ubott.1 09.04.04, 13:00 A jak pamietam wchodzilem jak bylo 267 postow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Krok po kroku pierwszy tysiac na widoku !!! 09.04.04, 17:48 ubott.1 napisał: > A jak pamietam wchodzilem jak bylo 267 postow. Masz szczęśliwą rękę. Skupiasz wokół siebie i Twoich tematów grono piszących "słuchaczy". Pozdrawiam Cię D. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Krok po kroku pierwszy tysiac na widoku !!! 11.04.04, 11:05 ubott.1 napisał: > A jak pamietam wchodzilem jak bylo 267 postow. W kwietniu - przy tej tendencji postowej - tysiaczek przekroczymy. Istniejemy wysoko w rankingu krajowych forów regionalnych. Taka bowiem jest pozycja Roztocza w hierarchii przyrodniczej kraju. To juz zadufanie i przemądrzanie - wybaczcie. Każda kraina ma swój urok. Nie mniej zachęcamy do naszej najpiękniejszej krainy, na nasze Roztocze.ę Mariusz Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Krok po kroku pierwszy tysiac na widoku !!! 12.04.04, 15:39 A juz go prawie widac. Odpowiedz Link
benia30 Re: Krok po kroku drugi tysiac na widoku !!! 12.05.04, 17:18 Statystyk nie prowadzę, ale muszę dopisać, że to 1900 post i już lecę dalej... Miłego majowego dnia!!! Benia Odpowiedz Link
misia.m Re: Krok po kroku drugi tysiac na widoku !!! 12.05.04, 18:12 A musimy na to wogóle zwracać uwagę? Ja tam piszę jak mam ochotę i jak mam o Czym. Pozdrawiam Odpowiedz Link
benia30 Re: Krok po kroku drugi tysiac na widoku !!! 12.05.04, 22:11 misia.m napisała: > A musimy na to wogóle zwracać uwagę? Ja tam piszę jak mam ochotę i jak mam o > Czym. > Pozdrawiam To był taki kaprysik chwilowy, dostrzegłam bowiem przypadkiem okrągłą liczbę, na co raczej uwagi nie zwracam... A czytać i pisać zawsze mam ochotę, bo jak już tu kiedyś wyznałam w wielkiej tajemnicy jestem od tego forum u z a l e ż n i o n a... Tylko ciii, żeby się mój ślubny nie dowiedział, bo znowu założy mi blokadę i będzie mnie przepędzał od swojego stanowiska pracy. Pozdrowionka, b... Odpowiedz Link
misia.m Re: Krok po kroku drugi tysiac na widoku !!! 12.05.04, 22:31 Nie będzie chyba tak źle, no z tą blokadą, w razie czego mój jest informatyk - to Cię jakoś uwolnimy albo obejdziemy tą blokadę Odpowiedz Link
benia30 Re: Krok po kroku drugi tysiac na widoku !!! 12.05.04, 22:37 Hi hi, chyba się nie da obejść, mój też informatyk, będzie walczył dzielnie o swoje narzędzie pracy. Już zerka tu na mnie zazdrośnie i niecierpliwie )) Odpowiedz Link
misia.m Re: Krok po kroku drugi tysiac na widoku !!! 12.05.04, 22:40 Moj z reguły mnie nie dopuszcza Odpowiedz Link
misia.m Re: Krok po kroku drugi tysiac na widoku !!! 12.05.04, 22:40 jeszcze zależy w czym się specjalizuje Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Krok po kroku drugi tysiac na widoku !!! 12.05.04, 22:48 To cos Ci beniu podpowiem, dwa zimne objady i maz pusci Cie do kompa uwierz mi . A co do statystyk to w moim wydaniu jest tak, ze choc to nie jest najwazniejsze ale milo jest widziec jak i to ilosc postow i piszacych wrasta bo oznacza to ze to co tu piszemy zainteresowuje innych, wiesc o roztoczu sie dalej niesie zarazajac nowe to osoby. A to chyba cieszy prawda ? Kiedys z zamojskim forum bylo tak, ze prawie stalo w miejscu a potem skok do przodu. Podobnie jest teraz z forum roztocze, wiec niech sie rozwija i trwa jak najdluzej. Odpowiedz Link
benia30 Re: Krok po kroku drugi tysiac na widoku !!! 12.05.04, 23:23 ubott.1 napisał: > To cos Ci beniu podpowiem, dwa zimne objady i maz pusci Cie do kompa uwierz > mi . Hihihi, porządnego obiadu nie było u nas od momentu kiedy odkryłam to forum... Pozdrowionka, B... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Krok po kroku pierwszy tysiac na widoku !!! 12.05.04, 22:41 Beniu, masz racje - trzeba sie cieszyc ze statystyk liczbowych tego forum! Przegladajac je dzis zauwazylam, ze sama zalozylam tylko 5 watkow. Wstyd! Z zamiarem poprawienia statystyk juz wstawiam nastepny watek - o roztoczanskiej polszczyznie. Do zobaczenia tamze... Odpowiedz Link
misia.m Re: Krok po kroku pierwszy tysiac na widoku !!! 12.05.04, 22:46 Wiesz co, liczy się jakość a nie ilość, a ja czasami się zagalopuję, a Wy tak fajnie dyskutujecie później.To też O.K. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Krok po kroku pierwszy tysiac na widoku !!! 12.05.04, 22:49 misia.m napisała: > Wiesz co, liczy się jakość a nie ilość, a ja czasami się zagalopuję, a Wy tak > fajnie dyskutujecie później.To też O.K. Misiu, gdyby nie ta jakosc tutaj, to nie byloby ilosci! Caluski blotniarka Odpowiedz Link
benia30 Re: Krok po kroku pierwszy tysiac na widoku !!! 12.05.04, 23:21 No tak, tylko na moment odpełzłam od kompa by poczytać młodemu a Wy sobie tu beze mnie dyskutujecie... Pozdr., b... Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Krok po kroku pierwszy tysiac na widoku !!! 12.05.04, 23:45 Czyli bierzesz beniu udzial w akcji - Cala Polska czyta dzieciom. Brawo !!! Odpowiedz Link
benia30 Re: Krok po kroku pierwszy tysiac na widoku !!! 13.05.04, 00:08 ubott.1 napisał: > Czyli bierzesz beniu udzial w akcji - Cala Polska czyta dzieciom. Brawo !!! Nie biorę udziału w żadnej akcji, nie lubię akcji tak nawiasem mówiąc, bo rozdmuchuje się jakiś temat, robi się wszystko pod publiczkę, a gdy kończy się akcja o wszystkim się zapomina. Czytam, bo moje dziecię się tego domaga, (to nasz wieczorny rytuał), zauważyłam też że dzięki czytaniu ma bardziej bogate słownictwo, czasami zaskakuje nas zmyślnie ułożonym zdaniem, wtrąci jakieś nowe słówko... Warto czytać dzieciom, i to nie tylko z powodów trwającej akcji, lepiej się rozwijają, naprawdę... Odpowiedz Link
czuk1 Re: Krok po kroku trzeci tysiac na widoku !!! 28.05.04, 07:35 benia30 napisała: > Faktycznie. O jej ku..rcze blade. Jak to sie stało? Odpowiedz Link
koziorozka CZWARTY tysiac na widoku 16.07.04, 19:35 To w ten weekend nie idziemy spac?! Odpowiedz Link
benia30 Krok po kroku SIÓDMY tysiac na widoku !!! 01.12.04, 23:20 Nie pamiętam ile było jak tu przyszłam... A zimne obiady od czasu do czasu też jeszcze się zdarzają ) Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Krok po kroku SIÓDMY tysiac na widoku !!! 02.12.04, 00:19 Ja wszedłem jak był 267 postów. Odpowiedz Link
benia30 Re: Krok po kroku SIÓDMY tysiac na widoku !!! 02.12.04, 00:22 Ciekawe, w takim razie, kto napisał poprzednich 266??? Odpowiedz Link
arwen.a Re: Krok po kroku ÓSMY tysiac...!!! 05.11.05, 17:47 ...a i prawie dziewiąty na widoku. To ja też coś dołożę Odpowiedz Link
czuk1 Re: Krok po kroku ÓSMY tysiac...!!! 05.11.05, 17:50 Czyta nas Arwen z dalekiej Irlandii. Hej. U nas cieplutko i słoneczko. Nie zadrościsz? m Oczywiście, że Cie pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link
arwen.a Re: Krok po kroku ÓSMY tysiac...!!! 05.11.05, 17:54 U mnie też cieplutko i słoneczko, Mariuszu. Wcale nie zazdroszczę Bo ja znów z domu do was piszę Szkoda mi tylko strasznie przyjacół, ktorzy zostalo w Irlandii. Brrrr. tam jak zwykle wieje ze strach! Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Krok po kroku pierwszy tysiac na widoku !!! 29.01.06, 22:41 Jeszcze troche i bedzie 10 tysiac. Odpowiedz Link