ubott.1 04.08.04, 10:56 Ciepły, miły i wesoły. Wtedy cisza jest mi zbedna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamix Re: A ja przerywam cisze niech glos kobiety uslys 04.08.04, 21:18 Jako pierwsza odzywam się na wezwanie stęsknionych głosu kobiecego. Z nowymi siłami po wypoczynku wracam na forum. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: A ja przerywam cisze niech glos kobiety uslys 05.08.04, 03:04 mamix napisała: > Jako pierwsza odzywam się na wezwanie stęsknionych głosu kobiecego. Z nowymi > siłami po wypoczynku wracam na forum. Witaj, wypoczeta Mamix! Dobrze, ze bedzie komu gadac z Ubottem, bo ja juz tego tempa nie wytrzymuje ) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
koziorozka Re: A ja przerywam cisze niech glos kobiety uslys 05.08.04, 13:48 Ubott ma szczęście, bo w realu chyba nigdy w życiu nie trafił na prawdziwą gadułę. Taką co to trajkocze bez przerwy i o wszystkim. Pod tym względem net jest niewatpliwie lepszym środkiem komunikacji. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Ubotcie - gdzie jestes? 02.09.04, 03:29 Benia wrocila, a inne panie tez wypoczete po urlopach gotowe do nocnych pogaduch, a teraz Ty gdzies zniknales? Ubotcie, nie maskuj sie, przerwij cisze, opowiedz nam cos ciekawego... Odpowiedz Link
users1 Re: Ubotcie - gdzie jestes? 02.09.04, 06:19 Pewnie wypłynął na inne wody... chociaż nie, widziałem go jeszcze niedawno w porcie, a kto wie może leczy rany po jakowyś nocnych kocich rozmowach ))) Pozdrawiam Miłego Dnia W.2 Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Ubotcie - gdzie jestes? 03.09.04, 22:57 users1 napisał: > Pewnie wypłynął na inne wody... chociaż nie, widziałem go jeszcze niedawno w > porcie, a kto wie może leczy rany po jakowyś nocnych kocich rozmowach ))) No i dalej nie ma... Ubotta nie ma, z kim by tu sobie uciac pogawedke piatkowym poznym wieczorem? Ubotcie, nie boj sie, forumowe koty nie drapia... ) Odpowiedz Link
arwen.a Re: Ubotcie - gdzie jestes? 03.09.04, 23:02 Ubott ważne pytanie zadał na forum Zamość i już go nie ma . Jak to Ubott... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Ubotcie - gdzie jestes? 03.09.04, 23:03 Ale za to mamy Arwen! Dobry wieczor... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Jestem, jestem ! 03.09.04, 23:09 A gdziez to bywales ostatnio, i czy sie maskowales jak zwykle, Ubotcie? Odpowiedz Link
arwen.a Re: Ubotcie - gdzie jestes? 03.09.04, 23:09 Witaj Błotniarko, ja tu właśnie wielkie eksperymenty na anglojęzycznych stronach czynię... i nic mi nie wychodzi ( Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Ubotcie - gdzie jestes? 03.09.04, 23:10 arwen.a napisała: > Witaj Błotniarko, ja tu właśnie wielkie eksperymenty na anglojęzycznych > stronach czynię... i nic mi nie wychodzi ( Arwen, jesli moge w czyms pomoc, to smialo...! Odpowiedz Link
arwen.a Re: Ubotcie - gdzie jestes? 03.09.04, 23:32 I Steven się pojawił. Stevenie dołącz do kociaków. Albo do kocurów Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Jak to Ubott 03.09.04, 23:15 blotniarka.stawowa napisała: > odezwal sie i znow gdzies poplynal... Alez ciagle jestem, pływam teraz przy dnie, troche lezakuje, czasami wypływam na powierzchnie by doładowac akumulatory. Ale wiecie naped atomowy, lacznosc satelitarna i takie tam wynalazki pozwalaja na sledzenie z ukrycia. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Jak to Ubott 03.09.04, 23:17 ubott.1 napisał: > Ale wiecie naped atomowy, lacznosc > satelitarna i takie tam wynalazki pozwalaja na sledzenie z ukrycia. No i coz ciekawego wysledziles, Kolego? Odpowiedz Link
arwen.a Re: Jak to Ubott 03.09.04, 23:19 To może Ubotcik wyśledzi jak zmienić swój profil na koncie w Yahoo? Błotniarko, nie podpowiadaj ) Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Jak to Ubott 03.09.04, 23:22 arwen.a napisała: > To może Ubotcik wyśledzi jak zmienić swój profil na koncie w Yahoo? Błotniarko, > nie podpowiadaj ) Nie podpowiem, ale - Arwen, po co Ci zmieniac profil? Z profilu jestes tak samo "pretty" jak z frontu )) Odpowiedz Link
arwen.a Re: Jak to Ubott 03.09.04, 23:25 Nieee, bzydko mi się to zrobiło... Z takim profilem to nikt mnie nie pozna i jeszcze jak spam potraktuje. Odpowiedz Link
arwen.a Re: Jak to Ubott 04.09.04, 00:26 Hi, hi, w ciągu jednego wieczoru stworzyłam i przypadkowo pozbyłam się konta w Yahoo. Gratulacje, Arwen !!! Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Jak to Ubott 03.09.04, 23:21 Informacje scisle tajne oczywiscie. Ale obserwuje forum i czytam Wasze wypowiedzi. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Jak to Ubott 03.09.04, 23:23 ubott.1 napisał: > Informacje scisle tajne oczywiscie. Ale obserwuje forum i czytam Wasze > wypowiedzi. Czyzbys zbieral materialy PRZECIWKO nam??! Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Jak to Ubott 03.09.04, 23:26 Alez skad blotniareczko, przeciez nie mam takich powodow bo i po co. Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Jak to Ubott 04.09.04, 00:02 Alez nie powinienes, tu sa co najwyzej kocurki, ktore pazurkow swych nie uzywają. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Jak to Ubott 04.09.04, 00:08 arwen.a napisała: > łagodne jak baranki )) Nie boj sie Steven, Ubott pewnie z ulga przyjal Twoje pojawienie sie, bo dotychczas w Nocnych Kotow Rozmowach (to juz tradycja tego forum) glownie panie meczyly Ubotta... a on nawet nie protestowal ) Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Jak to Ubott 04.09.04, 00:12 Oj bo wystraszysz Stevena i jeszcze nam ucieknie. Odpowiedz Link
steven1100 Re: A ja przerywam cisze niech glos kobiety uslys 04.09.04, 00:11 no to w takim razie moze jest zazdrosny??))) Ubott - jestes zazdrosny?? Odpowiedz Link
ubott.1 Re: A ja przerywam cisze niech glos kobiety uslys 04.09.04, 00:15 Alez skad, chetnie sie podziele kociakami sam nie dam rady. A i tak to one wybieraja. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: A ja przerywam cisze niech glos kobiety uslys 04.09.04, 00:15 steven1100 napisał: > Ubott - jestes zazdrosny?? Ubott - zazdrosny? Skadze! Zazdrosc to niegodna forumowicza Roztocza cecha! Odpowiedz Link
steven1100 Re: A ja przerywam cisze niech glos kobiety uslys 04.09.04, 00:16 w takim razie zostane jeszcze chwilke))) Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: A ja przerywam cisze niech glos kobiety uslys 04.09.04, 00:18 to moze wrocisz na chwile do wiersza Padwa Polnocy? Zgadzasz sie ze mna? Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: A ja przerywam cisze niech glos kobiety uslys 04.09.04, 00:26 Ubotcie, ciekawe pytanie zadales "na Zamosciu" o oczekiwania wobec forum... Ciekawe, jakie otrzymasz odpowiedzi? Odpowiedz Link
ubott.1 Re: A ja przerywam cisze niech glos kobiety uslys 04.09.04, 00:33 Milo mi, ze Ci sie podoba. Bedac teraz mniej aktywnym na forum czytalem je, stad tez moje pytanie bo zauwazylem rozne opinie, wnioski. Wiec mysle, ze jutro sie dowiemy jakie ono ma byc w opiniach forumowiczow. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Jakie forum "Zamosc"? 04.09.04, 00:35 A wiec do jutra. Tez bede czytac z zainteresowaniem, a teraz pewnie koty ida spac... miau, dobranoc! Odpowiedz Link
arwen.a Re: Jakie forum "Zamosc"? 04.09.04, 00:37 Smacznych kocich snów życzy bardzo zadowolona z efektów swojej dzisiejszej wieczornej pracy Arwen Odpowiedz Link
steven1100 Re: Jakie forum "Zamosc"? 04.09.04, 00:39 Koty ja tu sie sprezam i dopisuje kolejna legende)) a Wy spac juz idziecie?? Odpowiedz Link
mamix Re: Jakie forum "Zamosc"? 04.09.04, 00:41 steven1100 napisał: > Koty ja tu sie sprezam i dopisuje kolejna legende)) a Wy spac juz idziecie?? A ja właśnie weszłam do kociego grodu i tez bym troche pomiauczała. Jest do kogo??? Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Jakie forum "Zamosc"? 04.09.04, 00:44 mamix napisała: > A ja właśnie weszłam do kociego grodu i tez bym troche pomiauczała. Jest do kog > o??? Alez oczywiscie, ze jest - te dzisiejsze nocne miauczenia takie same jak dawniej, prawie o niczym, ale mile... Pozdrawiam, Mamix! Odpowiedz Link
arwen.a Re: Jakie forum "Zamosc"? 04.09.04, 00:41 Śnić kocie sny to nie koniecznie znaczy spać :o) Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Jakie forum "Zamosc"? 04.09.04, 00:41 steven1100 napisał: > Koty ja tu sie sprezam i dopisuje kolejna legende)) a Wy spac juz idziecie?? no dobra, zostaniemy jeszcze troche, bo lubimy legendy ) Odpowiedz Link
arwen.a Re: Jakie forum "Zamosc"? 04.09.04, 00:43 hi,hi, trzy kotki naraz ależ to hałas... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Jakie forum "Zamosc"? 04.09.04, 00:45 steven1100 napisał: > jeszcze dwie minutki )) Jak na legende to poczekamy nawet piec minutek )) Odpowiedz Link
mamix Re: Jakie forum "Zamosc"? 04.09.04, 00:48 arwen.a napisała: > Druga minutka mija! Już i czwarta! Gdzie ta legenda? Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Jest Legenda! 04.09.04, 00:53 Och, ta legenda. Zaczela sie krwawo (jak u braci Grimm), te podeptane rece i twarz, brr!!, ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo. Powiedz nam teraz Steven, jak sie do tej Magdusi dostac, a jeszcze lepiej - jak sprawic, by nas nazwala corka czy siostra? ) Odpowiedz Link
steven1100 Re: Jest Legenda! 04.09.04, 00:55 blotniarka.stawowa napisała: > Och, ta legenda. Zaczela sie krwawo (jak u braci Grimm), te podeptane rece i > twarz, brr!!, ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo. > > Powiedz nam teraz Steven, jak sie do tej Magdusi dostac, a jeszcze lepiej - jak > sprawic, by nas nazwala corka czy siostra? ) cóż tego to juz nie wiem, popytam, rozejrze sie gdzie ta Magdusia sie podziewa dzisiejszymi czasy i dam wam odpowiedz))) poszukiwania wszczete) Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Jakie forum "Zamosc"? 04.09.04, 00:38 To pytanie mozna by i zadac tutaj na tym forum. Lecz tam wlasnie byly zadawane pytania o jego forme. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Dobranoc 04.09.04, 01:19 Dobranoc wszystkim, dziekuje za mile pogaduchy do poduchy Odpowiedz Link
steven1100 Re: Dobranoc 04.09.04, 01:21 blotniarka.stawowa napisała: > Dobranoc wszystkim, dziekuje za mile pogaduchy do poduchy i ja tez juz pojde bo zaczynam glupotki opowiadac )) spijcie dobrze Roztoczanie i Koteczki))) Odpowiedz Link
mamix Re: Dobranoc 04.09.04, 01:28 Skoro sama zostałam, to i na mnie pora. Dobranoc kocia błotniarko i kocurku stefku. Jutro sie spotkamy, prawda? Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Dobranoc 04.09.04, 01:32 Ale sie kociaki dzis dobrały. A postow natrzaskały. Odpowiedz Link
steven1100 Re: Dobranoc 04.09.04, 23:59 a czas ucieka www.lares.dti.ne.jp/%7Eyugo/storage/monocrafts_ver3/03/index.html )) Dobranoc zmeczony juz jestem dzisiaj. bawcie sie dobrze na zabawach dyskotekach i spijcie dobrze. papa Roztoczanie Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Dzien Dobry! 04.09.04, 07:15 Hej, co z Wami, spiochy?! Kto rano wstaje... )) Odpowiedz Link
steven1100 Re: Dzien Dobry! 04.09.04, 11:10 blotniarka.stawowa napisała: > Hej, co z Wami, spiochy?! Kto rano wstaje... )) .............ten się nie wysypia)))) dzien dobry wszystkim Odpowiedz Link
mamix Re: Dzien Dobry! 04.09.04, 11:55 Dzień dobry, też juz się wyspałam Teraz to błotniarka śpi w swojej strefie czasowej. Pozdrawiam wszystkich w ten pochmurny dzionek, a miało być słonecznie, ech te prognozy... Odpowiedz Link
arwen.a Re: Dzien Dobry! 04.09.04, 13:30 Witam w słoneczne (tak, naprawde słoneczne) popołudnie. Słoneczko nie pozwoliło mi się nawet porządnie wyspać... Odpowiedz Link
users1 Re: Dzien Dobry! 04.09.04, 23:53 Wczoraj tyle szumu, a dzisiaj? Pozdrawiam wszystkich; kociaków i kocurki W.2 Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Dzien Dobry! 04.09.04, 23:55 Kociczki maluja pazurki, przeciez dzis sobota czas zabaw. Odpowiedz Link
mamix Re: Dzien Dobry! 04.09.04, 23:58 A może właśnie są na balu? Ja baluję przed komputerem. Też ciekawa zabawa. Pozdrawiam kocurki. Odpowiedz Link
steven1100 Re: Dzien Dobry Bardzo! 05.09.04, 11:12 hej Roztoczanie co u Was?jakie macie plany na niedzielne popoludnie? Ja ide na rowerek. Zapraszam chętnych. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Niedzielne Popoludnie 05.09.04, 12:18 Dobrej pogody i wiatru w plecy na przejazdzce rowerowej zycze. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa By nie "zasmiecac" innych watkow - 06.09.04, 23:36 - czuwaja tu dzis jakies inne nocne koty - czy tylko Benia i Blotniarka? Odpowiedz Link
ubott.1 Re: By nie "zasmiecac" innych watkow - 06.09.04, 23:57 Ktos tam jeszcze czuwa hi hi Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Ubott - czujny, zwarty, gotowy 07.09.04, 00:01 ... czyli Roztocze nie spi noca! Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Ubott - czujny, zwarty, gotowy 07.09.04, 00:12 ubott.1 napisał: > Wyjelas mi to Beniu u ust. Ktos musi przeciez czuwac. Ubott po doskonalym sniadanku (ciesze sie, ze smakowalo) ma teraz sily na nocne czuwanie... Odpowiedz Link
benia30 Re: By nie "zasmiecac" innych watkow - 07.09.04, 00:06 Ubott! Kopę lat! Ktoś nie śpi żeby spać mógł ktoś??? Pozdrawiam Was Nocne Koty... Odpowiedz Link
ubott.1 Re: By nie "zasmiecac" innych watkow - 07.09.04, 00:08 Wyjelas mi to Beniu u ust. Ktos musi przeciez czuwac. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: By nie "zasmiecac" innych watkow - 07.09.04, 00:10 Czyzby nastepny rozdzial nocnych rozmow pisza roztoczanskie kotki i kocurki? Tzn. Ubott ciagle roztoczanski (szczesciarz!), a Benia znow daleko od Roztocza..? Odpowiedz Link
benia30 Re: By nie "zasmiecac" innych watkow - 07.09.04, 00:12 Przecież duchem wszyscy jesteśmy na Roztoczu.... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: By nie "zasmiecac" innych watkow - 07.09.04, 00:14 benia30 napisała: > Przecież duchem wszyscy jesteśmy na Roztoczu.... W pewnym sensie tak, Beniu, ale to nie to samo, co ma Ubott - to sniadanko nad strumyczkiem. OH, MY! Odpowiedz Link
ubott.1 Re: By nie "zasmiecac" innych watkow - 07.09.04, 00:18 Gdyby nie praca, ktora miałem do wykonania to pewnie bym jeszcze nogi pomoczył. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: By nie "zasmiecac" innych watkow - 07.09.04, 00:20 ubott.1 napisał: > Gdyby nie praca, ktora miałem do wykonania to pewnie bym jeszcze nogi pomoczył. ... a moze nawet i pedicure sobie zrobil, paznokcie u nog pomalowal na jakis gustowny meski kolorek... ) Odpowiedz Link
ubott.1 Re: By nie "zasmiecac" innych watkow - 07.09.04, 00:23 O nie pazurkow malowal nie bede. Odpowiedz Link
benia30 Re: By nie "zasmiecac" innych watkow - 07.09.04, 00:31 blotniarka.stawowa napisała: > na jakis > gustowny meski kolorek... ) zielony na przykład??? gustowna męska zieleń? Odpowiedz Link
benia30 Re: By nie "zasmiecac" innych watkow - 07.09.04, 00:23 ubott.1 napisał: > Gdyby nie praca, ktora miałem do wykonania to pewnie bym jeszcze nogi pomoczył. Przy najbliższej okazji pomoczysz, końcówka lata ma być słoneczna. A jedząc sobie śniadanko w roztoczańskich krzaczorach przegryź kąsek za Błotniarkę i kąsek za Benię... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: By nie "zasmiecac" innych watkow - 07.09.04, 00:25 benia30 napisała: > A jedząc > sobie śniadanko w roztoczańskich krzaczorach przegryź kąsek za Błotniarkę i > kąsek za Benię... I maly toascik woda zrodlana za nas wypij ) Odpowiedz Link
ubott.1 Re: By nie "zasmiecac" innych watkow - 07.09.04, 00:28 Alez oczywiscie, ze o Was myslalem wyciszajac sie nad strumykiem od spraw codziennych. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: By nie "zasmiecac" innych watkow - 07.09.04, 00:30 ubott.1 napisał: > Alez oczywiscie, ze o Was myslalem wyciszajac sie nad strumykiem od spraw > codziennych. Alez oczywiscie, ze obie Ci wierzymy ))) Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: A ja przerywam cisze niech glos kobiety uslys 07.09.04, 00:17 A panowie Steven, Users - spia? Wiersza na dobranoc nie bedzie? Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Hej - a statystyka rosnie! 07.09.04, 00:29 Bedzie dzisiaj 4800 postow czy nie? Odpowiedz Link
benia30 Re: Hej - a statystyka rosnie! 07.09.04, 00:38 5 tysiączek zbliża się wolnymi kroczkami... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Hej - a statystyka rosnie! 07.09.04, 00:40 Niestety, nie moge na razie pomoc w statystykach, obowiazki wzywaja! Opiekuj mi sie Ubotcie tu Benia, za pare godzin sprawdze Wasze posty... Milego sniadanka zycze Wam obojgu jutro rano, a Ubottowi orzezwiajacego moczenia nog w czystych strumieniach ) Odpowiedz Link
benia30 Re: Hej - a statystyka rosnie! 07.09.04, 00:53 blotniarka.stawowa napisała: > > Milego sniadanka zycze Wam obojgu jutro rano, Szkoda Ubocik, że nie będę mogła rano zjeść tego śniadanka nad roztoczańską rzeczką w Twoim towarzystwie... Rano będę przedzierać zapchanym autobusem przez uliczny korek, no i pewnie na śniadanko nie będzie nawet nawet czasu, uff... Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Hej - a statystyka rosnie! 07.09.04, 00:57 Nic sie nie martw. Moje sniadanko dzisiaj a wlasciwie wczoraj spadlo na mnie niespodziewanie, bo nie bylo wcale zaplanowane. Wiec kto wie co sie zdazyc moze i Tobie. Moze jakis ptak do Ciebie zagada albo inna mila rzecz sie przydazy. Odpowiedz Link
benia30 Re: Hej - a statystyka rosnie! 07.09.04, 01:11 Nie spodziewam się niczego miłego w zatłoczonym autobusie stojącym w korku... Ale kto wie, kto wie, niezbadane są wyroki.... Wybacz Ubocik, muszę Cię opuścić. Nie mam już siły walczyć z tym komputerem, który mi lekko nawala i co chwila się wyłącza. Miłej nocy Ci życzę, a rano smacznego śniadanka na Roztoczu ) Odpowiedz Link