ubott.1 15.07.04, 23:40 Proszę ja się akcja rozprzestrzeniła. Sam nie nadążam a czytaniem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blotniarka.stawowa Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 15.07.04, 23:52 misia.m napisała: > i MIŚ! Witam Misie po przerwie, pewnie gdzies podrozowalas Dziewczyno? Odpowiedz Link
misia.m Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 15.07.04, 23:53 Ano, ostatnio na Roztoczu Krótko, lecz treściwie. Odpowiedz Link
arwen.a Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 15.07.04, 23:46 Trochę zajęte niektóre z nich ale się starają chociaż z czytaniem byc na bieżąco. Odpowiedz Link
misia.m Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 16.07.04, 23:07 a dzisiaj kociaki wynurzyły się na chwilę i schowały szybciutko.Pewnie pada , pada, pada Odpowiedz Link
benia30 Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 16.07.04, 23:08 "Ciągle pada..." ale to da się jeszcze przeżyć, ale zimno jest straszliwie! Odpowiedz Link
misia.m Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 16.07.04, 23:10 No to grzejemy łapki przed monitorami Odpowiedz Link
misia.m Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 16.07.04, 23:12 A ja już się pożegnam, pora na mnie... Pa Odpowiedz Link
benia30 Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 16.07.04, 23:16 misia.m napisała: > A ja już się pożegnam, pora na mnie... > Pa Myślałam że ten czwarty tysiąc dzisiaj rozbijemy... Odpowiedz Link
koziorozka Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 16.07.04, 23:34 ja jeszcze mam. Poza tym jutro tez mozna pogadac Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 17.07.04, 00:12 Ja takze jestem koziorozcem kozirożko . Odpowiedz Link
koziorozka Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 17.07.04, 00:35 Czy to znaczy Ubottcie, ze sie pobodziemy? Oby nie. Ubott to od lodzi podwodnej? Lubisz nurkowac? Jak szerzej odpowiesz na te pytania, to moze Blotniareczka napisze nowy rozdzial Twojej biografii Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 17.07.04, 00:38 Ona i tak juz duzo npisała. Widze, że zrobimy dziś to 4000. Odpowiedz Link
koziorozka Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 17.07.04, 00:44 Daja za takie okragle liczby jakies medale, nagrody, tytuly zasluzonych? Odpowiedz Link
czuk1 Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 17.07.04, 13:14 koziorozka napisała: > Daja za takie okragle liczby jakies medale, nagrody, tytuly zasluzonych? Roztocze wdzięczne Ci bedzie. Zwiedzając go zoboczysz więcej niż inni. To jest ta nagroda za jego celebrowanie i obmawianie na tym (nocnym nieraz) forum. A propos. Nasz Skarb (wiecie o kim piszę), pisząc jako nocny kociak jest kociakiem tylko wieczorowym. Wiecie gdzie jest tajemnica? Prawda? Mariusz Odpowiedz Link
benia30 Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 17.07.04, 13:32 czuk1 napisał: > Wiecie gdzie jest tajemnica? Prawda? Mariusz Nasz Skarb to nocny kociak z przymrużeniem oka ) Odpowiedz Link
koziorozka Re: Ależ kociaków dziś wyszło z ukrycia. 17.07.04, 21:40 O tych nagrodach to byl zart przecie. Widac nieudany. najfajniejsza nagroda, to czytanie Waszych sympatycznych postow. Odpowiedz Link
czuk1 Nie ukrywajmy się u nas nie ma ...... terrorystów 19.07.04, 08:04 koziorozka napisała: > O tych nagrodach to byl zart przecie. Widac nieudany. najfajniejsza nagroda, to > > czytanie Waszych sympatycznych postow. Tak. Ale i nagroda-szampan,wino,wodka,piwo,.... jest aktualna. Wczoraj była kolejna okazja ku temu . Ogloszone było (i odbyło sie o 18-tej, ale w gronie wciąż tych samych osób) świętowanie okrągłego postu na forum Roztocze - spotkanie w ogróku kawiarni Padwa. Proponuję aby chętni do spotkań w innych terminach, bądż w czasie bytności w Zamościu spotkali sie nami (Usersem,Miet.b,Ubottem,Czukiem,....) w dowolnym czasie, po wcześniejszej zapowiedzi. Abysmy zdążyli się ogolić... Póki co życzę - udanych urlopów i wakacji. Mariusz Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Spotkania forumowiczow w realu 19.07.04, 20:34 czuk1 napisał: > Ogloszone było (i odbyło sie o 18-tej, ale w gronie > wciąż tych samych osób) świętowanie okrągłego postu na forum Roztocze - > spotkanie w ogróku kawiarni Padwa. Proponuję aby chętni do spotkań w innych > terminach, bądż w czasie bytności w Zamościu spotkali sie nami > (Usersem,Miet.b,Ubottem,Czukiem,....) w dowolnym czasie, po wcześniejszej > zapowiedzi. Abysmy zdążyli się ogolić... Czyzby wszyscy wyzej wymienieni stawili sie na to spotkanie? Myslalam, ze pan Users teraz "urlopujacy sie", na Roztoczu oczywiscie, zbiera sily, by nam tu cos pieknego znow opisac, a nie siedzi w miescie przy piwku... A co do spotkan, obiecuje sie zapowiedziec z wystarczajacym wyprzedzeniem, by Admin zdazyl sie ogolic... Benia, Koziorozka i Arwen pieknie sie przystroic, Ubott pomyslec, jakiego drinka chce zamowic... Odpowiedz Link
czuk1 Re: Spotkania forumowiczow w realu 21.07.04, 16:40 blotniarka.stawowa napisała: > czuk1 napisał: > > Ogloszone było (i odbyło sie o 18-tej, ale w gronie > > wciąż tych samych osób) świętowanie okrągłego postu na forum Roztocze - > > spotkanie w ogróku kawiarni Padwa. Proponuję aby chętni do spotkań w inn > ych > > terminach, bądż w czasie bytności w Zamościu spotkali sie nami > > (Usersem,Miet.b,Ubottem,Czukiem,....) w dowolnym czasie, po wcześniejszej > > > zapowiedzi. Abysmy zdążyli się ogolić... > > Czyzby wszyscy wyzej wymienieni stawili sie na to spotkanie? Myslalam, ze pan > Users teraz "urlopujacy sie", na Roztoczu oczywiscie, zbiera sily, by nam tu > cos pieknego znow opisac, a nie siedzi w miescie przy piwku... > > A co do spotkan, obiecuje sie zapowiedziec z wystarczajacym wyprzedzeniem, by > Admin zdazyl sie ogolic... Benia, Koziorozka i Arwen pieknie sie przystroic, > Ubott pomyslec, jakiego drinka chce zamowic... Pisałem o Usersie dlatyego, że był na trasie - jadąc rowerem - w okolicach Józefowa, a więc jak na Niego - w odleglości 50 km od Zamościa, czyli blisko. Myslę, że na niego zawsze mozna liczyć. M Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Beniu, nie bronisz mnie? 19.07.04, 20:25 benia30 napisała: > Nasz Skarb to nocny kociak z przymrużeniem oka ) Beniu, nawet Ty na mnie i o moich nocno-wieczorowych zwyczajach? Tak pod moja nieobecnosc? Pozdrawiam Cie serdecznie. Odpowiedz Link
benia30 Re: Beniu, nie bronisz mnie? 19.07.04, 23:01 blotniarka.stawowa napisała: > > > Beniu, nawet Ty na mnie i o moich nocno-wieczorowych zwyczajach? Tak pod moja > nieobecnosc? > Pozdrawiam Cie serdecznie. Tak, wiem, nieładnie tak za plecami... Bardzo się starałam, by nie zdradzić naszej tajemnicy o takiej jednej udawanej nocnej kotce Ściskam mocno tą udawaną nocną kotkę b.30 Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Kozorozko, przyjmuje wyzwanie! 19.07.04, 20:22 koziorozka napisała: > Czy to znaczy Ubottcie, ze sie pobodziemy? Oby nie. Ubott to od lodzi > podwodnej? Lubisz nurkowac? Jak szerzej odpowiesz na te pytania, to moze > Blotniareczka napisze nowy rozdzial Twojej biografii Podejmuje wyzwanie, Koziorozko. Nastepny rozdzial na tapecie (wkrotce w watku o Ubotcie), i wbrew jego protestom, ze juz i tak duzo napisalam ) Odpowiedz Link
koziorozka Dobry wieczor 20.07.04, 22:29 Czy dzis wszystkie koty spia? Nocne Polakow rozmowy jako monolog chyba nie sa ciekawe Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Dobry wieczor 20.07.04, 22:38 Dobry wieczor Koziorozko, mam tylko pare minut, ale sprawe kawy przeciez trzeba wyjasnic...? Odpowiedz Link
koziorozka Ups 20.07.04, 22:54 Przepraszam, o kawie bylo tez dzis na forum Zamosc, a ze tez tam zajrzalas to mi sie skojarzylo. Ja pije z mlekiem i bez cukru - tak dla wyjasnienia. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Dobry wieczor 20.07.04, 22:54 koziorozka napisała: > To jak z tym cukrem? Wlasnie cala te wazna sprawe wyjasnilam na Zamosciu Odpowiedz Link
koziorozka Re: Dobry wieczor 20.07.04, 23:01 Powiesz mi jakis wierszyk na dobranoc? Nie musi byc b. grzeczny, bo juz dzieci spia. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Dobry wieczor 20.07.04, 23:02 Ej, Koziorozko... a jak to mlode i niewinne towarzystwo powstaje rano, to wtedy nam sie oberwie! Odpowiedz Link
koziorozka Re: Dobry wieczor 20.07.04, 23:04 A to jakim cudem, jak na s juz nie bedzie? Pogadaja, pogadaja i zapomna, grzechy odpuszca. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Dobry wieczor 20.07.04, 23:06 A jak nas obie sam pan Admin Czuk (Mariusz) z forum za nieobyczajnosc wyrzuci? Co ja biedna poczne? Odpowiedz Link
koziorozka Re: Dobry wieczor 20.07.04, 23:08 Czuk? Toz to serce ogromne zywa miloscia ku Tobie pałające. (mogę pisać z polskimi ogonkami? Da się czytać?) Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Dobry wieczor 20.07.04, 23:10 koziorozka napisała: > Czuk? Toz to serce ogromne zywa miloscia ku Tobie pałające. (mogę pisać z > polskimi ogonkami? Da się czytać?) Dzieki informatykom z gazety da sie czytac z ogonkami, natomiast na gadu gadu smiechu i domyslow co niemiara, jak np. slowo kosciol widze jako ko%c@$... Odpowiedz Link
koziorozka Re: Dobry wieczor 20.07.04, 23:12 Az trudno uwierzyć w taki przypadek. Ty też masz coś wspólnego z redakcją!!! Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Dobry wieczor 20.07.04, 23:13 koziorozka napisała: > Az trudno uwierzyć w taki przypadek. Ty też masz coś wspólnego z redakcją!!! Nic a nic wspolnego - oprocz podziwu za "caloksztalt". A mozesz wyjasnic to "tez"? Odpowiedz Link
koziorozka Re: Dobry wieczor 20.07.04, 23:18 Ta gazeta, o ktorej pisalas, to Gazeta Wyborcza, tak? A gdzie moj wierszyk? Sama sobie szykalam i zobaczcie, co znalazlam: Szumy na Tanwi otuleni wyłącznie ciepłymi wspomnieniami w środku nieucywilizowanej nocy nad Tanwią bierzemy na świadków gwiazdy znane i niezbadane świerszcze polne, owady nocy, puchacze dwa jasne okna w oddali wsłuchani w biel szumu nocy odnawiamy dwudziestopiecioletnie śluby dbania o naszą miłość Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Dobry wieczor 20.07.04, 23:21 "Wierszyk" piekny. Bardzo. Kto jest autorem? Tak, mowilam o GW,ale mialam na mysli, ze to chyba oni tak "automatycznie" robia, ze z tymi ogonkami duzo latwiej niz na gadu gadu.. Odpowiedz Link
koziorozka Re: Dobry wieczor 20.07.04, 23:27 Elżbieta Malinowska. Wierszyk z lipca tego roku, więc świeżutki. Znalazłam przed chwilą, przypadkowo na poeci.com. Widac udal jej sie pobyt na Roztoczu, bo zakładam, że "na Tanwi' to z tych stron. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Nasz dobry Admin 20.07.04, 23:29 koziorozka napisała: > Czuk? Toz to serce ogromne zywa miloscia ku Tobie pałające. Oj, holubi ci on mnie, holubi... z wzajemnoscia ) Ale i jemu kiedys cierpliwosci moze zabraknac ... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa To zaszalalyscie, Kociaki... 20.07.04, 23:01 ... jak mnie nie bylo. Juz pol setki po 4000 postow sie narobilo! Odpowiedz Link
ubott.1 Re: To zaszalalyscie, Kociaki... 20.07.04, 23:04 Ano sie narobiło błotniareczko. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: To zaszalalyscie, Kociaki... 20.07.04, 23:08 ubott.1 napisał: > Ano sie narobiło błotniareczko. Samo sie nie narobilo, miales w tym swoj wydatny udzial, Kolego! Odpowiedz Link
koziorozka Re: Dobranoc, musze uciekac, spijcie smacznie... 20.07.04, 23:36 A wierszyk?! Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Dobranoc, musze uciekac, spijcie smacznie... 20.07.04, 23:46 wierszyk innym razem, teraz brutalnie obowiazki domowe wzywaja... Slodkich snow! Odpowiedz Link