Gość: Jan Kawa IP: *.gen.twtelecom.net 13.03.03, 09:47 Co tutaj taka cisza na tej stronie od dni paru? A moze ten wielki kapital przypuścił taki szturm na Siemianowice, ze zajęci pracą mieszkańcy nie mają juz na nic czasu? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P@CO Re: Co was tak nagle zatkało? IP: 80.48.249.* 13.03.03, 18:05 Prawda, Prawda... ubogo coś ostatnio na naszym FORUM w nowe wątki i komentarze. Niestety nie znam powodów, może faktycznie masz racje Janie że to ogrom NOWYCH :)) przedsięwzięć absorbuje uwagę naszych dotychczasowych dyskutujących. Pozdrawiam P@CO Odpowiedz Link Zgłoś
dick_solomon Re: Co was tak nagle zatkało? 13.03.03, 20:05 Wszyscy zaczytali się w www.siemianowice.pl. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P@CO Re: Co was tak nagle zatkało? IP: 80.48.249.* 13.03.03, 20:56 Jeśli czytali www.siemianowice.pl to pewnie już nie mają kompów :) Po takiej lekturze pozostaje otworzyć balkon i ... Ja jestem szczęściarzem bo pracuje w cafe internet, niestety po każdej wizycie w serwisie redagowanym przez Wojciecha K., notuje się u nas straty... Już nie długo i ja nie będe tu zaglądał... :) Pozdrawiam wszystkich P@CO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg Re: Co was tak nagle zatkało? IP: *.devs.futuro.pl 14.03.03, 09:45 Z przykrością trzeba przyznać, że stan tego forum, odpowiada stanowi naszego miasta. Generalnie jest stagnacja i nic się nie dzieje - a od czasu, do czasu następują jakieś zrywy, które jednak szybko gasną. P.S. Jeżeli dowiem się czegoś ciekawego o włodarzach naszego miasta, czy też "redaktorach" lokalnych gazet, zaraz podzielę się tymi wiadomościami z bracią wirtualną. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P@CO Re: Co was tak nagle zatkało? IP: 80.48.249.* 14.03.03, 13:24 Hmmm, czyli to FORUM zamiast Siemianowice powinno się nazywać KULISY WŁADZY W... :) Myślę, że powinniśmy wszyscy wyjść poza obraz ulicy JANA PAWŁA i problemy w samym Ratuszu. Zdaje sobie sprawe, że wiele kwestii w Siemianowicach nie da się skomentować nie wspominając o naszych szacownych WŁADZACH, ale... Czemu np nie porozmawiamy o Bezpieczeństwie i wzorem np Warszawy stworzymy Mape Niebezpiecznych Miejsc w naszym mieście...itp. Panowie i Panie kształt tego FORUM zależy tylko i wyłącznie od nas samych. Ja uważam, że potrzeba tylko dobrej woli i dobrej reklamy tego miejsca... !!!!!!!!!! No własnie Panie redaktorze GAĆ, Czy Echo Siemianowic poda w końcu adres tego miejsca na swoich łamach. O ile dobrze pamiętam w jednej z wcześniejszych wypowiedzi pisałeś, że musimy się zmobilizowac i zrobić wszystko by nasze prowincjonalne miasteczko stało się poważnym Śląskim miastem...( czy jakoś tak ). Możę najpierw zacznijmy rozmawiać o NIM, mówić o JEGO problemach i bolączkach... a potem pogadamy o konkretnych i wymiernych krokach Pozdrawiam P@CO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: Co was tak nagle zatkało? IP: *.devs.futuro.pl 14.03.03, 18:57 Nie pisalem bo bylem zajety gazeta. Jak znam zycie to sie nie bedzie pdoobala bo jest za malo krwawawa i tak dalej..... Na ktorej z ostatnich stron...obok tekstu o kafei internetowej cos tam skrobnalem o FORUM...dokladnego adresu nie podawalemz tymi krzaczkami ale dalem instrukcje jak sie tam dostac.... AiG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P@CO Re: Co was tak nagle zatkało? IP: 80.48.249.* 14.03.03, 20:30 AiG kiedy ukaże się FORUM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AiG Re: Co was tak nagle zatkało? IP: *.devs.futuro.pl 14.03.03, 21:55 Gość portalu: P@CO napisał(a): > AiG kiedy ukaże się FORUM ? Za jakis tydzien powinno juz byc ECHO. PS. Jakie forum! Odpowiedz Link Zgłoś