iam_hidden
17.02.12, 00:28
Witam! Jestem 18-sto letnią dziewczyną i od niedawna mam spory problem. Otóż jeszcze kiedys , dosc sporo czasu temu byłam tzw. 'homofobem'. Zmienilam podejscie do tego gdy okazalo sie ze moj przyjaciel jest gejem, ma chlopaka itp. Z czasem to zaakceptowalam, pomagalam mu i uwiadomilam jak ja moglam byc przeciwko temu? Mniejsza. W kazdym razie ja bylam zdecydowanie hetero, nie ciagnelo mnie nawet do kobiet, spotykalam sie z wieloma chlopakami i naprawde o niczym innym nie myslalam. Niedawno cos mnie naszlo i przegladajac z tym przyjacielem portale spolecznosciowe homo postanowilam zalozyc sobie konto na stronie innastrona.pl Nikt nie wie tego oczywiscie. Gdzies tam przez przypadek wpadlam na dwa profile. Dziewczyny kiedys byly ze soba... poczulam cos niesamowitego! Poprostu od tego czasu nie moge przestac o nich myslec, zwlaszcza o jednej z nich. Jak tylko wchodze na komputer zaraz wchodze na nia i dluuugo ogladam jej zdjecia. Bardzo mi sie spodobala. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze one sa z mojej miejscowosci (duze miasto) i jeszcze lepiej znam ich dane, ich imiona bo moi znajomi je znaja. One juz nie sa razem od kilku m-cy (byly 2 lata) . Ogladam ich profile na face itp. Zwlaszcza o tej jednej nie moge przestac myslec, wydaje mi sie nawet ze to podchodzi pod paranoje, ostatnio nawet odmowilam spotkanie z chlopakiem bo 'stwierdzilam' ze wolalabym sie spotkac z nia, a nigdy z nia nie rozmawialam. Czy to mozliwe ze jestem biseksualna? Czytalam na forach itp ze to mozliwe zeby to sie ujawnilo w tym wieku. Prosze o pomoc bo nie wiem co sie ze mna dzieje, a niestety moi najblizsi NIGDY nie zaakceptuja prawdy (jezeli takowa jest)! Ciezko mi z tym bo tak sobie mysle ze chcialabym do niej napisac z oficjalnego konta, spotkac sie, poznac ale boje sie ujawnic... jestem bezsilna bo z drugiej strony bardzo bym chciala to zrobic.