Dodaj do ulubionych

aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch healthnot

26.07.21, 13:43
Hej, korzystał ktos z mobilnej książeczki zdrowia Healthnote comarch? Bo słyszałam o niej dużo opinii ale nie wiem czy polecacie?
Obserwuj wątek
    • cojarobietuu73 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 26.07.21, 14:03
      Cześć, ja korzystam od jakiegoś czasu za namową mojej dziewczyny i jest spoko
      • anita861000 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 27.07.21, 00:04
        A powiesz coś więcej o tym healthnote?
        • cojarobietuu73 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 27.07.21, 23:07
          Jasne, ogólnie to fajna aplikacja, można sobie wpisywać wyniki i działa z zegarkiem
          • anita861000 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 28.07.21, 13:40
            Ale jak to działa własciwie? wpisujesz sam wszytsko ręcznie?
            • cojarobietuu73 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 28.07.21, 13:59
              Nie no co Ty haha właśnie o to chodzi, ze nie ręcznie nie chciałoby mi się
              • anita861000 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 28.07.21, 14:05
                to jak to sie robi? jak to działa
                • cojarobietuu73 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 28.07.21, 14:08
                  Wrzucasz skany do aplikacji do folderów np ortopeda
                  • anita861000 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 28.07.21, 14:14
                    ale ja nie mam skanera ;( i czasem dostaje wyniki od lekarza w pdfie lub na plytce i co wtedy
                    • cojarobietuu73 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 28.07.21, 14:32
                      Nie musisz mieć skanera. HealthNote ma wbudowana funkcje skanera, jeśli dostaniesz wydruk wystarczy, ze go zeskanujesz za pomocą aplikacji i już
                      • anita861000 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 28.07.21, 14:34
                        okej, to fajnie, ale co z wynikami w pdfie lub w formie zdjęcia?
                        • cojarobietuu73 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 28.07.21, 14:51
                          Możesz dodać do aplikacji wyniki w postaci pliku PDF lub zdjęcia z galerii w telefonie
                          • anita861000 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 28.07.21, 15:05
                            o to fajnie, pomysleli o wszytskim, a nie pomiesza mi sie to?
                            • cojarobietuu73 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 28.07.21, 15:09
                              do healthnote możesz dodawac dokumenty i od razu apka prosi o wpisanie daty, z kiedy jest badanie, nastepnie segreguje ci to wszystko datami, mozesz tez sobie porzadkowac dokumenty np od ortopedy lub ortodonty miec osobno
                              • anita861000 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 28.07.21, 15:16
                                Super, dziekuje za wytlumaczenie. musze zainstalowac i sama zobacze, ale z tego co mowisz faktycznie fajna aplikacja
                                • cojarobietuu73 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 29.07.21, 13:06
                                  no polecam, mnie dziewczyna namowila i w koncu nie klne za kazdym razem jak ide do dentysty czy ortopedy, bo zazwyczaj czegos zapominalem. raz zapomnialem zdjecia do dentysty i musialem sie wracac do domu, ale bylem zlyyy
                                  • anita861000 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 29.07.21, 13:22
                                    oj nie dziwie się, też bym się zdenerwowała, dlatego wole chyba sciągnąć healthnote i mieć pod ręką wszystko, zwłaszcza w okresie wakacyjnym
                                    • cojarobietuu73 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 29.07.21, 13:38
                                      ja się śmieje, ze mógłbym im robić reklame, bo polecam tą apkę wszystkim i wszędzie, ale no z ręką na sercu warto
                                      • anita861000 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 29.07.21, 13:40
                                        no jak polecasz to spróbuje, skoro to nie jest takie trudne
                                        • cojarobietuu73 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 29.07.21, 13:41
                                          polecam polecam, się nie zawiedziesz łatwa w obsłudze jest i intuicyjna, każdy mi potem mowi ej tomek zajebista ta aplikacja, szkoda, ze tak późno odkryłem
                                          • anita861000 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 29.07.21, 13:42
                                            dam znać jak już się troche ograne z tą aplikacją i pouzywam, pozdrawiam i dziekuje!!
    • marcinmar90 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 14.09.21, 17:27
      Ja korzystałem i serdecznie polecam, działa bardzo dobrze i ma wszystko czego taka aplikacja mieć musi.
    • smok_pl Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 16.09.21, 17:41
      Hej, ja korzystalem i polecam. Jest fajna
    • sebeksebek Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 18.09.21, 12:24
      cześc, ja korzystam aktualnie i moge polecić, dużo funkcji i łatwa w obsłudze.
    • karlosokol Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 26.09.21, 19:03
      Korzytstałam i polecam bardzo, ma wszytskie potrzebne funkcje i jest łatwa w obsłudze.
    • karlosokol Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 29.09.21, 17:32
      Korzystałam i polecam bardzo, łatwe dodawanie badań do aplikacji i w wygodny sposób można mieć do nich dostęp.
      • karlosokol Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 29.09.21, 17:34
        karlosokol napisał: Nie zauważyłem, że już odpowiadałem na ten temat

> Korzystałam i polecam bardzo, łatwe dodawanie badań do aplikacji i w wygodny sp
        > osób można mieć do nich dostęp.
    • gabi55 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 04.10.21, 20:01
      Ja korzystam i polecam, chyba najlepsza apka tego typu jaka istnieje, darmowa, ma masę funkcji i działa bardzo płynnie.
    • tomaszke299 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 07.10.21, 12:08
      polecam, jestem cukrzykiem i bardzo mi ona pomaga w codziennym życiu
    • lena_leaaa Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 10.10.21, 20:09
      Hej, ja korzystam i jestem w stanie z pełna świadomością polecić ją. Wpisuję swoje ciśnienie i mam do niego wgląd na bierząco.
    • tomasz000s Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 18.10.21, 13:06
      Ja korzystałem, polecam. Ułatwia wizyty u lekarza, nie trzeba nosic ze sobą tony papieru.
    • oskarmazur11 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 18.10.21, 23:39
      Aplikacja powiem szczerze przydatna. Używam jej sam i moja mama też, ułatwia w zapisywaniu pomiarów ciśnienia - nie musze się juz męczyć z dzienniczkami i zeszytami.
    • oskarmazur11 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 23.10.21, 13:17
      Polecił mi ta aplikacje mój lekarz. Uzywam jej od miesiąca i sprawdza się jak do tej pory super.
    • oliwka_a982 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 26.10.21, 00:03
      Super jest, polecam bardzo, od znajomych usłyszałam o niej i od tamtego czasu używam, bardzo przydatna, szczególnie kiedy często muszę robić badania, mam do nich wgląd cały czas.
    • kacpeeer_duda11 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 28.10.21, 23:22
      Ja korzystam cały czas, na bieżąco zapisuję swoje poziomy cukru i bardzo mi ona pomaga w monitorowaniu na bieżąco. Polecam.
    • pawel.michalski1 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 31.10.21, 18:50
      Tak, osobiście testuję tę apke od dwóch tygodni. Jak na razie sprawdza się super, sporo funkcji i prosta w obsłudze.
    • alicja-alicja122 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 08.11.21, 23:10
      Tak, ja korzystałam i polecam. Bardzo intuicyjna i użyteczna. Łatwo można kontrolować swoje zdrowie.
    • e_kotx Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 21.11.21, 01:29
      Super aplikacja, polecam zainstalować, ma bardzo dużo pomocnych funkcji.
    • maciekoss Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 23.11.21, 20:59
      Ja korzystałem i polecam! Jest świetna, używamy z rodzicami i rodzice też mówią, że świetna, przydaje się np. przy wizytach u lekarza.
    • wojciechchwoj Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 28.11.21, 11:20
      Korzystałem i polecam, nie wiedziałem, że aplikacja może mieć tyle przydatnych funkcji :)
    • oliwiaaa12 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 30.11.21, 00:08
      Jest super, osobiście polecam, nie ma się naprawdę do czego przyczepić, wszystko działa dobrze i jest bardzo rozbudowana :)
    • weronika333 Re: aplikacja do wpisywania pomiarów Comarch heal 22.06.22, 16:35
      Apka już zmieniła nazwę na MojeZdrowie24. Według mnie aplikacja jest bardzo pomocna zwłaszcza dla osób przewlekle chorych. Można w niej gromadzić swoje wyniki badań oraz codziennie pomiary cukru, ciśnienia itp. Aplikacja jest całkowicie darmowa zatem warto się samemu przekonać czy aplikacja spełnia wyżej wspomniane wymagania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka