blotniarka.stawowa 14.05.04, 20:59 Wszyscy wyjechali? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ubott.1 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 22:36 Oni juz zyja weekendem, dzialeczki obrabiaja, lecza nozke, zwiedzaja Roztocze majowe. Odpowiedz Link
benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 22:56 Eee, o tej porze raczej śpią? Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:25 Beniu Nocny Marku, jestes niezawodna! Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:26 Wiec i ja sie dolaczam, ze mnie tez nocny marek. Odpowiedz Link
benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:27 Ha! Nie mogłam już dłużej bez Was wytrzymać! Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:28 Beniu, jak tam te Ballady? Juz sie odbyly czy dopiero jutro? Odpowiedz Link
benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:42 blotniarka.stawowa napisała: > Beniu, jak tam te Ballady? Juz sie odbyly czy dopiero jutro? Byłam... nadal jestem pod wrażeniem, choć to dla mnie już nie nowość i nastrój mam taki jakiś romantyczny. Niektórym Bozia nie poskąpiła głosu, pięknie śpiewali! Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:44 benia30 napisała: > i nastrój mam taki jakiś romantyczny. Hej, romantyczka trzeba sie urodzic - a Ty na pewno bylabys nia i bez ballad... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:37 ubott.1 napisał: > Wiec i ja sie dolaczam, ze mnie tez nocny marek. Przyjmujemy Nocnego Marka do dyskusji. Tylko o czym? zaproponuj cos, masz fajne pomysly Odpowiedz Link
benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:44 O, powstał nam Klub Nocnych Marków! Chociaż Ty Błotrniarko jesteś takim troszkę oszukanym nocnym markiem... Pozdrowionka Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:45 benia30 napisała: > Chociaż Ty Błotrniarko jesteś takim troszkę oszukanym nocnym markiem... Ciiiicho, nie mow nikomu... Odpowiedz Link
benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:56 blotniarka.stawowa napisała: > Ciiiicho, nie mow nikomu... Nie powiem, obiecuję zachować to w jak największej tajemnicy... A nasz kolega, nocny marek chyba się dwóch bab przeraził i poszedł liczyć baranki... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:57 benia30 napisała: ... A nasz kolega, > nocny marek chyba się dwóch bab przeraził i poszedł liczyć baranki... Oj, liczy liczy i delektuje sie ta muzyczka... a przytula sie do podusi... Odpowiedz Link
mamix Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:29 To zamiast kolegi przyjmijcie koleżankę do Klubu Nocnych Marków... W Warszawie siedzę i po nocach o Roztoczu marzę, już niedługo tam pojadę, w lipcu!!!! Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:31 mamix napisała: > To zamiast kolegi przyjmijcie koleżankę do Klubu Nocnych Marków... > W Warszawie siedzę i po nocach o Roztoczu marzę, już niedługo tam pojadę, w > lipcu!!!! Przyjmujemy z radoscia! A wczesniej nie zagadalysmy, bo wlazilysmy (przynajmniej ja) na te stronki, ktore podalas. Dzieki raz jeszcze za nie. A noc w Warszawie ladna dzis? Odpowiedz Link
benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:39 Wracając do tych stronek... Rozmarzyłam się patrząc na zdjęcia z okolic Szczebrzeszyna, czuję okrutny sentyment do tego miasteczka... Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:32 Jeszcze nie licze barankow a moze i liczyl dzis nie bede bo rano wyjazd, a nocka taka piekna wiec czemu by raz nie spac. Odespie w niedziele. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:35 ubott.1 napisał: > Jeszcze nie licze barankow a moze i liczyl dzis nie bede bo rano wyjazd, a > nocka taka piekna wiec czemu by raz nie spac. Odespie w niedziele. A moze lepiej sie wyspac przed podroza (zwlaszcza gdy masz w perspektywie wiele kilometrow za kierownica?) Twoja, w obawie o zdrowie i zycie poruszajacych sie po roztoczanskich drogach Blotniarka Odpowiedz Link
benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:37 Prawda że piękna nocka Ubocie??? Z trzema babami na łączu... Witamy Mamix w Klubie Nocnych Marków! Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:41 Ale ja bede jako pasazer a nie kierowca (chociaz raz) i bede mial komfort rozgladania sie dookola. Ale nie roztocze bede zwiedzal tylko bede przewodnikiem po Lwowie dla znajomych co bali sie sami pojechac. Odpowiedz Link
benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:43 Nie będzie Ci więc można oka zmrużyć, należy strzec pilnie turystów oddających się dobrowolnie w Twoje ręce... Odpowiedz Link
mamix Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:43 Ubott, a skąd wyruszasz do Lwowa? Błotniarko, u Ciebie jeszcze dzień zapewne? Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:45 Z Zamoscia. A o turystow bac sie nie musze oni tacy wystraszeni, ze beda sie mnie pilnowali jak malenstwa mamusi spodniczki. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa jeszcze dzien 15.05.04, 00:49 mamix napisała: > Błotniarko, u Ciebie jeszcze dzień zapewne? Tak, jestem za Wami do tylu 6 godzin. Zbliza sie siodma wieczor. Odpowiedz Link
mamix Re: jeszcze dzien 15.05.04, 00:51 blotniarka.stawowa napisała: > mamix napisała: > > Błotniarko, u Ciebie jeszcze dzień zapewne? > > Tak, jestem za Wami do tylu 6 godzin. Zbliza sie siodma wieczor. To już wiem, gdzie cię losy zaniosły. Też tam byłam trochę. A czy odwiedzasz czasem Roztocze? Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: jeszcze dzien 15.05.04, 00:54 mamix napisała: > Też tam byłam trochę. A czy odwiedzasz czasem Roztocze? A jak dawno temu bylas w mojej strefie czasowej? I jak dlugo? I jakie wrazenia? Wystarczy tych pytan czy jeszcze zadawac? Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Przewodniku po Lwowie 15.05.04, 00:44 ubott.1 napisał: > Ale nie roztocze bede zwiedzal tylko bede przewodnikiem po Lwowie dla znajomych co bali sie sami pojechac. Znalazlam kilka twoich opisow wschodniej i zachodniej Ukrainy na forum Zamosc. I znow klaniam sie w twoim kierunku z prosba o wrazenia z nastepnej wycieczki - a w zamian obiecuje podzielic sie z toba i innymi wrazeniami z wyprawy jeeeeeszce dalej na wschod, bo az w glab Syberii. Odpowiedz Link
ubott.1 Re: I nagle nastała sobota... 15.05.04, 00:49 Wiem, ze jutro bede mial swietny ubaw. Zafunduje im taka wycieczke, ze zapamietaja dlugo. NIe samochodem tylko wraz z ukraincami ich srodkami lokomocji. A samochod ich na strzezony parking i w marszrutke. Odpowiedz Link
benia30 Re: I nagle nastała sobota... 15.05.04, 00:53 Na pewno będą Ci dozgonnie wdzięczni! Nie ma to jak miłe wspomnienia z wycieczki, gorzej gdy przewodnik uśnie gdzieś po drodze... Odpowiedz Link
ubott.1 Re: I nagle nastała sobota... 15.05.04, 00:55 Nie usne, nie raz nie spalem noca. Pokaze im jak to ukraincy tez sie bawia. Lokale znam we Lwowie wiec .......balowanie do rana. Odpowiedz Link
mamix Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:47 ubott.1 napisał: > Ale ja bede jako pasazer a nie kierowca (chociaz raz) i bede mial komfort > rozgladania sie dookola. Ale nie roztocze bede zwiedzal tylko bede > przewodnikiem po Lwowie dla znajomych co bali sie sami pojechac. Aha, jeszcze pragnę ci przypomnieć, że Lwów to jak najbardziej Roztocze. Właśnie Roztocze rozciąga się od Kraśnika do Lwowa. Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:53 Wiem o tym, nawet jechalem raz do Lwowa inna trasa tuz przy granicy widzac roztocze poludniowe. Odpowiedz Link
mamix Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:56 ubott.1 napisał: > Wiem o tym, nawet jechalem raz do Lwowa inna trasa tuz przy granicy widzac > roztocze poludniowe. O, Południowe to moja pasja! A na drugą stronę granicy też bym się chętnie wybrała, do tych mniejszych miejscowości, Potylicz, Krechów, Żółkiew, to chcę zobaczyć kiedyś. Odpowiedz Link
misia.m Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 08:23 Widzę,ze szanowne grono nie może spać po nocach, no i co poniektórzy szczęśliwcy nie muszą pracować w soboty ja lece bo sie zaraz do pracy spóźnie. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 10:32 misia.m napisała: > Widzę,ze szanowne grono nie może spać po nocach, no i co poniektórzy > szczęśliwcy nie muszą pracować w soboty > ja lece bo sie zaraz do pracy spóźnie. A ja urlopuję. Nie mam czasu czytać (bo muszę w tym celu przyjeżdżać do firmy). A poza tym im dłużej mnie tu nie ma tym lepiej forum się rozkręca. Z czego sie cieszę. Ale kiedy ja to wszystko przeczytam???? nadal majowe pozdrowienia, w chłodną Zośkę, śle wszystkim Mariusz Jadę bo czeka na mnie KTOŚ. Odpowiedz Link