nielogniety 11.10.09, 12:30 Poniżej link do oficjalnego klipu "Nie mogę cię zapomnieć" Agnieszki. Już sama premiera radiowa wywołała niemały szok, jak będzie z teledyskiem? www.youtube.com/watch?v=E3yvj6OLphg I jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janigor1 Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 11.10.09, 12:51 To do niej zupełnie nie pasuje, próbuje być kobieca. Buzia ok., ale reszta, sposób poruszania się, sposób w jaki na samym początku idzie. Jest jakaś nieprzekonująca, nieprawdziwa... Szkoda jej talentu na taki repertuar. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 11.10.09, 15:22 Dziś po raz pierwszy słyszałam ten nowy utwór Chylińskiej i muszę przyznać, choć nie są to moje ulubione klimaty, że bardzo mi się podoba. Całkiem zgrabny tekst, świetny wokal, enegrgetyczna muzyka. Chylińska pozostawiła daleko, daleko w tyle Dody, Gosie, Wiśnie, Mandaryny i wszystkie inne wielkie i mniejsze popowe gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 11.10.09, 18:51 Takich mało ambitnych piosenek grają na Vivach bez liku, tylko że wykonawczynie jakby bardziej kobiece. Lepiej by Chylińska zrobiła i z pożytkiem dla publiczności, jakby została przy repertuarze rockmanki. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 11.10.09, 19:18 Piosenka jest nawet ok, taka disco, wpada w ucho. Sama Chylinska, coz w tej konwencji wyjatkowo odpychajaca. Mnie sie ona zawsze kojarzyla z facetem, teraz jak sie patrze na ten teledysk, kojarzy mi sie z transwestyta. Wiec zamiast ogladac, sobie poslucham. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 11.10.09, 19:29 kojarzy mi sie z transwestyta Miałam podobne skojarzenia. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
buttergirl Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 12.10.09, 15:56 A ja nie o piosence ani teledysku ale o samej Chylińskiej. Baba się zrobiła naprawdę atrakcyjna. Ma w sobie milion razy więcej seksu niż np. taka Steczkowska. Oczywiście moim zdaniem. ;) Pamiętam jaka była odrzucająca ileś lat temu, szczególnie jak pofarbowała włosy na rudo. Teraz wygląda świetnie. Nie ma ładnej buzi. Za małe oczy, za ostre rysy. Ale ma w sobie coś, że nie można przestać na nią patrzeć. Czy to PR czy prawdziwa przemiana z buntowniczki w kobietę i matkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 12.10.09, 16:54 a mnie najbardziej śmieszy tytuł tego postu: chylińska z "mam talent" jakby to było jej zyciowe osiągnięcie! Odpowiedz Link Zgłoś
panna-nikt-online Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 12.10.09, 17:06 Ja czekam z utęsknieniem na moment,w którym oświadczy, że tylko robiła sobie jaja.Obawiam się jednak,że to nigdy nie nastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 12.10.09, 17:33 > Czy to PR czy prawdziwa przemiana z buntowniczki w kobietę i matkę? ;) Mysle, ze tak dokladnie sie stalo! Jej ostatnia piosenka, zdecydowanie delikatniejsza w brzmieniu niz wszystko, co Aga do tej pory nagrala, jest dowodem na to, ze urodzenie dziecka dla kobiety to nie jakies fiku miku - to ogromna burza hormonow, ktora chyba z wszystkich wielkich zbuntowanych wojowniczek i skandalistek robi "lagodne owieczki" :) Podobnie bylo z Madonna, ale to juz inna historia.... A tak swoja droga, Aga ostatnio tez wzbudzila niezle kontrowersje w "Mam talent" zwracajac sie do dziewczynki, ktora przyszla dla niej zaspiewac "nie rycz gowniaro", po czym podarowawszy malej autograf rzucila do niej: " a idz do cholery". Widac bylo, ze Aga sie wzruszyla adoracja malej, ale kurcze moglaby sie powstrzymac z textami podobnymi, nie mowiac juz o Wojewodzkim, ktory okreslil dziewczynke "charczacym pulpetem". Ogladalam chyba z dwie edycje "Britain's got talent" i slowo daje rozne uwagi padaly pod katem uczestnikow, niektore bardzo krytyczne, ale nigdy do glowy nikomu nie przyszlo zwracac sie do kogokolwiek w tak wulgarny sposob. Lubie Age, ale chyba zapatrzyla sie troche na tego idiote Wojewodzkiego zakochanego tylko w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
buttergirl Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 12.10.09, 18:21 Widziałam ten fragment i akurat reakcja Chylińskiej nie wzbudziła we mnie negatywnych odczuć. Widać było wzruszenie a chyba to ten typ człowieka co "gó...ara" jest dla niego tak samo słodkim słowem jak dla innych "słoneczko". ;) Wolę "gó...arę" Chylińskiej niż "słoneczko" pani z rynku (targu, bazaru), która chce mi wcisnąć nieświeżą pietruszkę. ;) Natomiast mam wiele zastrzeżeń do tekstu Wojewódzkiego. Dziewczynka była jak najbardziej "w normie" jak na dziecko a ten mógł w niej tym tekstem zaszczepić kompleksy. Po co? Przy dzieciach jednak trzeba się hamować z takim uwagami! Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 12.10.09, 22:30 czy uwazasz ze "idz do cholery" tez bylo na miejscu? bo ja tak nie sadze, choc lubie Chylinska. Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 13.10.09, 00:32 Czasem liczy się nie tylko co się mówi, ale jak się mówi. To było jak najbardziej w stylu Chylinskiej. "Idź w cholere", bo przez Ciebie teraz płaczę jak głupia. Mała jest jej wielką fanka, prawdopodobnie wie jaka Chylińska jest, więc też nie sądzę, żeby poczuła sie urażona. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 13.10.09, 14:28 > Czasem liczy się nie tylko co się mówi, ale jak się mówi. To było > jak najbardziej w stylu Chylinskiej. "Idź w cholere", bo przez > Ciebie teraz płaczę jak głupia ej, no bez jaj, to ze to w stylu Agi to i ja wiem, ani slepa czy glucha nie jestem. Nie o Age mi tu chodzi od poczatku a o to dziecko. > Mała jest jej wielką fanka, prawdopodobnie wie jaka Chylińska > jest, więc też nie sądzę, żeby poczuła sie urażona. Mowisz tak jakby dziecko bylo dorosle i sobie wytlumaczylo cale zajscie. Nie zgadzam sie z tym. Dzieci idealizuja swoich idoli i takie zachowanie potrafi mocno zranic. Chylinska jest na tyle "duza dziewczynka", ze powinna wiedziec, co moze powiedziec osobie doroslej, tudziez mlodziezy, a co mlodszym. Mysle, ze zwlaszcza to "idz w cholere" bylo absolutnie nie na miejscu. P.S. W dzisiejszym przekroju jest fajny wywiad z Aga. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
matt_banco Zrobila ... bo moze 12.10.09, 17:22 Muzyka, jak muzyka ... teledysk, jak teledysk. Zdecydowanie ciekawsza jest kwestia motywacji. Z jednej strony pani Agnieszka pewnia zdala sobie sprawe z tego, ze wizualnie lepiej juz raczej nie bedzie, wiec pora jakos uwiecznic przemiane jaka sie dokonala. A ze nie bylo jakiegos wielkiego cisnienia, to zrobila to tak jak chciala. Z drugiej strony mozna to potraktowac jaka swoista inwersje. Pewnie wielu "grzecznych" wykonawcow chcialoby przelamac swoj wizerunek i zrobic cos nie do konca milego. Chylinskiej trudno zarzucic "grzecznosc" wiec dla niej kierunek byl odwrotny ... zrobic cos przyjmnego, milego i estetycznie oczywistego. Ciekawsze jest natomiast cos innego ... to ze Chylinska deklarowala sie jako fanka Modern Talking ... o i to jest zadziwiajace, bo stawia w troche innym swietle jej buntowniczy wizerunek z przeszlosci. Chociaz z drugiej strony, czy fan MT, nie moze byc buntownikiem (nawet jesli troche wykreowanym) i sprawdzac sie w ciezkiej muzyce, bo akurat ma takie a nie inne predyspozycje wokalne. A teraz juz moze sobie robic co jej sie podoba i robi. I fajnie. Jak dla mnie to bardziej przejaw wolnosci, zarowno od wlasnego wizerunku, jak i oczekiwan wielbicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Zrobila ... bo moze 12.10.09, 17:42 Mysle, ze skrajnosci sa ze swej natury bardzo wyraziste, ciekawsze w odbiorze, zarowno slodki tandenty styl jak i ciezkie, agresywne brzmienia. Kazda proba zmiany jednego lub drugiego powoduje drastyczna fale krytyki fanow i czesto ich utrate. Czesto tacy artysci o wyrazistym wizerunku - dotyczy to glownie tych o zbuntowanym charakterze - staja sie zakladnikami swojego artystycznego emploi. Tak bylo z Eminemem, po trochu z Madonna, teraz czeka to Age, bo nie ma sie co ludzic - tak zbunotwana jak byla przed urodzeniem dziecka, nigdy juz nie bedzie. Przynajmniej nie sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 13.10.09, 03:48 szanowalem i nadal szanuje te kobiete, ale to chyba jakas pomylka z tym utworem.. licze na to ze powroci do starego dobrego rocka, zebym z duma mogl dzieciakom puszczac jej plyty..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 13.10.09, 15:49 z tym powrotem moze nie byc tak rozowo. Wg. wlasnych slow Chylinskiej, wyzwolila sie z wiezienia wlasnego wizerunku i zamierza nagrywac to co czuje, jak sie zmienia, bez obawy, ze utraci wielu fanow. "Taki los". Odpowiedz Link Zgłoś
z_plus_z Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 13.10.09, 20:12 Że się artysta zmienia - to fajne. Chylińska nie dość, że chciała "coś zmienić" (porażka nagrań post-O.N.A.) to i po "Mam talent" doskonale wie, gdzie rosną kokosy. Na pewno nie w muzie dla sentymentalnych 30-latków, którym marzy się rockowa Agnieszka z 1995 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: Odmieniona Chylińska z "Mam Talent" - teledys 25.11.09, 14:54 Agniecha zeszła z piedestału...szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś