frania28 19.02.05, 22:37 dziewczyny wytłumaczcie-mam iśc do apteki i pytać o podkłady czy podpaski,bo juz zgłupiałam.czy to jest jakas róznica? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amaterasu79 Re: podkłady czy podpaski? 20.02.05, 14:15 Podkłady to co innego i podpaski to co innego. Podkłady rozkłada się na albo pod prześcieradło. Ja miałam cc i baardzo przydały mi się na początku największe podpaski i pieluszki dla dzieci bella - wyglądają jak duże podpaski. No i oczywiście majteczki jednorazowe. Chciałam też kupić podkłady ale się rozmyśliłam a w szpitalu i tak okazało się że się nie przydają - łóżka i tak są zabezpieczone. Odpowiedz Link
adag Re: podkłady czy podpaski? 21.02.05, 17:54 Ja kupiłam podkłady tena lady extra, to nie są podkłady na łóżko, tylko takie jakby duże podpaski, bardzo chłonne, oddzielające wilgoć od skóry, są w różnych rozmiarach i są niby przeznaczone dla kobiet, które mają problem z nietrzymaniem moczu, ale jak zobaczyłam te pieluszki bella wybrałam tenę, mimo wyższej dużo ceny - 10 sztuk ok 14 zł. Uznałam, że tena będzie lepsza zwłaszcza w pierwszej dobie, jak się ciężko ruszyć. Odpowiedz Link
nikita0 Re: podkłady czy podpaski? 22.02.05, 10:20 Mnie się podkłady w szpiatlu przydały- mąż mi je zmieniał jak tylko były zabrudzone nie czekając na położną. Ale to chyba zależy od szpitala. Odpowiedz Link