Dodaj do ulubionych

W obronie Biedronia.

13.11.10, 13:09
W obronie Biedronia wystąpiła Helsińska Fundacja Praw człowieka w osobie niejakiego Bodnara.Proszę przeczytać tekst uważnie i powiedzieć co obraża inteligencję odbiorcy tego materiału.

www.tvn24.pl/-1,1682170,0,1,kto-pobil-biedronia-dobrze--ze-wyjasnia-to-prokuratura,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • kombinerki.pinocheta Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 14:15
      w jakim ja kraju zyje, ja pie...

albo jakies gowno w postacie helsinskiej fundacji praw czlowieka albo zieloni albo zwiazek przesladowanych murzynkow
      jak juz chca mieszac to niech zajmuja sie sprawami, na ktore maja odpowiednie dokumenty, a nie mieszaja sie w atak na policjanta

no szlag mnie jasny trafi, krew nagla zaleje
      jak nie murzyn startujacy na policjanta i probujacy mu zabrac bron to homos, ktory szuka policyjnej palki, stojacy wsrod tlumu rzucajacego kamieniami
      co policjant powinien zrobic? ano wziac te palke i mu przypie...c i nie powinno byc zadnych konsekwencji, bo w przeciwnym wypadku ten sam policjant bedzie sie bal, ze go z roboty wyrzuca i nastepnym razem uda, ze nie widzi, a jakis obywatel dostanie wpie...na ulicy od 3 antyfaszystow/narodowcow/murzynow
    • hotally Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 14:26
      Biedny pedzik- sredzik. Ciekawe co on robił w nielegalnej demonstracji atakującej legalny marsz pod pomnik Dmowskiego, aby złożyć kwiaty.
      • stedo Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 14:54
        Manifestacja protestacyjna organizacji antyfaszystowskich skupionych w Porozumieniu 11 Listopada przeciw Marszowi Niepodległości organizowanym przez organizacje neofaszystowskie została zgłoszona jako jedna z 23.W zgłoszeniu określono jaki jest cel manifestacji:
        www.polskatimes.pl/fakty/kraj/330709,11-listopada-budzi-emocje-stolicy,id,t.html
        warszawa.naszemiasto.pl/artykul/650244,happening-antyfaszystow-przy-pomniku-romana-dmowskiego-film,id,t.html
        P.S. A co pisze PR jest niestety jeszcze niewiarygodne. Tam zostało jeszcze wiele popłuczyn po PISie. Są to w większości młodzi ludzie niezbyt wykształceni i niezbyt nadążający za realiami. A wskazówek dotychczasowych mocodawców brak.
        • nova34 Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:04
          Żal mi ciebie - znowu wszystko przez Kaczyńskiego.
          Biedroń atakował z innymi różowymi awanturnikami LEGALNĄ demonstrację. Jeśli mu się dostało przy okazji od policji (która powinna chronić LEGALNYCH demonstrantów przed takimi wyrzutkami) to przecież chyba nie oczekiwał, że będą mieli zamiast pałek goździki i róże.
          • stedo Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:25
            Poczytaj dokładnie i zainteresuj się sczegółami jak chcesz dyskutować. On nie ma pretensji że oberwał podczas demonstracji. On skarży policjanta który go pobił gdy skutego zamknięto go w policyjnej budzie.
            • sid.leniwiec Re: W obronie Biedronia. 14.11.10, 17:52
              Na próżno, panowie mają pretekst do dowalenia lewakom i pedałom, więc żadne argumenty nie dotrą.
            • sanna.i Re: W obronie Biedronia. 14.11.10, 19:05
              To, że Biedroń twierdzi, że go pobito, nie oznacza jeszcze, że tak było. Akurat ja bym miała do Biedronia ograniczone zaufanie...Koleś, który zrobi wszystko, żeby się wylansować. A lansuje się wlaśnie przez prowokacje.
        • kombinerki.pinocheta Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:16
          nastepna, wszelkie zlo polski to pis
          jak pis to niewyksztalceni i niezbyt nadazajacy

najbardziej mnie rozsmiesza elektorat PO, ta duma z tego, ze popieraja rzad, ktory jest kompletnie nieudolny, ktory nawet za cene glosow odchodzi od swoich liberalnych mysli gospodarczych, ktorego jedynym pomyslem na wyjscie z problemow jest podnoszenie podatkow, ktory najlepiej co potrafi to zaciagac dlugi i ograniczac swobode obywatela
          skad ta duma sie bierze? podejrzewam, ze z tego, iz pewna gazeta pisze, ze elektoratem PO jest wlasnie przyszlosc tego kraju - mlodzi, "wyksztalceni", "swiatowi"
          buahahaha

ale to i tak lepiej niz mialby rzadzic pis czy tfu tfu sld
          • stedo Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:22
            he,he teraz rozumiem twój nick. Dobrze "kombinujesz" za swym patronem;)) A i konstrukcja psychiczna jak się orientuję podobna do ulubieńców.Wciąż" dziewic" jak się nie mylę??;)) A koty też lubisz?
            • kombinerki.pinocheta Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:27
              heh
    • bijatyka Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 14:43
      Nie chciało mi się do końca czytać, ale za raz na początku było: "nie widział, ale wie " :D
    • znawca_temate Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:09
      Inny punkt widzenia na ten żenując incydent :)
      forum.gazeta.pl/forum/w,16,118643666,118643666,Biedron_probowal_zgwalcic_policjanta_w_radiowozie_.html
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:16
      Podejrzewam że było tak - najpierw głupi Biedroń próbował zabrać policjantowi pałkę, a potem w radiowozie głupi policjant "przypie...ł pedałowi"(tak by to pewnie kumplom opisał).
      • kombinerki.pinocheta Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:25
        zalozmy, ze jestes policjantem
        jakis gosc z tlumu gmera Ci w okolicach, hmmm, palki
        nie mialbys stresa, ze ten gosc moze wyciagnac lapy po Twoj pistolet jak pewien czarny latem tego roku w Warszawie?
        poprosilbys go grzecznie zeby trzymal rece przy sobie czy zawolal kolegow? a moze cos innego?
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:29
          kombinerki.pinocheta napisał:

> zalozmy, ze jestes policjantem
          > jakis gosc z tlumu gmera Ci w okolicach, hmmm, palki
          > nie mialbys stresa, ze ten gosc moze wyciagnac lapy po Twoj pistolet jak pewien
          > czarny latem tego roku w Warszawie?

W tym momencie wszystko jest ok. Za próbę odebrania broni policantowi można odstrzelić pacjenta na miejscu(przynajmniej w usa), bo to jest czynna napaść stanowiąca bezpośrednie zagrożenie.
          Chodzi mi o to że jak już Biedronia zgarnęli, to pewnie faktycznie ktoś mu w radiowozie przyłożył.
          • to.niemozliwe Re: W obronie Biedronia. 14.11.10, 20:09
            W stanach nie wolno dotknac interweniujacego policjanta, np. Podczas kontroli drogowej.
      • stedo Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:30
        Cóś " w podobie";)) A może oni mają taką technologię zatrzymań. Na "dzień dobry" pałą po plecach, coby otrzeżwić delikentów na wszelki wypadek. A że trafił akurat na tego to nie przewidział konsekwencji. On chyba zresztą początkowo nie wiedział kogo wali. Było ciemno a poza tym taki pałkowy to chyba nie zna Biedronia.
        • kombinerki.pinocheta Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:36
          > " pałą po plecach, coby otrzeżwić delikentów na wszelki wypadek

a co Ty bys zrobila?
          masz bron i ktos po nia siega? co robisz? chciala porozmawiac?
          • stedo Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:44
            Dobrze już dobrze ,chłopcze;)) Na początek, gdy chcesz ze mną rozmawiać to się skup i poczytaj dokładnie to co napisałam. Bo "diabeł tkwi w swzczegółach";)) Ale nie musisz się starać, bo to może nadwyrężyć twój rozum.
            • kombinerki.pinocheta Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:47
              jak sie nie ma nic do powiedzenia to sie wchodzi na droge osobistych wycieczek lub tez uwage w stylu diabel tkwi w szczegolach, masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem

papa slonce
            • figgin1 Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 18:14
              Zlituj się stedo, ja chyba wystarczająco nadużyłam to, co kombi używa zamiast rozumu.
    • znawca_temate Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:40
      Przecież pedalstwo to jego zawód - on z tego żyje. Lansuje się w mediach, zgarnia dofinansowanie dla kochających inaczej z UE itp... Ta heca z pobiciem to też próba zwrócenia na siebie uwagi bo nieważne jest jak, ważne by mówili, by pisali, zdjęcia zamieszczali - to wszystko przekłada się na forsę.
      • stedo Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 15:54
        No tys prawda;)) On ma taką "fuchę" w tej swojej organizacji.
        Ale zawsze mnie dziwi dlaczego przeważnie faceci zieją nienawiścią do... no dobra ładnie się wyrażę, do gejów. Wszak ich przypadłośc eliminuje ich z rywalizacji o samice. Więc to raczej kobiety powinny być bardziej uprzedzone, bo zmniejszają podaż na rynku męskich samców. A one raczej obojętnie do tego podchodzą.A wręcz często deklarują że geje to najlepsi przyjaciele kobiet. Wszak to oni często robią karierę w świecie mody, są najlepszymi fryzjerami i doradcami.
        • zeberdee24 Re: W obronie Biedronia. 13.11.10, 18:30
          Pewnie dlatego że mężczyźni do połowy ubiegłego wieku bez przerwy brali udział w różnych wojnach które polegały na likwidowaniu mężczyzn którzy czymś się różnili, mężczyźni różnych narodowości czy ras, nawet w cywilizowanej Europie, szczerze się nie znoszą.
    • maitresse.d.un.francais hehe to mi przypomina 13.11.10, 18:00
      jak na paradę wybrał się pewien paryżanin-nauczyciel i... był okropnie zawiedziony, że mu Dzicz Wschodnia nie wtłukła i nie może się pochwalić obrażeniami swoim uczniom, których przed wyjazdem zapewniał był, że zostanie pobity.

(Nie prościej i taniej było udać się na własne przedmieścia?)
    • minasz Re: W obronie Biedronia. 14.11.10, 19:10
      to ze był w grupie która rzucała czyms nie oznacza ze on czyms rzucił
      jezeli został pobity przez policje w samochodzie -wobec policjantow powinny byc wyciagniete konsekwencje karne- nie powinno tez sie darowac policjantów jezeli obrazali go słownie np nazywajac go ciota czy pedziem
      • nova34 Re: W obronie Biedronia. 14.11.10, 20:06
        No tak - niedługo nie będzie można powiedzieć na łysego: łysy, na chudego: chudy, na pijanego: pijany a na bosego: bosy. Co za czasy, że nie można pedała nazwać pedałem...
        • minasz Re: W obronie Biedronia. 14.11.10, 21:28
          podazajac za twoim tukiem myslenia- głupie tłuste krowy nazywajmy głupimi tłustymi krowami, podobnie jak faszystowskie swinie - faszytowskimi swiniami czy niedoje-bane paniusie niedoje-banymi paniusiami etc.
          • nova34 Re: W obronie Biedronia. 14.11.10, 21:41
            dokładnie tak
            chyba, że ktoś woli nazywać np. złodzieja - uczciwym inaczej
            • nihil-istka A kim jest ta biedronka? 15.11.10, 11:40
              Nie znam tej pani Biedronki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka