Dodaj do ulubionych

Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów

04.01.11, 17:10
Okazuje się, że polska modelka Joanna Krupa za oceanem broni nie tylko praw zwierząt, lecz także gejów i lesbijek. Nasza piękność wzięła udział w kampanii społecznej "NOH8". Towarzyszyła jej siostra Marta.

Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów
Obserwuj wątek
    • moronek3 Re: Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów 04.01.11, 18:04
      No wiadomo jak sie kariere robi - konformizmem , tchorzostwem i entuzjazmem dla zboczen
      • naimad24 Re: Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów 06.01.11, 00:13
        A nie pomyslałeś o tym,że angazuja się w bronienie praw osób homoseksualnych tak z czystych intencji ?
        czyżbyś dopatrywal sie w tym jakiegos spisku ? ;)
        • moronek3 Re: Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów 06.01.11, 16:20
          Czystymi intencjami pieklo wybrukowane. Obrony potrzebuje rodzina wielodzietnia heteroseksualna.
          • 3sektor Re: Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów 06.01.11, 17:30
            > Czystymi intencjami pieklo wybrukowane. Obrony potrzebuje rodzina wielodzietni
            > a heteroseksualna.

Skoro tak, to załóż taką. Ile już masz dzieci? Sześcioro?
    • maitresse.d.un.francais Re: Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów 06.01.11, 17:55
      Phi, czekam, kiedy lalunie zaczną bronić osób z zaburzeniami emocjonalnymi.
      • moronek3 Re: Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów 06.01.11, 18:02
        Na razie mam czworo dzieci a zona w maju spodziewa sie naszego piatego dziecka.
        • numu Re: Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów 06.01.11, 18:09
          lol. jestes duma narodu. moze ci przez to bije na czache
          • moronek3 Re: Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów 07.01.11, 00:36
            Jesli mi bije to raczej na fiuta.
            Strasznie lakomy na baby jest.
        • naimad24 Re: Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów 08.01.11, 19:48
          Super moje gratulacje !!
          a tak na marginesie - będzie miał kto pracowac na moja emeryture :)
          • turkish24 Re: Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów 09.01.11, 02:28
            Wszystkich ludzi należy bronić, a co będzie jutro nie wiemy, ale chyba nie wiele gorzej ?
          • ddyzma5 Re: Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów 16.01.11, 10:24
            To jest fakt , przecież emerytury są wydatkami bieżącymi a więc pokolenie czynne zawodowo utrzymuje kasy emerytalne. Dlatego właśnie mamy coraz to większe problemy z utrzymanie tych kas emerytalnych. Ten problem można tylko rozwiązać promując i broniąc podstawową komórkę społeczną jaką jest rodzina . A nie obrona pederastów , którzy nie mają żadnego wkładu w prokreację społeczną.
            Ta pani broniąca pederastów pewnie chce być oryginalna w swoim działaniu, które jest w gruncie rzeczy destruktywne. Ale co można się spodziewać od takiej kobiety , która sama siedzi w środowisku w którym dominują pederaści.
      • cellar Re: Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów 15.01.11, 17:29
        A oczekujesz takiej pomocy?
    • malavida I chwała im za to! 20.01.11, 16:40
      Polski świat artystyczny prezentuje zbyt bierną postawę w stosunku do powszechnej w naszym kraju homofobii.
      • nihil-istka Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 22.01.11, 13:54
        Niech swiat artystyczny zbiera datki na leczenie gejow z hivem, gejow ze smiertelna E. coli,
        satrych gejow odrzuconych przez swe srodowisko i zdychajacych w bezdzietnej samotnosci
        • naimad24 Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 22.01.11, 17:02
          nihil-istka, jak zawsze cudownie piekna, pełna wrazliwości, obiektywna ocena :)
          Analogicznie do Twojej wypowiedzi :
          załóżmy Więlka Orkiestre Hetero Pomocy - niech cały świat zbiera kase na leczenie hetero z hivem, hetero zarażonych wszelaka maścia chorobami wenerycznymi, odrzuconych przez środowisko,swojich bliskich, rodziny, zdychających w bezdzietnej, samotnej otchłani, zbierajmy datki na wszelkiego rodzaju patologie w rodzinach,przemoc,alkoholizm, dokładajmy się do tych nieudaczników co rozbijają rodziny
          zabić zabić zabić
          • nihil-istka Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 22.01.11, 22:15
            Alez masz racje, hetero to obrzydliwe zboczenie
            • naimad24 Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 23.01.11, 00:20
              :) ja nic takiego nie napisałem, ale skoro tak uważasz.... świetny temat na nowy wątek ...swoją drogą, wies co to ironia?
              • nihil-istka Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 23.01.11, 17:32
                Tylko homo na pomoc zasluguja. Po co marnowac srodki na te hetero fanaberie jak oddzialy ginekologiczno-poloznicze, zlobki i przedszkola. Wiadomo , ze w homo cywilizacji takie marnotrastwo przestanie byc potrzebne. Dlatego bronmy homo ze wszystkich sil.
                • naimad24 Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 23.01.11, 20:06
                  Na pomoc zasługujesz zapewne Ty, bo nie wiem jaką wielka krzywdę Ci geje zrobili, że Ci przy byle temacie ich dotyczących piana z ryja leci . Mowa w wątku była o obronie praw osób homoseksualnych przez celebrytke, w USA,a Ty jedziesz z jakimiś pseudo moralitetami, z dotowaniem żłobków i "zdychaniu" w samotności zapomnianych przez świat starych homo ...
                  Sorry wielkie, ale musiał ktos cie w dzieciństwie lać kablem od żelazka i zamykać w piwnicy na całe tygodnie.
                  • nihil-istka Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 23.01.11, 20:43
                    Alez prosze panienko-mezczyzny, a przed kim w USA, ojczyznie homoseksulanej wolnosci, dwie kabotynki z Polski maja bronic gejow? Ot jeszcze jeden przyklad koniunkturalizmu, konformizmu i obludy ,tych ktorzy chcac pomoc w swej karierze, wskakujac na furmanke politycznej poprawnosci. Obrzydliwe wazeliniarstwo.
                    • naimad24 Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 23.01.11, 21:56
                      Zapewne w USA są odpowiedniki naszych polskich nihil-istek, przed nimi trzeba się bronić, bo ogłupiają swoja krótkowzrocznością społeczeństwo. Nie jestem specjalnie fanem Pani Krupy, ale niech sobie robi w USA co uważa za słuszne. Niech broni mniejszości homoseksualnej przed agresją i nienawiścią. Jestes naprawdę aż tak głupia że tego nie rozumiesz ??
                      W Twoim poście wyczuwam pewny niepokój związany z robieniem sobie drabiny do kariery na naiwności środowiska homoseksualnego. Niezwykły postęp, jestem pełen podziwu, zwłaszcza że startowałaś od uprzedzeń bliskich z fizyczną eksterminacją trzeciej rzeszy.
                      • tigertiger Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 06.02.11, 16:56
                        naimad -nihilista jest mężcyzną homofobem i mizoginistą. Ma jakies powazne zaburzenia osbowosciowe bo aktynie udziela sie na tym forum i na feministycznym uwaza ze feministki wraz z homosekualistami stworyzli lobby, które che doprowadzic do tego by piersi sie rozmnaożyli, a drugie nei tylko zmezniały ale przestały rodizc dizci, krótko mówic chca unicestwic ludzkość. Przechwla sie że jest jurnym , mezem 25 lat młodszej kobiety mieszka w stanch i jest ojcem 4 dzici. Podaje sie za miezkanca USA i choc ma tak liczna rodzine to ma czas przesiadycwac na forach od południa do 3 w nocy. Dlaczego meżczyzna szowinista przyja kobiecy nick? W każdym bą razie zadna kobieta nie ma tak skrajnie absurdlanych poglądów:)
                        • nihil-istka Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 06.02.11, 18:20
                          A kim ty jestes tiger? Lesbijka i feministka. Masz kobieto zone kobiete i masz z nia 4-ro dzieci
                          poczetych technika dzieworodztwa. Dlaczego wiec tak wspaniala lesba jak ty ,wywoluje we mnie zdrowy odruch wymiotny?
                          • naimad24 Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 06.02.11, 22:06
                            Drogi Nihilisto :) mam nadzieję, że te czworga dzieci to tylko Twoje wyimaginowane marzenie o posiadaniu potomstwa,a nie realne zycie. Ludzie którym daleko do zdrowego podejścia do szeroko pojętego świata, różnych punktów widzenia, ba! wychowania dzieci !!! nie zasługują do roli rodzica, bo zwyczajnie ich to przerasta.Dzieci wychowane przez Ciebie nie wyrosna na normalnych ludzi, tylko na ludzi przesiąkniętych nienawiścią do wszystkiego, co nie jest podobne do nich. Albo do Ciebie. Szczerze im współczuje.Naprawde. Leci Ci piana z ryjka więc radzę nosić śliniaczek, abyś się nie ubabrał.
                            Swoja drogą, wolałbym byc wychowany przez 2 kobiety, które otoczyłyby mnie opieką i miłością, niż przez takiego troglodyte jak Ty.
                            bez pozdrowień
                            • nihil-istka Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 07.02.11, 14:20
                              Akurat z powodu swego zboczenia nic o dzieciach wiedzec nie mozesz. Zycie to umiejetnosc odrozniania dobrego i zlego. Katolik ma busole w postaci dekalogu i nauki Jezusa.
                              Dlatego wychowuje swe dzieci w kulcie heterosuksualnej normalnosci i obrzydzenia dla zboczen lesbijskich i pedarystycznych. A dla ciebie biedny czlowieczku, czarne to biale a biale to czarne.
                              • naimad24 Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 07.02.11, 18:42
                                Jesteś pewny że nic nie wiem o wychowaniu dzieci ? A skąd masz takie informacje ? Polemizowałbym na ten temat :) Mówiłem że współczuje Twoim dzieciom rodzica, bo jeśli kiedyś sie okaże, że któreś ma odmienną od Ciebie orientacje, albo nie wierzy w Jezusa jak Ty,tylko dajmy na to w bóstwo Kościoła Latającego Potwora Spaghetti , to ma po prostu przechlapane. I radziłbym nazywać rzeczy po imieniu - orientacja to nie zboczenie, pederasta to nie osoba homoseksualna. I Ty mi mówisz Drogi Nihilisto że dla mnie czarne jest białe , a białe jest czarne ? Lepiej zakłamywać rzeczywistość niż nazywać rzeczy po imieniu, co ?:)
                                Jeśli wychowujesz dzieci (jeśli je wogóle posiadasz :))) w obrzydzeniu do wszystkiego co nie jest podobne do Ciebie , to co z nich dobrego wyrośnie ? Kolejne internetowe trolle :)))
                                • tigertiger Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 07.02.11, 19:25
                                  Mam małą sugestie, według mnie należy ignorować wpisy tego osbnika. Ja póbowlam nawte tłumaczyć i edukować jednka w rezultacie admin wyrzucił wpisy homofobiczne i zostały tylko moje, wpisy i wyglądąło to tak jabym miała ataki sfizofremi i rozmawiła, z kimś wyimaginownaym. Jak podpowiedaja koleznaki z forum feminiz, reagownie na wpisy trolla to jedynie jego karmienie.
                                  • naimad24 Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 07.02.11, 20:13
                                    tigertiger - ja też próbowałem coś wytłumaczyć, ale jak ktoś ma klapki na oczach to ciężko o dyskusje opartą na merytorycznej wymianie zdań :) Przyznam szczerze że trudno powstrzymać się od riposty, zważywszy na to, że Drogi Nihilista nie ma nigdy racji i nigdy nie potrafi sie do tego przyznać. Jakiś objaw kompleksów czy co ... ?
                                    Ale obiecuje nad sobą troche popracować :)))
                                    pozdrawiam serdecznie
                                    • nihil-istka Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 07.02.11, 21:16
                                      Nic nie zmusi mnie do zrezygnowania z normalnosci. A normalnosc to milosc miedzy kobieta
                                      i mezczyzna. Owocem tej milosci jest malzenstwo i dziecko. I tak nalezy mlode pokolenie wychowywac a nie deprawowac je homoseksualna propaganda i uczyc ich zboczen.
                                      Nie ma zadnych orientacji -sa tylko wyuczone zboczenia i dewiacje homoseksualizmu oraz lesbijastwa. Normalny czlowiek ma obowiazek bronic siebie i swa rodzine przed agresja zboczencow w kazdej dziedzinie zycia.
        • malavida Re: Zorganizujmy wielka Orkiestre Homo Pomocy 06.02.11, 16:13
          Uważam, że ludzie z hivem, ze śmiertelną E. coli, starzy i odrzuceni przez swe środowisko oraz samotni potrzebują naszej pomocy niezależnie od orientacji seksualnej. Wszystkie te wymienione przez nihil-istkę problemy mogą przecież dotyczyć zarówno osób heteroseksualnych, jak i homoseksualnych. "Dzień dobry, widzimy, że umiera pan w samotności, bo nie ma pan własnych dzieci ani krewnych. Owszem pomożemy panu, ale najpierw niech nam pan udowodni, że nie jest obrzydliwym gejem, bo jeśli pan jest, to zdychaj ty stary dziadu...! - co za fantastyczne rozumienie idei miłosierdzia, jakie promują co niektórzy dobrzy "samarytanie" :D
    • trini70 Re: Marta i Joanna Krupa bronią homoseksualistów 04.03.11, 20:18
      Pytanie mam jedno, zawiera się w linku:
      forum.muratordom.pl/showthread.php?28632-Czy-jeste%C5%9Bcie-za-zalegalizowaniem-zwi%C4%85zk%C3%B3w-homoseksualnych
      ??
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka