kreska72921 Poszukuję domku do wynajęcia... 29.07.06, 11:57 od 12-14.08 może nawet do 15.08 w Krasnobrodzie, Józefowie lub Zwierzyńcu. Mile widziany domek 2-pokojowy, ew. z aneksem kuchennym,koniecznie z łazienką. Odpowiedz Link
ubott.1 Jolanta Gil 0-84-68-73-199 Obrocz 93A. 29.07.06, 12:47 Polecam Obrocz, ma jeszcze kolezanka wolne miejsca. Obrocz jest to 4 km od Zwierzynca czyli wszedzie blisko, czyli Krasnobród, Susiec, Józefów, piękne Górecko Kościelne w zasięgu do kilkunastu kilometrów. Atrakcji w w/w miejscach pod dostatkiem. Po zapytaniu mogę udzielić wiecej info na pocztę. Nowo powstala kwatera w Obroczy, oddzielne wejscie, cała gora domu do dyspozycji, dwa duze pokoje, dwa małe, łazienka, weranda, aneks kuchenny, mozliwosc parkowania bezpiecznie samochodu. Do lasu 200 m, do rzeki Wieprz 150 m, do zrodełka 60 m. Kontakt Jolanta Gil 0-84-68-73-199 Obrocz 93A. Dla chetnych mozliwosc wyslania zdjec. Odpowiedz Link
pszczola1981 Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 03.08.06, 09:57 Witam,polecam obejrzenie strony www.ulikroztocze.pl tam mamy do zaoferowania domek 2 pokojowy,wyposazony,niedaleko lasu 1.5 km od ZiwerzyncaProsimy o kontakt,gdyby oferta i miejsce sie spodobalo zapraszamy Odpowiedz Link
tp4949 Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 03.08.06, 17:16 Pszczoło - a ile kosztuje wynajęcie tego sympatycznego domku? Możesz odpisać mailem na shebreshin@yahoo.com Odpowiedz Link
czuk1 Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 03.08.06, 20:58 Tam też znajdziesz oferty. www.hholiday.net/ Odpowiedz Link
kreska72921 Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 29.07.06, 23:21 Mogą być okolice tych miejscowości, ale jednak preferowałabym domek kempingowy, ew. jakieś pawilony parterowe z oddzielnym wejściem. Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 30.07.06, 00:22 W tej kwaterze jest odzielne wejscie i od razu schody na gore, lazienka , aneks kuchenny. Ogolnie mozna czuc sie jak w odzielnym domu. Odpowiedz Link
misia.m Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 30.07.06, 01:18 W Borowinie koło Józefowa jest do wyboru domek 3 pokojowy ,albo 2 nowiutkie pokoje ze wspólną łazienką w pawiloniku. W pawiloniku w każdym pokoiku jest kuchenka i lodówka,czyli aneksik kuchenny. W tym roku koszt od osoby 25 zł , można też zamówić wyżywienie u gospodarzy. Nie wiem tylko jak z miejscami na długi weekend sierpniowy, trzeba dzwonić. Jan Gargol - kwatery Roztocze 23-460 Józefów, Borowina 44(k. Józefowa) tel. 0 693 419 918 Odpowiedz Link
czuk1 Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 30.07.06, 09:21 Nie mogę dokładnie wskazywać kwater,ale ze sprawdzonych porad (jak misia to robi,tam gospodarze mieszkają gdzie indziej, czy porady ubotta) warto korzystać. Ogólnie powiem, że Twoje zapotrzebowanie to wielka wskazówka dla kwaterodawców,do modernizacji rozbudowy ich kwater. Kwatera która ma wzięcie, to kwatera w osobnym domku.Sam doswiadczyłem, że spanie z rodziną gospodarzy i mieszkanie z ich dziećmi , jest odpoczynkiem "do kitu". Odpowiedz Link
misia.m Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 30.07.06, 10:55 Sam doswiadczyłem, że spanie z rodziną > gospodarzy i mieszkanie z ich dziećmi , jest odpoczynkiem "do kitu". A ja mam inne zdanie, w tej kwestii. Na przestrzeni 9 lat nocowałam w ponad 30 różnych gospodarstwach agro w różnych regionach , w całym kraju, o bardzo różnym standarcie i nieraz dzieliliśmy łazienkę i przedpokój z gospodarzami ,nie raz i nie dwa "wpadaliśmy" na siebie w kuchni i było bardzo sympatycznie. Wszystko zależy od ludzi. Jeżeli komuś zależy na całkowitej prywatności to wystarczy szczegółowo przedstawić swoje oczekiwania w rozmowie telefoniczniej z gospodarzami i wypytać o wszystko co dla nas istotne i powinno być wszystko w porządkupo dotarciu na miejsce. Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 30.07.06, 16:53 Ja takze nie zgodze sie z czukiem. Wszystko zalezy od gospodarzy. Nie raz są bardzo cennym zrodłem informacji, takiej co nie znajdziesz w przewodnikach. Potrafia snuc ciekawe opowiesci, pokazac swietne miejsca, zabawic swoim towarzystwem. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 30.07.06, 17:31 Wasza prawda jest wtedy kiedy telefonujecie, uzgadniacie, stawiacie swoje warunki. Kiedy ja jadę przez wieś Momoty pow. Kraśnik i ... w ślepo chcę zanocować. Idę na kwatere i widzę, w jednym miejscu jest wspólny holl , szafki na buty, szafy ubraniowe i przejście do, sąsiedniej z moją, sypialni gospodarzy. Na drugiej kwaterze łazienka jest na dole , wspólna dla z 5-cioma członkami rodziny gospodarzy. Dziwicie się, że dziękowałem za taką kwaterę, idąc dalej na poszukiwania? Gdyby w tychże, dwóch przypadkach kwatera była w domku drewnianym , obok chałupy, było by okej. Jesli tak dążycie by być z gospodarzami, to wcale nie trzeba szukać kwatery "agroturystycznej". Wystarczy zapytać - czy możemy się przenocować? Prawie każdy w Krasnobrodzie Was przyjmie, ludzie mają duże domy i (na ogół) wolne pomieszczenia, są mili, rozmowni. Ale czy o to chodzi? m Odpowiedz Link
czuk1 Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 30.07.06, 17:32 ....wieś Momoty, pow.Janów POdl..... ściśle. Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 30.07.06, 21:05 Ok czuku ale czy ktokolwiek zmusza do kwatery z gospodarzami razem w tej samej lazience ? A przeciez nawet kwatery oddzielne nie daja pewnosci zadowolenia a to z powodu standardu, zlego sasiedztwa, nieuprzejmych gospodarzy itd.... Odpowiedz Link
czuk1 Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 31.07.06, 08:01 Pyta Dziewczyna o domek, więc ja za to chwalę że chce tak mieszkać - bo to jest dopiero odpoczynek. Standard znam, sprawdził się, gospodarze mnie nie obchodzą bo zapłaciłem, sasiadów w pobliżu (w domku) nie mam. I to jest cała moja ideologia do warunków odpoczywania. Gospodarze i sąsiedzi to ryzyko które trzeba sobie w wypoczynek wkalkulować - niestety. Ale ja minimalizuję to ryzyko, z góry. pozdrawiam czuk Odpowiedz Link
kreska72921 Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 31.07.06, 19:27 A ja się ucieszyłam,że mam tyle ofert do przeczytania A włanczając się do dyskusji- wiem, że w domku nikt mi nie będzie przeszkadzał i co równie ważne hałas moich pociech i tupot ich nóg nikogo nie będzie irytował.Do tego i kawka lepiej smakuje na werandzie i z przyrodą łatwiej obcować a i rowery łatwiej gdzieś upchnąć. Pozdrawiam i mam nadzieję, że ktoś się jeszcze odezwie w mojej sprawie. Ten wyjazd jest naprawdę ważny dla mojej rodziny... Odpowiedz Link
czuk1 Re: Poszukuję domku do wynajęcia... 31.07.06, 21:16 Są domki w Krasnobrodzie i basen )"U Buzuna", są domki w OW "Roztocze", jest piękny ośrodek z domkami "Pszczeliniec", przepiekne domki w OW "Natura",..... Ale nie wiem czy wolne. m Odpowiedz Link