Dodaj do ulubionych

>>> Poniedziałek <<<

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 07:17

Witam ! Cześć !
Czy u Was też tak bardziej "łaźniowo" ??? Duszno i parno ???
Ciekawe właściwe co się z tą pogodą porobiło ? Kitwasi się i
kitwasi. ...błłeeeee...
Komu kawusi, komu... ?
...i delicję...? ...z toffi... ?
Koomuuuuu.....???
Obserwuj wątek
    • Gość: tiges Re: >>> Poniedziałek <<< IP: *.silvershark.com.pl 27.05.02, 08:18
      ja juz dojechalem do pracy ... uff :) .. teraz wlaczylem symulator pracy ;))
      • Gość: Nala Re: >>> Poniedziałek <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 08:27

Mój symulator ostatnio coś szwankuje. :-( Podejrzewam, że maczał w tym
        łapy "mój" siwy Nazgul ?! Wprawdzie dzisiaj jest nawet w niezłym humorze,
        ale.......? ....no cóż ? Zobaczymy ???
        Meve, królowo Wod-Kan, jak było na Targach ???

• Gość: RUDA Re: >>> Poniedziałek <<< IP: 193.0.117.* 27.05.02, 09:22
          Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew!
          O! jakaś rzeczywistość! Może się przyłączę...

Dzień dobry, witam Was na poniedziałkowym treningu biegania w kółku chomikowym.
          Szybciej, szybciej, nie ma przerwy ani na siusiu ani na papu ani na inne
          przyjemności.
          Zasuwać!
          Ale już!
          Dziś na śniadanie...?
          Proszę o postulaty.
          A ja w międzyczasie wygryzę mastahowi żyłkę.
          • Gość: monia Re: >>> Poniedziałek <<< IP: 217.97.138.* 27.05.02, 09:36
            Czes! Jestem dzisiaj w wyjątkowo paskudnym nastroju. Jakas wyjątkowo jadowita meszka udziabała
            mnie w policzek i teraz jestem Bardzo Ciężko Chora na Swędzenie..No, po prostu zaraz oszaleję, i
            tyle...:-(
            RUDA, tylko micha twarożku ze szczypiorkiem i rzodkiewką może ocalić resztki moich starganych
            nerwów...i ciemny chleb ze słonecznikiem...i kawa od Nali...:-(((
            • Gość: Nala Re: >>> Poniedziałek <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 10:06

.....bieeeeednaa Monia... :-(
              ...z taką bąblą...?! ...na facjacie...!

BIEDNA MONIAA, BIEEEDNAAAA......!
              Trzeba było też ją ugryźć ! Tą meszkę...! (..albo tego meszka? Nie wiadomo co
              bardziej zjadliwe???)

..proszę, oto kubas kawusi. O, a tu na talerzyku delicje...
              • Gość: monia Re: >>> Poniedziałek <<< IP: 217.97.138.* 27.05.02, 10:15
                No, dzięki! Ugryźć???!!!! Ubiłam ją natychmiast!!!! Mocno ją ubiłam!!! Niestety, musiałam ją ubijać na własnej
                twarzy...:-((((.
                Oj, BIEDNA JA BIEDNA!!!
                Och, cudowna kaweczka...Mmmm...
                Monia Zaniepokojona Przedłużającą się Nieobecnoscią Meve
                • Gość: Nala Re: >>> Poniedziałek <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 10:19

Może Meve odpoczywa po tych Targach ?! Wiadomo co tam robiła...??? :-)
                  ...na PEWNO była b a r d z o zajęta !!!
                  • Gość: monia Re: >>> Poniedziałek <<< IP: 217.97.138.* 27.05.02, 10:23
                    ...i teraz się leraksuje...???? Cieeekaaaaweee......
                    Chyba będzie musiała zdać nam bardzo szczegółową relację..
                    Chociaż...może nie wypada się dopytywać...? :-)))))
                    • Gość: Nala Re: >>> Poniedziałek <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 10:36

....eeeee tam, nie wypada..?
                      NAM??? nie wypada...??????????????
                      A komu ma się spo...., eee, tego..., a komu ma opowiedzieć..?
                      Tylko my ją wysłuchamy. Z pełnym zrozumieniem..., pocieszymy i pożałujemy kiedy
                      będzie trzeba...!? Podniesiemy na duchu...., itp...
                      ...jak nie trzeba - też !

..a potem podamy miseczkę pysznej sałatki z pomidorekim,
                      ..i drugą truskawek, ..ze śmietanką, ...i z cukrem !
                      Niech tyj...., yhhmmm.., tego.., niech JE !!! :-)
                      • Gość: monia Re: >>> Poniedziałek <<< IP: 217.97.138.* 27.05.02, 10:58
                        Tak jest! My zrozumiemy wszystko....nawet to, czego nie nie zrozumiemy..:-)))
    • Gość: Nala II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 10:17

Ruda ! Miseczkę "awanturki" poproszę.
      Do tego chrupiący chlebek, z masełkiem. I kubek kakao.
      A na deser po śniadanku - jogurcik, najlepiej z truskawkami - świeżymi ! :-)
      • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 10:20
        ...i sałatkę z pomidorów z dużą iloscią młojej cebulki i szczypiorku
        i dużo małosolnych
        Truskawki BEZ jogurciku..może odrobinę smietany...:-) dobrze robi na swędzenie pomeszkowe...:-)))
        • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 10:39

...biedna Monia, bieeednaaaa....!
          Nooo, już dosyć tego dobrego !!!!!!!!!!!!!!!

...ooooo, oooogóreczki małosolne...!!!!!!!!!!!!
          Jeszcze nie jadłam w tym roku...!!! Co za niedopatrzenie !!!!!!!!!!!
          ...mniaaaamm.....!
          • Gość: Meve Re: II-gie śniadanko... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 10:47
            Witam
            Znowu rzucam fajkowe ziele:(((
            Na targach było OK
            Zmierził mnie niejaki mastahz czy cóś
            Kawy i Wódki, please, bo od tego zdrowego życia robi mi się niedobrze
            Pogoda na spanie tylko i li i wylacznie
            Od siebie dorzucam rurę z żeliwa sferoidalnego:)
            • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 10:56
              OOOOoooooo!!!!!!!!!!! Wszelki duch..MEVE???? TA MEVE????? co to 3 dni miało jej nie być - a nie było tydzień???:-)
              No, już, już...Też jestes biedna - rzucanie fajkowego ziela gorsze niźli swędzący bąbel po meszce....
              Na pewno chcesz wódki??? Mnie własnie po alkoholu najbardzie chce się palić...:-(((
              Zacznij od kawy, i zobaczymy, co będizie...:-)))
            • Gość: RUDA Re: II-gie śniadanko... IP: 193.0.117.* 27.05.02, 11:10
              a tę 'rułę' to saute czy w winegrecie?
          • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 10:52
            niedojedzenie - chciałas powiedzieć...:-)))
            Kocham małosolne, w pojedynkę lub zmieszane z pomidorami, cebulą i oliwą i pieprzem i solą i może czosnkiem....
            Co to znaczy - dosć tego???????? To ja ciestem Tak Ciężko Chora na Swędzenie Bąbla a ty po dwóch godzinach
            masz już dosyc labidzenia?????? NO WIESZ?????
            He, he...Ciesz się, że nie musisz ze mną mieszkać...w TAK ciężkich stanach jestem wyjątkowo...trudna
            (czyt. upierdliwa).
            Patrz, RUDA rzuciła sniadaniowy temat i się utajniła...:-))) Jaki cwany futrzak..:-))))))))))))))))))))))
            • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 10:57

O witaj nam, Wielka Wod-Kan Królowo !!!!!!!!!!! :-)
              A może zimnego piffka ? Oooo, oto Hevelius. Może być ..??? Nieee...?
              ..a czemu...???

..wolisz coś mocniejszego ! ...hmmm...?
              ..a może dżinik ? ...z zimnym tonikiem ???
              Ooooo, łapka sama się wyciąga.....!!! :-)

• Gość: Meve Re: II-gie śniadanko... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 11:01
                Najpierw tego zimnego Heveliusa, a później .. też heveliusa. Około 14 dżin:)
                SSie mnie
                Nie ssak:)
                Nałóg:)
                • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 11:10

(Następna do "żałowania")

....oooo, biedna Meve, bieeednaaaaaaa....!
                  ...proszę, oto duża szklanica Heveliusa, i orzeszki do pogryzania !
                  ...i chipsiki, mogą być paprykowe ? ...mogą....! ...ufffff....!

A na "niepalenie" fajkowego ziela, najlepszy (ponoć???????) jakiś plasterek
                  (???)
                  Mevuniu droga, spróbuj, może Ci nie zaszkodzi ???
                • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 11:29
                  oj...Czy jestes już na etapie warczenia i fukania oraz opieprzania wszystkiego, co się rusza? :-)))
                  • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 11:32
                    Gość portalu: monia napisał(a):

> oj...Czy jestes już na etapie warczenia i fukania oraz opieprzania wszystkiego,
                    > co się rusza? :-)))

....ja ????????
                    Skąd ?!?!?!?!?!
                    • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 11:42
                      a ty też cos rzucasz? :-)))
                      • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 11:51

...czy ja wiem...? Jeśli już, to naczynia ze stołu...! ...nieraz..., ..o, albo
                        Mordzie piłeczkę na spacerze...
                        :-)
                        Ewentualnie na coś (lub, jeszcze chętniej) na kogoś! okiem !
                        • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 11:55
                          ...a potem...tego kogos...też...na cos...:-)))
                          • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 11:58

:-)))
                            Jak jest KOGO?
                            ..i na co..???
                            • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 12:00
                              Biedna....podłogę ci ukradli...? :-(((
                              • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 12:40

..podłoga mówisz??? ...hmmmm, to może być niezłe..!
                                Taka drewniana, i do tego taki jakiś futrzak ! ...z jakiegoś dzikiego
                                źwierza ...!?
                                ..noo, noooo...????
                                • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 12:42
                                  Wyobraź sobie - futrzak z wewiórki...taki puszysty i w ciepłym kolorku...oj, i trochę mały...no, to futrzak z paru
                                  wewiórków...:-))))
                                  • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 12:46

..ale ja myślałam o jakimś "dzikim" źwierzu !!!
                                    Typu tyśgrys, grzywiasty lew, alibo inszy jaguar (oooooo!) lub panter
                                    (najlepiej czarny brunet)!
                                    • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 12:48
                                      bruneta to na białego miedźwiedzia...będzie go lepiej widać...:-)
                                      • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 12:51

...ale ja mówiłam o panterze-brunecie ! :-)
                                        Ale fakt, bruneta lepiej widać na białym ! Tle !

Oczywiście biały miś z czarnym brunetem ładnie się razem komponują !!!
                                        • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 12:53
                                          no..i mis też musi być raczej nieżywy...bo inaczej brunet mógłby NIE BYĆ zachwycony...
                                          • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:04

A Ty myślisz że miś BYŁBY zachwycony ???
                                            ..wątpię ???
                                            • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 13:06
                                              No, chyba że byłaby to misiowa samica...z upodobaniem do brunetów...:-)
                                              • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:10

...a co mi się tu będzie wtrącała biała misica do MOJEGO! czarnego bruneta ???
                                                ...a poszła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 13:13
                                                  ale to taka biedna, samotna i smutna misiczka...:-((( a ty jej żałujesz trochę bruneta...chociaż przez parę minut...:-(
                                                  No, nie bądź taka...:-)
                                                  • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:26

..no ale ja taka jestem, że nie lubię się dzielić brunetami, zwłaszcza
                                                    czarnymi ! :-(
                                                    Ja już tak mam !
                                                  • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 13:31
                                                    ale blondynem bys się podzieliła? :-)))

Ciekawe, gdzie się reszta towarzystwa podziała...Co z Jarosławem po piątkowym "dywaniku" ..A Meve..????
                                                  • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:39

...hmmmmm ? ...blondynem, powiadasz...?
                                                    Nooo, nie wiem...? U mnie blondyna niet ! ...tylko taki jaśniejszy brunet.

A Jarosław pewnikiem leży gdzieś w kącie, zawinięty w ten "dywanik". Swoją
                                                    drogą, to on faktycznie od tego miłego spotkania nie dał znaku życia !?
                                                    Albo zamordował, albo jego zamordowali ...? :-(
                                                    A Meve nasza kochana, też pewnie odsypia to Targowe szaleństwo. Pod biurkiem.
                                                    Tylko ciekawe czy pod swoim ?

• Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 13:46
                                                    taaa...to wszystko jest BARDZO PODEJRZANE.....
                                                    a Meve pewnie znowu na ten targ poszła...
                                                  • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:51

...z tymi swoimi rurami żeliwnymi sferoidalnymi !

A tak między nami. CO TO JEST ?????????????????????
                                                  • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 14:10
                                                    Pojęcia nie mam....Wiesz, ona jest w trakcie tego rzucania, i różne dziwne rzeczy może pisać...:-))))
                  • Gość: Meve Opieprzanie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 11:47
                    Ja, ja jajajajaja jestem na tym etapie!!!!!:)
                    • Gość: monia Re: Opieprzanie IP: 217.97.138.* 27.05.02, 11:54
                      Uuuuu...to BARDZO trudny etap...często własnie wtedy większosć otoczenia marzy o tym, bys na nowo zaczęła
                      palić..(po cichu, oczywiscie!)
          • Gość: RUDA Re: II-gie śniadanko... IP: 193.0.117.* 27.05.02, 11:09
            a ja właśnie jem, 24-godzinne, nadkrojone z boków, koperek, czosnek w
            plastereczki, niam, cały pokój mi pachnie, a współcierpiący oglądają się znad
            biurek...
            • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 11:12

....tyyyy ! Ruda ! Nie bądź taka...! Daj spróbować...!!!?
            • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 11:12
              To już chyba jest znęcanie się nad stworzeńmi......:-)
              Czy spożywasz powoli, ze smakiem i znacząco chrupiąc i mlaszcząc????
              • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 11:20

...wprawdzie ten czosneczek w plasterkach trochę mnie odrzuca, ale za to cała
                reszta......., mmmmmmmm...!
                • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 11:24
                  NIE LUBISZ CZOSNECZKU???????????

no i w końcu znalazłam w tobie jakąs wadę...:-)))
                  • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 11:39

:-)))))) ....to dlaczego ja ciągle słyszę, że mam tyle wad...??? :-(
                    Chyba Cię coraz bardziej lubię Monia !!! :-)))

A co do czosneczku...? To, owszem, lubię smaczek, ale nie koniecznie sam i w
                    kawałeczkach...! ...brrr...
                    Niektórych potraw,nie można sobie wyobrazić bez czosneczku, a właściweie jego
                    smaku. Ale sam.....? ....yhhhhhhyyyy....
                • Gość: Meve Re: II-gie śniadanko... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 11:27
                  Zadne orzeszki, żadne chipsiki
                  Ale czosneczek w plasterkach- ochh i następen piwo = kurczę, tego piwa to
                  naprawdę bym się napiła, och, wpadnę w następny nałóg
                  :(
                  Meve NAłogowa
                  • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 11:46
                    Eeee...tam, zaraz nałóg..:-))) Te głupie parę piw dziennie...:-)))
              • Gość: RUDA Re: II-gie śniadanko... IP: 193.0.117.* 27.05.02, 11:33
                Wyłącznie w ten sposób spożywam, inaczej nie smakuje...
                • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 11:43
                  ...nie smakuje inaczej - czosneczek czy ogóreczek???
                  • Gość: RUDA Re: II-gie śniadanko... IP: 193.0.117.* 27.05.02, 11:48
                    Wszystko... żurawiny... marynowana dynia, takież cebulki i czosneczek...
                    ogóreczki małosolne ... oliwki... gruszki w occie... rydzyki... korniszonki...
                    małe pomidorki.. minikukurydzki... i sałata w winegrecie... i marynowane
                    śliwki...
                    • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 11:51
                      Rany...teraz to już znęcasz się nade mną...
                      JESTEM GŁODNA I M U S Z Ę COŚ ZJEŚĆ
                      A bób lubisz?
                      • Gość: RUDA Re: II-gie śniadanko... IP: 193.0.117.* 27.05.02, 11:57
                        a bób... a kalafior... a fasolka szparagowa... a młode ziemniaczki... a młoda
                        marchewka.. a brokuły...?????
                        • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 11:59
                          ...a młody samiec? delikatnie przyprawiony pieprzem i odrobiną wina...?
                          • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 12:42

Monia, czy to już perwersja ?????????????????
                            :-)))))))))))))
                            • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 12:44
                              no tak. chyba tak
                              i co z tego ???????????????????? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                          • Gość: RUDA Re: II-gie śniadanko... IP: 193.0.117.* 27.05.02, 12:46
                            albo w masełku...
                          • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 12:49
                            ...albo na słodko - z lodami i bitą smietaną...
                            • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 12:53

...i cały czas z tym samcem !!!

Acha ! ...i zasmażka...!!!
                              • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 13:00
                                nie. Samiec z zasmażką jest ciężkostrawny...:-(
                    • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 11:53

WSZYSKO RAZEM...?????????????????????????????????????????????????????????????
                      • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 11:56
                        A co???!!!!!! Wyobraź sobie - TYLE przyjemnosci na raz...:-)))
                        • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 12:05

No dobrze, ale ja to sobie wyobraziłam wszystko razem, w ogromnej misie !
                          • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 12:46
                            ze względu na samca micha musiałaby być bardzo duża...rzeczywiscie...
                            • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 12:49

...toż mówię !!!
                              Jak niżej !!!

• Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 12:47
                            Gość portalu: Nala napisał(a):

>
                            > No dobrze, ale ja to sobie wyobraziłam wszystko razem, w ogromnej misie !

...z tym przyprawionym winem samcem !!!

• Gość: RUDA Re: II-gie śniadanko... IP: 193.0.117.* 27.05.02, 12:49
                            młody samiec z pieprzem winem bobem awanturka rzodkiewkami heveliusem i
                            truskawkami...
                            Rany, trzymajcie mnie! ;-]]]
                            A wiecie, że proces przerabiania wiewiórki na futrzak jest jak gotowanie jajka
                            procesem nieodwracalnym?
                            To się lepiej zastanówcie, bo kto Wam będzie gotował?
                            • Gość: monia Re: II-gie śniadanko... IP: 217.97.138.* 27.05.02, 12:52
                              a obiecasz nie ruszać się w trakcie leżenia na tobie...??? To będziesz żywym futrzaczkiem....
                              ...no bo rzeczywiscie...kto nam będzie gotował...???
                              • Gość: Nala Re: II-gie śniadanko... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:02

Teraz to już PRAWDZIWA perwersja ! :-)
                                Ruda ma służyć jako futrzak podczas, ...hmmmm....??? :-)
                                No cóż...?

Ruda, co Ty na to ...???
                                • Gość: Nala Meve, Ruda, Jarosławie Rycerzu, Tigesie hop hop IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:29

Monia, co się z nimi wszystkimi dzieje ???
                                  Czemu nie chcą z nami gadać ??? :-(((
                                  • Gość: RUDA Re: Meve, Ruda, Jarosławie Rycerzu, Tigesie hop hop IP: 193.0.117.* 27.05.02, 13:32
                                    PRZECIEŻ GADAM! Meve pewnie umarnęła ze zgrozy, a chłopy się boją wychylić, bo
                                    jeszcze byśmy ich buchnęły na ten futrzak i w to masło wino i pieprz...!
                                  • Gość: monia Re: Meve, Ruda, Jarosławie Rycerzu, Tigesie hop hop IP: 217.97.138.* 27.05.02, 13:33
                                    O tym samym pomyslałam (patrz wyżej)!!!!
                                    Czy to frywolnosć tematu ich zraziła, czy jak...???
                              • Gość: RUDA NIC NIE OBIECAM BO MAM ŁASKOTKI...!!!! IP: 193.0.117.* 27.05.02, 13:33
                                • Gość: monia Re: NIC NIE OBIECAM BO MAM ŁASKOTKI...!!!! IP: 217.97.138.* 27.05.02, 13:37
                                  A może ci się wydaje, że masz - a nie masz?! A może ci już przeszedły??? Trzeba sprawdzić, a nie protestować!
                                  Dobre futrzaste wierzątko, chodź do Moni, chodź...Nasze włochate, nooo.......NIC CI NIE ZROBIĘ...
                                  • Gość: Nala Re: NIC NIE OBIECAM BO MAM ŁASKOTKI...!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:43

MONIA UWAŻAJ...!!!!!!!!!!!!!
                                    Stworzonko wprawdzie małe, ale zębate !!! (a dalej nie wiadomo, czy
                                    szczepione???)
                                    • Gość: monia Re: NIC NIE OBIECAM BO MAM ŁASKOTKI...!!!! IP: 217.97.138.* 27.05.02, 13:49
                                      o! Do głowy mi nie przyszło, że mogłaby mnie ugryźć...:-(((
                                      To może trzeba jej najpierw cos na głowę zarzucić? A potem sprawdzać?
                                      Ruda! Powiedz - nie ugryzłabys moni, pra...AAAUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!
                                      • Gość: Nala Re: NIC NIE OBIECAM BO MAM ŁASKOTKI...!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 13:55

...i nie powiem, A NIE MÓWIŁAM... ??? Wcale...!

A na dodatek, to teraz Ciebie trzeba będzie zaszczepić !!!!!!!!!!
                                        • Gość: monia Re: NIC NIE OBIECAM BO MAM ŁASKOTKI...!!!! IP: 217.97.138.* 27.05.02, 14:15
                                          Nienienienienie!!!!!! Nic z tego!!!!!!
                                          Wystarczy na razie poobserwować RUDĄ. Jak się nie wscieknie przez parę dni, to znaczy że NIE TRZEBA
                                          szczepić .!!!!..żadną igłą.!!!..taką ostrrą...brrrrr.......!!!
                                • Gość: RUDA a poza tym śmieszą mnie męskie gatki-wszystkie! IP: 193.0.117.* 27.05.02, 14:05
                                  • Gość: Nala Re: a poza tym śmieszą mnie męskie gatki-wszystkie! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 14:09

O Bosssiu ! Ruda ! Ty mówisz o tych dolnych częściach...?
                                    ...bo chyba nie o gadaniu...?! :-)))

I tak wszystkie ? Bez wyjątku ???
                                    A czemu właśnie męskie...? :-)
                                    • Gość: monia Re: a poza tym śmieszą mnie męskie gatki-wszystkie! IP: 217.97.138.* 27.05.02, 14:17
                                      A mnie smieszy taki prawie goły - tylko w skarpetkach....
                                      A co do gatek - to takie zło konieczne. Gdyby chodzili BEZ gatek, to zakładanie spodni stałoby się BARDZO
                                      niebezpieczne...
                                      • Gość: Nala Re: a poza tym śmieszą mnie męskie gatki-wszystkie! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 14:24

:-))))))) ...goły, w skarpetkach i.... w krawacie !

I jeszcze zależy od tego, jak się prezentuje ? ...bo jak, ..brrr..., jest z
                                        brzuszkiem...., to leppiej nie mówić ...!!! :-(
                                        ...błłłeeeeeeeeee....
                                        • Gość: RUDA Re: a poza tym śmieszą mnie męskie gatki-wszystkie! IP: 193.0.117.* 27.05.02, 14:25
                                          ale wklęsły też niedobry bo wtedy niewygodnie się na nim śpi bo mu wystają
                                          gnaty...
                                          • Gość: monia Re: a poza tym śmieszą mnie męskie gatki-wszystkie! IP: 217.97.138.* 27.05.02, 14:29
                                            ...a głowa się zapada po kręgosłup...taaa...trochę tkanki musi być!
                                          • Gość: Nala Re: a poza tym śmieszą mnie męskie gatki-wszystkie! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 14:30

...no fakt...! I tak źle, i tak nie dobrze...!!!
                                            Najleppiej, jak jest taki bardziej "materacowy" ! (czyt. dobrze wypchany)
                                            • Gość: monia Re: a poza tym śmieszą mnie męskie gatki-wszystkie! IP: 217.97.138.* 27.05.02, 14:35
                                              ...i jak nie jest, to mu mówisz :"wypchaj się!"...i on się ochoczo wypycha - mięskiem, kartofelkamy.....
                                              To może lepiej "nadziany"?
                                    • Gość: RUDA Re: a poza tym śmieszą mnie męskie gatki-wszystkie! IP: 193.0.117.* 27.05.02, 14:19
                                      GATKI a czasem i GADKI!!!!
                                      A bo na ogół som śmiszne i już.
                                      A jak która do mnie z igłą, to ja do niej z zębamy...
                                      Poza tym wciągnęłabym miskę truskawek, ale do kuńca pracy jeszcze trochę
                                      zostało.
                                      A Tiges podobno ma SDI... Ale co komu po SDI jak nie ma czasu go użyć?
                                      • Gość: RUDA Ciekawe jakie gatki nosi Tiges? IP: 193.0.117.* 27.05.02, 14:20
                                        • Gość: tiges Re: Ciekawe jakie gatki nosi Tiges? IP: *.silvershark.com.pl 27.05.02, 14:25
                                          zolte z rozowymi serduszkami i slonikami
                                          • Gość: RUDA Re: Ciekawe jakie gatki nosi Tiges? IP: 193.0.117.* 27.05.02, 14:27
                                            akhurat!!!! Nie wierzę!!!!! Prawdę powiedz!!! PRAWDĘ!!!! Puoszę!!!!
                                            • Gość: Nala Re: Ciekawe jakie gatki nosi Tiges? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 14:33

...zaraz Ci odpowie, że na przodzie (no cooo ???) ma wiewiórę !!! :-)))
                                              • Gość: monia Re: Ciekawe jakie gatki nosi Tiges? IP: 217.97.138.* 27.05.02, 14:37
                                                ooojjj...myslę że raczej NIE odpowie...:-))))
                                                ale jak spróbowałam TO sobie wyobrazić...:-))) to musiałam natychmiast przestać...:-)))
                                          • Gość: Nala Re: Ciekawe jakie gatki nosi Tiges? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 14:27

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                            No i popatrzcie ! Jak mowa o "niewymownych", to objawia się jak sen jaki
                                            złoty ?!?
                                            A tak, to ich nie ma...! :-(
                                            • Gość: monia Re: Ciekawe jakie gatki nosi Tiges? IP: 217.97.138.* 27.05.02, 14:32
                                              Uderz w stół a Tiges się odezwie....He! Ściemnia o tych serduszkach i słonikach...a tak naprawdę chodzi w
                                              czarnych stringach...
                                              • Gość: Nala Re: Ciekawe jakie gatki nosi Tiges? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 14:36

Kurczę ! Taki fascynujący temat się rozpoczął, a ja muszę zaraz pędzić ! :-(((

...biednemu to wiatr zawsze jak koło fortuny, to by nóżki nie złamała... :-(

Pa, pa ...., do jutra...! :-(
                                                • Gość: monia Re: Ciekawe jakie gatki nosi Tiges? IP: 217.97.138.* 27.05.02, 14:39
                                                  No, trudno :-(((, pa!
                                              • Gość: RUDA Re: Ciekawe jakie gatki nosi Tiges? IP: 193.0.117.* 27.05.02, 14:48
                                                a może w przepasce biodrowej.. przecież to elf... elfy nie noszą gatek...
                                                • Gość: monia Re: Ciekawe jakie gatki nosi Tiges? IP: 217.97.138.* 27.05.02, 15:01
                                                  ale przepaska biodrowa też może być ładna i modna....:-)
                                                  ...a więc w łączkę czy w panterkę...????
                                                  • Gość: RUDA Re: Ciekawe jakie gatki nosi Tiges? IP: 193.0.117.* 27.05.02, 15:08
                                                    W malutkie napisiki Tiges the Elf...
                                                  • Gość: monia Re: Ciekawe jakie gatki nosi Tiges? IP: 217.97.138.* 27.05.02, 15:13
                                                    O, to słodkie...:-))) W tak malutkie, że możesz je odczytać tylko z BARDZO bliska...:-)))
    • Gość: monia Re: >>> papapapapa IP: 217.97.138.* 27.05.02, 15:21
      Myslę, że czas na mnie...Do jutra!
    • Gość: Jarek Pa, pa, pa (no text) IP: 80.72.33.* 27.05.02, 17:25
      • jolajola1 Re: Pa, pa, pa (no text) 27.05.02, 20:48
        Gość portalu: Jarek napisał(a):

nie było go , a na koniec objawił się jak sen jaki złoty
        Jarek, jak dywanik?
        czy bardzo bolesny?, pożałowac Cię ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka