Dodaj do ulubionych

Szacunek dla Pana Szandara

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.02, 09:15
To zbawienie dla miasta, że wybrało tak uczciwego i zacnego Prezydenta. Jest
nie tylko człowiekiem wielkiej kultury, ale i rozumiejącym sprawy każdego bo
jego też żcyie nie szczędziło. Zna jezyki m.in. niemiecki, bedzie bez
tłumaczy komntaktował się z inwestortami. A to jest b. ważne dla miasta,
które potzrebuje finansów. P. Mrozek jest polonistą z wykształcenia, czy jemu
ktos z tego powodu czynił zarzuty. Pan Szandar jest najlepszym synem
Siemianowic godnym tego urzędu. CZy wystarczy mu wytrwałości? Musi!
Obserwuj wątek
    • Gość: mefistofel Re: Szacunek dla Pana Szandara IP: 62.233.241.* 18.11.02, 09:51
      No proszę ale panegiryk...
      Czyżby nowy kult jednostki...

Tylko dlaczego ten najlepszy syn Siemianowic mieszka w Katowicach?
    • Gość: keta Re: Szacunek dla Pana Szandara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.02, 10:31
      Pierwsze karty mądrze rozdane. Pan Szandar przyjął delegację głodnych hutnikow.
      Może znajdzie inwestora dla huty Jedność. God bless Siemianowice!
    • Gość: Greta Re: Szacunek dla Pana Szandara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.02, 12:22
      Pan Szandar zaczyna wystawiać pazurki. Podrapuje na razie nimi radnych. Ale
      wkrótce czekają przetasowania kadrowe. Dopiero będzie pisk, choc zarzeka że
      nikogo nie zwolni.
    • Gość: iluvatar Re: Szacunek dla Pana Szandara IP: *.fabud / 192.168.2.* 13.12.02, 23:21
      No coz. Wielu ludziom wydaje sie ze rzadzenei miastem to prosta sprawa. kazdy
      by sobie dal rade. Ty i ja. Od dawna przypatruje sie pracy naszych wlodarzy i
      mimo wielu slow krytycznych to widze ze znaczna ich czesc sie nie obija a nawet
      ciezko pracuje. Nie podobaja mi sie wszystko wyniosle pochwaly. Jestem zwiazany
      z jednym z wiceprezydentow ale na mysl by mi nie przyszlo aby tak czcic ta
      osobe jak Sabina. Odbudowanie miasta to ciezka sprawa czy sznadar podola to sie
      okaze.
    • Gość: ZOO TY JESTES SZANDAR, PRZEBIERANCU! IP: 80.48.249.* 17.03.03, 17:29
      ...i wszyscy to wiedza...
      • Gość: Sabine Re: TY JESTES SZANDAR, PRZEBIERANCU! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.03, 11:42
        Do ZOO ty kretynie.
        Sabine
        • Gość: ZOO Re: TY JESTES SZANDAR, PRZEBIERANCU! IP: 80.48.249.* 15.05.03, 13:00
          Sabine, ty suko
        • Gość: facet Re: TY JESTES SZANDAR, PRZEBIERANCU! IP: *.sti.net.pl / 192.168.132.* 16.05.03, 09:50
          ludzie opanujcie się,co wam odbiło.Więcej luzu!!!!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka