Dodaj do ulubionych

Homoseksualistow w Polsce nie ma

27.11.10, 23:54
No i wyszla prawda na jaw. Sadzac po uczestnictwie w tym forum , w Polsce nie ma homosekualistow.
Obserwuj wątek
    • iuo Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 29.11.10, 22:06
      sa ale to forum jest jakies takie nieprzyjazne.i sie nie chce pisac
      • nihil-istka Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 29.11.10, 23:19
        Jak to nieprzyjazne? Sam Adas Michnik jest homoseksualista oraz duza czesc redakcji GW.
        A wiec co narzekasz?
        • iuo Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 29.11.10, 23:42
          nie narzekam.w sumie to malo mnie to obchodzi
          • nihil-istka Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 29.11.10, 23:50
            Ja nie mam z lesbismem ani z homoseksualizmem nic wspolnego. sadzilem jedynie, ze dowiem sie czego z pierwszej reki, zamiast z plotek czy z nieobiektywnego dziennikarstwa.
            • iuo Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 30.11.10, 19:27
              ale czego sie chcesz dowiedziec? moze spytaj na jakims gejowskim albo lesbijskim forum albo na portalu sei zarejsetruj jakims
              • nihil-istka Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 30.11.10, 21:26
                A czy to nie jest homoseksualne forum? Przeciez nazywa sie homoseksualizm?
                • rudedewredne Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 30.11.10, 23:30
                  @ nihil-istka: jak zadasz pytanie dostaniesz odpowiedź, aha sensowne pytanie:)
                • rozmowy-z-monitorem Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 01.12.10, 01:54
                  Ale to forum na którym osoby homoseksualnie nie są chronione przed atakami - więc nie dziw sie że nikt nie czuje się tu komfortowo i nie pisze o sobie :)
                • pavvka Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 02.12.10, 10:25
                  Oczywiście, a na forum o botanice pisują wyłącznie rośliny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka