Dodaj do ulubionych

Co was tak nagle zatkało?

IP: *.gen.twtelecom.net 13.03.03, 09:47
Co tutaj taka cisza na tej stronie od dni paru?
A moze ten wielki kapital przypuścił taki szturm na
Siemianowice, ze zajęci pracą mieszkańcy nie mają juz
na nic czasu? Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: P@CO Re: Co was tak nagle zatkało? IP: 80.48.249.* 13.03.03, 18:05
      Prawda, Prawda... ubogo coś ostatnio na naszym FORUM w nowe wątki i komentarze.
      Niestety nie znam powodów, może faktycznie masz racje Janie że to ogrom
      NOWYCH :)) przedsięwzięć absorbuje uwagę naszych dotychczasowych dyskutujących.

Pozdrawiam P@CO
      • dick_solomon Re: Co was tak nagle zatkało? 13.03.03, 20:05
        Wszyscy zaczytali się w www.siemianowice.pl. :-)
        • Gość: P@CO Re: Co was tak nagle zatkało? IP: 80.48.249.* 13.03.03, 20:56
          Jeśli czytali www.siemianowice.pl to pewnie już nie mają kompów :) Po takiej
          lekturze pozostaje otworzyć balkon i ...
          Ja jestem szczęściarzem bo pracuje w cafe internet, niestety po każdej wizycie
          w serwisie redagowanym przez Wojciecha K., notuje się u nas straty... Już nie
          długo i ja nie będe tu zaglądał... :)

Pozdrawiam wszystkich P@CO

• Gość: szpieg Re: Co was tak nagle zatkało? IP: *.devs.futuro.pl 14.03.03, 09:45
      Z przykrością trzeba przyznać, że stan tego forum, odpowiada stanowi naszego
      miasta. Generalnie jest stagnacja i nic się nie dzieje - a od czasu, do czasu
      następują jakieś zrywy, które jednak szybko gasną.

P.S. Jeżeli dowiem się czegoś ciekawego o włodarzach naszego miasta, czy
      też "redaktorach" lokalnych gazet, zaraz podzielę się tymi wiadomościami z
      bracią wirtualną.
      Pozdrawiam
      • Gość: P@CO Re: Co was tak nagle zatkało? IP: 80.48.249.* 14.03.03, 13:24
        Hmmm, czyli to FORUM zamiast Siemianowice powinno się nazywać KULISY WŁADZY
        W... :) Myślę, że powinniśmy wszyscy wyjść poza obraz ulicy JANA PAWŁA i
        problemy w samym Ratuszu. Zdaje sobie sprawe, że wiele kwestii w Siemianowicach
        nie da się skomentować nie wspominając o naszych szacownych WŁADZACH, ale...
        Czemu np nie porozmawiamy o Bezpieczeństwie i wzorem np Warszawy stworzymy Mape
        Niebezpiecznych Miejsc w naszym mieście...itp. Panowie i Panie kształt tego
        FORUM zależy tylko i wyłącznie od nas samych. Ja uważam, że potrzeba tylko
        dobrej woli i dobrej reklamy tego miejsca... !!!!!!!!!! No własnie Panie
        redaktorze GAĆ, Czy Echo Siemianowic poda w końcu adres tego miejsca na swoich
        łamach. O ile dobrze pamiętam w jednej z wcześniejszych wypowiedzi pisałeś, że
        musimy się zmobilizowac i zrobić wszystko by nasze prowincjonalne miasteczko
        stało się poważnym Śląskim miastem...( czy jakoś tak ). Możę najpierw zacznijmy
        rozmawiać o NIM, mówić o JEGO problemach i bolączkach... a potem pogadamy o
        konkretnych i wymiernych krokach

Pozdrawiam P@CO
        • Gość: AiG Re: Co was tak nagle zatkało? IP: *.devs.futuro.pl 14.03.03, 18:57
          Nie pisalem bo bylem zajety gazeta. Jak znam zycie to sie nie bedzie pdoobala
          bo jest za malo krwawawa i tak dalej.....
          Na ktorej z ostatnich stron...obok tekstu o kafei internetowej cos tam
          skrobnalem o FORUM...dokladnego adresu nie podawalemz tymi krzaczkami ale dalem
          instrukcje jak sie tam dostac....
          AiG
          • Gość: P@CO Re: Co was tak nagle zatkało? IP: 80.48.249.* 14.03.03, 20:30
            AiG kiedy ukaże się FORUM ?
            • Gość: AiG Re: Co was tak nagle zatkało? IP: *.devs.futuro.pl 14.03.03, 21:55
              Gość portalu: P@CO napisał(a):

> AiG kiedy ukaże się FORUM ?
              Za jakis tydzien powinno juz byc ECHO.
              PS. Jakie forum!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka