Dodaj do ulubionych

Plany na wakacje

12.05.04, 19:11
Pochwalcie się gdzie (najlepiej na Roztoczu - oczywiście)spędzicie tegoroczny
letni urlopsmile
Mnie gna .......a może znowu zahaczę o Roztocze tak jak to było w niedawny
weekend majowy(odwiedziny w Zwierzyńcu)
Obserwuj wątek
    • ubott.1 Re: Plany na wakacje 13.05.04, 21:40
      Ja mam plany dosc bogate, z tym ze raczej poza roztoczem. Napewno jednak i to
      nie raz skocze na nie chocby na to najbardziej dzikie czyli poludniowe. Tam nam
      zamiar troszke pobuszowac i odpoczac od zgielku cywilizacji.
      • misia.m Re: Plany na wakacje 13.05.04, 21:42
        A może troszkę szczegółowiej?
    • ubott.1 Re: Plany na wakacje 13.05.04, 21:43
      Szczegolowiej ale o czym ?
      • misia.m Re: Plany na wakacje 13.05.04, 21:45
        o planach
        • ubott.1 Re: Plany na wakacje 13.05.04, 21:49
          Nie ladnie sie chwalic ale pytasz to odpowiadam. W zasadzie urlpoem swym
          dysponuje jak chce wiec juz teraz troszke to wykorzystuje. W ta sobote jade do
          Lwowa jako przewodnik bo boja sie znajomi sami jechac. Pod koniec maja do wloch
          na kilka dni, czerwiec to Odessa, a nawet slowacja i czechy mam chec odwiedzic.
          W lipcu zas to co nie udalo mi sie rok temu czyli Krym na jakis tydzien.
          Planuje tez troszke po Polsce pojezdzic ale to sie okaze. W planach tez mam
          Litwe, a moze sierpien wrzesien to Londyn do brata.
          • misia.m Re: Plany na wakacje 13.05.04, 21:54
            Bogate plany tylko pozazdrościć.
            Dzięki za odpowiedź.smile
            A jak tam pozostali forumowicze?

• users1 Re: Plany na wakacje 13.05.04, 21:54
            Oj podróżniku aż Ci zazroszczę wink)
            W.2
            • ubott.1 Re: Plany na wakacje 13.05.04, 21:56
              Usersie ukraina czeka tylko dajcie znac.
              • misia.m Re: Plany na wakacje 13.05.04, 21:59
                Moja połowa druga ukrainy się boi, do Lwowa nie chciał jechać jak byliśmy w
                Borowinie, choć namawiałam jak mogłam.
                • ubott.1 Re: Plany na wakacje 13.05.04, 22:03
                  Z tymi moimi znajomymi jest podobnie ale pokaze im ze jest tam spokojnie wcale
                  nie grozniej niz u nas. Autokarow we Lwowie to na dziesiec siedem jest z Polski.
                  • misia.m Re: Plany na wakacje 13.05.04, 22:05
                    tylko ,że jest drugi problem: nie znosimy wycieczek autokarowych.
                    Lubimy byc niezależni całkowicie w trakcie zwiedzania.
                    Teraz ćwiczymy wycieczki góra 5- cio osobowe, ze znajomymi.
                    • ubott.1 Re: Plany na wakacje 13.05.04, 22:14
                      Wiec w czym problem ? Widzialem wielu polakow we Lwowie, studentow ktorzy sami
                      przyjechali tam. Sa hotele chocby Lwow, roznego rodzaju przewodniki,
                      komunikacja tania, fajne miejsca do zwiedzania. Tylko ruszac.
                      • misia.m Re: Plany na wakacje 13.05.04, 22:22
                        DO 200KM za miejscem zamieszkania nie ma problemu, natomiast dłużej niż na 1
                        dzień ciężko dograć terminy wszystkim razem, najczęściej są to 1 dniówki
                        niedzielne : gdzieś w Polskę.
                        • misia.m Re: Plany na wakacje 22.05.04, 16:02
                          Hej, kto jeszcze już coś zaplanował?
    • tomalab1 Re: Plany na wakacje 14.05.04, 11:56
      wybieram sie do Horynca- to wspanialy punk wypadowy na Roztocze Południowe
      • mamix Re: Plany na wakacje 22.05.04, 19:10
        I ja spędzę w Horyńcu 3 tygodnie, a potem jeszcze Bieszczady.
        • krzywy301 Re: Plany na wakacje 22.05.04, 21:20
          Roztocze Poludniowe na rowerze. Potem może Bieszczady i Bułgaria. Jeśli czas
          pozwoli to rowerem Pogórze Dynowskie i Brama Przemyska ( trasa od Lubaczowa do
          radymna wzdłuz granicy ).
          • czuk1 Re: Plany na wakacje 23.05.04, 10:40
            krzywy301 napisał:

> Roztocze Poludniowe na rowerze. Potem może Bieszczady i Bułgaria. Jeśli czas
            > pozwoli to rowerem Pogórze Dynowskie i Brama Przemyska ( trasa od Lubaczowa
            do
            > radymna wzdłuz granicy ).

Krzywy. Zazdroszczę Ci. Już mie mam urlopu.
            Pozdrawiam Mariusz
          • users1 Re: Plany na wakacje 23.05.04, 13:35
            Witam
            Widzę że wielu forumowiczów z tego forum wybiera się do Horyńca i na Roztocze
            Wschodnie, jastem jednak ciekawy czy wszyscy tam będziemy w jednym czasie. Jak
            ktoś zobaczy zielony rower z czerwonymi sakwami, będzie to bardzo prawdopodobny
            znak że i ja tam będę wink)))Przy okazji może ktoś ma jakieś wiadomości na temat
            pól namiotowych ewentualnie kempingów czy schronisk młodzieżowych w samym
            Horyńcy jak też w ogóle na wschodnim Roztoczu.
            Pozdrawiam
            Do spotkania na trasie
            W.2
            • stiah Re: Plany na wakacje 23.05.04, 16:48
              Widzę, że soro osób wybiera się w dzikie partie Roztocza. Będę się starał
              dołączyć.
              • misia.m Re: Plany na wakacje 23.05.04, 19:51
                Misia, jak to zwykle bywa pakuje bagaże i gna w przeciwległy rejon Polski:-Góry
                Bystrzyckie, Góry Sowie i Kotlina Kłodzka
                • benia30 Re: Plany na wakacje 23.05.04, 20:35
                  Zauroczyły mnie Błędne Skały, Szczeliniec i zamek w Kłodzku. Ale urlop jest jak
                  na mój gust trochę za krótki i jeśli mam wybierać to... wybieram Roztocze.
                  W tym roku wyskoczymy na tydzień do Kołobrzegu (siła wyższa, niech młody sie
                  nacieszy morzem i nawdycha jodu), a wcześniej i potem Roztocze, Roztocze i
                  Roztocze... Będę się byczyć na hamaku, jeść śniadanie na trawie, pić poranną
                  kawkę w plenerze, rozmawiać z długo nie widzianą rodzinką, sąsiadami, znajomymi
                  i nieznajomymi i czytać, czytać, czytać... Ech, rozmarzyłam się...
                • stiah Re: Plany na wakacje 23.05.04, 21:06
                  misia.m napisała:

> Misia, jak to zwykle bywa pakuje bagaże i gna w przeciwległy rejon Polski:-
                  Góry
                  >
                  > Bystrzyckie, Góry Sowie i Kotlina Kłodzka
                  Tam pojeczałem z dziewczyną na wakacje, a wróciłem z narzeczonąsmile)) Stiah
                  • benia30 Re: Plany na wakacje 24.05.04, 14:29
                    stiah napisał:

> > Tam pojeczałem z dziewczyną na wakacje, a wróciłem z narzeczonąsmile)) Stiah

Ukradłeś komuś narzeczoną, Stiahu???

Głupie żarty ale coś w tym jest... ja pojechałam tam z kolegą z pracy, który
                    potem został moim ślubnym...
                    • stiah Re: Plany na wakacje 24.05.04, 20:49
                      To była ciągle ta sama (i tak jest do dziś), tyle że klamka wtedy zapadła.
                      Wracaliśmy przez Ustkę, no i będąc po drodze w Zamościu, do ratusza po papiery!
                    • misia.m Re: Plany na wakacje 27.05.04, 23:05
                      No ładne historie.
                      To w takim razie jak ja jestem narzeczona to zaczynam się bać, czy z tej
                      Kotliny Kłodzkiej nie wrócę jako.................żona.
                      • benia30 Re: Plany na wakacje 27.05.04, 23:12
                        misia.m napisała:

> No ładne historie.
                        > To w takim razie jak ja jestem narzeczona to zaczynam się bać, czy z tej
                        > Kotliny Kłodzkiej nie wrócę jako.................żona.

Bój się Misiu, bój... Wszystko jest możliwe...
                        Pozdrawiam, Benia
          • tomalab1 Re: Plany na wakacje 24.05.04, 10:06
            krzywy301 napisał:

> Roztocze Poludniowe na rowerze. Potem może Bieszczady i Bułgaria. Jeśli czas
            > pozwoli to rowerem Pogórze Dynowskie i Brama Przemyska ( trasa od Lubaczowa
            do
            > radymna wzdłuz granicy ).
            Zazdoszczę Ci tej wyprawy rowerowej.Moja żona organicznie nie znosi roweru
            i nawet do Powsina(pod Warszawą) nie chce się wybrać na rowerze.
            W związku z tym pobyt w Horyńcu będzie mieszany tzn samochodowo-rowerowy
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka