kleks_w_gaciach
31.03.13, 18:44
jest tak ciezko z akceptacja homoseksualizmu, gdyz nie jestemy w stanie widziec tego, co widzi gej. jestem hetero. dla mmnie kobieta jest obiektem cudownym. uwielbiam jej zapach, jej ksztalty, jej glos, jej sposob poruszania. jest tez dla mnie darem boga, niemalze bogiem poprzez zdolnosc dania zycia. jej cialo jest czyms bardzo slodkim, gdy mnie mija piekna kobieta staram sie zaciagnac jej zapachem ... kocham zatapiac sie w ich clalach, maja to czego ja nie mam, brakuje mi ich delikatnosci ... zwyczajnie uzupelniaja mnie.
Jak to jest z gejami, mozecie mi wytlumaczyc ? czy tez chlona cialo i istote meskosci jak ja kobiecosci ? Ja na przyklad nie znosze zapachu meskiego ciala, nie bede nikogo obrazac, ale cialo meskie mi smierdzi (odrzuca mnie), usta dziewczyny sa bezdenna rozkosza dla mnie, jak gej czuje usta mezczyzny ?
Jak gej czuje sie w meskiej ubikacji, czy tak jak ja, gdyby mnie wpuszczono do damskiej ?
I jeszcze jedno, czy para gejow zaadoptowalaby chlopca czy dziewczynke ? Odpowiedz wydaje mi sie prosta, ale czy tu nie lezy pies pogrzebany ?
Odpowiedzcie mi, prosze.
To nie prowokacja, tylko zwykla ciekawosc.
Kleks.