Dodaj do ulubionych

jak gej widzi facetow ?

31.03.13, 18:44
jest tak ciezko z akceptacja homoseksualizmu, gdyz nie jestemy w stanie widziec tego, co widzi gej. jestem hetero. dla mmnie kobieta jest obiektem cudownym. uwielbiam jej zapach, jej ksztalty, jej glos, jej sposob poruszania. jest tez dla mnie darem boga, niemalze bogiem poprzez zdolnosc dania zycia. jej cialo jest czyms bardzo slodkim, gdy mnie mija piekna kobieta staram sie zaciagnac jej zapachem ... kocham zatapiac sie w ich clalach, maja to czego ja nie mam, brakuje mi ich delikatnosci ... zwyczajnie uzupelniaja mnie.
Jak to jest z gejami, mozecie mi wytlumaczyc ? czy tez chlona cialo i istote meskosci jak ja kobiecosci ? Ja na przyklad nie znosze zapachu meskiego ciala, nie bede nikogo obrazac, ale cialo meskie mi smierdzi (odrzuca mnie), usta dziewczyny sa bezdenna rozkosza dla mnie, jak gej czuje usta mezczyzny ?
Jak gej czuje sie w meskiej ubikacji, czy tak jak ja, gdyby mnie wpuszczono do damskiej ?
I jeszcze jedno, czy para gejow zaadoptowalaby chlopca czy dziewczynke ? Odpowiedz wydaje mi sie prosta, ale czy tu nie lezy pies pogrzebany ?
Odpowiedzcie mi, prosze.
To nie prowokacja, tylko zwykla ciekawosc.
Kleks.
Obserwuj wątek
    • reval Re: jak gej widzi facetow ? 02.04.13, 09:02
      kleks_w_gaciach napisał:

> jest tak ciezko z akceptacja homoseksualizmu, gdyz nie jestemy w stanie widziec
      > tego, co widzi gej. jestem hetero. dla mmnie kobieta jest obiektem cudownym. u
      > wielbiam jej zapach, jej ksztalty, jej glos, jej sposob poruszania. jest tez dl
      > a mnie darem boga, niemalze bogiem poprzez zdolnosc dania zycia. jej cialo jest
      > czyms bardzo slodkim, gdy mnie mija piekna kobieta staram sie zaciagnac jej z
      > apachem ... kocham zatapiac sie w ich clalach, maja to czego ja nie mam, brakuj
      > e mi ich delikatnosci ... zwyczajnie uzupelniaja mnie.
      > Jak to jest z gejami, mozecie mi wytlumaczyc ? czy tez chlona cialo i istote me
      > skosci jak ja kobiecosci ? Ja na przyklad nie znosze zapachu meskiego ciala, ni
      > e bede nikogo obrazac, ale cialo meskie mi smierdzi (odrzuca mnie), usta dziewc
      > zyny sa bezdenna rozkosza dla mnie, jak gej czuje usta mezczyzny ?
      > Jak gej czuje sie w meskiej ubikacji, czy tak jak ja, gdyby mnie wpuszczono do
      > damskiej ?
      > I jeszcze jedno, czy para gejow zaadoptowalaby chlopca czy dziewczynke ? Odpowi
      > edz wydaje mi sie prosta, ale czy tu nie lezy pies pogrzebany ?
      > Odpowiedzcie mi, prosze.
      > To nie prowokacja, tylko zwykla ciekawosc.
      > Kleks.

Po pierwsze, spytaj się kobiet hetero dlaczego wolą męski zapach. Tak jest i chyba dobrze, ze tak jest, bo inaczej nie mialbys dziewczyny. W świecie twoj zapach może się niektorym kobietom nie podoba jak i również podobać i na tej podstawie mozesz dopiero zacząć myśleć o chodzeniu. To, ze kobiety niektóre Cię odrzucają(to nie znaczy że są lesbijkami, ale ze nie trafiasz w ich zapach), tak funkcjonuje ludzka bilogia, ze po zapachu wybiera się najlepszego partnera.

Tak się składa, ze geje inaczej odbierają lepszego partnera i to co Tobie odpowiada. Nie odpowiada im. Większość ludzi robi to nieświadomie. Po prostu jak dostajesz skoncentrowany zapach, to łatwo Ci powiedzieć ze wolisz taki perfum czy inny, ale dużo trudniej Ci powiedzieć, czy ten perfum jest fiołkowy, słodki, czy jakis inny.

Podsumowując można skrócić, ze: To co Tobie pachnie, innym może śmierdzieć, a to co innym słodko pachnie, to Tobie śmierdzi.
    • reval 2 odpowiedź 02.04.13, 09:13
      kleks_w_gaciach napisał:

> I jeszcze jedno, czy para gejow zaadoptowalaby chlopca czy dziewczynke ? Odpowi
      > edz wydaje mi sie prosta, ale czy tu nie lezy pies pogrzebany ?
      > Odpowiedzcie mi, prosze.
      > To nie prowokacja, tylko zwykla ciekawosc.
      > Kleks.

Jeśli chodzi o dzieci, to sprawa raczej wygląda by w moim odczuciu w taki sposób, że łatwiej jeśli jesteś mężczyzną zrozumieć mężczyzne, nawet jeśli to jest hetero, niż kobietę, którą trzeba by było nauczyć noszenia podpasek i malowania się. Wyobrażasz sobie robienie makijazu xD Skąd miałbym wiedziec jak to robić? Pewnie bym na poczatek chodził do kosmetyczki xD Dlatego, pewnie łatwiej by było mi adoptować chłopca niż dziewczynę z racji tego, ze musiałbym osobiście się nieźle przygotować do tego jak ją wychować, ale to nie oznacza, ze para gejow nie umiala by wychować dziewczyny :)
    • torado Re: jak gej widzi facetow ? 02.04.13, 14:18
      oj Panie Kleksie, a jednak myślę, że lubisz prowokować i jeszcze zmuszasz mnie do prawienia banałów ;-). Każdy z nas jest inny, bez względu na orientację seksualną. I każdy z nas inaczej widzi drugiego człowieka. I nie dowiesz się jak gej widzi faceta, bo ile gejów tyle widzenia faceta, inaczej to jest już uogólnianie, które niewiele ma wspólnego z rzeczywistością. :-)
      • kleks_w_gaciach Re: jak gej widzi facetow ? 02.04.13, 15:36
        nie prowokuje, dlaczego mamy nie rozmawiac o wszystkim ?
        • torado Re: jak gej widzi facetow ? 02.04.13, 19:50
          kleks_w_gaciach napisał:

> nie prowokuje, dlaczego mamy nie rozmawiac o wszystkim ?

o wszystkim, czyli o czym?
          • kleks_w_gaciach Re: jak gej widzi facetow ? 02.04.13, 20:52
            przeciez zadalem pytania ... dla ciebie homoseksualizm jest juz tak oficjalna i akceptowana czescia rzeczywistosci, jak to, ze Ziemia krazy wokol slonca, ze nie ma juz o czym gadac ?
            nie pytac, nie dziwowac sie tylko akceptowac ? niedlugo bedziemy mieli bojowki gejowskie ...
            za pytanie bedzie wpie...?
            • torado Re: jak gej widzi facetow ? 03.04.13, 18:40
              kleks_w_gaciach napisał:

> przeciez zadalem pytania ... dla ciebie homoseksualizm jest juz tak oficjalna i
              > akceptowana czescia rzeczywistosci, jak to, ze Ziemia krazy wokol slonca, ze n
              > ie ma juz o czym gadac ?
              > nie pytac, nie dziwowac sie tylko akceptowac ? niedlugo bedziemy mieli bojowki
              > gejowskie ...
              > za pytanie bedzie wpie...?

no przesadziłeś ;-). Nie czytałeś mojego wcześniejszego wpisu, a może czytałeś tylko bez zrozumienia :P
            • feelhot Re: jak gej widzi facetow ? 06.04.14, 11:26
              Narazie to są bojówki homofobów, nazistów i nawiedzonych z prawicy-często łysoli-no przecież jednych podniecają kobiety a innych ustawki lub polowanie na gayów:P
    • sibeliuss Re: jak gej widzi facetow ? 03.04.13, 13:41
      Skąd czerpiesz tak wnikliwą wiedzę o gejach?
      • kleks_w_gaciach Re: jak gej widzi facetow ? 04.04.13, 15:14
        nie wiem o jaka wiedze ci chodzi, do tego wnikliwa. zadawanie pytan jest raczej brakiem wiedzy, nie uwazasz ?
        • sibeliuss Re: jak gej widzi facetow ? 05.04.13, 08:22
          Polemizowałbym na temat Twojego braku wiedzy o gejach.
          • kleks_w_gaciach Re: jak gej widzi facetow ? 05.04.13, 15:26
            ten watek jest o mojej niewiedzy o gejach, jak otworze watek o mojej wiedzy, to cie o tym odrebnie powiadomie i mozemy popolemikowac ... a tym czasem jak nie znasz odpowiedzi na moje pytania, to sie nie wlaczaj i sobie odpusc ... kapiszo ?
          • torado Re: jak gej widzi facetow ? 05.04.13, 18:18
            sibeliuss napisał:

> Polemizowałbym na temat Twojego braku wiedzy o gejach.

istnieje jednak różnica między wiedzą a opinią, nie sądzisz?
            • 78patrycja Re: jak lesbijka widzi kobietę? 22.05.13, 11:17
              Jestem ciekawa jak kobieta les postrzega inną kobietę.W świecie facetów hetero i gejów jest sporo niechęci wrecz nienawisci co jest zauważalne na każdym kroku.Chyba kobieca odmiennosc jest pozytywniej odbierana.A jak wy myslicie?
    • jedzcie.i.pijcie Re: jak gej widzi facetow ? 18.11.13, 02:55
      Geje patrzą na każdego faceta przez pryznat seksu, chyba, że jest brzydki, wtedy obojętnie.
      Głównie patrzą na wysokości pasa.
      Geje w WC czują się świetnie - mają okazję pochwalić się długim pisiorem lub popatrzeć przypadkowym spojrzeniem na inne ptaki przy pisuarze.
      Wielu niezmanierowanych gejów uprawia seks w publicznych toaletach.
      Jeśli przy pisuarze stoi facet, nie sika tylko stoi i udaje że na coś czeka, jest prawdopodobne, że to gej szukający na obciąg.
      W wielu kiblach są nawet specjalne dziurki do podglądania penisów - zrobione przez gejów.
      • jedzcie.i.pijcie Re: jak gej widzi facetow ? 18.11.13, 02:57
        //pryzmat
        //oczywiście mam na myśli pas -> okolice między nogami

Co do dzieci to IMO większość gejów nie chce bachorów - brak bachorów to kasa i czas na podróże, modne życie gejowskie. Ale wielu biseksów ma dzieci, powodzenia...
    • mentalnykot Re: jak gej widzi facetow ? 19.03.14, 11:23
      Akceptacja osób LGBT u nas w kraju wciąż jest towarem deficytowym. Nie jest natomiast, aż tak źle jak w Moskwie. Pytanie tylko czy właśnie z głębokiej Rosji chcemy czerpać wzorce. Ostatnio znalazłem ciekawą inicjatywę Rock Against Hate gdzie heteroseksualni i osoby LGBT walczą z wykluczeniem..... Polecam....
    • arveis Strach przed odmiennym jest naturalny 23.03.14, 22:51
      Uważam, ze bardzo dobrze, ze pytasz o to. Nie jest łatwo zaakceptować różnice. Wyobraź sobie, ze dla wielu ludzi zmiana myślenia, zmiana działania powoduje strach. W codziennym życiu objawia się lenistwem, stresem codziennym itd..

To jednak nie znaczy, ze można temu strachowi ulegać. Trzeba dobrze zrozumieć to co jest odmienne zanim się to oceni.

Wiesz nie jest łatwo wyjaśnić Ci jak to jest być homoseksualistą i jakie są różnice, gdyż sam nie jestem heteroseksualistą. Wydaje mi się, że może w codziennym życiu właśnie jest tak jak mówisz, że homoseksualista woli jednak mężczyzn niż kobiety bo się bardziej jemu podoba mężczyzna. W ubikacji na mnie osobiście nie robi wrażenia męski zapach. Może Cię to zdziwi ale zapach w ubikacji dla mnie nie należy do pięknych: ani wśród kobiet, ani wśród mężczyzn...

Natomiast jak zbliżam się do męskiego zapachu to czasem wydaje mi się jakby psikał ktoś się perfumami ( nie u wszystkich też mężczyzn). Bije mi czasem szybciej serce i chyba podobnie czuje się jak ty... :)

Co do kobiet to powiem Ci, że w moim wypadku było tak, ze chciałem się dopasować do społeczeństwa i w pewnym momencie uważałem się za dziwaka. Był okres, ze źle by się to skończyło... Chodziłem do lekarzy prosząc ich jak to zmienić itd.. ale w końcu powiedzmy sobie poznałem ludzi, którzy mnie uratowali dosłownie przed śmiercią, bo tak by się to skończyło te dopasowywanie... Uratował mnie pewien starszy człowiek, który po prostu przez 2 lata ze mną pisał na gadu... Wtedy własnie zrozumiałem, ze tak naprawdę jest najważniejsze zrozumieć siebie i zaakceptować się takim jakim jest, nawet jeśli inni uważają Cię za dziwnego...

Dzisiaj brakuje homoseksualistom wielu młodym zrozumienia siebie... Stąd też pojawiają się licznie u psychologów... Nie chodzi o zmiany, a zrozumienie siebie. Czy to heteroseksualista, czy homoseksualista, każdy z nich musi sobie zadać pytanie czy jestem pierwszym czy drugim, a wcale nie ułatwia tego kościół i moralne gadanie. Najlepszym sprawdzianem jest życie i sprawdzenie w praktyce co mi odpowiada... Jeśli jestem hetero będę to wiedzieć, a jeśli homoseksualistą to też będę to wiedzieć tylko w praktyce jak poznam siebie i innych tego typu ludzi.

Tyle Ci mogę pomoc ze swej strony, aby to zrozumieć.. Nie wiem czy pomogę...

• feelhot Re: jak gej widzi facetow ? 06.04.14, 11:00
      Dziecko, może winieneś się leczyć -idź na początek do psychologa. W męskiej ubikacji dokonuje się wypróżniania a nie seksualnych przeżyć. Co to za pedofilskie ciągoty masz? Co to za pytanie czy gaye woleliby zaadoptować chłopca czy dziewczynkę. Tak samo jak mogę pytać: czy hetero zaodoptuje chętniej dziewczynkę czy chłopca? To jest wredne pytanie, jak od pedofila! Dla gaya dzieko nie jest obiektem seksualnym jak dla pedofila-naucz się to rozgraniczać. Pedofile bywają róznej płci i róznej orientacji seksualnej-ty wszystko sprowadzasz do jednego. Wiesz dlaczego gaye nie chcą adoptować dzieci?
      Dlatego bo nie kazdy ma takie instynkty macierzyńskie jakie miewają kobiety. Dlatego, że gdybym nawet chciał adoptować dziecko-a nie chce-to nie chciałbym żeby moja córeczka była narażona na kontakt z takimi pedofilami i homofobami jak ty, nie chciałbym tez by była w przedszkolu wyzywana przez okrutne dzieci/tak dzieci są okrutne i przenoszą na teren swojego otoczenia wzorce od rodziców-chamów i homofobów/ od córeczki pedałów, bo byłoby to dla niej traumatyczne przeżycie. Dlatego w Polsce winny być małżeństwa czy związki partnerskie osób tej samej płci, ale dopóki społeczeństwo nie dojrzeje do normalnego traktowania ludzi, bez zezwolenia na adopcję dzieci.
      Ciebie odrzuca mężczyzna w sferze seksualnej, w tej sferze odrzuca mnie kobieta. Niepoijęte dla mnie jest całowanie się z kobietą, czy fascynacja jej przeszkadzajkami, męski tors a nie piersi są podniecające i fascynujące, męskie obrośnięte nogi są ekstra, za nimi można się oglądać. Z kobietą mogę się natomiast przyjaźnić, koleżankować, a nie uprawiać seks!
      • 78patrycja Re: jak gej widzi facetow ? 06.04.14, 13:41

heelhot:)
        Zgadzam się z Twoja opinią.Dodam od siebie, że jestem matką i moje dziecko jest wychowane w tolerancji. Moim najlepszym przyjacielem jest gay...doskonale się rozumiemy:)
        Ale powiem Tobie że największymi homofobami są właśnie gaye.
        Pozdrawiam:)
        • feelhot Re: jak gej widzi facetow ? 15.04.14, 16:09
          Zgadzam się, że homofobami potrafią być gaye-szczególnie takie typu jak Żalek nieszczęsny, koleś Gowina, agenta Watykanu. Tacy to już mają przerabane w łebie:P
          • p.narucka Re: jak gej widzi facetow ? 11.07.14, 13:02
            sama NIE ROZUMIEM JAK FACETA MOŻE CIĄGNĄC DO FACETA. Jestem KOBIETĄ: Z KRWI I KOŚCI. wysoką I TĘGA. I obrzydzają mnie takie sytuacje.
            • feelhot Re: jak gej widzi facetow ? 30.08.14, 09:01
              Nie dziwię się, bycie tęgą, wysoką z poczuciem dużej ilości krwi i kości może obrzydzać. Może zadbaj o siebie, porządny peeling, dobre serum, krem nawilżający, delikatny makijaż. Poczujesz się lżej. Do tego zwiewny ciuch, w którym nie będziesz się czuła jak w kombinezonie suchym nurka lub jak oblana krwią handlara mięsa na placu.
              A że nie rozumiesz gayów-no cóż-jesteś heterą, więc trudno ci pojąć gaya-to naturalne i nikt od Ciebie tego nie wymaga. JA nie mogę pojąć jak facet może cokolwiek seksualnego robić z babką, no ale chyba tego od gaya wymagać nie będziesz:P
    • jedzcie.i.pijcie Re: jak gej widzi facetow ? 15.07.14, 02:07
      Jak gej czuje się w męskiej ubikacji? Już odpowiadam - znakomicie!

Po pierwsze żaden facet otwarcie tego nie powie, ale przynajmniej w zatłoczonych stołecznych toaletach publicznych nagminne jest:
      - oglądanie sobie penisów przez panów przy pisuarach (robią tak i homo i hetero, choć ci ostatni robią to najbardziej dyskretnie np. przez lustro przy umywalce:) )
      - podglądanie penisów z sąsiednich kabin - każdy facet który chodzi po kiblach typu centra handlowe wie, że - nie wiem jak w damskich - w męskich WC standardem jest wiercenie różnych dziurek w kabinach do podglądania siurów itd.
      - z przykrością trzeba przyznać, że w Warszawie są nawet WC opanowane przez gejów uprawiających tam niezobowiązujący seks. Wiadomo - faceci są bardziej bezpośredni a u gejów mamy 2x facet więc kończy się to tym, że ludzie ot tak podchodzą jako do normy, że np. WC w Złotych Tarasach za Sephorą czy WC na metro Politechnika służą głównie amatorom seksu, a nie chętnym się odlać (są w Warszawie dużo gorsze miejsca niż WC więc chyba dużej tajemnicy nie zdradzam).
      - nagminne sytuacje przy pisuarach to faceci stojący i bawiący się narządem nie wiadomo po co (niektórzy to geje szukający przygód, inni to heterycy którzy lubią sobie porównywać, wśród znajomych homo, bi i hetero znam i takich dewiantów którzy muszą potrzepać zanim pójdą się odlać aby nie było widać "zbyt małego" przy pisuarze)

Szczególnie supermarkety z tymi zjawiskami walczą:
      - zarządzając "trzepanie" kibli przez ochronę co 15 minut
      - przebudowywanie kibli tak aby można było do kabiny zajrzeć od dołu (ile nóg w kabinie!)
      - nieustannie zaklejając, zastępując grubszymi przedziałki w WC męskich przez ciągłe nawiercenia
      - instalując kamery przy umywalkach a czasem nieraz nawet na salę z pisuarami

A co do kobiet - zauważyłem, że większość nie-biseksów a homo uważa, że kobiety:
      - śmierdzą
      - są obrzydliwe jeśli chodzi o fizjonomię
      - mało tego, poza aspektem fizycznym wielu gejów uważa kobiety za mniej inteligentne

To ostatnie często spotykane też u biseksów. Traktowanie kobiety jako przedmiot seksu, ale nie daj Boże ktoś z kim można się związać.

Tak więc? Dla normalnych - świat zwariował:)
      • feelhot Re: jak gej widzi facetow ? 30.08.14, 09:13
        To co napisałeś to jakaś patologia. Gayów jest cała masa, a tylko margines chodzi po wc, więc nie mów że każdy gay tak robi-są lepsze miejsca na przygodny seks. Poza tym przygodny seks to nie domena gayów a mężczyzn w ogóle, bo to faceci tacy są że bardziej ich kręcą przygodne kontakty seksualne, stąd powodzenie burdeli i przydrożnych pracownic seksualnych. Co do seksu przygodnego między gayami lepszym miejscem sa kluby tylko dla panów, gdzie sobie moga wybrac z kim się chcą rozładować, a nie łazić po wc:P

Jestem gayem A NIE BISEKSEM i NIE UWAŻAM:
        a)że kobiety śmierdzą
        b)kobiety są nieestetyczne
        c) są mniej inteligentne-są kobiety, które sa dużo inteligentniejsze od wielu mężczyzn.
        Straszne jest jedynie jeśli jakaś firma uważa że inteligentniejsze są kobiety i z tego tytułu prowadzi homofobiczną politykę, że gaya nie przyjmą albo że w ogóle faceta nie przyjmą bo on sobie nie poradzi, nawet jeśli byłby specjalistą w danej dziedzinie /np. Yves Rocher dyskryminuje mężczyzn i nie zatrudnia ich w butikach-powinna się temu przyjrzeć minister od równego statusu w Polsce/.
        Jak widzę kobietę pierwsze co spostrzegam to jak wygląda-jak większość facetów jestem wzrokowce, a zboczenie zawodowe powoduje że od razu patrzę jaki ma makijaż, jak zrobione włosy, jak wygląda i co jej pasuje a co nie, jak jej pasują ciuchy, co wygląda świetnie, co mogłoby wyglądac lepiej i jak.
        Pozdrawiam:) I nie uogólniaj całego świata według swojego postrzegania:)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka