Dodaj do ulubionych

> Czwartek - do M, M, G, P, J, J, ....... !!! <

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 08:14

Cześć !!!

To jakieś totalne oszustwo !!!!!
Zakładam wątek już drugi raz !!!
Nie wiem co jest grane, ale ok. 7 30 był pierwszy wątek, który gdzieś
zniknął !!!
Cenzura jakaś, czy co ???????????????

Co z Wami ???
Ja zdążyłam już "skonsumić" (częściowo!!!) te pyszne rybki w oleju (chyba???),
wypić pyszną, gorącą herbatę a Was nie ma !!!
Proszę mi się zaraz tutaj meldować !!! :o)

Pozdrawiam i czekam.
Nala
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: > Czwartek - do M, M, G, P, J, J, ....... !!! < IP: 80.72.33.* 14.02.02, 08:40
      Na apel Wacpanny meldunek zlozyc mi przyjdzie. Szczesciem dzisiaj nikt mnie w
      stanie nieprzyzwoitym nie najdzie. Po toalecie, konsumpcji i pelen sil do
      konwersacji.
      ;-)
      • Gość: Nala Re: > Czwartek - do M, M, G, P, J, J, ....... !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 09:01

Rada jestem widzieć Waści w dobrym zdrowiu i wyrażam nadzieję, że Waść nie
        pozostawi niewiasty samej na owym forumie.
        Inszych Waćpanien, tudzież Waćpanów nie można uświadczyć o tak wczesnej porze,
        skoro świt.
        Ja, jako to ranne (ale całe i zdrowe!) ptaszę, dotarłam do naszego "okna na
        świat" o brzasku.
        Uprzątnąłwszy uprzednio (czyt. - wczoraj) zbrukane stoły nasze, i podłogi,
        przystąpiłam niezwłocznie do kontynuacyji naszych miłych rozgoworów.
        Tuszę, iż reszta towarzystwa znakomitego objawi się niebawem.
        • Gość: Jarek Re: > Czwartek - do M, M, G, P, J, J, ....... !!! < IP: 80.72.33.* 14.02.02, 09:11
          Jakoz by mi bylo tak urocza Assanne w samotnosci ostawic, skorom nascie godzin
          nadzieja na ton oczu zobaczenie zyc musial, a dusza ma targana rozterkami
          rozmaitymi byla. Azali do nozek padam szacunej moj najblebszy okazujac.
          ;-)
          • Gość: Nala Re: > Czwartek - do M, M, G, P, J, J, ....... !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 09:28

Ach, ach, radam niezmiernie !!!
            Dyg, dyg !
            • Gość: Jarek Re: > Czwartek - do M, M, G, P, J, J, ....... !!! < IP: 80.72.33.* 14.02.02, 09:35
              A ja piorem swego kapelusza:
              smig, smig, smig
              ;-)
              • Gość: Nala Re: > Czwartek - do M, M, G, P, J, J, ....... !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 09:49

Ehheee, eheee, ehheeum !!!!!!!!!!!
                Ojojoj, aleś Waść zakurzył !!!

Chyba trzeba posprzątać, klask, klask !!!, no i gdzie ta służba ??????

Waści Jarosławie, jak ma się Twój rumak, czy już wyleczon z ran ???
                • Gość: Jarek Re: > Czwartek - do M, M, G, P, J, J, ....... !!! < IP: 80.72.33.* 14.02.02, 11:17
                  Gość portalu: Nala napisał(a):

> Waści Jarosławie, jak ma się Twój rumak, czy już wyleczon z ran ???

Chyba Bogu dzieki jeno na strachu sie skonczy, bo stajenny ogladu dokonawszy
                  orzekl, ze siersc w zasadzie zmierzwiona jeno. Kosmetyke drobna przeprowadzic
                  obiecal, bez glebszego tematu drozenia. Na wyciag jakowys kopyta prostowac sie
                  przymierza (chodzi o mi o hak). Jak nowa wygladac nie bedzie (pekniety zderzak),
                  ale gruntowna operacja u kolejnego nabywcy podejrzenie wzbudzic moze, ze zad caly
                  po gruntownej operacyi. Poniewaz stajenny znajomy, a frasunek moj widzac
                  kosmetyke szybko obiecal przeprowadzic i zarzeka sie, ze talara zlamanego za to
                  nie chce. Ot, poczciwy czlowiek. Takowoz z podziekowaniami do Niego jechac mi
                  przyjdzie z jakowy buklaczkiem. ;-)

Tak katorg potwora biurokracyi uniknac sie uda, co siedzisko swoje w jamie
                  ubezpieczeniami zwanej obral.
                  ;-)
                  • Gość: monia Re: > Czwartek - do M, M, G, P, J, J, ....... !!! < IP: 217.97.138.* 14.02.02, 11:30
                    To znaczy - jak? Poklepać po zadzie wystarczy?..
                    Och, przebać Waćpan - formalnosci nie dopełniłam...Witaj więc, dzielny Rycerzu...
                  • Gość: Nala Re: > Czwartek - do M, M, G, P, J, J, ....... !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 11:45
                    Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Gość portalu: Nala napisał(a):
                    >
                    > > Waści Jarosławie, jak ma się Twój rumak, czy już wyleczon z ran ???
                    >
                    > Chyba Bogu dzieki jeno na strachu sie skonczy, bo stajenny ogladu dokonawszy
                    > orzekl, ze siersc w zasadzie zmierzwiona jeno. Kosmetyke drobna przeprowadzic
                    > obiecal, bez glebszego tematu drozenia. Na wyciag jakowys kopyta prostowac sie
                    > przymierza (chodzi o mi o hak). Jak nowa wygladac nie bedzie (pekniety zderzak)
                    > ,
                    > ale gruntowna operacja u kolejnego nabywcy podejrzenie wzbudzic moze, ze zad ca
                    > ly
                    > po gruntownej operacyi. Poniewaz stajenny znajomy, a frasunek moj widzac
                    > kosmetyke szybko obiecal przeprowadzic i zarzeka sie, ze talara zlamanego za to
                    >
                    > nie chce. Ot, poczciwy czlowiek. Takowoz z podziekowaniami do Niego jechac mi
                    > przyjdzie z jakowy buklaczkiem. ;-)
                    >
                    > Tak katorg potwora biurokracyi uniknac sie uda, co siedzisko swoje w jamie
                    > ubezpieczeniami zwanej obral.
                    > ;-)

Natenczas radam ogromnie, coby Twój rumak nie doznał uszczerbku większego !
                    Jeśli ranion tylko na du....., yyyyhyyym!, na zadzie, można mniemać, że ozdrowion
                    z owych ranów rychło będzie.
                    Winszuję znamienitego medyka i rychłego powrotu do zdrowia onemu rumakowi życzę !

:o)))

• Gość: Jarek Re: > Czwartek - do M, M, G, P, J, J, ....... !!! < IP: 80.72.33.* 14.02.02, 11:49

> Winszuję znamienitego medyka i rychłego powrotu do zdrowia onemu rumakowi życzę
                      > !

Zaplac Ci Bog! W ten czas klacza Pani Serca Mego powodzic mi przychodzi.
                      ;-)
    • Gość: Nala ??????????????????????????????????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 10:26

No i co ???

Gdzie się podziewacie ???
      • Gość: monia Re: !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 10:39
        Witam Wać....to znaczy czesc Nalu! Ja będę tak trochę z doskoku (z żalem), bo rabtem się okazało, że
        na pensję to trzeba sobie zapracować. A ja myslałam, że płącą mi za nasze "rozmowy w komnatach"...
        A Meve miała chyba leczyc swoje Myszęcie...Ale masz u swego boku, jak widzę, dzielnego,
        internetowego rycerza......
        Pozdr..
        • Gość: Jarek Re: !!! IP: 80.72.33.* 14.02.02, 11:24
          Gość portalu: monia napisał(a):

> internetowego rycerza......

Mh... eee... Ja tylko uwage zwrocic zamierzam raz kolejny, ze rycerz ze mnie
          taki, jak z koziej... ups... Nie chce jeno, aby rycerstwo stanem moim urazone
          poczuc sie nie musialo... moze lepiej mnie zatem hulajdusza zwac?
          ;-)
          • Gość: monia Re: !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 11:31
            Lub innym jakowyms birbantem, tak??? Ale MY CHCEMY MIEĆ RYCERZA, BUUUUUUUU........!!!
            • Gość: Nala Re: Rycerz !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 11:39

> Lub innym jakowyms birbantem, tak??? Ale MY CHCEMY MIEĆ RYCERZA, BUUUUUUUU.....
              > ...!!!

Oj chcemy, chcemy, buuuuuuuuuuu.......!!!!!!!!!!

• Gość: Jarek Re: Rycerz !!! IP: 80.72.33.* 14.02.02, 11:47

> Gość portalu: monia napisał(a):
                >
                > > Lub innym jakowyms birbantem, tak??? Ale MY CHCEMY MIEĆ RYCERZA, BUUUUUUUU
                > .....
                > > ...!!!
                >
                >
                > Oj chcemy, chcemy, buuuuuuuuuuu.......!!!!!!!!!!
                >

To oddale sie lepiej debiaka szukac...
              • Gość: monia Re: Rycerz !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 11:47
                Chyba, że wolisz jakiegos szaławiłę lub birbanta, Nalu, to cóż....spróbuję się trochę nagiąć. O! Albo
                Tajemniczy Rycerz ze swoją Mroczną Tajemnicą, rozumiesz.....też może być...
                • Gość: Jarek Re: Rycerz !!! IP: 80.72.33.* 14.02.02, 12:01

> Chyba, że wolisz jakiegos szaławiłę lub birbanta, Nalu, to cóż....spróbuję się
                  > trochę nagiąć. O! Albo
                  > Tajemniczy Rycerz ze swoją Mroczną Tajemnicą, rozumiesz.....też może być...

Takowoz do sedna prawdy Wacpannie dociec sie udalo, bo... przy utraczce niedawnej
                  drasnietym byl i z przerazeniem okrutnym otkrylem, ze w zylach moim krwi
                  niebieskiej nie ma... ciecz jeno o czerwieni kolorze saczyc sie byla. Wiem tedy,
                  ze pochodzenie moje niepewnym byc moze i na zaszczyty stanu rycerskiego liczyc
                  wtedy nie nalezy.

Myslal ja glupi, ze jesli przestawanie Wacpanien z Walecznym, ktoren do mimo
                  walecznosci swej znanej wkrag rycerzem nie jest, ujmy na honorze nie przynosi to
                  i mnie lekkoducha dopuscic do dyskusyi mozecie... Coz historyja mi znana
                  wczesniej, nikt takiego jak ja lubic nie moze... Ot, zywot moj codzienny... Gdzie
                  na Marszalkowskiej deba mi znalezc bedzie?
                  • Gość: monia Re: Rycerz !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 12:04
                    W Ogrodzie Saskim masz Waszmosc dużą szansę....ale ludu też co niemiara...będą się dziwowali...
                    • Gość: Jarek Re: Rycerz !!! IP: 80.72.33.* 14.02.02, 12:10
                      Tedy wybacz o Pani... oddale sie, aby wole Twoja dopelnic... Prosze jeno lze
                      jedna uron nade mna... tedy duszy mej lacnie bedzie ku niebu podazac...
                      • Gość: monia Re: Rycerz !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 12:12
                        Waszmosc o tym niebie takis pewien, a jam myslała, że bez nas, białogłów internetowych piekłem ci
                        wiecznosc się rysuje...
            • Gość: Jarek Re: !!! IP: 80.72.33.* 14.02.02, 11:44
              Ot, taki juz moj los. Toc krzywa i niewyparzona geba o dwa slowa za duzo rzekla
              i... rozczarowanie gotowe. Znowum, zem kogos zawiodl... Taka pokraka ze mnie,
              ot co... Zywota dokonac czas?

Wacpani coz moge dla Ciebie uczynic? W ramach poprawy humory Twego jeno pasek
              moge zalozyc i zakladajac dalej, ze jakos to pasowanie zastapic moze, to miana
              choc pol-rycerza dostapic moc bede? Jesli nie, to pasek ten na szyi swojej
              uwiesic moc bede, aby na jakowym debie koniec drugi przybic... Nadzieje jeno
              zywie, ze brak widoku mego humor Twoj poprawic moze...
              • Gość: monia Re: !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 11:57
                Pozostaw ten pasek Waszmosc na swoim miejscu, bo to nader istotna częsc garderoby. Miej
                baczenie, by niewinne oczy niewiescie nieprzystojnym jakowyms widokiem porażone nie zostały...
                A więc powstan z kolan, Rycerzu!!!
                • Gość: Jarek Re: !!! IP: 80.72.33.* 14.02.02, 12:06
                  Nie lekaj sie o Pani!

Poniewaz nieco przewrazliwionym ostatnio tym tytulowaniem mnie, piec paskow na
                  sobie nosze, a nadto szelek uzywac mi przychodzi. Tako nie wiem koncow koniec,
                  czy nieporzadanym na forum tym?
                  • Gość: monia Re: !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 12:10
                    A jak stwierdzę, żes porządany, to czegos nieprzystojnego nie pomyslisz sobie waćpan?
                    • Gość: Nala Re: !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 12:20

> A jak stwierdzę, żes porządany, to czegos nieprzystojnego nie pomyslisz sobie w
                      > aćpan?

Hi, hi, hi, a jak pomyśli ???????????

:o)

• Gość: Jarek Re: !!! IP: 80.72.33.* 14.02.02, 12:27

> Gość portalu: monia napisał(a):
                        >
                        > > A jak stwierdzę, żes porządany, to czegos nieprzystojnego nie pomyslisz so
                        > bie w
                        > > aćpan?
                        >
                        >
                        > Hi, hi, hi, a jak pomyśli ???????????
                        >
                        > :o)
                        >

Obiecuje zatem niemyslec!!!
                        ;-)
                        • Gość: monia Re: !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 12:35
                          Zatem u Wasci krew czerwona, ale serce ze szlachetnego, złotego kruszcu...
              • Gość: Nala Re: !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 12:16

> Ot, taki juz moj los. Toc krzywa i niewyparzona geba o dwa slowa za duzo rzekla
                >
                > i... rozczarowanie gotowe. Znowum, zem kogos zawiodl... Taka pokraka ze mnie,
                > ot co... Zywota dokonac czas?
                >
                > Wacpani coz moge dla Ciebie uczynic? W ramach poprawy humory Twego jeno pasek
                > moge zalozyc i zakladajac dalej, ze jakos to pasowanie zastapic moze, to miana
                > choc pol-rycerza dostapic moc bede? Jesli nie, to pasek ten na szyi swojej
                > uwiesic moc bede, aby na jakowym debie koniec drugi przybic... Nadzieje jeno
                > zywie, ze brak widoku mego humor Twoj poprawic moze...

Co za breweryje straszliwe jakoweś Waszmość gadasz ??????????????
                Wzdrygam się - wzdryg, wzdryg !!!!!!
                Mniemać można, żeś Waść poszkodowan na umyśle (chyba po tym upadku z rumaka!)
                skoro takie rzeczy gadasz !!!!!!!!!!!
                Jakże to tak ????????????
                Taki chłop na schwał, a takie myśli niecne !!!!!!!!!!!!!!
                A fe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                My Waści pospołu, we trzy, pasujemy na Rycerza.
                Jednakowoż poczekać musim na zacną Meve, która wprawdzie obecna z nami duchem,
                ale nie ciałem.
                Zechciej zatem Waść wstrzymać swoje zapędy i racz poczekać na owy zaszczyt !

• Gość: monia Re: !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 12:26
                  mamy Rycerza, mamy WŁASNEGO Rycerza, hop sa sa!!!
                  • Gość: Nala Re: Prawdziwy Rycerz !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 12:33

> mamy Rycerza, mamy WŁASNEGO Rycerza, hop sa sa!!!

Powstrzymaj Waćpani swoje emocyje, jeszcze nie mamy !!!!!
                    Trzebaż to poczekać na szanowną Meve naszą i dopiero wszystki trzy pospołu
                    pasujemy Imć Jarosława na prawowitego O'Błędnego Rycerza Prawdziwego !!!
                    Musiemy przecie herb jakowyś dla onego przygotować, a i słowa przysięgi
                    rycerskiej !
                    Zatem uroczystość owa, nastąpi w chwili, gdy będziemy obecne wszystkie trzy !

• Gość: monia Re: Prawdziwy Rycerz !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 12:36
                      Toż to sabat będzie...
                      • Gość: Nala Re: Prawdziwy Rycerz !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 12:42

> Toż to sabat będzie...

A czymu ni ????????????
                  • Gość: Jarek Re: !!! IP: 80.72.33.* 14.02.02, 12:40
                    oj... cholibka... co powiedziec mam... zaklopotanym okrutnie... Pewnie tylko
                    glupi wyraz twarzy mej w sytuacji tej dla mnie tak szczesliwej widac...

Zaszczyt to dla mnie okrutny z tak pieknych raczek zaszczyt ten odbierac - choc
                    Pani Monia przed chwila chyba nawet drzewko wskazac mi raczyla, na ktorym
                    kulasy zawiesic moglem (cyt!).

Honor to dla mnie ogromny i wierze, ze watle me ramiona ciezar
                    odpowiedzialnosci tej udzwignac podolaja. Takowoz blednym rycerzem Wacpanien do
                    konca zywota mego bede. Na placu w obronie czci i honoru Assan stawac gotowym o
                    kazdej porze dnia i nocy!!!
                    ;-)
                    • Gość: Nala Re: Obrona honoru !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 12:44

> oj... cholibka... co powiedziec mam... zaklopotanym okrutnie... Pewnie tylko
                      > glupi wyraz twarzy mej w sytuacji tej dla mnie tak szczesliwej widac...
                      >
                      > Zaszczyt to dla mnie okrutny z tak pieknych raczek zaszczyt ten odbierac - choc
                      >
                      > Pani Monia przed chwila chyba nawet drzewko wskazac mi raczyla, na ktorym
                      > kulasy zawiesic moglem (cyt!).
                      >
                      > Honor to dla mnie ogromny i wierze, ze watle me ramiona ciezar
                      > odpowiedzialnosci tej udzwignac podolaja. Takowoz blednym rycerzem Wacpanien do
                      >
                      > konca zywota mego bede. Na placu w obronie czci i honoru Assan stawac gotowym o
                      >
                      > kazdej porze dnia i nocy!!!
                      > ;-)

Starczy za dnia !!!!!!!

• Gość: monia Re: Obrona honoru !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 12:54
                        ....byle często!
                        :-)))))))))))
    • Gość: Nala JAK SZALEĆ, TO SZALEĆ !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:15

Moniu Szanowna wielce !!!

A może by tak za jednym zamachem awansować na Rycerzy wszystkich trzech,
      naszych Waszmościów ???
      Wprawdzie Geralt jest(???) wiedźminem, ale dlaczegóż nie miałby być Rycerzem ???
      A i zacny Piotr, wprawdzie teraz nieobeny, ale gdy dotrze ???

A nas, Assanien też jest nie trzy, jeno cztery !

Towarzystwo jak się patrzy !!!

• Gość: monia Re: JAK SZALEĆ, TO SZALEĆ !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 13:25
        Żes się rozszalała...Ale...w zasadzie...co mamy sobie i Rycerzom (przyszłym) żałować zaszczytów!
        Ciekawe tylko, kiedy uda nam się wszystkim RÓWNOCZEŚNIE zebrać "na wątku"...Jarosław taki
        raczej karny PR (Przyszły Rycerz) ale Geralt, wiedźmińskim zwyczajem zapewne, chadza swoimi
        drogami i ciężko przewidzieć, kiedy się objawi...jako ta zjawa na naszym Zamczysku.
        • Gość: Nala Re: JAK SZALEĆ, TO SZALEĆ !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:29

> Żes się rozszalała...Ale...w zasadzie...co mamy sobie i Rycerzom (przyszłym) ża
          > łować zaszczytów!
          > Ciekawe tylko, kiedy uda nam się wszystkim RÓWNOCZEŚNIE zebrać "na wątku"...Jar
          > osław taki
          > raczej karny PR (Przyszły Rycerz) ale Geralt, wiedźmińskim zwyczajem zapewne, c
          > hadza swoimi
          > drogami i ciężko przewidzieć, kiedy się objawi...jako ta zjawa na naszym Zamczy
          > sku.

Hi,hi, myślisz że nie skusi się na wieść o pasowaniu na Rycerza ??? :o)))))
          Który by się oparł ??????? :o)))
          Zwłasza nam ?!?!? :o)

• Gość: Geralt Re: JAK SZALEĆ, TO SZALEĆ !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:26
        Tak tak chcę być rycerzem !
        Ile mozna walczyć z tymi potworami.
        Chcę nosić lśniącą zbroję i bić się o honor Pani mego serca
        Pozdrawiam
        Geralt
        • Gość: Nala Re: JAK SZALEĆ, TO SZALEĆ !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:32
          Gość portalu: Geralt napisał(a):

> Tak tak chcę być rycerzem !
          > Ile mozna walczyć z tymi potworami.
          > Chcę nosić lśniącą zbroję i bić się o honor Pani mego serca
          > Pozdrawiam
          > Geralt

Chciałoby się rzec !

- Uderz w stół, a nożyce się odezwą !!! -

:o)))))))))

• Gość: monia Re: JAK SZALEĆ, TO SZALEĆ !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 13:37
            Wszelki duch....A Słowo Ciałem...Ten to czujny...
            No, ale jakże to będzie? Rycerze rycerzami, ale w takim razie kto nas przed smokami, potworami,
            strzygami, upiorami, wampirami...........
            Wszak Rycerz to tylko na ludzkich gwałtowników...
        • Gość: Nala Re: JAK SZALEĆ, TO SZALEĆ !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:36

Witam Szanownego Imć Pana Geraltem zwanego !!!

Zatem nie pozostaje nic innego, jak ogłosić, iż dnia, ......., a właśnie,
          którego dnia ????
          Przecież trzeba zebrać całą zgra...., to jest, chciałam rzec, wszystkim
          Waszmościów !

Raduję się bardzo z chęci wyrażonych przez Imć Geralta !

A Ty Assani Moniu ???
          • Gość: monia Re: JAK SZALEĆ, TO SZALEĆ !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 13:38
            Jak chole...., oj, to znaczy wdzięcznam całym sercem za koncept tak foremny...
          • Gość: Geralt Re: JAK SZALEĆ, TO SZALEĆ !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:39
            Nie będe w kółko przepraszał ale naprawdę dopiero wszedłem do sieci.
            Już prawie rycerz
            Geralt
            a mam pytanko w kwestii formalnej.
            Czy mianowania będzie dokonywać Meve jako królowa czy Wasz trómwirat ?
            Bo co tego drugiego to o takiej możliwości jeszcze nie słyszałem.
            Proszę o szczegółowa odp.
            Geralt
            • Gość: monia Re: JAK SZALEĆ, TO SZALEĆ !!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 13:44
              To jest Forum SF & Fantasy...A na tym wątku szczególnie wszystko jest możliwe....
            • Gość: Nala Re: JAK SZALEĆ, TO SZALEĆ !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:48

No jakże to ???

Przecie my wszyzdkie trzy, (a właśnie że cztery!) to najpierszej wody a i krwi
              błękitnej Panie !!!
              Musiemy tylko, ustalić termin.
              Przygotować zamek, strawę i w ogóle !!!
              To nie może być "po łebkach" i bele jak !!! :o)

• Gość: Meve Re: > Czwartek - do M, M, G, P, J, J, ....... !!! < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 13:51
      Wiatm Waćpaństwo, ajkieś pasowania tutaj widzę - i co do Rycerza O'błędnego
      Jarosława żadnych watpliwości nie mam, bo to człek rozumny, waleczny, o sercu
      większem niż niejeden Jagiellończyk a mowie pi ękniejszej niźli sam Jan z
      Czarnolasu - to reszta budzo me wątpliwości.
      Geralt - ewntualnie, bo chęć u niego wielka, ale moze by czynem , albo gadka
      jakową zasłużył.
      A kto trzeci?
      Pirx, który nas opuścił czy Jacek c, o którem mało wiemy?
      • Gość: Nala Re: > Czwartek - do M, M, G, P, J, J, ....... !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 14:10
        Gość portalu: Meve napisał(a):

> Wiatm Waćpaństwo, ajkieś pasowania tutaj widzę - i co do Rycerza O'błędnego
        > Jarosława żadnych watpliwości nie mam, bo to człek rozumny, waleczny, o sercu
        > większem niż niejeden Jagiellończyk a mowie pi ękniejszej niźli sam Jan z
        > Czarnolasu - to reszta budzo me wątpliwości.
        > Geralt - ewntualnie, bo chęć u niego wielka, ale moze by czynem , albo gadka
        > jakową zasłużył.
        > A kto trzeci?
        > Pirx, który nas opuścił czy Jacek c, o którem mało wiemy?

Oooooooooo, witam pięknie Szanowną Waćpanią Meve !!!
        Jak tam dziecię Myszą zwane ??? Mniemam że w dobrym zdrowiu !?

Takoż w dniach najbliższych (a może trochę dalszych) świętować będziemy pasowania
        rycerskie.
        Trzech zacnych Panów się sposobi.
        Waść Jarosławem zwany, Imć Geralt i Pan Piotr c (a nie Jacek!!!). Choć ten trzeci
        o niczem nie wie !
        Wyrażam nadzieję że Assani będzie na owej uroczystej uroczystości ! :o)
        Czego Waćpani, sobie i wszystkim życzę !

• Gość: Meve Przygotowań do pasowania cd. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 14:15

>
          > Oooooooooo, witam pięknie Szanowną Waćpanią Meve !!!
          > Jak tam dziecię Myszą zwane ??? Mniemam że w dobrym zdrowiu !?
          >
          > Takoż w dniach najbliższych (a może trochę dalszych) świętować będziemy pasowan
          > ia
          > rycerskie.
          > Trzech zacnych Panów się sposobi.
          > Waść Jarosławem zwany, Imć Geralt i Pan Piotr c (a nie Jacek!!!). Choć ten trze
          > ci
          > o niczem nie wie !
          > Wyrażam nadzieję że Assani będzie na owej uroczystej uroczystości ! :o)

Hmm, śmiem myśleć, że należało by nie tylko nadzieje wyrażać, ale moją obecność
          jako warunek uroczystości postawić:)))
          Pasuejmy we trzy chyba, no nie??
          Tylko do tego czasu miłe Wacpanny muszą sobie jakieś funkcyje/stanowiska obrać:)))
          Bo na razie to tylko - hmm - Damy Dworu?:))))))
          Do dzieła!
          Królowa :)) Meve

• Gość: monia Re: Przygotowań do pasowania cd. IP: 217.97.138.* 14.02.02, 14:20
            Stanowisko z dobrą widocznoscią obiorę by nic z ceremoniji mej uwadze nie umknęło...:)))
            A poza tym - cóż my, Damy, przy Królowej Meve czynić jeszcze możemy...Jeno szarfy u zbroi wiązać...
            • Gość: monia Re: pora nietypowa IP: 217.97.138.* 14.02.02, 14:21
              ...jak na królową Meve..Czy Jasnie Pani na II zmianę w dniu dzisiejszym przybyła?
              • Gość: Meve Re: pora nietypowa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 14:51

> ...jak na królową Meve..Czy Jasnie Pani na II zmianę w dniu dzisiejszym przybył
                > a?

tak by rzec można, dziecięcie zasnęło , świeżym powietrzem zmożone, a ja chyłkiem
                do komputera i cichutko w kalwiaturę stukam. Zapewne już niedługo:)))
          • Gość: Nala Re: Przygotowań do pasowania cd. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 14:28
            Gość portalu: Meve napisał(a):

Tylko do tego czasu miłe Wacpanny muszą sobie jakieś funkcyje/stanowiska obrać:
            Bo na razie to tylko - hmm - Damy Dworu?:))))))
            Królowa :)) Meve

Ehhhemmm, eheeem !!!!!!!!
            Jakoż mamy to rozumieć ?????????????

Przecie my takoż krwi błekitnej jak i Pani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Taka potwarz !!!!!!

• Gość: Meve Re: Przygotowań do pasowania cd. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 14:46

> Gość portalu: Meve napisał(a):
              >
              > Tylko do tego czasu miłe Wacpanny muszą sobie jakieś funkcyje/stanowiska obrać:
              > Bo na razie to tylko - hmm - Damy Dworu?:))))))
              > Królowa :)) Meve
              >
              >
              > Ehhhemmm, eheeem !!!!!!!!
              > Jakoż mamy to rozumieć ?????????????

Cóż nic złego na mysłi nie miałam:)))
              >
              > Przecie my takoż krwi błekitnej jak i Pani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              > Taka potwarz !!!!!!
              > :o)))
              No toż ekrwi błękitnej to wiem, ale różne są hrabianki, królowe, księżne itp. O
              mnie od poczatku wiecie, żem królowa Meve - ale Assanki to jedynie z imion i
              uczynków szlachetnych znam, nie z tytułów.

AA - i przypomniało mi się, że Geralt już był pasowany przeze mnie na rycerza -
              na kartach u Pana Sapkowskiego, po bitwie nad Jarugą:)))
              Ale możem chyba powtórzyć rytuał:))

• Gość: Nala Powolne - pa, pa !!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 14:14

Zaczynam powoli się żegnać !
        Niedługo wsiądę w karetę i powiozą mnie w domostwo !

Zatem - pa, pa !
        • Gość: Nala Pa, pa, pa !!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 14:30

Pa, pa !!!

P.S.
          Widzę, że Rycerstwo nasze przyszłe ostawiło Damy same !
          Jakże tak ???
          • Gość: monia Re: Pa, pa, pa !!!!! IP: 217.97.138.* 14.02.02, 14:34
            Pa ! Pa !
            Nie wiem, czy to swiadczy źle o nich, czy o nas....
            • Gość: Meve Re: Pa, pa, pa !!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 14:52
              Ja tez niedługo opuszcze zacne forum, do obaczenia jutro!!!
              PS To się nam uroczytsości szykują no no:)))
              • Gość: Meve Druga zmian IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 14:54
                Do Joli Joili i nie tylko - nie obrażaj się Waćpani, sercem się kierowałyśmy,
                nie rozumem, mamy nadzieję, że zajrzy Waćpani na uroczystości pasowania:))
                Pzdr
      • Gość: Geralt Re: > Czwartek - do M, M, G, P, J, J, ....... !!! < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:18
        Meve moje serce krwawi. Po tym jak uratowałem Cię nad Jarugą ?
        Ewentualnie ?
        Ładnie Was ten Jarek oczarował ......:-)
        A ja za Wami jak ten potulny osiołek z forum na forum ech życie jest ciężkie.
        Niech żyje republika !!!
    • Gość: monia Re: > Do Szanownej Drugiej zmiany IP: 217.97.138.* 14.02.02, 14:57
      Witaj, o Czcigodna! Jak zauważysz, dzionek był interesujący. Na wątku roiło się od białogłów, Dam,
      Accań oraz przyszłych Rycerzy (z których jeden jest już wiedźminem). Towarzystwo nader zacne...Były
      rozmowy o rannych rumakach, dębach i paskach, a Jarosław chciał się obwiesić (obwies jeden!)...
      Komnata przewietrzona, stoły uprzątnięte, trunków dzisiaj nie zanotowano (chyba że Jarosław, pod
      jakąs ławą...). Daj znać, czy istnieje szansa Twego czynnego udziału w pasowaniu...O'Błędnych...
      (brzmi tak trochę z irlandzka...). Pa!
      P.S. Raki były WYBORNE!!!
      • Gość: Jarek Re: > Do Szanownej Drugiej zmiany IP: 80.72.33.* 14.02.02, 15:18
        Wcalem nie pod lawa... :-0

Ogromniem uznaniem podniecon polecialem placu o udeptanej ziemi szukac, aby moc
        od pierwszych chwil tytulowanego stanu moc na nim pojedynki w imieniu Assan
        toczyc. Cholibka, jeno bloto ja znajazl, ale dzien jutrzejszy moze bardziej
        owocny w poszukiwania bedzie.

Opaskowany poki co paskami ;-)
        • Gość: Geralt Re: > Do Szanownej Drugiej zmiany IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.02.02, 15:19
          Ja już się żegnam.
          Niedoszły rycerz :-) Geralt
          • jolajola1 Re: > Do Szanownej Drugiej zmiany 14.02.02, 17:30
            Gość portalu: monia 14-02-2002 14:57 wrote :
            Do Szanownej Drugiej zmiany
            >Witaj, o Czcigodna! Jak zauważysz, dzionek był interesujący. Na wątku roiło
            >się od białogłów, Dam, Accań oraz przyszłych Rycerzy (z których jeden jest już
            >wiedźminem). Towarzystwo nader zacne...Były rozmowy o rannych rumakach, dębach
            >i paskach, a Jarosław chciał się obwiesić (obwies jeden!)...
            >Komnata przewietrzona, stoły uprzątnięte, trunków dzisiaj nie zanotowano
            >(chyba że Jarosław, pod jakąs ławą...). Daj znać, czy istnieje szansa Twego
            >czynnego udziału w pasowaniu...O'Błędnych...brzmi tak trochę z irlandzka...).
            >Pa!
            >P.S. Raki były WYBORNE!!!

Monia, PIERWSZY raz w życui ktoś dał mi miano Czcigodnej !!!!!! Zaszczyconam
            wielce. Może i rzeczywiście wiek juz mam ku temu, ale duch cały czas niczym
            pierwiosnek, a i ciało jeszcze nie mdłe, a ochocze!

Na pasowanie przybędę, tylko uprzedzonam wcześniej byc muszę
            I już przecież zapowiedziałam się na poniedziałkowe dyskursa o WP

dziś tylko tyle
            pa
            jola1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka