czuk1 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 26.02.04, 18:05 ...a teraz ma drugą młodość. Oby tak dalej . zadowolony M Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 20.06.04, 11:56 No to niedlugo rocznica. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 20.06.04, 12:01 I znowu bedzie co swietowac! Odpowiedz Link
benia30 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 20.06.04, 13:53 Trzeba zorganizować huczną imprezę! Odpowiedz Link
czuk1 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 20.06.04, 14:15 benia30 napisała: > Trzeba zorganizować huczną imprezę! Hej. Nie podpuszczaj. M Odpowiedz Link
benia30 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 20.06.04, 14:21 czuk1 napisał: > > Hej. Nie podpuszczaj. M Hihi, wszystkie pierwsze rocznice powinno obchodzić się bardzo hucznie!!! Pozdrawiam w deszczowy dzień... B.30 Odpowiedz Link
czuk1 Re: Forum żyje tylko od sierpnia 2003 roku.. 09.06.05, 18:11 ...a może jeszcze dłużej Odpowiedz Link
czuk1 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 09.06.05, 18:14 ..... i ma sie całkiem dobrze. Pozdrowienia dla czytelników i pisarzy f.ROZTOCZE. Przegladałem temtykę (w trakcie poszukiwań wątku) - Odpowiedz Link
koziorozka Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 09.06.05, 22:50 nie wymiguj się miły Czuku, tez czekam na jubileuszową imprezę! Odpowiedz Link
czuk1 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 10.06.05, 07:35 Nie ma sprawy. Jest zapotrzebowanie, będzie święto. Hej Odpowiedz Link
koziorozka Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 10.06.05, 09:14 dokładnie którego dnia w sierpniu obchodzisz 2 urodziny swojego "chrześniaka"? Odpowiedz Link
hubertus_zamoscicus Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 10.06.05, 11:31 gratuluję pomysłu, wytrwałości i jubileuszu Odpowiedz Link
czuk1 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 10.06.05, 11:48 Nie wiem kiedy to jest dokładnie nastąpi. m Odpowiedz Link
alta11 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 10.06.05, 14:08 ja też czekam na huczne jubileuszowe obchody, a jak uczcimy, mamy czas na zastanowienie się przez lipiec i mały kawałek czerwca. Może imprezka w plenerze roztoczańskim?, jako , że forum nosi nazwę "Roztocze". Chyba nie wypadałoby inaczej, kiedyś była knajpka pod tą nazwą i pasowałaby, ale lepiej bawić się w plenerze. Proponuję zgłaszać pomysły na rzeczone obchody Odpowiedz Link
czuk1 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 10.06.05, 15:57 Otwieramy bank pomysłów na temat opcji spotkania - oto jeden z pomysłów: zgrać spotkanie tak aby było nas najwięcej, aby mogli wziąć też udział w spotkaniu internauci przyjeżdżający do kraju . m Odpowiedz Link
bacia40 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 10.06.05, 16:17 No proszę, od takich tam zajawek, zagajeń idp. do konkretów.Można w tym wątku przeanalizować proces podejmowania grupowych decyzji.Fajnie. Odpowiedz Link
koziorozka Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 11.06.05, 00:01 Od czegos trzeba zacząć. Czuku, zacznij od podania dokładnej daty założenia forum - konkretnego dnia. Wtedy sprawdzimy - z nuż jest to sobota? A jak np. środa, to bedziemy dalej ustalać... Odpowiedz Link
ralston Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 11.06.05, 00:07 Kiedy by to nie wypadało, to i tak gratulacje. Forum ma się świetnie. Tak trzymać! Odpowiedz Link
koziorozka 9 sierpnia? 11.06.05, 01:01 pokopałam, pokopałam i oto co znalazłam ROZTOCZE 09.08.2003 22:04 czuk Rosnąca liczba turystów na Roztoczu, szczególnie w ostatnich latach - to wynik wielu przyczyn. Napewno sama Kraina przyciaga swoją urodą, ale też upowszechnianie turystyki pieszej i rowerowej /dla zdrowia/ wplywa na rosnace zainteresowanie Roztoczem, chyba też Polacy z różnych względów odpoczywają więcej /niż przed kilku laty/ w Polsce z najlepszymi życzeniami dla turystów przebywajacych na Roztoczu i jego mieszkańców. mariusz Na forum ZAMOŚĆ następnego dnia czuk 1 napisał (10.08.2003 08:15) Nowe forum - ROZTOCZE - zapraszam Podobno działało pięknie - niedawno temu - forum Roztocze. Z inicjatywy MISI, która o tym przypomniała reaktywowałem to forum. Z myślą że jako osobny temat przyda się naszym przyjaciołom. Poza tym nie mogą zmieścić się w jednym internecie - jako dwa w jednym – tak poważne, ważne i ciekawe tematy tj. Zamość ... i ... Roztocze. Zapraszam WSZYSTKICH - nie będę tam administrował. Nie czuje się godnym. Mało jeżdże rowerem na Roztoczu, i wogóle mało tam bywam. pzdr Mariusz i tego samego dnia 2 godziny póżniej na forum ROZTOCZE Do przyjaciół internetowych Roztocza....MISI,terro Autor: czuk1 Data: 10.08.2003 10:57 apel o podtrzymanie tego Forum. Było....było... i umarło /kiedyś/, teraz niech odżyje. Internauci mają ostatnie , ciekawe kontakty z Roztoczem. Internauci bardzo wiele wiedzą o Roztoczu ... i mają różne spostrzeżenia. Moc naszego narodu o Roztoczu wie tyle co ... o roztoczach. A więc... jaka to jest Kraina ? ............ p.... ł.... a.... ale też niedoin... ale tez nieodkr... jaka?... Jaka? założyciel mariusz Odpowiedz Link
czuk1 Re: 9 sierpnia? 11.06.05, 09:01 Tak musialo byc - jak piszesz, jak sie dokopałaś. Wygląda na to, że na zgliszczach jakiś wątków - to forum zostalo reanimowane przeze mnie z ukrytą myślą, że przyda siedla promowania tej pieknej krainy. Okazało sie, że jest też miejscem internetowych spotkań, znajomości, wymiany poglądow na rozne tematy. I ma tę zaletę ,że nie ma adinistratora. Wszyscy są gospodarzami tego forum. m Odpowiedz Link
arwen.a Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 14.06.05, 12:50 To juz dwa lata!!! Dzieki Czuki ze wpadles na pomysl zalozenia tego forum, ktore dalej sie rozwija... dla mnie teraz, chociaz nie pisuje zbyt czesto, jest milym oderwaniem sie od deszczowej codziennosci. Tak trzymac Odpowiedz Link
czuk1 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 14.06.05, 14:25 Dziękuję. Ty trzymaj się Arwenko. Do zobaczenia.Pisz do nas od czasu do czasu. mariusz-czuk Odpowiedz Link
alta11 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 17.06.05, 13:05 Zajrzałam do kalendarza i 9 sierpieia wypada we wtorek, można pomyślec o terminie 6-7 sierpnia lub 13 - 14 (t0 sa najbliższe terminy) a gdzie to jesat czas, by wymyślić.Może być wyprawa rowerowo-samochodowa do Zwierzńca lub Krasnobrodu, może być bliżej Zamościa, by dojść na piechotę i bez kłopotu wrócić do domu. Hej kochni forumowicze uaktywnijcie wyobraźnię i sypcie propozycjami atrakcyjnymi). Czuk przejrzy i wybierze najlepszą, jego zdaniem, my zgodzimy się lub nie! Odpowiedz Link
benia30 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 18.06.05, 01:17 alta11 napisała: > Hej kochni forumowicze uaktywnijcie wyobraźnię i sypcie > propozycjami atrakcyjnymi) propozycja nr 1: Środki lokomocji zostają porzucone na parkingu przed ośrodkiem muzealnym w Zwierzyńcu, a wesoła gromadka Roztoczańskich forumowiczów udaje sie na przechadzkę ścieżką edukacyjną na Bukową Górę, skąd, po osiagnięciu celu, podziwia piękne widoki i równiutkie kosteczki polnej szachownicy. Po uciechach duchowych czas na uciechy cielesne - kufelek (lub kilka kufelków) piwka zwierzynieckiego w browarze i duża porcja lodów przy ul. A. Wachniewskiej ))))))) pozdrawiam cieplutko b... Odpowiedz Link
czuk1 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 18.06.05, 09:18 Ja też pozdrawiam W s z y s t k i c h naszych forumowiczow i sympatykow. Hej. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 18.06.05, 09:17 Tak własnie. Tak. pozdrawiam wypoczynkowo mariusz-czuk Odpowiedz Link
bacia40 ad.ban pomysłów 18.06.05, 19:48 Nie chcę się wtrącać bom tu nowa, ale to nie mój pomysł tylko Wasz, a przeze mnie odgrzebany: szukaj w wątku "Regionalizmy roztoczańskie" świeżo przywołanego w związku z babcią Hanią i parapetówką. Dla ułatwienia 27.09.2004r.Uściski. Beniu: udanej imprezy życzę.(teraz rozumiem dlaczego długo tutaj nie zaglądałaś) Odpowiedz Link
benia30 Re: ad.ban pomysłów 18.06.05, 23:34 Baciu, a wtrącaj się, wtrącaj )) I nie mów żeś nowa, boś Ty już nasza )) A na łobsiedliny babcia Hania do drugiej wnusi taksówko poichała... Do nas nie przyjedzie bo 5 godzin w taksówce nie usiedzi, a i do łobsiedlin jeszcze daleka droga, na razie negocjacje skończone, potem przeprowadzka i generalny remont, a potem dopiero można myśleć o parapetówie )) pozdrawiam cieplutko )) b... Odpowiedz Link
bacia40 Re: ad.bank pomysłów 19.06.05, 08:49 W sam raz przeprowadzka na wakacje Wam wypadnie! Odpowiedz Link
czuk1 Re: BANK pomysłów (oczywiście) 19.06.05, 09:00 Zachęcamy do zglaszania propozycji na temat - jak, kiedy i gdzi spotkać się mozemy (powinniśmy) na Roztoczu - w realu. pzdr niedzielnie Mariusz-Czuk Odpowiedz Link
wiloa Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 20.06.05, 16:12 moje gratulacje dla forum powodzenia) Odpowiedz Link
bacia40 Tak dobrze żarło i zdechło. 24.06.05, 22:38 Hej, co z planowaniem sierpniowego jubileuszu??? Odpowiedz Link
koziorozka Re: Tak dobrze żarło i zdechło. 25.06.05, 00:50 Czy są jacyś chętni z Zamościa i najbliższych okolic? Odpowiedz Link
benia30 Re: Tak dobrze żarło i zdechło. 25.06.05, 00:56 do sierpnia jeszcze kawał czasu ))) Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Nie zdechlo! 25.06.05, 01:22 Ja na razie siedze cicho, bo w zeszlym roku trabilam wszem i wobec przyjazd na Roztocze i ...co? Czasu i energii wystarczylo tylko na spotkanie sie z trojgiem forumowiczow (bo Babcia pewnej forumowiczki tez forumowiczka?) Teraz poszlam po rozum do glowy, siedze cicho i nie ujawniam sie, ale jak "wezme i przyjade" , to bedzie sie dzialo, oj bedzie! Odpowiedz Link
koziorozka Re: Nie zdechlo! 25.06.05, 09:19 Też wolę jeszcze nic nie zapowiadać. Ale dziwie się, że ludziska z samego Zamoscia milczą. Moze przyjezdna jak ja forumowiczka, obyczaju jakiegos zapomniała i w trakcie pobytu w Z. kogoś czymś niechcacy uraziła? Odpowiedz Link
koziorozka daty 25.06.05, 09:27 właśnie obejrzałam program imprez i wychodzi mi, że w sierpniu na Rynku nic się nie dzieje. Moze więc "oczko" wcześniej? 19-24 VII FESTIWAL ZESPOŁÓW FOLKLORYSTYCZNYCH "EUROFOLK" 29-31 VII FORTALICJE www.free.art.pl/performer/ Odpowiedz Link
czuk1 Data spotkania w realu... 27.06.05, 09:55 Proponuję zblizać sie do ustalenia daty spotkania w realu. Apeluję o wypowiedzi i zgłoszanie sie chętnych na to spotkanie. Bardzo proszę. mariusz-czuk Odpowiedz Link
alta11 Re: daty 27.06.05, 14:05 koziorozka napisała: > właśnie obejrzałam program imprez i wychodzi mi, że w sierpniu na Rynku nic się > nie dzieje. Moze więc "oczko" wcześniej? > > 19-24 VII FESTIWAL ZESPOŁÓW FOLKLORYSTYCZNYCH "EUROFOLK" > > 29-31 VII FORTALICJE www.free.art.pl/performer/ już wcześniej proponowałam 6-7 lub 13-14 sierpnia, zastanówmy się nad tymi dwiema datami Odpowiedz Link
benia30 Re: Nie zdechlo! 26.06.05, 01:02 koziorozka napisała: > Ale dziwie się, że ludziska z samego > Zamoscia milczą. A może ludziska z Zamościa planują urlop poza Zamościem i też nie chcą się wypowiadać??? Odpowiedz Link
users1 Re: Nie zdechlo! 27.06.05, 07:35 Oświadczam wszem i wobec, że nikt mnie nie obraził, ani też nie jestem obrażony z żadnego innego powodu na nikogo. Nie zabieram głosu, bo poprostu czekam między innymi z powodów o których pisze Benia jaka zapadnie decyzja. Ci którzy mnie znają myślę że wiedzą, że na ogół chętnie poznaję farumowiczów w realu. Tak więc jeśli tyłko będą możliwości zrobię wszystko by uczestniczyć w spotkaniu jubileuszowym. Miłego Dnia W.2 Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Nie zdechlo! 05.07.05, 21:59 Witajcie ! Dzisiaj od zalozyciela forum przy malym piwku dowiedzialem sie ze spotkanie bedzie organizowane. Ja takze sie przylaczam. Na forum zamojskim tez bedzie trzeba o nim pisac boz to jak siostra rodzona. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Nie zdechlo! 06.07.05, 07:19 Propozycja zyje i jest podtrzymywana. Może to byc ognisko - spotkanie w realu. czas i miejsce uscislajmy. Czasu malo. Moga byc zglaszane inne propozycje. czekam - jako (juz) organizator. mariusz-czuk. PS.Dobrego dnia oczywiście też urlopów bądź wakacji - zyczę serrdecznie. Odpowiedz Link
users1 Re: Nie zdechlo! 06.07.05, 10:19 Czekamy, czekamy ). Czy tak naprawdę nie ma chętnych? Niech każdy chętny napisze jaki odpowiadał mu termin, a miejsce to juz Mariusz wybierze najodpowiedniejsze. Ja niebawem wyruszam rowerkiem na Roztocze, będzie można manie spotkać na trasie Zamość - Horyniec, ))). W.2 Odpowiedz Link
czuk1 Rocznica będzie w sierpniu....... 21.07.05, 17:28 ..... a spotkanie rocznicowe (będzie czy nie będzie) zależy od nas samych. Termin się zbliża -- Odpowiedz Link
czuk1 Re: Rocznica będzie w sierpniu....... 24.07.05, 13:48 Janusz z forum Zamość proponuje spotkanie 15 sierpnia br. na Rynku w Zamościu. Proszę o zgłoszenia i propozycje. Bardzo proszę też kto z nas weźmie udział w spotkaniu? To ważne dla organizatorów. Pozdrawiam wszystkich --- Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Rocznica będzie w sierpniu....... 25.07.05, 09:38 15 sierpnia moge byc, z przyjemnoscia przyjade jesli dojedzie do skutku - sztuk dwie Odpowiedz Link
czuk1 Re: Rocznica będzie w sierpniu....... 25.07.05, 10:22 Dziękuję. Rejestruję 2 osóbki. Pozdrawiam Cię i drugą osóbkę - Odpowiedz Link
miet.b Re: Rocznica będzie w sierpniu....... 26.07.05, 12:30 A moze spotkac sie w pierwszą niedzielę 7 sierpnia Odpowiedz Link
czuk1 Re: Rocznica będzie w sierpniu....... 26.07.05, 12:54 Ładna data. Siódemka jest szczęśliwa. Nie ma kolizji z długim weekendem. Piszę się na taki termin. Kto jeszcze? mariusz Odpowiedz Link
miet.b Re: Rocznica będzie w sierpniu....... 26.07.05, 15:36 wprawdzie janusz będzie miał możliwość dopiero 15 sierpnia, ale cóż szkodzi się 2 razy spotkać Odpowiedz Link
czuk1 Re: Rocznica będzie w sierpniu....... 27.07.05, 10:49 Tak. Wszystko idzie ku 7 sierpnia (pierwszy raz) a 15 sierpnia - drugi. m Odpowiedz Link
czuk1 Re: Rocznica będzie w sierpniu....... 29.07.05, 15:27 Oczekujemy na zgłoszenia na spotkanie w realu 7 sierpnia br. na Rynku Starego Miasta, w ogródku piwnym. Spotkamy sie w gronie forumowiczow ROZTOCZA i Zamośćia. m Odpowiedz Link
czuk1 Re: Rocznica będzie w sierpniu....... 01.08.05, 19:21 Rocznica (trzecia) tuż, tuż. Spotkanie proponowane jest na 7 sierpnia - godz. 16 =ta na Rynku Starego Miasta. Poważnie proszę o zgloszenia oficjalne- możliwe do czwartku. Dotychczas wiemy, że będzie Alta11, miet.b,i .... założyciel jednego forum(ROZTOCZE). To troche za mało. Otwieram listę zgłoszeń. czuk ............................................................................................... Odpowiedz Link
miet.b Re: Rocznica będzie w sierpniu....... 02.08.05, 09:29 Trzeba konkretnie podać gdzie będziemy, bo część może nas wogóle nie znać z realu i nie podejdzie wcale zwłaszcza, że nie będzie to jakaś większa dająca się zauważyć grupa. Więc czy na środku rynku a potem parasolki, czy od razu konkretne parasolki. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Rocznica będzie w sierpniu....... 03.08.05, 09:30 Kochany. Chcę wiedzieć kto będzie. Z tymi osobami nawiążę kontakt na skrzynki (ich) w sprawie miejsca spotkania. Tak będzie najlepiej. mariusz Odpowiedz Link
alta11 Re: Rocznica będzie w sierpniu....... 03.08.05, 11:40 Kochani, cały lipiec bylam na urlopie i nie miałam komputera. Dzis dorwałam się do Forum , sądząc, że wszystko jest jasne, gdzie, kiedy z kim i ogarnął mnie wielki niepokój, czy naprawdę zgłoszeń jest tylko 4? na tyle piszących osó. ja rozumiem, że są wakacje, luz itd, ale ktoś coś pisze na Roztoczu i co? nie ma chętnych?. Hej zbierzcie się w sobie kochani forumowicze i licznie przybądżcie na spotkanie, myślę ze nie zawiedziecie, można na Was liczyć? Odpowiedz Link
januszx okolice 15 sierpnia 03.08.05, 12:43 Jak juz pisałem moi mili ja mogę jedynie w okolicach 15 sierpnia , może udało by mi się przyprowadzić jeszcze jedna osobę) Pozdrawiam roztocznie j Odpowiedz Link
czuk1 Re: okolice 15 sierpnia 03.08.05, 14:04 Może byc spotkanie tez ok. 15-tego. Ja pisze się na nie. mariusz-czuk Odpowiedz Link
czuk1 Re: Rocznica będzie w sierpniu....... 03.08.05, 14:19 Sami Alto sie zgłoszą. Nie martw się. m Odpowiedz Link
maria88 Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 01.08.05, 22:13 Ej kochani, męska decyzja. Spotykamy się czy nie? Dopóki Mariusz podejmuje się organizacji spotkania. Uważam że data 7 sierpnia br. jest dobra. A wiec co? Ja jestem za. Odpowiedz Link
miet.b Re: Forum żyje od sierpnia 2003 roku.. 05.08.05, 20:08 Więc będzie nas trochę. Moze nawet ktoś nowy dołączy. Można pisać na mój adres w związku ze spotkaniem. miet.b@gazeta.pl Maria88 to rocznik twój? Mietek Odpowiedz Link
czuk1 Ostrzeżenie przed Nieeleganckim Forumowiczem!!!!! 06.08.05, 07:49 Mój list na skrzynkę do Alfii został zainspirowany i przejęty przez hakera . Korespondencja dotyczyła tego jutrzejszego spotkania. Alfia (RZEKOMO CHYBA ale przeciez merytorycznie )zapytała mnie : Spotykamy się u Włocha czy na Rynku? Oczywiście na list odpowioedziałem , naciskając - "Odpowiedź" Otrzymuję odpowidź - cała plansza była od Alfii, treści nastepujecej; Dziekuję za wiadomość. Odpowiem po 1 kwietnia. Serdeczno ? ci C. Po naciśnięciu 'Wyślij" ukazał sie adres Nieeleganckiego Forumowicza - Hakera. ailycec@o2.pl Nieźle , co???? Nie można być spokojnym w tak opanowanym przez hakerów internecie. W nieprzyjemnej dla mnie sytuacji - Odpowiedz Link
ksfiona Re: Ostrzeżenie przed Nieeleganckim Forumowiczem 06.08.05, 08:45 czuk1 napisał: > > Nieźle , co???? > Nie można być spokojnym w tak opanowanym przez hakerów internecie. > > > W nieprzyjemnej dla mnie sytuacji - Odpowiedz Link
czuk1 Re: Ostrzeżenie przed Nieeleganckim Forumowiczem 06.08.05, 11:43 Ksfiono. Może tak. Spotkanie może się odbyć. Wszyscy którzy mieli taką chęć wzięcia udziału. Odwołane jest (może przełożone)oficjalne świętowanie trzeciej rocznicy powstania forum ROZTOCZE. A więc - lampka wina od założyciela, pizza, piwko,....Może też i miejsce spotkania, To tylko o to chodziło. pozdrowionka czuk-mariusz Odpowiedz Link
miet.b Szkoda, że odwołane 06.08.05, 13:20 1 haker namieszał i już ucieczka, a jeśli zrobi to samo za tydzień to co? Moim zdaniem trochę niepoważnie postąpiłeś i zbyt pochopnie odwołując spotkanie. Ja w tym wypadku czuję się trochę jak gówniarz, mimo twoich obaw. Uważam, że poczta jest słabo zabezpieczona zbyt proste hasło lub pytaie pomocnicze do niego, doprowadziło do potraktowania nas w ten sposób. Mozna było zapytać nas co sądzimy o tym? Następne spotkanie może być równiaż przekładane, np 13, 14 a może 15. Fakt można zarezerwować te 3 dni i spać przy komputerze lub codziennie wychodzić na spotkania. Ps. Denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych Mietek Odpowiedz Link
czuk1 Re: Szkoda, że odwołane 07.08.05, 11:32 Masz za dużo zdrowia? Masz powody do zdenerwowania? Nie bardzo rozumiem motywy tego postu? Skutek jest żaden ... i odwołania spotkania... i Twojego zdenerwowania. czuk Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Lista zgloszonych... 01.08.05, 23:34 dotychczas uczestnikow spotkania forumowego (kolejnosc alfabetyczna): Alta11 Czuk1 Maria88 MietB Kto moze, niech dolaczy, poprzednie spotkania byly mile! Kto nie moze, niech zaluje Pozdrowienia i zyczenia udanego wieczorku. Odpowiedz Link
bacia40 Re: Lista zgloszonych... 04.08.05, 15:50 Być może odważyłabym się dołączyć, ale dopiero od 14.08. byłoby to możliwe.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
januszx 13.VIII godz 17 La Cantina w Zamościu 08.08.05, 14:21 Spotkajmy się 13 sierpnia 2005 roku o godz 17 w La Cantinie w połączonych siłach forum Roztocze i forum Zamość), może dodam ,że proszę tez zajrzeć do Padwy bo nie jestem pewny czy forumoicze nie zechcą przejśc do tego miejsca wcześniejszych i sprawdzonych spotkań? Pozdrawiam roztocznie j Odpowiedz Link
bacia40 Re: 13.VIII godz 17 La Cantina w Zamościu 08.08.05, 18:56 Cieszę się, że mimo wszelkich przeszkód spotkanie dojdzie do skutku.Niestety, trochę mi szkoda, że to jednak 13-tego, a nie np.14 lub 15.Wszystkich pozdrawiam szampańsko(to słowo w rozmaitych pokrewnych formach ostatnio pojawia się zwłaszcza na f.Zamościa) Odpowiedz Link