GoĹÄ: Jarek IP: 80.72.33.* 20.03.02, 07:31 WItam, witam i o zdrowie pytam. Pogada dzis malo ciakawa, a wilgosc potrzaca memy chudemi koscmi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Meve Re: >>>>> SRODA !!! >>>>>> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 07:35 No widzisz Waść - a u mnie słońce i wicher przeokropny!!!!!!! Witam, dygam, uśmiech Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve 2 wątki i wilgoć IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 07:43 Tym razem sam zdecyduję, gdzie mam się dopisać, w wyborze pomagając sobie czasem wpisu postu: 7.31 i 7.34., no i oczywiście wybrałam ten wczesniejszy. Co zastanawiające to to, ze w jednym i drugim wątku pojawia się motyw wilgoci. Drogi Jarosąłwie,czy jesteś dzisiaj w Krakowie???? Czy już o 7.31 otwierają kawiarenki internetowe?? Czy jesteś wyposażony w przenośną kawiarenkę??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: 2 wątki i wilgoć IP: 80.72.33.* 20.03.02, 07:46 Poki co jestem na tak zwanym "stanowisku", a dokladniej "na zakladzie". ;-) Na poludnie (Slask) wybieram sie popoludniu, a w Krakowie bede jutro od rana. A o troche sloneczka to bym prosil. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: 2 wątki i wilgoć IP: 217.97.138.* 20.03.02, 09:55 Ale u mnie niepiękniie, ojejej!!!! Witam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve sama IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 07:44 Oczywiście sama zdecyduję, a po drugie - wiem czemu jeszcze wydawało mnie się, ze Jarosław z odległych krain pisze- polskich czcionek nie używa:)))) Ale ja też czasami nie mam czasu, aby zadbać o estetykę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: sama IP: 80.72.33.* 20.03.02, 07:49 Gość portalu: Meve napisał(a): > ze Jarosław z odległych krain pisze- polskich czcionek nie używa:)))) Mam pewien problem polegajacy na tym, ze komputer moj produkcji "nadgryzionego jablka" jest (Apple McInstosh), wiec polskie literki Mac'owe wychodza na PC'ie jako "robaczki". Zatem zarzucilem korzystanie z "robaczkow", bo czasami wiekszy problem z ich odszyfrowaniem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: sama IP: 80.72.33.* 20.03.02, 07:58 Z radoscia ogromna oczeta moje Assane widzą. Nie wiem jeno, czy o wybaczenie juz prosic musze, zem watek zalozyl, ale jakos nudno mi bylo. Witaj, witaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Witam IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 07:59 Oj, Nalu, tak oficjalnie:))) No dobrze, jutro wybiorę Twój watek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: No cooo ... ??????????????? :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 08:06 Człowiek był zajęty, wita się krótko i treściwie, a Wy że oficjalnie !!!!! :-) A na moje pytania nikt nie odpowiedział !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: No cooo ... ??????????????? :-) IP: 80.72.33.* 20.03.02, 08:26 Co z wiosna? Z tego co na falach eteru wiadomosci plyna, to Wiosna dotrzec ma DZISIAJ do nas po 20-tej. Na drugie pytanie odpowiedziec powinna chyba Krolowa Meve? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: No cooo ... ??????????????? :-) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 09:20 Kochana Naleńko, uwierz mi, widok Nazgula bez oczu płynacego rzeką cieszy moje serce:)), ale to nie ja zepsułam wiosnę:)))) U mnie świeci słońce, czego i Tobie życzę:))) No, już się nie gniewaj, tylko nas lub!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: No cooo ... ??????????????? :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 09:49 Gość portalu: Meve napisał(a): tylko nas lub!!! - LUB co ???????????????????????? :-))) Znowu jakaś alternatywa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: No cooo ... ??????????????? :-) IP: 217.97.138.* 20.03.02, 09:59 "NIE LUB!" nie wchodzi w grę...Naleńko! :-)))) A przy okazji - czy czasem ktos do cieie mówi: "moja maleńko Naleńko..."? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: Zdrobnienia :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:10 Ktoś tu kiedyś przekonywał, że nie cierpi zdrobnień ! I co ??? Przeszło ??? Ale "Naleńka" brzmi tak słodziutko, że ......... brrrrrr ! Nie, nikt tak nie mówi, bo to tylko nick ! :-))) U mni słoneczko bawi się w "ciuciubabkę", raz przed, a raz za chmurką !!! (O cholercia!, a miało być bez zdrobnień !) :-) No i co tym jutrzejszym topieniem Nazgula ? Może oszczędzimy kalekę ??? To tak jakoś Bardzo "nie bardzo", topić i znęcać się nad niewidomym ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Zdrobnienia :-) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:18 Gość portalu: Nala napisał(a): > > Ktoś tu kiedyś przekonywał, że nie cierpi zdrobnień ! I co ??? Przeszło ??? > Ale "Naleńka" brzmi tak słodziutko, że ......... brrrrrr ! Czego się nie robi dla Naleńki:))) > > Nie, nikt tak nie mówi, bo to tylko nick ! :-))) Wiemy Ma..uniu:))) > > U mni słoneczko bawi się w "ciuciubabkę", raz przed, a raz za chmurką !!! > (O cholercia!, a miało być bez zdrobnień !) :-) U mnie też zaczeło się wygłupiać:) > No i co tym jutrzejszym topieniem Nazgula ? > Może oszczędzimy kalekę ??? To tak jakoś Bardzo "nie bardzo", topić i znęcać > się nad niewidomym ? Nie ma litości!! Okrutna Meve Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Zdrobnienia :-) IP: 80.72.33.* 20.03.02, 10:29 Gość portalu: Meve napisał(a): > > Może oszczędzimy kalekę ??? To tak jakoś Bardzo "nie bardzo", topić i > > znęcać się nad niewidomym ? > > Nie ma litości!! > Okrutna Meve Nie ma to jak kobieca reka... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: Zdrobnienia :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:34 :-)))))))))))))))))))))))) Hi, hi, subtelna i delikatna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Zdrobnienia :-) IP: 217.97.138.* 20.03.02, 10:38 czuła i delikatna..:-)))))))))))))))) i taka...wrażliwa na przemoc.. ALE NIE WOBEC NAZGULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Zdrobnienia :-) IP: 80.72.33.* 20.03.02, 10:41 Gość portalu: monia napisał(a): > ALE NIE WOBEC NAZGULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ze strachem slucham, bo u mnie na szyi jest taka GULA... Mam tylko nadzieje, ze to nie NAZGULA... ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Zdrobnienia :-) IP: 217.97.138.* 20.03.02, 10:56 Nie, nie...to jest NASZYJGULA...:-)))))) Chyba, że...............?????? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: No cooo ... ??????????????? :-) IP: 80.72.33.* 20.03.02, 10:03 Gość portalu: Nala napisał(a): > Znowu jakaś alternatywa ??? Tak!!! Pomaranczowa... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:29 OJ OKRUTNA TY, OKRUTNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No nic! Jak trzeba, to trzeba !!! :-) Ale rozumiem, że ma "to" się odbyć u mnie, pod Wawelem ??? :-))) Czy coś przeoczyłam ??? :-))))) A nasza Wielka Wiosenna Biesiada ? Też jutro ? Bo też mi to umknęło ?! :-) Trochę już się gubię w "faktach" ?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 10:36 Ooo..!!! Biesiada!!!! No, koniecznie! A może i dzisiaj, i jutro...??? Bo jak skubańca dzisiaj mamy topić, to potem trzeba będzie sobie "golnąć"...tak dla wyciszenia emocji, oczywiscie... No, tak - własnie zaczęło padać... Nala, może to lepiej, że Nazgul oczu pozbawion...Nie będzie się błagalnie wpatrywał w nas w trakcie topienia. To nawet tak ...humanitarniej, nie uważasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 80.72.33.* 20.03.02, 10:39 Gość portalu: monia napisał(a): > No, tak - własnie zaczęło padać... Gdzie?!? Przy Placu Zawiszy nie pada... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 10:57 Ale w Raszynie padało... No i kto tu kogo za co ciągnie????????????????????? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 80.72.33.* 20.03.02, 11:02 Gość portalu: monia napisał(a): > Ale w Raszynie padało... > No i kto tu kogo za co ciągnie????????????????????? > :-))) ALe ja teraz nie w domu! Na zakladzie jeno... Oj, od razu "ciagnie"... Tylko "pociaga" brzmi dumnie. ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 11:07 Dobra, dobra.....:-)))) Ciekawosc, jakiż ty masz zakład przy Placu Zawiszy...? Pokombinujmy...:-))))))))))))))))))) Jest parę ciekawych.....:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Zaklad przy Zawiszy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:34 I jak będziesz kombinować, to pamiętaj , że używają Jabłek, a nie zwykłych, przeciętnych PC! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Zaklad przy Zawiszy IP: 217.97.138.* 20.03.02, 11:42 Ale patrz Meve, jak ucichł raptem......:-))))))))))))))) Na wszelki wypadek wolał zniknąć...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Zaklad przy Zawiszy IP: 80.72.33.* 20.03.02, 12:11 Pokombinuj miedzy Miedziana a Towarowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Zagadka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 12:18 Ja tam się na Warszawie nie znam, ale czy dobrze rozumiem, że zabrałeś monii całą przyjemność zgadywania?? Oj, niedobry Rycerz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Zagadka IP: 217.97.138.* 20.03.02, 12:24 Oj, aaaaardzo niedobry Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Zaklad przy Zawiszy IP: 217.97.138.* 20.03.02, 12:23 Do balwierza w tamte okolice chadzam....:-))) Niedługo będę, to przesledzę :-))))))))) Chyba, że przebiegle przeniosłes się na drugą stronę Alej, a tak naprawdę pracujesz w Przeglądzie Sportowym..:-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Zaklad przy Zawiszy IP: 80.72.33.* 20.03.02, 12:40 Kombinuj dalej... Fakt, ze Przeglad na Mac'ach pracuje. Troche im sprzedalismy. Mowil ja: miedzy Miedziana a Towarowa. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Zaklad przy Zawiszy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 12:41 O mamo, to i może niedługo sie dowiemy, gdzie Monia pracuje:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Zaklad przy Zawiszy IP: 217.97.138.* 20.03.02, 12:50 O, mamo, nie.... To może od razu się umówimy i będzie "z głowy"...:-))) Jarosławie, a jak wykombinuję, to co będzie???? Potakniesz??? Nie prowokuj, bo oleję fryzjera i już dzisiaj przesledzę dany obszar...I tak codziennie tamtędy przejeżdżam...:-))) Bądź czujny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Zaklad przy Zawiszy IP: 80.72.33.* 20.03.02, 13:18 Przykro, ale za chwile czas mi na rumaka siasc i na poludnie zdazac (na Slask), ale... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Zaklad przy Zawiszy IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:22 Wracaj co rychlej, Rycerzu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:11 POWIEDZCIE MI !!!!!!! Za CO??? się ciągniecie ???????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 11:14 Za to, co sobie pokazujemy.....:-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:36 Pod wawelem oczywiście, tam smok moze ogniem zinąć, gdyby jakieś resztki nazgulowatości pozostały:)) A u mnie Brda czysta byc musi:))) No chyba stołecznie imprezujemy ??? No nie??? Tzn dawnostołecznie:))) Musisz upiec placki i te inne:)))) I prosię zabić Jak to gospodarz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:57 Placki upiec - jak najbardziej !!! Sałatki przygotować - owszem !!! ALE ZABIJAĆ NIEWINNEGO PROSIĘCIA NIE BĘDĘ !!!!!!!!!!! (Zjeść mogę, czemu nie ???) :-) Czy są inne propozycje ??????????????? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 10:59 Odnosnie czego?? Jedzonka????? Czy innych hmmmm......rozrywek(?) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 80.72.33.* 20.03.02, 11:04 Mam haslo: Dajmy sobie w GULA. Moze byc takze - w NASZEGO GULA (slowo pochodzi z belkotliwego hobbickiego - NAZ GULA). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 11:10 :-)))))))))))))))))))))))))))))))) Ładnie!!! Możemy sobie dać...Tylko trzeba przemysleć, czy ujednolicamy napoje, czy.........szalejemy z wiosną? Do prosiątka może być to, co rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:13 Popieram, a poza tym chciałabym lody płonące i te, no inne pizze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 11:17 Żadne pice!!!!!! :-))))) To takie słowiańskie swięto...........topienie Nazgula....:-))) Ptactwo pieczone lub pierogi...... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:26 Tzn. że co ?????? Że niby nie można będzie spożywać innego niż staropolskie jadło i trunki ??? Że niby te pierogi i insze pieczone ptactwo jest lepsze ???????????????? Że niby lodów płonących "niet" ?????????????????? Że niby pizzy też nie ??????????????????????????? A gdzie "wolny wybór", swododa słowa i działania ??????? NOOOOOOOOO .... ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:29 NO!!! I gdzie integracja z UE???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 11:32 :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Smutek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:37 No i czemu nagle posmutniało?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 11:31 ależ, żabciu, możemy nawet i risotto lub chińszczyznę.....tylko się nie irrrrrrrytuj... masz pełną swobodę...ja wolę swininkę... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: .........uuuffffffffffff.......... !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 12:53 Nooooo, nareszcie !!! Odczepili się !!! Jak można komuś tak zawracać głowę !!! I co ? Assani Monia i Waćpan Rycerz Jarosławem zwany ! Dogadaliście się Waćpaństwo względem konfiguracyji terenu wobec wzajemnych relacji ??? :-) Wiecie gdzie się znjdujecie ? Razem, i każde z osobna ??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: .........uuuffffffffffff.......... !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:01 A mnie to tylko Geralt mógł rozszyfrować:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: Tajemnice. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:10 A mnie nikt !!!! A mnie nikt !!!! (Nie wyśledzi!) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Tajemnice. IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:13 No, chyba że sledzik.....:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: .........uuuffffffffffff.......... !!! IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:11 ...razem "się znajdujemy" tutaj....A z osobna...? Kto nas wie..? Bezpieczniej nie zgadywać...:-))))) Ale Jarosław zacznie się od dzisiaj nerwowo rozglądać pod swoją firmą.... Stanę sobie dla tzw. "jaj" w ww okolicach i zawołam : "O, Nazgul!!!!" i będę się bacznie przyglądała przechodzącym obok facetom. Chyba, że Jarosław jest tak naprawdę (a przynajmniej w pracy) szczupłą blondynką z długimi włosami...:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: .........uuuffffffffffff.......... !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:16 Gość portalu: monia napisał(a): > ...razem "się znajdujemy" tutaj....A z osobna...? Kto nas wie..? Bezpieczniej n > ie zgadywać...:-))))) > Ale Jarosław zacznie się od dzisiaj nerwowo rozglądać pod swoją firmą.... > Stanę sobie dla tzw. "jaj" w ww okolicach i zawołam : "O, Nazgul!!!!" i będę si > ę bacznie przyglądała > przechodzącym obok facetom. Świetny sposób, ten, który nerwowo, ściskając scyzoryk potruchta do samochodu - to on!!! Chyba, że Jarosław jest tak naprawdę (a przynajmnie > j w pracy) szczupłą > blondynką z długimi włosami...:-))))))))) Ajajajajajajajajaj:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: .........uuuffffffffffff.......... !!! IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:21 Gość portalu: Meve napisał(a): > Gość portalu: monia napisał(a): > > Chyba, że Jarosław jest tak naprawdę (a przynajmnie > > j w pracy) szczupłą > > blondynką z długimi włosami...:-))))))))) > > Ajajajajajajajajaj:))))))))))))))))) > Niee....wtedy to już bez "jaj.." :-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve MONIA!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:33 Do porządku waćpannę przywołuję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re:??? IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:36 :- P :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: .........uuuffffffffffff.......... !!! IP: 80.72.33.* 20.03.02, 13:23 > Gość portalu: monia napisał(a): > > > Chyba, że Jarosław jest tak naprawdę (a przynajmniej w pracy) szczupłą > > blondynką z długimi włosami...:-))))))))) Kolor wlosow sie zgadza. Nie mowia zem szczuply, ale za to uzywaja okreslenia chudy. Dlugie wlosy to nosilem w L.O. A jesli o plec chodzi... chwila... sprawdze... no, nie... wychodzi, ze chlop z przyrodzeniem ;-)))))))) A teraz Wam pomacham, bo do Katowic mialem ruszyc juz godzine temu. UWAGA: machammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Machamy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:33 Machamy!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech drogi szerokie a bezpieczne będą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: .........uuuffffffffffff.......... !!! IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:34 Gość portalu: Jarek napisał(a): > chudy. Dlugie wlosy to nosilem w L.O. A jesli o plec chodzi... chwila... > sprawdze... no, nie... wychodzi, ze chlop z przyrodzeniem ;-)))))))) > > > ;-) Chłopie, jesli ci wychodzi, to nigdzie nie leć, tylko zapnij się porządnie..:-))) bo wieje :-))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: meve Monia2!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:36 Monia!!!!!! Ja rozumiem, że XXI wiek itd, ale żeby aż tak dosłownie????? Jezu Smaryja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: .........hihihihiiii............ IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:28 Ale gorzej, jak będziesz krzyczeć - "Nazgul ! Nazgul !" - i nagle podjadą do Ciebie karetką reanimacyjną, zapakują w biały kaftan i wywiozą do ...... ? Tam u Was to chyba Tworki ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: .........hihihihiiii............ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:34 A co u Ciebie ma...uniu jest, bo u mnie Świecie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: już, już... IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:39 będę grzeczna...Spróbuję przynajmniej...ale sama siebie nie poznaję...:-))))) Widać dzień taki..:-))) :-)))))) no, już PRAWIE dobrze...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: .........hihihihiiii............ IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:35 ...albo Drewnica.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: .........hihihihiiii............ IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:41 ... u mnie Kobierzyn ! :-) Ale ten Rycerz Jarosław jest nieporządny ! (I roztrzepany!!!) A może - nieprzyzwoity ??? Pojechał taki rozpięty !!! Jeszcze mu się....,yhhyyy, nie tak, ...jeszcze się przeziębi ???! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: .........hihihihiiii............ IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:47 :-))))))))))))))))))) ...albo sobie przytrzasnie..(uuuaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!)...... chyba mi jeszcze nie przeszło..:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Następna IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:47 bezecna, co pod pozorem troski o zdrowie chuci folguje:))))) ten tego... o czym to ja miałam ten tegoo acha- grzmic miałam i oburzać się no, ale jakoś mi przeszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Następna IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:50 Jakich chuci - zapytowywuję? Co ty kosmatego masz na mysli, Niepoprawna Meve????? :-)))))))))))))))))))) A poza tym - frywolić jest rzeczą ludzką..i przyjemną..:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: Powitanie !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:02 Imć Jarosław Rozpięty będzie nadlatywał do Krakowa od strony Katowic. Lecę tedy, wywiesić wielki, powitalny transparent !!! :-) Czy macie pomysł na powitalne hasełko ??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Powitanie !!! IP: 217.97.138.* 20.03.02, 14:05 Witaj Jarosławie - ląduj na trawie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Powitanie !!! IP: 217.97.138.* 20.03.02, 14:06 chorera! - ląduj...ląduj Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Powitanie !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:08 JAROSŁAWA KRAKÓW WITA - PIZA, PROSIAK, OKOWITA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mEVE Re: Powitanie !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:10 PIZZA OCZYWIŚĆIE JAROSĄŁWA KRAKÓW WITA- PIZZA, PROSIAK, OKOWITA:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: Powitanie !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:20 :-))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nala Re: Powitanie i .......... pożegnanie !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:31 Wiosna wita Cię w Krakowie, Ślepy Nazgul sam Ci powie, gdy się stawisz na Wawelu, w naszym gronie, w zbożnym celu ! Powolne, pa, pa. Do jutra ! Nala P.S. Pozdrawiam drugą zmianę ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Powitanie i .......... pożegnanie !!! IP: 217.97.138.* 20.03.02, 15:01 No, cóż...pa, pa!!!! No i też pa, pa!!!! Niestety...... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Powitanie i .......... pożegnanie !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 15:20 No jak zwykle, ja ostatnia - pierwsza przychodze, ostatnia wychodzę:(( PPAPAPPAPA, szczęśliwe istoty:) Odpowiedz Link Zgłoś