Dodaj do ulubionych

Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gadac...

14.05.04, 20:59
Wszyscy wyjechali?
Obserwuj wątek
    • ubott.1 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 22:36
      Oni juz zyja weekendem, dzialeczki obrabiaja, lecza nozke, zwiedzaja Roztocze
      majowe.
      • benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 22:56
        Eee, o tej porze raczej śpią?
        • blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:25
          Beniu Nocny Marku,
          jestes niezawodna!
          • ubott.1 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:26
            Wiec i ja sie dolaczam, ze mnie tez nocny marek.
            • benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:27
              Ha! Nie mogłam już dłużej bez Was wytrzymać!
              • blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:28
                Beniu, jak tam te Ballady? Juz sie odbyly czy dopiero jutro?
                • benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:42
                  blotniarka.stawowa napisała:

> Beniu, jak tam te Ballady? Juz sie odbyly czy dopiero jutro?

Byłam... nadal jestem pod wrażeniem, choć to dla mnie już nie nowość i nastrój
                  mam taki jakiś romantyczny. Niektórym Bozia nie poskąpiła głosu, pięknie
                  śpiewali!
                  • blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:44
                    benia30 napisała:

> i nastrój mam taki jakiś romantyczny.

Hej, romantyczka trzeba sie urodzic - a Ty na pewno bylabys nia i bez ballad...
            • blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:37
              ubott.1 napisał:

> Wiec i ja sie dolaczam, ze mnie tez nocny marek.

Przyjmujemy Nocnego Marka do dyskusji. Tylko o czym? zaproponuj cos, masz
              fajne pomysly
              • benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:44
                O, powstał nam Klub Nocnych Marków!
                Chociaż Ty Błotrniarko jesteś takim troszkę oszukanym nocnym markiem...
                Pozdrowionka
                • blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:45
                  benia30 napisała:
                  > Chociaż Ty Błotrniarko jesteś takim troszkę oszukanym nocnym markiem...

Ciiiicho, nie mow nikomu...
                  • benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:56

> Ciiiicho, nie mow nikomu...

Nie powiem, obiecuję zachować to w jak największej tajemnicy... A nasz kolega,
                    nocny marek chyba się dwóch bab przeraził i poszedł liczyć baranki...
                    • blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 14.05.04, 23:57
                      benia30 napisała:
                      ... A nasz kolega,
                      > nocny marek chyba się dwóch bab przeraził i poszedł liczyć baranki...

Oj, liczy liczy i delektuje sie ta muzyczka... a przytula sie do podusi...
                      • mamix Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:29
                        To zamiast kolegi przyjmijcie koleżankę do Klubu Nocnych Marków...
                        W Warszawie siedzę i po nocach o Roztoczu marzę, już niedługo tam pojadę, w
                        lipcu!!!!
                        • blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:31
                          mamix napisała:

> To zamiast kolegi przyjmijcie koleżankę do Klubu Nocnych Marków...
                          > W Warszawie siedzę i po nocach o Roztoczu marzę, już niedługo tam pojadę, w
                          > lipcu!!!!

Przyjmujemy z radoscia! A wczesniej nie zagadalysmy, bo wlazilysmy
                          (przynajmniej ja) na te stronki, ktore podalas. Dzieki raz jeszcze za nie.
                          A noc w Warszawie ladna dzis?
                          • benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:39
                            Wracając do tych stronek... Rozmarzyłam się patrząc na zdjęcia z okolic
                            Szczebrzeszyna, czuję okrutny sentyment do tego miasteczka...
                        • ubott.1 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:32
                          Jeszcze nie licze barankow a moze i liczyl dzis nie bede bo rano wyjazd, a
                          nocka taka piekna wiec czemu by raz nie spac. Odespie w niedziele.
                          • blotniarka.stawowa Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:35
                            ubott.1 napisał:

> Jeszcze nie licze barankow a moze i liczyl dzis nie bede bo rano wyjazd, a
                            > nocka taka piekna wiec czemu by raz nie spac. Odespie w niedziele.

A moze lepiej sie wyspac przed podroza (zwlaszcza gdy masz w perspektywie wiele
                            kilometrow za kierownica?)

Twoja, w obawie o zdrowie i zycie poruszajacych sie po roztoczanskich drogach
                            Blotniarka
                          • benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:37
                            Prawda że piękna nocka Ubocie??? Z trzema babami na łączu...
                            Witamy Mamix w Klubie Nocnych Marków!
                            • ubott.1 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:41
                              Ale ja bede jako pasazer a nie kierowca (chociaz raz) i bede mial komfort
                              rozgladania sie dookola. Ale nie roztocze bede zwiedzal tylko bede
                              przewodnikiem po Lwowie dla znajomych co bali sie sami pojechac.
                              • benia30 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:43
                                Nie będzie Ci więc można oka zmrużyć, należy strzec pilnie turystów oddających
                                się dobrowolnie w Twoje ręce...
                              • mamix Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:43
                                Ubott, a skąd wyruszasz do Lwowa?
                                Błotniarko, u Ciebie jeszcze dzień zapewne?
                                • ubott.1 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:45
                                  Z Zamoscia. A o turystow bac sie nie musze oni tacy wystraszeni, ze beda sie
                                  mnie pilnowali jak malenstwa mamusi spodniczki.
                                • blotniarka.stawowa jeszcze dzien 15.05.04, 00:49
                                  mamix napisała:
                                  > Błotniarko, u Ciebie jeszcze dzień zapewne?

Tak, jestem za Wami do tylu 6 godzin. Zbliza sie siodma wieczor.
                                  • mamix Re: jeszcze dzien 15.05.04, 00:51

> mamix napisała:
                                    > > Błotniarko, u Ciebie jeszcze dzień zapewne?
                                    >
                                    > Tak, jestem za Wami do tylu 6 godzin. Zbliza sie siodma wieczor.

To już wiem, gdzie cię losy zaniosły. Też tam byłam trochę. A czy odwiedzasz
                                    czasem Roztocze?
                                    • blotniarka.stawowa Re: jeszcze dzien 15.05.04, 00:54
                                      mamix napisała:

> Też tam byłam trochę. A czy odwiedzasz czasem Roztocze?

A jak dawno temu bylas w mojej strefie czasowej? I jak dlugo? I jakie wrazenia?
                                      Wystarczy tych pytan czy jeszcze zadawac?
                              • blotniarka.stawowa Przewodniku po Lwowie 15.05.04, 00:44
                                ubott.1 napisał:

> Ale nie roztocze bede zwiedzal tylko bede przewodnikiem po Lwowie dla
                                znajomych co bali sie sami pojechac.

Znalazlam kilka twoich opisow wschodniej i zachodniej Ukrainy na forum Zamosc.
                                I znow klaniam sie w twoim kierunku z prosba o wrazenia z nastepnej wycieczki -
                                a w zamian obiecuje podzielic sie z toba i innymi wrazeniami z wyprawy
                                jeeeeeszce dalej na wschod, bo az w glab Syberii.
                                • benia30 I nagle nastała sobota... 15.05.04, 00:46
                                  : - )))
                                  • ubott.1 Re: I nagle nastała sobota... 15.05.04, 00:49
                                    Wiem, ze jutro bede mial swietny ubaw. Zafunduje im taka wycieczke, ze
                                    zapamietaja dlugo. NIe samochodem tylko wraz z ukraincami ich srodkami
                                    lokomocji. A samochod ich na strzezony parking i w marszrutke.
                                    • benia30 Re: I nagle nastała sobota... 15.05.04, 00:53
                                      Na pewno będą Ci dozgonnie wdzięczni! Nie ma to jak miłe wspomnienia z
                                      wycieczki, gorzej gdy przewodnik uśnie gdzieś po drodze...
                                      • ubott.1 Re: I nagle nastała sobota... 15.05.04, 00:55
                                        Nie usne, nie raz nie spalem noca. Pokaze im jak to ukraincy tez sie bawia.
                                        Lokale znam we Lwowie wiec .......balowanie do rana.
                              • mamix Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:47
                                ubott.1 napisał:

> Ale ja bede jako pasazer a nie kierowca (chociaz raz) i bede mial komfort
                                > rozgladania sie dookola. Ale nie roztocze bede zwiedzal tylko bede
                                > przewodnikiem po Lwowie dla znajomych co bali sie sami pojechac.

Aha, jeszcze pragnę ci przypomnieć, że Lwów to jak najbardziej Roztocze. Właśnie
                                Roztocze rozciąga się od Kraśnika do Lwowa.
                                • ubott.1 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:53
                                  Wiem o tym, nawet jechalem raz do Lwowa inna trasa tuz przy granicy widzac
                                  roztocze poludniowe.
                                  • mamix Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 00:56
                                    ubott.1 napisał:

> Wiem o tym, nawet jechalem raz do Lwowa inna trasa tuz przy granicy widzac
                                    > roztocze poludniowe.
                                    O, Południowe to moja pasja!
                                    A na drugą stronę granicy też bym się chętnie wybrała, do tych mniejszych
                                    miejscowości, Potylicz, Krechów, Żółkiew, to chcę zobaczyć kiedyś.
                                    • misia.m Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 08:23
                                      Widzę,ze szanowne grono nie może spać po nocach, no i co poniektórzy
                                      szczęśliwcy nie muszą pracować w sobotysad
                                      ja lece bo sie zaraz do pracy spóźnie.
                                      • czuk1 Re: Nie ma "watku na piatek", bo nie ma z kim gad 15.05.04, 10:32
                                        misia.m napisała:

> Widzę,ze szanowne grono nie może spać po nocach, no i co poniektórzy
                                        > szczęśliwcy nie muszą pracować w sobotysad
                                        > ja lece bo sie zaraz do pracy spóźnie.

A ja urlopuję. Nie mam czasu czytać (bo muszę w tym celu przyjeżdżać do firmy).
                                        A poza tym im dłużej mnie tu nie ma tym lepiej forum się rozkręca. Z czego sie
                                        cieszę. Ale kiedy ja to wszystko przeczytam????

nadal majowe pozdrowienia, w chłodną Zośkę, śle wszystkim Mariusz
                                        Jadę bo czeka na mnie KTOŚ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka