nihil-istka 27.11.10, 23:54 No i wyszla prawda na jaw. Sadzac po uczestnictwie w tym forum , w Polsce nie ma homosekualistow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iuo Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 29.11.10, 22:06 sa ale to forum jest jakies takie nieprzyjazne.i sie nie chce pisac Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 29.11.10, 23:19 Jak to nieprzyjazne? Sam Adas Michnik jest homoseksualista oraz duza czesc redakcji GW. A wiec co narzekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
iuo Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 29.11.10, 23:42 nie narzekam.w sumie to malo mnie to obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 29.11.10, 23:50 Ja nie mam z lesbismem ani z homoseksualizmem nic wspolnego. sadzilem jedynie, ze dowiem sie czego z pierwszej reki, zamiast z plotek czy z nieobiektywnego dziennikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
iuo Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 30.11.10, 19:27 ale czego sie chcesz dowiedziec? moze spytaj na jakims gejowskim albo lesbijskim forum albo na portalu sei zarejsetruj jakims Odpowiedz Link Zgłoś
nihil-istka Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 30.11.10, 21:26 A czy to nie jest homoseksualne forum? Przeciez nazywa sie homoseksualizm? Odpowiedz Link Zgłoś
rudedewredne Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 30.11.10, 23:30 @ nihil-istka: jak zadasz pytanie dostaniesz odpowiedź, aha sensowne pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy-z-monitorem Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 01.12.10, 01:54 Ale to forum na którym osoby homoseksualnie nie są chronione przed atakami - więc nie dziw sie że nikt nie czuje się tu komfortowo i nie pisze o sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Homoseksualistow w Polsce nie ma 02.12.10, 10:25 Oczywiście, a na forum o botanice pisują wyłącznie rośliny Odpowiedz Link Zgłoś