Dodaj do ulubionych

SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA!!!

26.10.04, 20:04
To już naprawdę szczyt chamstwa i arogancji!
Szandar wprowadził do porządku obrad najbliższej Sesji RM (28 pażdziernika)
projekt uchwały o zmianie wysokości swojego uposażenia.
Kto zgadnie jaki będzie wynik głosowania ?
Odwołany mały pierdoła nigdy nie ma dość i będzie korzystał do samego końca
(oby jak najszybciej) z NASZYCH PIENIĘDZY !
Polecam lekturę wczorajszego Dziennika Zachodniego , w którym czytamy m.in.
że procedura odwoławcza może trwać nawet do 20 stycznia 2005 roku.
Dlatego też Szandar się spieszy i jeszcze chce się "nachapać".A Radni jacy są
każdy widzi i prawdopodobnie zgodzą się na życzenie wszechwładcy Siemianowic.
Zniszczenie a nie odrodzenie to hasło ,które powinno być przypisane temu panu.
Dobić miasto kredytami to Szandara optymalizm!!
Obserwuj wątek
    • waldemar.w Re: SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA 26.10.04, 22:25
      a czego mozna sie spodziewac po czlonku z towarzyszenia "ORDYNACKA" zna ktos
      chociaz z tego stowarzyszenia jednego uczciwego i honorowego czlonka?ja nie
      znam.dlatego nie ma na co czekac ,czas zaczac zbierac podpisy pod
      referendum.wiadomo trudna rzecz w naszym miescie, lecz uwazam iz znajdzie sie
      te 30% niezadowolonych a uprawnionych do glosowania.a ludziom mniej
      zainteresowanym nalezy wytlumaczyc ,iz trzeba miasto uchronic /mam na uwadze
      mieszkancow /dopuki jeszcze z kasy miejskiej nie uda mu sie z przyszlorocznego
      budzetu wypompowac jakies pieniadze na hybione inwestycje typu boiska do hokeja
      na trawie.do roboty!
      • newfossil Re: SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA 27.10.04, 07:17
        A ja Wam mowie tak: Szandi czeka az mu wybije 60-tka i potem spokojnie pojdzie
        sobie na emeryture (jak ona wysoka bedzie mozna sie domyslec) i wszystkim
        bedzie smial sie w twarz. Teraz to jest walka o przetrwanie. Po trupach do celu.
    • kulaszpiegula Re: SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA 27.10.04, 08:09

14/XXX/04 ? zmiany uchwały nr 13/2002 Rady Miasta Siemianowic Śląskich z dnia 21 listopada 2002 r. w sprawie ustalenia wysokości wynagrodzenia dla Prezydenta Miasta Siemianowic Śląskich Pana mgr Zbigniewa Pawła Szandara.

trzeba sprawdzić co to oznacza i kto jest pomysłodawcą!!!!
      a później robimy dym!!!!
      • vonbytkow Re: SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA 27.10.04, 16:31
        Nie przejmowałbym się.
        I tak bedzie musiał oddać!!!
        • j555 Re: SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA 27.10.04, 17:30
          Ja też rozważałem tę kwestię drogi von bytkow i nie jestem tego taki pewien-
          niestety.Znam przykład , no może minimalnie inny , bo nie dotyczy prezydenta
          (choć niby jaka różnica ?).W każdym razie ten facet nie musiał oddać kasy.Mam
          nadzieję , że szandara spotka choć taka kara za swoje błędne decyzje i szkody.
          Oby!!!
          • vestit Re: SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA 31.10.04, 13:21
            j555-no i gdzie ta podwyzka??????????????????????????????????

nie dość że nie potrafisz zorganizować prawdziwego wiecu to na dodatek jesteś
            kłamcą
    • waldemar.w Re: SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA 31.10.04, 21:04
      a czy wiecie jak glosowali nasi radni? na 23 radnych tylko dwoje radnych/jedna
      pani oraz jeden pan/ mieli odwage i podniesli reke sprzeciwiajac sie uchwale,
      ktora to w kuluarach niemal wszyscy krytykowali i uznawali iz w obecnej chwili
      jest nie moralna i sprzeczna z ich sumieniem.lecz gdy pan prezydent swym
      wzrokim zmierzyl swych rajcow, rece im zadrzaly,rozum odmowil posluszenstwa i
      ku zdziwieniu obserwatorow przyznali panu prezydentowi premie uznaniowa.chwala
      dwom odwaznym , wstyd pozostalym
      • ryba368 Re: SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA 01.11.04, 02:14
        A czego oczekiwaliscie ,ktora swinia odejdzie od koryta w ktorym
        jest super zarcie!!!!!!!!
        Przykład idzie z gory!!!!!!!
        Średnia pensja w naszym urzedzie wynosi 2800zł na
        raczke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZŁUDNE NADZIEJE ZE KTOŚ SPRZECIWI SIE
        KORDUPLOWI!!
        • j555 Re: SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA 01.11.04, 09:58
          Kolejny raz pan i władca udzielił lekcji swoim skorumpowanym radnym.
          No cóż autko (białe mitsubishi) szandar ma na raty , które trzeba przecież
          spłacić a perspektywa utraty stanowiska i kasy coraz bliższa ...
      • siwy_27 Re: SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA 01.11.04, 11:14
        Na Boga!!!!
        Rozumiem oburzenie podwyżką Szandara, ale prosze Ryba nie wypisuj takich
        populistycznych pierdoł!!!!
        Az mnie scięło jak przeczytałem - tak się składa, że bliska mi osoba pracuje w
        Urzędzie i wiesz co, nawet jej kierownik Referatu nie wychodzi ponad 2.500
        brutto, a ona ma ok. 1000 na rekę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Więc nie wiem skąd wziąłeś te 2.800 na rączkę, bo nawet jakby liczyc że
        Prezydent ma 10.000 (nie wiem ile ma!!!) a 30 innych ma po 1000 to średnia z
        tego jest niecałe 1.400 prawda???
        chyba że z matematyki byłem taki mierny!!!
        Owszem prośba o podwyżke Prezydenta nie jest na miejscu (delikatnie mówiąc),
        ale takie populistyczne hasło jak Twoje ryba tylko więcej robi szkody niz
        pozytku, bo równie dobrze mógłbym Ci powiedzieć że co marudzisz skoro zarabiasz
        1980 złotych, bo taka jest średnia krajowa!!!
        A emerytowani górnicy maja na miesiąc po 2500 - 3000 złotych na rączkę, ale
        wiem ze to nie dotyczy wszystkich, dlatego nie wypisuje piersdoł.
        proszę tylko o podawanie sprawdzonych danych!! :)
        pozdrawiam serdecznie - wybaczcioe moje wzburzenie:)
        • vestit Re: SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA 01.11.04, 12:18
          Siwy
          nie ma sie co przejmować takimi tekstami,jakie nam tu wypisuje specjalista od
          organizowania "wieców"

jak nas uczy nasza najnowsza historia,tacy krzykacze zawsze nas okłamywali dla
          swoich interesów i w przypadku j555 jest tak samo
          • ryba368 Re: SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA 01.11.04, 12:32
            Siwy schowaj te bajki dla przedszkolakow.Oj biedni ci nasi urzednicy
            w magistracie!!!!!!!Policz wszystkie dochody typu 13 nagrody kwartalne
            to zobaczysz jaka wyjdzie srednia. Moje dane sa wiarygodne podane przez
            urząd miejski.
            Pozdrawiam
            • rekin368 Re: SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA 01.11.04, 23:23
              Jak się tego nie ma, to można wypisywać różne rzeczy i nie pomoże nawet
              akumulator.
              To w związku z rybimi kłamstwami dotyczącymi m.in. średniej w urzędzie.
              Bo jak to powiedział ubek: "z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie kłamał"
              Też mam kilku znajomych, którzy tam pracują. Ryba skąd Ty "tyle" wiesz?

Sorry za wulgaryzmy.
              Pozdrawiam
              • ryba368 Re: SZANDAR PROSI O PODWYŻKĘ NA SESJI RADY MIASTA 02.11.04, 10:40
                Prawda zawsze boloi towarzyszu szmaciak!!!!!!!
                Przestań czytać tylko trybune ludu.
                Pozdrawiam
                • aktyntasza Re: sztandar prosi 17.08.15, 18:58
                  Kolesiostwo, rozdawanie posad, czy miasto nadal umiera.
                  czy prezes nadal wodociągów zarabia więcej niż prezes Rządu RP,
                  czy radny wygrywa przetargi na inwestycje będące jego pomysłami,
                  co z romansem Bossa z basenową mieszkającą na osiedlu robotniczym,
                  gdzie są oszołomy z Wolnych Siemianowic i czy PO oddali zagrabione majątki ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka