artur.dent 15.04.02, 01:34 Ludzieeeeeeee! Czy nie latwiej pogadac Wam na czacie albo przez gadu-gadu, he? Albo moze by tak bloga zalozyc? Pozdrawiam artur dent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Meve Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 07:39 Nie Meve nie w humorze na ponowne tłumaczenie prawa do swobody wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiges Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.silvershark.com.pl 15.04.02, 09:08 artur.dent napisał(a): > Ludzieeeeeeee! > > Czy nie latwiej pogadac Wam na czacie albo przez gadu-gadu, he? > Albo moze by tak bloga zalozyc? > > Pozdrawiam Spadaj na drzewo, bo zobaczysz jak boli strzala elfia w tylku... a jak (bacznosc) Krolowa (spocznij) sie zdenerwuje to wysle na Ciebie armie wojakow i tyle Cie beda widzieli. Po za tym to jest calkiem mile RPG :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 09:34 :))) Tiges Tez mysle , że to całkiem miłe RPG:))))) PS Zachowałeś się jak prawdziwy Elf!:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: 217.97.138.* 15.04.02, 10:13 Pozdrawiam, wielce zaniepokojona stanem nerwów Królowej Meve...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiges Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.silvershark.com.pl 15.04.02, 10:31 Spoko :) ciekawe czy rycerz Jaroslaw umowi sie z delikwentem na ubita ziemie ;).. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: 217.97.138.* 15.04.02, 10:49 Rycerz Jarosław nie jest niezbędny...Jak wyjdę z ..tych..no... nerw...to nastrzelam każdemu bez żadnych ziemii ubitych i tych innych...No, Meve, od którego mam zacząć, skubańca??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 10:56 Droga Moniu, z moimi nerwami faktycznie nie jest najlepiej - czekam na urlop:)) Zacznij od widma Nazgula, a Gościa Artura Dent może oszczędzimy bo chyba nowy tu jakiś, a może i młody:))) Pozdrawiam, serwując bez pytania Becherovkę z Tonikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: 80.72.33.* 15.04.02, 11:14 Na ziemie ubita nie bede sie umawiac, po prostu rekawica w twarz rzucam... W obronie nerw Krolowej zawsze gotow stawac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: 217.97.138.* 15.04.02, 11:20 Z wdzięcznoscią poczęstunek przyjmuję...odmówić nie wypada, zwłaszcza Beherovki..:-))) Tęsknię do Tzw. Majowego Długiego Weekendu (to chyba taka polska specjalnosc)....No i permanentnie chodzę niedospana... Oj, zaczyna mnie wnerwiać ten twój Nazgul. Czy to już jest mobbing? Tak czy inaczej - ma w zęby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 11:31 Mobbing nie - nie czuję się mobbingowana, ani raczej nie mobbinguję, ale głupota mnie przeraża. Nieładnie tak mówić o Nazgulu , ale dzisiaj jestem niepoprawna politycznie. I to nie jest syndrom pracownika, któremu się wydaje, że jest mądrzejszy od Szefa. Królowa, która temat przemyślała:) Ale koniec narzekania, nasza wirtualna kraina nie jest od narzekania na szefów tylko od picia trunków i jedzenia ciasteczek a czasami od przebłysków odwagi, inteligencji i i i itp. (To trochę do gościa Artura ) Meve fajna :)))))))))))))))))))))))))))))))))) (AUTOSUGESTIA CZYNI CUDA) Odpowiedz Link Zgłoś
artur.dent Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. 15.04.02, 11:34 Gość portalu tiges napisał(a): > Spadaj na drzewo, bo zobaczysz jak boli strzala elfia w tylku... a jak > (bacznosc) Krolowa (spocznij) sie zdenerwuje to wysle na Ciebie armie wojakow i > tyle Cie beda widzieli. Gość portalu monia napisał(a): > Tak czy inaczej - ma w zęby!!! Ależ dzieci, nie wyganiam Was z waszej piaskownicy ktora sobie tu zalozyliscie, bardzo by mi Was brakowało na tym forum. Fascynuje mnie Wasze zjawisko - jest tyle fajnych sposobow na komunikowanie sie w internecie, a Wy wybraliscie najtrudniejszy. Jezeli wiec nadal wolicie jesc zupe widelcem zycze smacznego i bede sie dalej przygladal zafascynowany :-))))) PS. Gość portalu: Meve napisał(a): > a Gościa Artura Dent może oszczędzimy bo chyba nowy > tu jakiś, a może i młody:))) Konto to mam od czasow, kiedy nie bylo jescze podforum SF-F na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: 80.72.33.* 15.04.02, 11:42 artur.dent napisał(a): > Jezeli wiec nadal wolicie jesc zupe widelcem zycze smacznego A toz Assan dziwa prawisz, zupe widelcem?!?!?! Azaliz nie lepiej siorpiac cichutko prosto z misy zupe podpijac? He?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
artur.dent Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. 15.04.02, 11:49 Gość portalu: Jarek napisał(a): > artur.dent napisał(a): > > > Jezeli wiec nadal wolicie jesc zupe widelcem zycze smacznego > > A toz Assan dziwa prawisz, zupe widelcem?!?!?! Azaliz nie lepiej siorpiac > cichutko prosto z misy zupe podpijac? He?!?! Mozna i tak, ale co z kluseczkami? dent Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: 80.72.33.* 15.04.02, 11:53 artur.dent napisał(a): > Mozna i tak, ale co z kluseczkami? A cozes Assan drwalem??? Czyzby paluszki po toporem jednosc swa z cialem postradaly??? Odpowiedz Link Zgłoś
artur.dent Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. 15.04.02, 12:00 Gość portalu: Jarek napisał(a): > > A cozes Assan drwalem??? Czyzby paluszki po toporem jednosc swa z cialem > postradaly??? A od kiedy macie we wiosce interneta? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiges Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.silvershark.com.pl 15.04.02, 12:12 Nie no .. chyba zaczne strzelac, bo mnie denerwuje :D ... nie dosc ze nie rycerski i nie przyjal wyzwania (oj Jaroslawie, wez ciezsza rekawice ;) ) Oj bede z luku pral, bede ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: 217.97.138.* 15.04.02, 12:18 Jak rzuci cięższą rękawicą, to zabije biedaka....... Tiges Agresywny??? Odpowiedz Link Zgłoś
artur.dent Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. 15.04.02, 12:18 Gość portalu: tiges napisał(a): > Oj bede z luku pral, bede ... Juz sie boje :-))) No dobra dzieciaki, nie przeszkadzam Wam juz w zabawie. Chcialem wam tylko doradzic, przeciez nikomu na tym forum nie przeszkadzacie - mnie tez :-) Dziwie sie tylko, ze towarzyskie pogawedki prowadzicie na forum dyskusyjnym :-) I bede sie dziwic dalej :-))) Pozdrawiam Was wszystkich zafascynowany dent Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Do denta IP: 217.97.138.* 15.04.02, 12:20 :-))) ...już tak dawno nie mówiono do mnie "dzieciaku"....miłe...:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiges Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.silvershark.com.pl 15.04.02, 12:21 hahahahaha :D .. co niektorzy to tu juz dzieciaki maja a inni byc moze niedlugo :D .. ide do lasu potrenowac strzelanie do tarczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
artur.dent Re: DO TIGESA 15.04.02, 12:48 Gość portalu: tiges napisał(a): > hahahahaha :D .. co niektorzy to tu juz dzieciaki maja a inni byc moze > niedlugo :D .. ide do lasu potrenowac strzelanie do tarczy :D Hej tiges, zamiast grozic strzelaniem zajrzyj na watek "Avalon", wlasnie ktos zwrocil Ci uwage, ze wypowiadasz sie o filmach ktorych nie widziales (sprawa Marszalkowskiej...) Bron sie !!!! Pozdrawiam dent Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiges Re: DO TIGESA IP: *.silvershark.com.pl 15.04.02, 12:54 e tam :) film krecili pod moim oknem .. moze i jakas jedna scena jest z marszalkowkiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artur.dent Re: DO TIGESA 15.04.02, 12:56 Gość portalu: tiges napisał(a): > e tam :) film krecili pod moim oknem .. moze i jakas jedna scena jest z > marszalkowkiej ;) Sa tez pod Marriotem, pod Dworcem Centralnym, pod palacem kultury, w Ogrodzie Saskim, kolo Muzeum Wojska Polskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Do Artura IP: 217.97.138.* 15.04.02, 12:15 artur.dent napisał(a): > Gość portalu tiges napisał(a): > > > Spadaj na drzewo, bo zobaczysz jak boli strzala elfia w tylku... a jak > > (bacznosc) Krolowa (spocznij) sie zdenerwuje to wysle na Ciebie armie woja > kow i > > tyle Cie beda widzieli. > > Gość portalu monia napisał(a): > > Tak czy inaczej - ma w zęby!!! > > Ależ dzieci, nie wyganiam Was z waszej piaskownicy ktora sobie tu zalozyliscie, > > bardzo by mi Was brakowało na tym forum. Fascynuje mnie Wasze zjawisko - jest > tyle fajnych sposobow na komunikowanie sie w internecie, a Wy wybraliscie > najtrudniejszy. > > Jezeli wiec nadal wolicie jesc zupe widelcem zycze smacznego i bede sie dalej > przygladal zafascynowany :-))))) > > PS. > > Gość portalu: Meve napisał(a): > > > a Gościa Artura Dent może oszczędzimy bo chyba nowy > > tu jakiś, a może i młody:))) > > Konto to mam od czasow, kiedy nie bylo jescze podforum SF-F na gazeta.pl > > Wybacz, Arturze...To Nazgul ma w zęby, nie ty... A co do naszego "zjawiska" (ojojoj!) to kto powiedział, że najlepszym rozwiązaniem będzie to najprostsze? Odpowiedz Link Zgłoś
artur.dent Re: Do Artura 15.04.02, 12:22 Gość portalu: monia napisał(a): > Wybacz, Arturze...To Nazgul ma w zęby, nie ty... Wybacz Monia, myslalem ze paskudny Nazgul to ja :-))))) > A co do naszego "zjawiska" (ojojoj!) to kto powiedział, że najlepszym rozwiązan > iem będzie to najprostsze? Juz to wyjasnilem powyzej - nie mam nic naprzeciwko, wrecz przeciwnie :-) Dalem po prostu wyraz mojej fascynacji, ktora nieopatrznie zostala zinterpretowana jako "Wynocha z forum" :-))))) A zjawiskiem jestescie niewatpliwie i niech tak zostanie :-) A moja ciekawosc pewnie pozostanie niezaspokojona... Pozdrawiam dent Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Do Artura IP: 217.97.138.* 15.04.02, 12:25 ciekawosć....czego???? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
artur.dent Re: Do Artura 15.04.02, 12:32 Gość portalu: monia napisał(a): > ciekawosć....czego???? > :-))) Ciekaw jest chocby tego, dlaczego wlasnie taki sposob komunikowania w internecie najbardziej Wam odpowiada :-) Stworzylibyscie razem znakomity blog, a tak "marnujecie" sie na forum... Ale nic mi do tego, Pozdrawiam raz jeszcze dent Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Do Artura IP: 217.97.138.* 15.04.02, 12:39 Tu nie było żadnego wyboru sposobu komunikowania się...Tak nam po prostu wyszło spontanicznie...Fakt, że pewnie inaczej byłoby łatwiej...ale.. ...najciekawiej jest wtedy, gdy do nas dociera, że poza nami ktos TO czytuje...Przyznaję, że ja się często zapominam... ...i fajnie jest , kiedy ktos poza nami się jeszcze odezwie.... a więc również pozdrawiam!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Do Artura IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:39 artur.dent napisał(a): > >jest chocby tego, dlaczego wlasnie taki sposob komunikowania w interneci > e > najbardziej Wam odpowiada :-) > Stworzylibyscie razem znakomity blog, a tak "marnujecie" sie na forum... Ale ni > c > mi do tego, No cóż, jest po prostu łatwiej:))) a nie trudniej pisać w chwili wolnej posta niż zakładać blog, potem wrócić do pracy (abo robić te dwie rzeczy równocześnie)i czytac poprzednie posty, patrzec czyspłyneła odpowiedź - tworzy się cały mały świoat. A jakbyś chciał nam pomóc w założeniu bloga- czyli Ty go zakładasz, a my się tylko wpisujemy - to OKI:))) Pozdrawiam również > > Pozdrawiam raz jeszcze > dent Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiges Re: Do Artura IP: *.silvershark.com.pl 15.04.02, 12:43 ale ja mam tu blisko z mojego lasu :D .. a ty chcesz sie wyprowadzic z krolewstwem za siodma gore i siodma rzeke? ja sie nie ruszam :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:15 artur.dent napisał(a): > Gość portalu: Meve napisał(a): > > > a Gościa Artura Dent może oszczędzimy bo chyba nowy > > tu jakiś, a może i młody:))) > > Konto to mam od czasow, kiedy nie bylo jescze podforum SF-F na gazeta.pl > Ajajajajaj, juz przepraszam, brodę zakurzoną raczką królewską pogłaskałam, niech Gość usiadzie na ławie, jakies Ginko Biloba zaraz przyniesiem. A co do dzieci - na razie jeno dwójkę naliczyłam - Rycerskie i Mysze Królewską. Reszta to w sile wieku i produkcyjni jak najbardziej Meve Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiges Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.silvershark.com.pl 15.04.02, 12:19 najpierw niech sie wypowie w sprawie wyzwania :P, bo jak nie to Yula go w zabe zamieni (albo w co innego, bo na razie jest adeptka magii i nie wszystkie czary jej sie udaja :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: 217.97.138.* 15.04.02, 12:23 oj, Tiges, chłopie......To TY z nią uważaj...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiges Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.silvershark.com.pl 15.04.02, 12:31 Spoko :) .. nosze sprecjany elficki plaszcz chroniacy przed magia :D.. Mi nic nie bedzie :D Ostatnio jak chciala wyczarowac ciasto to wyszedl budyn, a jak miala byc pizza to wyczarowala sie salatka z ananasem, kukurydza i selerem, wiec w sumie nie narzekam :D Gorzej z Darkiem .. :D jak czar nie wyjdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: 217.97.138.* 15.04.02, 12:41 A wiadomo? Może też mu wyjdzie na dobre...? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yula Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:49 Gość portalu: monia napisał(a): > oj, Tiges, chłopie......To TY z nią uważaj...:-) Na niego stosuje inną magie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: 217.97.138.* 15.04.02, 12:52 Gość portalu: Yula napisał(a): > Gość portalu: monia napisał(a): > > > oj, Tiges, chłopie......To TY z nią uważaj...:-) > > Na niego stosuje inną magie:)))) To znaczy gorsze na lepsze? czy odwrotnie? :-))) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yula Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:58 > > Na niego stosuje inną magie:)))) > > To znaczy gorsze na lepsze? czy odwrotnie? :-))) > pozdrawiam! Napewno nie staram sie zamienić go w żabe czy cokolwiek innego:))) Zwykle ładny uśmiech wystarcza, a jak przypadkiem nie to trzeba siegnąc po wypróbowane eleksiry:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: 217.97.138.* 15.04.02, 13:02 ..byle nie po pejcze i inne kajdanki...:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:12 Monia, to Elfickie dziewczę, a nie jakś Jadzia z Poznania!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: 217.97.138.* 15.04.02, 12:22 Gość portalu: Meve napisał(a): > artur.dent napisał(a): > > > Gość portalu: Meve napisał(a): > > > > > a Gościa Artura Dent może oszczędzimy bo chyba nowy > > > tu jakiś, a może i młody:))) > > > > Konto to mam od czasow, kiedy nie bylo jescze podforum SF-F na gazeta.pl > > > Ajajajajaj, juz przepraszam, brodę zakurzoną raczką królewską pogłaskałam, niec > h > Gość usiadzie na ławie, jakies Ginko Biloba zaraz przyniesiem. > A co do dzieci - na razie jeno dwójkę naliczyłam - Rycerskie i Mysze Królewską. > > Reszta to w sile wieku i produkcyjni jak najbardziej > Meve > Meve...A ty w sile wieku i produkcyjna nie jestes..???!!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:42 Gość portalu: monia napisał(a): > > > > > Reszta to w sile wieku i produkcyjni jak najbardziej > > Meve > > > > Meve...A ty w sile wieku i produkcyjna nie jestes..???!!!! :-)))))))))))))))))) > )))))))))))))))))))) Jak najbardziej:)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Do autorow poniedzialkow, wtorkow itp. IP: 217.97.138.* 15.04.02, 12:50 :-))) ...też się cieszę...:-)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Ekshibicjoniści IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 12:49 Tak się zastanawiam po tych naszych dyskusjach, że może my jacyś nienormalni jesteśmy - ekshibicjoniści jacyś albo inne ekstrawertyki?????? Biedna Mysza, matka ekshibicjonistka- może faktycznie powinniśmy przestac obnażać światu nasze dusze i żołądki????????:)))) Meve skołowaciała:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Ekshibicjoniści IP: 80.72.33.* 15.04.02, 12:56 Gość portalu: Meve napisał(a): > może faktycznie powinniśmy przestac > obnażać światu nasze dusze i żołądki????????:)))) Zaraz, zaraz... swego czasu namowom poddany bylem, aby nieco wiecej nizli tylko dusze i zoladek obnarzac... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Ekshibicjoniści IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:02 Gość portalu: Jarek napisał(a): > > Zaraz, zaraz... swego czasu namowom poddany bylem, aby nieco wiecej nizli tylko > > dusze i zoladek obnarzac... Ale do niczego nie doszło?:)))) Szkoda, oj szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Ekshibicjoniści IP: 80.72.33.* 15.04.02, 13:07 Gość portalu: Meve napisał(a): > Ale do niczego nie doszło?:)))) Bo szacunek dla Krolewskiego Majestatu w obowiazkowosci do zasad utrzymac mi sie kazal. > Szkoda, oj szkoda... Wtedy gromy, teraz szkoda???? Oj, nic z tego nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Ekshibicjoniści IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:10 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Gość portalu: Meve napisał(a): > > > Ale do niczego nie doszło?:)))) > > Bo szacunek dla Krolewskiego Majestatu w obowiazkowosci do zasad utrzymac mi si > e I słusznie, słusznie!!!! > kazal. > > > Szkoda, oj szkoda... > > Wtedy gromy, teraz szkoda???? Oj, nic z tego nie rozumiem... Oj, zapomnialam się, Królowa o wybaczenie co prawda nie prosi, aleś jkbyś Waść zapomniał, że westchnęłam to "szkoda" to wdzieczna bym była...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Ekshibicjoniści IP: 217.97.138.* 15.04.02, 13:13 co nie zmienia faktu, że rzeczywiscie szkoda...:-)))) Jam nie Królowa, więc nie westchęłam cicho, alem wydała z siebie jęk zawodu...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Ekshibicjoniści IP: 80.72.33.* 15.04.02, 13:38 Gość portalu: monia napisał(a): > wydała z siebie jęk zawodu... :-((( Miast jeki wydawac - jako zwida po zamczysku straszaca - podzielic by sie Assani dokonaniami na polu walki z ognie rada byla... Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Ekshibicjoniści IP: 217.97.138.* 15.04.02, 13:55 No, cóż...las przetrwał......ale moja biedna głowa...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Ekshibicjoniści IP: 80.72.33.* 15.04.02, 13:58 Gość portalu: monia napisał(a): > ale moja biedna głowa...:-( Czyzby przez zagiew jako w zagrozenie popadla???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Ekshibicjoniści IP: 217.97.138.* 15.04.02, 14:06 oj, nie....już raczej przez nadmiernie przypadkowy dobór trunków...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Ekshibicjoniści IP: 80.72.33.* 15.04.02, 14:16 Gość portalu: monia napisał(a): > oj, nie....już raczej przez nadmiernie przypadkowy dobór trunków...:-((( rosyjska ruletka? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Ekshibicjoniści IP: 217.97.138.* 15.04.02, 14:22 Nie :-) (jesli myslimy o tej samej)...ale prawie...:-( A ja mam słabą głowę...i zaczynam zaraz gadać głupoty..:-( :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-j Re: Ekshibicjoniści 15.04.02, 14:40 Gość portalu: monia napisał(a): > A ja mam słabą głowę...i zaczynam zaraz gadać głupoty..:-( No to jest nas dwoch... tj. dwoje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Ekshibicjoniści IP: 217.97.138.* 15.04.02, 14:45 Nie pocieszaj mnie! Ja się muszę teraz sponiewierać i ukorzyć - wtedy będzie mi lepiej...:-)))))))) ...ale dzięki..:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiges Re: Ekshibicjoniści IP: *.silvershark.com.pl 15.04.02, 12:57 trudno :) co robic :P ... mi sie to podoba wiec nie widze problema ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Osoby Popularne IP: 217.97.138.* 15.04.02, 13:01 Ekshibicjonistka???? Nieeee....Przecież my tylko rozmawiamy...:-))) ...no, bo w takim razie ci, co czytają nas (o rany, jak to brzmi...) i nie chcą się ujawnić, cierpią na podglądactwo...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Osoby Popularne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:05 Czyli tzw. voyeryzm- to na czym, jak niektórzy twierdzą, opiera się kino:))) Kino jest dzisiatą muzą i należy do kręgu szeroko rozumianej sztuki - której jedną z właściwości jest dostarczanie rozrywki= czyli dostarczamy bzpłatnie rozrywki. Niedobrze- a można by zarobić:))) Ktoś ma jakis pomysł - moze wydawmy nasze dyspouty w jakimś Prószyńskim albo innym Znaku? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Osoby Popularne IP: 217.97.138.* 15.04.02, 13:11 i możemy udzielać płatnych wywiadów....:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Osoby Popularne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 13:14 Tzn - pytania mailem albo faksem, bo swych facjat nie ujawniamy Sami przecież się nigdy nie widzieliśmy:)) Meve Brzydka jak Noc Pochmurna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiges Re: Osoby Popularne IP: *.silvershark.com.pl 15.04.02, 13:34 ja sie nie ujawniam :D .. elfy sie tak dobrze kryja ze dawno juz ich nie widzial :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Osoby Popularne IP: 80.72.33.* 15.04.02, 13:40 Upraszac mi przychodzi, aby "zjawiska" naszego w tanie igrzyska dla ludu nie przeksztalcac, bo "Wielkie Braty & spolki" i tak na wizji szaleja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Osoby Popularne IP: 217.97.138.* 15.04.02, 13:57 A poza tym, kto tu mówi o ujawnianiu się?????? Ja się nie pokażę!!!!! W życiu nigdy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meve Re: Osoby Popularne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 14:04 eee tam, Królowej się nie pokażesz????:))))) Ja tam cały czas sobi marzę, że może, w wakacje, na jakiejś wódeczce......:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Osoby Popularne IP: 217.97.138.* 15.04.02, 14:08 ...wstydziłabym się...:-( A poza tym, od niedzieli nie piję! :-( :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiges Re: Osoby Popularne IP: *.silvershark.com.pl 15.04.02, 14:11 Elfy tez nie pija .. no ale jak bedzie sok jablkowy (ostatnio nie chce karotki, bo szwagier (obecny ;) ) kupil 10 litrow :D za usluge kolezenska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Re: Osoby Popularne IP: 80.72.33.* 15.04.02, 14:21 Gość portalu: monia napisał(a): > od niedzieli nie piję! :-( alez Assani!!! Boj sie Boga!!! Toc jawny zamach na swe zycie zamiarujesz??? Toc wiedza wszyscy, ze czlek dwoch dob bez plynow przezyc nie moze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Osoby Popularne IP: 217.97.138.* 15.04.02, 14:24 cha cha cha.... no, chyba że chodzi o przeżycie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Pa, pa! IP: 217.97.138.* 15.04.02, 15:13 Alescie ucichli...Meve, znowu Nazgul szaleje? Oj, doczeka się on kiedy.... Oddalam się, pa! wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Osoby Popularne 15.04.02, 15:19 Gość portalu: monia napisał(a): > ...wstydziłabym się...:-( > A poza tym, od niedzieli nie piję! :-( > :-) witam a znacie ten text, przez upitego pijaczka podpłotowego wygłaszany: taaak, piję.... a gdybym ....ops... nie pił TO CZYM BY SIKAŁ ???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tiges Re: Osoby Popularne IP: *.silvershark.com.pl 15.04.02, 15:22 :))) .. no to pol litra ze wytrzymalem bez picia :P Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 popołudnie 15.04.02, 16:40 Gość portalu: tiges napisał(a): > :))) .. no to pol litra ze wytrzymalem bez picia :P chcesz dostać poł litra w nagrodę za niepicie? I co, wypijesz? a jak wypijesz, to już nagroda ci sie nie należy i jak zwrocisz ??? a to maja uwaga do dyskusji z porannym gościem artur.dent@poczta.gazeta.pl >Juz to wyjasnilem powyzej - nie mam nic naprzeciwko, wrecz przeciwnie :-) >Dalem po prostu wyraz mojej fascynacji, ktora nieopatrznie zostala >zinterpretowana jako "Wynocha z forum" :-))))) > >A zjawiskiem jestescie niewatpliwie i niech tak zostanie :-) BAAARRRDZO już dawno nie zostałam nazwana zjawiskiem ( ofkoz w miłym towarzystwie) dp jutra, pa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jarek Pa, pa, pa IP: 80.72.33.* 15.04.02, 17:21 Do konca tygodnia nie bede sie Wam narzucal, bo "ide na chorobowe". Odpowiedz Link Zgłoś