKRZYCĄ... 04.12.17, 18:58
      www.petycjeonline.com/refundacje_cukrzyca_typu1

warto podpisac petycję Zachęcam
    • pulsmed2018 Re: NAJNOWSZA METODA WALKI Z CUKRZYCĄ... 09.11.18, 15:11
      Szpital Pulsmed w ramach Kliniki Transplantacji Tkanki Tłuszczowej i Komórek Macierzystych (ADSC), prowadzi badania oraz wykorzystuje komórki macierzyste pozyskane z tkanki tłuszczowej w leczeniu wielu schorzeń zwyrodnieniowych oraz medycynie naprawczej i regeneracyjnej między innymi w leczeniu niegojących się ran i owrzodzeń żylakowych lub niedokrwiennych w przebiegu miażdżycy i cukrzycy (tzw. stopa cukrzycowa)
      pulsmed.com.pl/klinika-transplantacji.html
      • majenkir Re: NAJNOWSZA METODA WALKI Z CUKRZYCĄ... 09.11.18, 18:05
        Jeszcze ci sie nie znudzilo to spamowanie po calym forum?
    • ilonka9 Re: NAJNOWSZA METODA WALKI Z CUKRZYCĄ... 20.11.18, 15:15
      Sama mam cukrzycę i po sobie mogę powiedzieć, że bardzo mi pomaga olej CBD z konopi, stosuje go już 2 miesiące a poprawa na prawdę znaczna. Olej CBD kupuję ze sprawdzonego źródła konopteka.pl/kategoria/oleje-cbd , mam nadzieję, że komuś to też pomoże.
      • mamcik6 Re: NAJNOWSZA METODA WALKI Z CUKRZYCĄ... 03.12.18, 18:41
        Wtrącam się w ten wątek, bo to dopiero mój początek zmagania się z problemami związanymi z cukrzycą. W ostatniej ciąży zdiagnozowali u mnie cukrzycę ciężarnych, bo we wcześniejszej ciąży zbyt dużo przytyłam i nie mogłam niestety zgubić tych zbędnych kilogramów. Do tego wszystkiego doszło mi Hashimoto z niedoczynnością tarczycy. OGGT po ciąży niestety nie był najlepszy, ale trochę sprawę zlekceważyłam bo nie miałam czasu. Zaczęły się problemy z widzeniem, bóle głowy, nadmierna potliwość i ciągłe zmęczenie. Na razie próbuję leczyć się dietą, którą dostałam jeszcze na patologii ciąży i suplementami. Brałam chrom, piłam czerwoną herbatę i herbatkę z morwy białej. Ostatnio mąż kupił mi Doppelherz dla diabetyków. Do tego zaczęłam regularnie uczestniczyć w zajęciach na siłowni dla mam. Bardzo bym chciała uniknąć brania insuliny. Każdy organizm reaguje inaczej. Mój lekarz rodzinny jest za regularnymi badaniami, zdrową dietą i suplementowaniem oraz właśnie aktywnością fizyczną.
        • natka_01 Re: NAJNOWSZA METODA WALKI Z CUKRZYCĄ... 17.01.19, 14:54
          Jeśli to początek Twoich zmagań z cukrzycą, to na efekty też trzeba trochę poczekań. Fajnie, że stawiasz na naturalne sposoby walki z otyłością, powodzenia :) Myślę, że warto zaufać specjalistą, rzeczywiście dieta i aktywność fizyczna potrafią zdziałać cuda, tylko trzeba być regularnym, wiem z własnego doświadczenia. Dobrze, że stosujesz morwę białą, pomaga ona w obniżeniu poziomu cukru we krwi. Jest też taki doppelherz dla diabetyków z morwą białą, czy to właśnie ten stosujesz? Powodzenia
          • mamcik6 Re: NAJNOWSZA METODA WALKI Z CUKRZYCĄ... 21.01.19, 11:02
            www.doppelherz.pl/produkty/doppelherz-aktiv-dla-diabetykow-morwa/ stosuję to już ponad miesiąc. Wyniki są lepsze, ale jeszcze nie idealne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka