ubott.1 05.04.04, 01:40 Sam musze chyba sobie kupic bo ktos mi obiecal wycieczke. Ciekawe kto to ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
users1 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 05.04.04, 09:06 Ubocie pamiętam,pamietam, a jak juz zacznie sie sezon zapraszam. W.2 Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 09.04.04, 11:15 Chetnie pojade i ja w rejony skierbieszowskiego parku krajobrazowego. Nawet zorganizuje tam male ognisko. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 09.04.04, 11:39 ubott.1 napisał: > Chetnie pojade i ja w rejony skierbieszowskiego parku krajobrazowego. Nawet > zorganizuje tam male ognisko. Pompkę już sobie kupiłem. Pozdrawiam Was. Real wykazał, że bedziecie mnie holować albo reanimowac. Mimo tego nastawiam sie na tę trasę Zamość- udrycze- Pańska Dolina- Skierbieszów..... czy jak tam nasz Users (łaściciel mapy w dużej skali ) ustali. pzdr S Odpowiedz Link
januszx Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 09.04.04, 12:19 Mam nadzieję ,że i ja się zabiorę ,żeby tak jakiś dobry termin ustalić nie ma więcej chetnych? J Odpowiedz Link
users1 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 09.04.04, 13:06 Jestem, jestem Mariuszu. Już na samą myśl tej wspólnej forumowej wycieczki serce bije mi radośniej. Póki co poczekajmy aż zrobi sie nieco cieplej, a i w celu poprawienia kondycji po zimowej przerwie trzeba troszkę pojeździć na płaskich i niezbyt długich trasach wokół Zamościa, a później...... jedziemy. Spotkanie forumowiczów Roztocza i Zamościa na rowerach i na trasie o której pisałem, hm, to jest to!!!. Tak jak kiedyś na spotkaniu w Padwie mówiłem napój w Udryczach po przejechaniu znacznej części trasy smakuje wyjatkowo. A może ktoś jeszcze do nas dołączy? Ubott sporządzaj listę i zapisuj chętnych na forumowe ognisko ))))) Wesołych Świąt. W.2 Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 09.04.04, 13:21 Wiem jedno, ze trzeba bedzie troche wczesniej ustalic termin i podyskutowac by wiekszosc miala jak sie przygotowac. Zapewne i tak komus cos wypadnie ale tak to juz jest. Zawsze to mozna przeciez powtorzyc, dla kondycji to nie zaszkodzi. Odpowiedz Link
benia30 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 09.04.04, 14:30 JEJKU, JAK JA WAM ZAZDROSZCZĘ!!! Odpowiedz Link
czuk1 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 09.04.04, 17:51 benia30 napisała: > JEJKU, JAK JA WAM ZAZDROSZCZĘ!!! Dziecko. Nie ma co zardrościć - pozyczę Ci "damkę synowej" i w drogę, na najwyższe wznisienie na Lubelszczyżnie. Jak ja wyjdę to Ty napewno wyjedziesz. Pzdr Mariusz Odpowiedz Link
benia30 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 10.04.04, 10:51 Dzięki Mariusz, rower mam, niestety brakuje okazji by go wykorzystać... Z niecierpliwością czekam na urlop...Byle do lata!!! Pozdrawiam, B... Odpowiedz Link
januszx Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 10.04.04, 11:18 Zatem do lata !, to wspaniała pora na rowerowe wycieczki , chociaż mam nadzieje ,że mi wczesniej się uda pozdrawiam J Odpowiedz Link
czuk1 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 11.04.04, 10:56 benia30 napisała: > Dzięki Mariusz, rower mam, niestety brakuje okazji by go wykorzystać... Z > niecierpliwością czekam na urlop...Byle do lata!!! > Pozdrawiam, B... Mam nadzieje, że users, ubott, miet.b i ja będziemy wtajemniczeni nt. Twojego urlopu i wreszcie zobaczymy Cie na rowerze w realu. Users trasę ma w głowie i w nogach. Pozdrawiam - świeta biedną, trwa Msza na Placu Świętego Piotra w Watykanie. Mam nastrój podniosły, nastrój spokoju - przenoszę go na roztoczańskie forum. z najlepszymi zyczeniami świątecznymi Mariusz Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 10.04.04, 18:06 A juz dzisiaj robie maly trening na rowerze. Ciekawe jak da mi w kosc ? Odpowiedz Link
czuk1 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 11.04.04, 10:57 ubott.1 napisał: > A juz dzisiaj robie maly trening na rowerze. Ciekawe jak da mi w kosc ? A ja też dzisiaj tj. 11 kwietnia . M Odpowiedz Link
szekla Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 11.04.04, 18:55 przed kilkoma tygodniami wyciagnelam rower, po przegladzie, zakupilam nowy helm, kurtke odpowiednia, rekawice, podreczne klucze i latki (nie umiem lepic, ale nic to, zakupilam, nabylam tez mini pompke plecak i niezbedny tutaj klucz-zamek do zamkniecia roweru (inaczej ukradna). A wszystko to z zamiarem, ze do pracy rowerkiem bede jezdzic. Trasa wygodna, sciezki rowerowe az do samej kliniki prowadza, 7 no moze 8 km w jedna strone, dwa razy nawet pojechalam, czas przejazdu ok. pol godziny. Ale: zalapalam zapalenie oskrzeli zimno sie znowu zrobilo na dyzur to czasem trzeba "ponadswiatlowo" smigac lenistwo mnie ogarnelo Jednak: jak tylko sie ociepli w dniach wolnych od dyzurow, tzw normalnych jak lenia pokonam pozdrawiam wszystkich dwukolkowcow Odpowiedz Link
ubott.1 No i stalo sie !!! 11.04.04, 19:33 Wyruszylem dzis na wycieczke rowerowa. Przejechalem trasa nowej obwodnicy, potem nad Labunka w strone parku i zalewu. Tam maly odpoczynek, las na Zamczyskach i pomalutku wzdloz dzialek poprzez laki do domku. Pewnie jutro sie nie rusze ale coz trenowac juz czas zaczac. Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 12.04.04, 14:29 No jednak nie bylo az tak zle, jakos zyje dzis i pojade dzis znowu na mala przejazdzke. Odpowiedz Link
misia.m Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 17.04.04, 19:30 O widzę,że też macie bakcyla rowerowego Fajnie się u Was jeździło, nie tak bardzo padałam przynajmniej na nos jak po górach, chociaż momentami tereny przypominają podgórskie okolice (Szczebrzeszyńsko-Zwierzyniecka trasa) Życzę wszystkim cudownych wypraw!1! Odpowiedz Link
users1 Na jakim etapie są przygotowania... 22.04.04, 16:05 ... do wiosennego rajdu forumowiczów? Ubott czy zrobiłeś już listę chętnych? Pozdawiam W.2 Odpowiedz Link
misia.m Re: Na jakim etapie są przygotowania... 22.04.04, 22:12 A ja się pewnie znowu nie załapię...... Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Na jakim etapie są przygotowania... 23.04.04, 03:54 Wiec trzeba bedzie liste tworzyc. Odpowiedz Link
users1 Re: Na jakim etapie są przygotowania... 23.04.04, 06:19 Koniecznie musi być lista!!! Ja już przygotowałem stronę merytoryczną i dydaktyczną, a i kondycja już ustabilizowana )))) Pozdrawiam i Miłego Dnia wszystkim Roztoczanom W.2 Odpowiedz Link
januszx Re: Na jakim etapie są przygotowania... 23.04.04, 09:50 I mi też pewnie nie będzie łatwo zorganizować czas na taki rajd ale powodzenia , spełnienia planów życzę J Odpowiedz Link
benia30 Re: Na jakim etapie są przygotowania... 23.04.04, 21:16 Czy jakieś wpisowe też się należy? Odpowiedz Link
czuk1 Re: Na jakim etapie są przygotowania... 23.04.04, 10:50 ubott.1 napisał: > Wiec trzeba bedzie liste tworzyc. Otwieram listę. Zglaszam gotowość - Mariusz. termin dogodny: wiosna-lat, w miarę sloneczne dni, nie upały. Moze zachęcę też polankę 21. pzdr Mariusz Odpowiedz Link
benia30 Re: Na jakim etapie są przygotowania... 23.04.04, 21:29 To proszę też nas zapisać - dwie sztuki... na razie ćwiczymy kondycję - dziecko opanowuje trudną sztukę jeżdżenia na dwóch kółkach, ja biegam za nim asekurując. Mam nadzieję, że do lata młody umiejętność wyćwiczy a ja będę mieć świetną kondycję, bo ze sportów zajmuję się jedynie bieganiem za autobusami komunikacji miejskiej. Pozostaje ew. montaż fotelika rowerowego... W każdym razie, zgłaszam chęć wziecia udziału w rajdzie rowerowym po ścieżkach Roztocza... Odpowiedz Link
users1 Re: Na jakim etapie są przygotowania... 25.04.04, 16:39 Proponuję wstępny termin: za tydzień - niedziela, oczywiście pod warunkiem że nie będzie deszczu, a temperatura będzie w miarę przyzwoita. Pozdrawiam rowerowo W.2 PS Zbiórka forumowiczów: przy szkole w Udryczach godz 12. Uczestnikom wyprawy zapewniam materiały dydaktyczne oraz mapkę trasy przejazdu. Na specjalne życzenia będzie można uzyskać mój autograf ze specjalną dedykacją. Rowery, kondycję i inne uciechy uczestnicy wyprawy każdy z uczestników zapewnia sobie we własnym zakresie ))))))) Odpowiedz Link
users1 Spotkanie odwołane 27.04.04, 22:48 Ze względu na to, że nie ma wielkiego zainteresowania spotkaniem rowerowym forumowiczów, odwołuję swoją propozycję. Może rzeczywiście czas nie najlepszy, a trzeba przyznać, że i trasa może równie nie najlepsza jak na początek sezonu. Nie wykluczone że w niedzielę pojeżdżę rowerem w okolicach Zwierzyńca. Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
czuk1 Re: Spotkanie odwołane 05.05.04, 09:59 users1 napisał: > Ze względu na to, że nie ma wielkiego zainteresowania spotkaniem rowerowym > forumowiczów, odwołuję swoją propozycję. Może rzeczywiście czas nie najlepszy, > a trzeba przyznać, że i trasa może równie nie najlepsza jak na początek sezonu. > > Nie wykluczone że w niedzielę pojeżdżę rowerem w okolicach Zwierzyńca. > Pozdrawiam > W.2 > > Usersie. Po liczbie rowerów na dachach samochodów wracajacych w niedziele z Roztocza sądzę , z ebyla w Zwierzyńcu duża parada rowerzystów i spora frajda bo pogoda dopisała. pozdrawiam poświątecznie Mariusz Odpowiedz Link
users1 Re: Spotkanie odwołane 05.05.04, 13:42 Nie wątpię, ja jednak z rodziną w niedzielę przejechałem przez Pańską Dolinę i wypiłem piwo w Udryczach, tyle że uczestnikom nie rozdawałem materiałów które przygotowałem. Mam jednak nadzieję że może kiedyś.... Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
benia30 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 03.01.05, 00:39 Tak mi się zamarzyło, echhhhh... Wycieczka rowerowa po szlakach Roztocza wraz z autografem Usersa... Dłuuuuuugi, słoneczny, ciepły dzień... Pola pachnące pszenicą.... Echhhhhh.............. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 03.01.05, 02:01 benia30 napisała: > Tak mi się zamarzyło, echhhhh... > Wycieczka rowerowa po szlakach Roztocza wraz z autografem Usersa... Wystarczy przytargac z piwnicy rowerek stacjonarny, kupiony dawno temu w celu realizowania noworocznych postanowien, po czym niezwlocznie zapomniany , zdjecie Usersa i forumowiczow powiekszyc do rozmiaru plakatu, powiesic na scianie przed rowerkiem, zaczac pedalowac - i roztoczanska wycieczka forumowa jak sie patrzy Odpowiedz Link
benia30 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 03.01.05, 13:37 blotniarka.stawowa napisała: > > Wystarczy przytargac z piwnicy rowerek stacjonarny, kupiony dawno temu w celu > realizowania noworocznych postanowien, po czym niezwlocznie zapomniany Byłaś u mnie w piwnicy?! I skąd wiesz o noworocznym postanowieniu z zeszłego roku?! Wróżką jesteś czy co??? > zdjecie Usersa i forumowiczow powiekszyc do rozmiaru plakatu, powiesic na > scianie przed rowerkiem, zaczac pedalowac - i roztoczanska wycieczka forumowa > jak sie patrzy Bardzo dobry pomysł, zamierzam go zrealizować. Ślubny uzna zapewne, że baba mu zwariowała.... Odpowiedz Link
czuk1 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 03.01.05, 07:59 Beniu. W tym roku napewno. Już tylko 3- 4 miesiące.A trasy i ubiegłoroczni turyści czekaja na Ciebie. Wytrzymaj. Teraz wołamy o śnieg. pzdr mariusz Odpowiedz Link
arwen.a Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 04.01.05, 11:40 Ach, lato... rower... W nocu spadł śnieg, teraz zaczął padać deszcze i na myśl, że za chwilę muszę wyjść z domu prosto w okropne, rozlazłe, szare snieżne błoto na ulicy... brrr Ach, gdyby tak taki mały, maleńki wypadzik na rowerku... Wiem że od razu wszystko wydało by mi się weselsze i bardziej sensowne... Odpowiedz Link
gosiag38 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 24.01.05, 19:15 Nie mogę się doczekać lata,bo właśnie latem jedziemy rowerkiem zwiedzać Roztocze a potem myk........w Bieszczady.Pozdrawiam......A może ktoś chce do nas dołączyć?Gosia Odpowiedz Link
wiloa Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 25.01.05, 16:05 Na rowerek ja CHETNIE A ale jednak chyba nie po roztoczu! przynajmniej jeszcze teraz nie a latem kto wie? Odpowiedz Link
benia30 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 25.01.05, 18:31 Chyba czas zamienić rowerek na sanki... Lub wygodne sanie kursujące po zamojskim rynku: users.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?30082 ))))) Odpowiedz Link
czuk1 Re: Niech rowery pojda w ruch !!! 05.11.05, 18:29 Tu mamy przyklad tematyki turystycznej z 2004 r i działalności Usersa na tym forum. m Odpowiedz Link