Dodaj do ulubionych

Kościół rzymski homoseksualny

01.02.14, 12:03
"Homoseksualizm jest niedorozwiniętą formą wyrażania swej seksualności. Da się go wykurować za pomocą adekwatnego leczenia" - tak uważa arcybiskup Pampeluny Fernardo Aguilar.
+ + +
Przede wszystkim konsekrowany "osioł" jeszcze nie wie, że homoseksualizm nie jest chorobą. Co innego powszechna w ich wielebnych kręgach dewiacja zwana pedofilią.
Zachodzę w swoją heretycko-ateistyczną łepetę jak to możliwe że Kościół rzymsko katolicki ma tylu specjalistów od leczenia seks-dewiacji - a dewiantów u nich z roku na rok przybywa.
Co ciekawe - najwięcej skupiło się pod skrzydłami Pana na Watykanie..
Obserwuj wątek
    • esencja.sarkazmu Re: Kościół rzymski homoseksualny 10.02.19, 23:30
      Łał, ta wypowiedź mnie oczarowała.
    • cecylia.mankiewicz Re: Kościół rzymski homoseksualny 15.02.19, 09:42
      A mnie zszokowała, liczyłam na coś ambitniejszego widząc taki temat
      • magnificencjas Re: Kościół rzymski homoseksualny 15.02.19, 11:04
        Wielebna! A cóż można ambitniejszego w tym temacie skoro takie purpurowe " konsekrowane osielstwo" zabiera głos w sprawach co do których już dawno nauka wyprzedzila te średniowieczne biblijne pierdoły?
        Mam respekt a w wielu przypadkach szacunek dla wierzących – oczywiście poza ogłupiającą ich szamanerią - ale nie mam respektu dla ich wierzeń. Religia, wczoraj wygoniona przez drzwi ... dzisiaj usiłuje wcisnąć się przez okna do naszych szkół, zamiast chemii proponuje alchemie, zamiast filozofii myślenie magiczne, zamiast historii mitologie, zamiast astronomii astrologie, zamiast biologii i medycyny cuda, anioły i duchy święte, zamiast archeologii teologie zamiast matematyki, fizyki, genetyki lotów na Marsa i księżyc ..religia proponuje .... Biblie. Religia, aby istnieć potrzebuje posłusznych ignorantów, otumanionych dewotów oraz ciemnotę intelektualną. Amen!
        • cecylia.mankiewicz Re: Kościół rzymski homoseksualny 18.02.19, 12:11
          Ale, jak by nie patrzeć my się na to wszystko zgadzamy i w dalszym ciągu to popieramy. Czy doczekamy się kiedyś prawdziwej dobrej zmiany?
          • magnificencjas Re: Kościół rzymski homoseksualny 18.02.19, 13:02
            Powtarzam urbi et orbi bo do wielu nawiedzonych owieczek i baranków nadal nie dociera. Na świecie jest tylko jedna organizacja, która pedofilów i innych seks-dewiantów sama rekrutuje, potem tychże dewiantów wspiera a w razie wpadki chroni przed wymiarem sprawiedliwości. To Kościół rzymsko-katolicki zwany „pedofilskim”.
            Dlatego atrakcją dla mediów jest nie sam wielebny pedofil, ale skuteczne wyłuskanie go spod papieskiej czyli kurialnej kurateli. Kościoła nie da się naprawić. Zbyt wiele uczynił krzywdy, zbyt długo kłamał, cała logika tej instytucji oparta na hierarchii i pogmatwanej mistyce czyni ją przestarzałą, zbędną i szkodliwą społecznie. Miejmy nadzieję, że Franciszkowi przypadnie rola Gorbaczowa i jego "pierestrojka" oraz "głasnost" przyśpieszą upadek tej Stajni Augiasza pomiotu Antychrysta i wyzwolenie ludzkości z jego pazernych macek.
            • cecylia.mankiewicz Re: Kościół rzymski homoseksualny 20.02.19, 17:00
              Ciekawi mnie w jaki sposób ty byś rozwiązał ten problem
              • magnificencjas Re: Kościół rzymski homoseksualny 20.02.19, 19:36
                Poprzez usakralnioną kastrację. Każdy absolwent seminarium duchownego po wyświęceniu i w ramach mszy świętej prymicyjnej poddany byłby przez zespól chirurgiczny kastracji i "obcięcie" wraz z krwią składał swojemu bogu na ołtarzu. Oczywiście pozostawał by mu element do siusiania. Kościół rzymski zyskał by przy tym jeszcze piękne głosy do pienia na chwale ich Pana.
                • cecylia.mankiewicz Re: Kościół rzymski homoseksualny 21.02.19, 17:48
                  Mocne, ale z bycia księdzem można zrezygnować i co wtedy?
                  • magnificencjas Re: Kościół rzymski homoseksualny 21.02.19, 19:16
                    Pozostaje się eunuchem i można robić karierę w chórze kościelnym. Chyba, że staje się ateistą - no to trudno. W zyciu podejmuje się różne ryzyka.
                    • cecylia.mankiewicz Re: Kościół rzymski homoseksualny 26.02.19, 13:29
                      Wydaje mi się, że to by nie przeszło
    • ja007 Re: Kościół rzymski homoseksualny 07.03.19, 19:52
      A dopominanie się o spec prawa dla homo to zdrowe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka