Dodaj do ulubionych

>>>>> SRODA !!! >>>>>>

IP: 80.72.33.* 20.03.02, 07:31
WItam, witam i o zdrowie pytam. Pogada dzis malo ciakawa, a wilgosc potrzaca
memy chudemi koscmi.
;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: >>>>> SRODA !!! >>>>>> IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 07:35
      No widzisz Waść - a u mnie słońce i wicher przeokropny!!!!!!!
      Witam, dygam, uśmiech
    • Gość: Meve 2 wątki i wilgoć IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 07:43
      Tym razem sam zdecyduję, gdzie mam się dopisać, w wyborze pomagając sobie
      czasem wpisu postu: 7.31 i 7.34., no i oczywiście wybrałam ten wczesniejszy.
      Co zastanawiające to to, ze w jednym i drugim wątku pojawia się motyw wilgoci.
      Drogi Jarosąłwie,czy jesteś dzisiaj w Krakowie????
      Czy już o 7.31 otwierają kawiarenki internetowe?? Czy jesteś wyposażony w
      przenośną kawiarenkę??? :)))))
      • Gość: Jarek Re: 2 wątki i wilgoć IP: 80.72.33.* 20.03.02, 07:46
        Poki co jestem na tak zwanym "stanowisku", a dokladniej "na zakladzie".
        ;-)
        Na poludnie (Slask) wybieram sie popoludniu, a w Krakowie bede jutro od rana.

A o troche sloneczka to bym prosil. ;-))))
        • Gość: monia Re: 2 wątki i wilgoć IP: 217.97.138.* 20.03.02, 09:55
          Ale u mnie niepiękniie, ojejej!!!!
          Witam!!!
    • Gość: Meve sama IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 07:44
      Oczywiście sama zdecyduję, a po drugie - wiem czemu jeszcze wydawało mnie się,
      ze Jarosław z odległych krain pisze- polskich czcionek nie używa:))))
      Ale ja też czasami nie mam czasu, aby zadbać o estetykę:)))
      • Gość: Jarek Re: sama IP: 80.72.33.* 20.03.02, 07:49
        Gość portalu: Meve napisał(a):

> ze Jarosław z odległych krain pisze- polskich czcionek nie używa:))))

Mam pewien problem polegajacy na tym, ze komputer moj produkcji "nadgryzionego
        jablka" jest (Apple McInstosh), wiec polskie literki Mac'owe wychodza na PC'ie
        jako "robaczki". Zatem zarzucilem korzystanie z "robaczkow", bo czasami wiekszy
        problem z ich odszyfrowaniem.
        ;-)
        • Gość: Nala Re: sama IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 07:53

Witam.
          • Gość: Jarek Re: sama IP: 80.72.33.* 20.03.02, 07:58
            Z radoscia ogromna oczeta moje Assane widzą. Nie wiem jeno, czy o wybaczenie
            juz prosic musze, zem watek zalozyl, ale jakos nudno mi bylo. Witaj, witaj!!!
          • Gość: Meve Witam IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 07:59
            Oj, Nalu, tak oficjalnie:)))
            No dobrze, jutro wybiorę Twój watek:)))
            • Gość: Nala Re: No cooo ... ??????????????? :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 08:06

Człowiek był zajęty, wita się krótko i treściwie, a Wy że oficjalnie !!!!!
              :-)

A na moje pytania nikt nie odpowiedział !!!

• Gość: Jarek Re: No cooo ... ??????????????? :-) IP: 80.72.33.* 20.03.02, 08:26
                Co z wiosna?

Z tego co na falach eteru wiadomosci plyna, to Wiosna dotrzec ma DZISIAJ do nas
                po 20-tej.

Na drugie pytanie odpowiedziec powinna chyba Krolowa Meve?
                ;-)
              • Gość: Meve Re: No cooo ... ??????????????? :-) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 09:20
                Kochana Naleńko, uwierz mi, widok Nazgula bez oczu płynacego rzeką cieszy moje
                serce:)), ale to nie ja zepsułam wiosnę:))))
                U mnie świeci słońce, czego i Tobie życzę:)))
                No, już się nie gniewaj, tylko nas lub!!!
                • Gość: Nala Re: No cooo ... ??????????????? :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 09:49

tylko nas lub!!! - LUB co ????????????????????????
                  :-)))

Znowu jakaś alternatywa ???

• Gość: monia Re: No cooo ... ??????????????? :-) IP: 217.97.138.* 20.03.02, 09:59
                    "NIE LUB!" nie wchodzi w grę...Naleńko! :-))))
                    A przy okazji - czy czasem ktos do cieie mówi: "moja maleńko Naleńko..."?
                    Pozdrawiam!
                    • Gość: Nala Re: Zdrobnienia :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:10

Ktoś tu kiedyś przekonywał, że nie cierpi zdrobnień ! I co ??? Przeszło ???
                      Ale "Naleńka" brzmi tak słodziutko, że ......... brrrrrr !

Nie, nikt tak nie mówi, bo to tylko nick ! :-)))

U mni słoneczko bawi się w "ciuciubabkę", raz przed, a raz za chmurką !!!
                      (O cholercia!, a miało być bez zdrobnień !) :-)

No i co tym jutrzejszym topieniem Nazgula ?
                      Może oszczędzimy kalekę ??? To tak jakoś Bardzo "nie bardzo", topić i znęcać
                      się nad niewidomym ?

• Gość: Meve Re: Zdrobnienia :-) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:18
                        Gość portalu: Nala napisał(a):

>
                        > Ktoś tu kiedyś przekonywał, że nie cierpi zdrobnień ! I co ??? Przeszło ???
                        > Ale "Naleńka" brzmi tak słodziutko, że ......... brrrrrr !

Czego się nie robi dla Naleńki:)))
                        >
                        > Nie, nikt tak nie mówi, bo to tylko nick ! :-)))

Wiemy Ma..uniu:)))
                        >
                        > U mni słoneczko bawi się w "ciuciubabkę", raz przed, a raz za chmurką !!!
                        > (O cholercia!, a miało być bez zdrobnień !) :-)

U mnie też zaczeło się wygłupiać:)

> No i co tym jutrzejszym topieniem Nazgula ?
                        > Może oszczędzimy kalekę ??? To tak jakoś Bardzo "nie bardzo", topić i znęcać
                        > się nad niewidomym ?

Nie ma litości!!
                        Okrutna Meve

• Gość: Jarek Re: Zdrobnienia :-) IP: 80.72.33.* 20.03.02, 10:29

> > Może oszczędzimy kalekę ??? To tak jakoś Bardzo "nie bardzo", topić i
                          > > znęcać się nad niewidomym ?
                          >
                          > Nie ma litości!!
                          > Okrutna Meve

Nie ma to jak kobieca reka...
                          • Gość: Nala Re: Zdrobnienia :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:34

:-))))))))))))))))))))))))

Hi, hi, subtelna i delikatna !!!
                            • Gość: monia Re: Zdrobnienia :-) IP: 217.97.138.* 20.03.02, 10:38
                              czuła i delikatna..:-))))))))))))))))
                              i taka...wrażliwa na przemoc..
                              ALE NIE WOBEC NAZGULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • Gość: Jarek Re: Zdrobnienia :-) IP: 80.72.33.* 20.03.02, 10:41
                                Gość portalu: monia napisał(a):

> ALE NIE WOBEC NAZGULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ze strachem slucham, bo u mnie na szyi jest taka GULA... Mam tylko nadzieje, ze
                                to nie NAZGULA...
                                ;-)))))))))))))))
                                • Gość: monia Re: Zdrobnienia :-) IP: 217.97.138.* 20.03.02, 10:56
                                  Nie, nie...to jest NASZYJGULA...:-))))))
                                  Chyba, że...............??????
                  • Gość: Jarek Re: No cooo ... ??????????????? :-) IP: 80.72.33.* 20.03.02, 10:03
                    Gość portalu: Nala napisał(a):

> Znowu jakaś alternatywa ???

Tak!!! Pomaranczowa...
                    • Gość: Nala > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:29

OJ OKRUTNA TY, OKRUTNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No nic! Jak trzeba, to trzeba !!! :-)
                      Ale rozumiem, że ma "to" się odbyć u mnie, pod Wawelem ??? :-))) Czy coś
                      przeoczyłam ??? :-)))))
                      A nasza Wielka Wiosenna Biesiada ? Też jutro ? Bo też mi to umknęło ?! :-)
                      Trochę już się gubię w "faktach" ?!

• Gość: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 10:36
                        Ooo..!!! Biesiada!!!! No, koniecznie! A może i dzisiaj, i jutro...??? Bo jak skubańca dzisiaj mamy topić, to potem trzeba
                        będzie sobie "golnąć"...tak dla wyciszenia emocji, oczywiscie...
                        No, tak - własnie zaczęło padać...
                        Nala, może to lepiej, że Nazgul oczu pozbawion...Nie będzie się błagalnie wpatrywał w nas w trakcie topienia. To
                        nawet tak ...humanitarniej, nie uważasz???
                        • Gość: Jarek Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 80.72.33.* 20.03.02, 10:39

> No, tak - własnie zaczęło padać...

Gdzie?!? Przy Placu Zawiszy nie pada...
                          • Gość: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 10:57
                            Ale w Raszynie padało...
                            No i kto tu kogo za co ciągnie?????????????????????
                            • Gość: Jarek Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 80.72.33.* 20.03.02, 11:02

> Ale w Raszynie padało...
                              > No i kto tu kogo za co ciągnie?????????????????????
                              > :-)))

ALe ja teraz nie w domu! Na zakladzie jeno...
                              Oj, od razu "ciagnie"... Tylko "pociaga" brzmi dumnie. ;-))))))))))
                              • Gość: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 11:07
                                Dobra, dobra.....:-))))
                                Ciekawosc, jakiż ty masz zakład przy Placu Zawiszy...? Pokombinujmy...:-)))))))))))))))))))
                                Jest parę ciekawych.....:-)))))))
                                • Gość: Meve Zaklad przy Zawiszy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:34
                                  I jak będziesz kombinować, to pamiętaj , że używają Jabłek, a nie zwykłych,
                                  przeciętnych PC!
                                  • Gość: monia Re: Zaklad przy Zawiszy IP: 217.97.138.* 20.03.02, 11:42
                                    Ale patrz Meve, jak ucichł raptem......:-))))))))))))))) Na wszelki wypadek wolał zniknąć...:-(((
                                    • Gość: Jarek Re: Zaklad przy Zawiszy IP: 80.72.33.* 20.03.02, 12:11
                                      Pokombinuj miedzy Miedziana a Towarowa
                                      ;-)
                                      • Gość: Meve Zagadka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 12:18
                                        Ja tam się na Warszawie nie znam, ale czy dobrze rozumiem, że zabrałeś monii
                                        całą przyjemność zgadywania??
                                        Oj, niedobry Rycerz:)))
                                        • Gość: monia Re: Zagadka IP: 217.97.138.* 20.03.02, 12:24
                                          Oj, aaaaardzo niedobry
                                      • Gość: monia Re: Zaklad przy Zawiszy IP: 217.97.138.* 20.03.02, 12:23
                                        Do balwierza w tamte okolice chadzam....:-))) Niedługo będę, to przesledzę :-)))))))))
                                        Chyba, że przebiegle przeniosłes się na drugą stronę Alej, a tak naprawdę pracujesz w Przeglądzie
                                        Sportowym..:-))))))))))))))))))))))
                                        • Gość: Jarek Re: Zaklad przy Zawiszy IP: 80.72.33.* 20.03.02, 12:40
                                          Kombinuj dalej... Fakt, ze Przeglad na Mac'ach pracuje. Troche im sprzedalismy.

Mowil ja: miedzy Miedziana a Towarowa.
                                          ;-)
                                        • Gość: Meve Re: Zaklad przy Zawiszy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 12:41
                                          O mamo, to i może niedługo sie dowiemy, gdzie Monia pracuje:))))))
                                          • Gość: monia Re: Zaklad przy Zawiszy IP: 217.97.138.* 20.03.02, 12:50
                                            O, mamo, nie....
                                            To może od razu się umówimy i będzie "z głowy"...:-)))
                                            Jarosławie, a jak wykombinuję, to co będzie???? Potakniesz???
                                            Nie prowokuj, bo oleję fryzjera i już dzisiaj przesledzę dany obszar...I tak codziennie tamtędy przejeżdżam...:-)))
                                            Bądź czujny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                            :-)))))))))))))))))))))))))
                                            • Gość: Jarek Re: Zaklad przy Zawiszy IP: 80.72.33.* 20.03.02, 13:18
                                              Przykro, ale za chwile czas mi na rumaka siasc i na poludnie zdazac (na Slask),
                                              ale...
                                              • Gość: monia Re: Zaklad przy Zawiszy IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:22
                                                Wracaj co rychlej, Rycerzu...
                              • Gość: Nala Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:11

POWIEDZCIE MI !!!!!!!

Za CO??? się ciągniecie ????????????????????????????????????????????
                                • Gość: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 11:14
                                  Za to, co sobie pokazujemy.....:-)))))))))))))))))))))))))))))
                      • Gość: Meve Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:36
                        Pod wawelem oczywiście, tam smok moze ogniem zinąć, gdyby jakieś resztki
                        nazgulowatości pozostały:))
                        A u mnie Brda czysta byc musi:)))
                        No chyba stołecznie imprezujemy ??? No nie???
                        Tzn dawnostołecznie:)))
                        Musisz upiec placki i te inne:))))
                        I prosię zabić
                        Jak to gospodarz:))
                        • Gość: Nala Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 10:57

Placki upiec - jak najbardziej !!!
                          Sałatki przygotować - owszem !!!

ALE ZABIJAĆ NIEWINNEGO PROSIĘCIA NIE BĘDĘ !!!!!!!!!!!

(Zjeść mogę, czemu nie ???)

Czy są inne propozycje ??????????????? :))))
                          • Gość: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 10:59
                            Odnosnie czego?? Jedzonka????? Czy innych hmmmm......rozrywek(?) ???
                            • Gość: Jarek Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 80.72.33.* 20.03.02, 11:04
                              Mam haslo:

Dajmy sobie w GULA. Moze byc takze - w NASZEGO GULA (slowo pochodzi z
                              belkotliwego hobbickiego - NAZ GULA).
                              • Gość: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 11:10
                                :-)))))))))))))))))))))))))))))))) Ładnie!!!
                                Możemy sobie dać...Tylko trzeba przemysleć, czy ujednolicamy napoje, czy.........szalejemy z wiosną?
                                Do prosiątka może być to, co rządzi!
                              • Gość: Meve Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:13
                                Popieram, a poza tym chciałabym lody płonące i te, no inne pizze:))
                                • Gość: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 11:17
                                  Żadne pice!!!!!! :-))))) To takie słowiańskie swięto...........topienie Nazgula....:-)))
                                  Ptactwo pieczone lub pierogi......
                                  • Gość: Nala Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:26

Tzn. że co ??????
                                    Że niby nie można będzie spożywać innego niż staropolskie jadło i trunki ???
                                    Że niby te pierogi i insze pieczone ptactwo jest lepsze ????????????????
                                    Że niby lodów płonących "niet" ??????????????????
                                    Że niby pizzy też nie ???????????????????????????

A gdzie "wolny wybór", swododa słowa i działania ??????? NOOOOOOOOO .... ???

• Gość: Meve Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:29
                                      NO!!!
                                      I gdzie integracja z UE????
                                      • Gość: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 11:32
                                        :-(((
                                        • Gość: Meve Smutek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 11:37
                                          No i czemu nagle posmutniało?:)))
                                    • Gość: monia Re: > cd. - ...topienia Nazgula ... !!! < IP: 217.97.138.* 20.03.02, 11:31
                                      ależ, żabciu, możemy nawet i risotto lub chińszczyznę.....tylko się nie irrrrrrrytuj...
                                      masz pełną swobodę...ja wolę swininkę...
                                      • Gość: Nala Re: .........uuuffffffffffff.......... !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 12:53

Nooooo, nareszcie !!!
                                        Odczepili się !!! Jak można komuś tak zawracać głowę !!!

I co ? Assani Monia i Waćpan Rycerz Jarosławem zwany !
                                        Dogadaliście się Waćpaństwo względem konfiguracyji terenu wobec wzajemnych
                                        relacji ??? :-)

Wiecie gdzie się znjdujecie ? Razem, i każde z osobna ??? :-)))
                                        • Gość: Meve Re: .........uuuffffffffffff.......... !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:01
                                          A mnie to tylko Geralt mógł rozszyfrować:)))
                                          • Gość: Nala Re: Tajemnice. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:10

A mnie nikt !!!!
                                            A mnie nikt !!!!
                                            (Nie wyśledzi!) :-)))
                                            • Gość: monia Re: Tajemnice. IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:13
                                              No, chyba że sledzik.....:-)))
                                        • Gość: monia Re: .........uuuffffffffffff.......... !!! IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:11
                                          ...razem "się znajdujemy" tutaj....A z osobna...? Kto nas wie..? Bezpieczniej nie zgadywać...:-)))))
                                          Ale Jarosław zacznie się od dzisiaj nerwowo rozglądać pod swoją firmą....
                                          Stanę sobie dla tzw. "jaj" w ww okolicach i zawołam : "O, Nazgul!!!!" i będę się bacznie przyglądała
                                          przechodzącym obok facetom. Chyba, że Jarosław jest tak naprawdę (a przynajmniej w pracy) szczupłą
                                          blondynką z długimi włosami...:-)))))))))
                                          • Gość: Meve Re: .........uuuffffffffffff.......... !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:16

> ...razem "się znajdujemy" tutaj....A z osobna...? Kto nas wie..? Bezpieczniej n
                                            > ie zgadywać...:-)))))
                                            > Ale Jarosław zacznie się od dzisiaj nerwowo rozglądać pod swoją firmą....
                                            > Stanę sobie dla tzw. "jaj" w ww okolicach i zawołam : "O, Nazgul!!!!" i będę si
                                            > ę bacznie przyglądała
                                            > przechodzącym obok facetom.

Świetny sposób, ten, który nerwowo, ściskając scyzoryk potruchta do samochodu -
                                            to on!!!
                                            Chyba, że Jarosław jest tak naprawdę (a przynajmnie
                                            > j w pracy) szczupłą
                                            > blondynką z długimi włosami...:-)))))))))

Ajajajajajajajajaj:)))))))))))))))))

• Gość: monia Re: .........uuuffffffffffff.......... !!! IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:21

> Gość portalu: monia napisał(a):
                                              >

> Chyba, że Jarosław jest tak naprawdę (a przynajmnie
                                              > > j w pracy) szczupłą
                                              > > blondynką z długimi włosami...:-)))))))))
                                              >
                                              > Ajajajajajajajajaj:)))))))))))))))))
                                              >

Niee....wtedy to już bez "jaj.." :-)))))))))))))))))))))))))
                                              • Gość: Meve MONIA!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:33
                                                Do porządku waćpannę przywołuję!!!!
                                                • Gość: monia Re:??? IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:36
                                                  :- P

:-)))))))))))))))))))))
                                            • Gość: Jarek Re: .........uuuffffffffffff.......... !!! IP: 80.72.33.* 20.03.02, 13:23
                                              > Gość portalu: monia napisał(a):
                                              >
                                              > > Chyba, że Jarosław jest tak naprawdę (a przynajmniej w pracy) szczupłą
                                              > > blondynką z długimi włosami...:-)))))))))

Kolor wlosow sie zgadza. Nie mowia zem szczuply, ale za to uzywaja okreslenia
                                              chudy. Dlugie wlosy to nosilem w L.O. A jesli o plec chodzi... chwila...
                                              sprawdze... no, nie... wychodzi, ze chlop z przyrodzeniem ;-))))))))

A teraz Wam pomacham, bo do Katowic mialem ruszyc juz godzine temu.

UWAGA: machammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

;-)
                                              • Gość: Meve Machamy!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:33
                                                Machamy!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                Niech drogi szerokie a bezpieczne będą!!!
                                              • Gość: monia Re: .........uuuffffffffffff.......... !!! IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:34
                                                Gość portalu: Jarek napisał(a):

> chudy. Dlugie wlosy to nosilem w L.O. A jesli o plec chodzi... chwila...
                                                > sprawdze... no, nie... wychodzi, ze chlop z przyrodzeniem ;-))))))))
                                                >
                                                >
                                                > ;-)

Chłopie, jesli ci wychodzi, to nigdzie nie leć, tylko zapnij się porządnie..:-))) bo wieje :-)))))))))))))))))))))))))))))
                                                • Gość: meve Monia2!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:36
                                                  Monia!!!!!!
                                                  Ja rozumiem, że XXI wiek itd, ale żeby aż tak dosłownie?????
                                                  Jezu Smaryja!!!!
                                            • Gość: Nala Re: .........hihihihiiii............ IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:28

Ale gorzej, jak będziesz krzyczeć - "Nazgul ! Nazgul !" - i nagle podjadą do
                                              Ciebie karetką reanimacyjną, zapakują w biały kaftan i wywiozą do ...... ?
                                              Tam u Was to chyba Tworki ??? :-)
                                              • Gość: Meve Re: .........hihihihiiii............ IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:34
                                                A co u Ciebie ma...uniu jest, bo u mnie Świecie:))
                                                • Gość: monia Re: już, już... IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:39
                                                  będę grzeczna...Spróbuję przynajmniej...ale sama siebie nie poznaję...:-)))))
                                                  Widać dzień taki..:-)))
                                                  :-)))))) no, już PRAWIE dobrze...:-)))
                                              • Gość: monia Re: .........hihihihiiii............ IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:35
                                                ...albo Drewnica..
                                                • Gość: Nala Re: .........hihihihiiii............ IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:41

... u mnie Kobierzyn !

Ale ten Rycerz Jarosław jest nieporządny ! (I roztrzepany!!!) A może -
                                                  nieprzyzwoity ???
                                                  Pojechał taki rozpięty !!!
                                                  Jeszcze mu się....,yhhyyy, nie tak, ...jeszcze się przeziębi ???!
                                                  • Gość: monia Re: .........hihihihiiii............ IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:47
                                                    :-)))))))))))))))))))
                                                    ...albo sobie przytrzasnie..(uuuaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!)......
                                                    chyba mi jeszcze nie przeszło..:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: Meve Następna IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 13:47
                                                    bezecna, co pod pozorem troski o zdrowie chuci folguje:)))))
                                                    ten tego...
                                                    o czym to ja miałam
                                                    ten tegoo
                                                    acha- grzmic miałam i oburzać się
                                                    no, ale jakoś mi przeszło:)
                                                  • Gość: monia Re: Następna IP: 217.97.138.* 20.03.02, 13:50
                                                    Jakich chuci - zapytowywuję? Co ty kosmatego masz na mysli, Niepoprawna Meve????? :-))))))))))))))))))))
                                                    A poza tym - frywolić jest rzeczą ludzką..i przyjemną..:-)))))))
                                                  • Gość: Nala Re: Powitanie !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:02

Imć Jarosław Rozpięty będzie nadlatywał do Krakowa od strony Katowic. Lecę
                                                    tedy, wywiesić wielki, powitalny transparent !!! :-)
                                                    Czy macie pomysł na powitalne hasełko ???

• Gość: monia Re: Powitanie !!! IP: 217.97.138.* 20.03.02, 14:05
                                                    Witaj Jarosławie - ląduj na trawie...
                                                  • Gość: monia Re: Powitanie !!! IP: 217.97.138.* 20.03.02, 14:06
                                                    chorera! - ląduj...ląduj
                                                  • Gość: Meve Re: Powitanie !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:08
                                                    JAROSŁAWA KRAKÓW WITA - PIZA, PROSIAK, OKOWITA:)))
                                                  • Gość: mEVE Re: Powitanie !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:10
                                                    PIZZA OCZYWIŚĆIE
                                                    JAROSĄŁWA KRAKÓW WITA- PIZZA, PROSIAK, OKOWITA:))
                                                  • Gość: Nala Re: Powitanie !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:20

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: Nala Re: Powitanie i .......... pożegnanie !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 14:31

Wiosna wita Cię w Krakowie,
                                                    Ślepy Nazgul sam Ci powie,
                                                    gdy się stawisz na Wawelu,
                                                    w naszym gronie, w zbożnym celu !

Powolne, pa, pa.
                                                    Do jutra ! Nala
                                                    P.S. Pozdrawiam drugą zmianę !
                                                  • Gość: monia Re: Powitanie i .......... pożegnanie !!! IP: 217.97.138.* 20.03.02, 15:01
                                                    No, cóż...pa, pa!!!!
                                                    No i też pa, pa!!!! Niestety......
                                                  • Gość: Meve Re: Powitanie i .......... pożegnanie !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 15:20
                                                    No jak zwykle, ja ostatnia - pierwsza przychodze, ostatnia wychodzę:((
                                                    PPAPAPPAPA, szczęśliwe istoty:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka