donatek 18.10.09, 20:49 co powiedział o nim wojewódzki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna302 Re: roland z mam talent - pomocy 18.10.09, 22:37 O ile dobrze pamiętam, choć cień wątpliwości mam, to Wojewódzki na temat Rolanda nie powiedział akurat nic, tylko po prostu: jestem na nie. Chylińska powiedziała, że Roland ma talent organiczny, czyli po prostu we krwi i że jest oczarowana, potem Wojewódzki poprosił żartobliwie Foremkę "No, dowal mu", wtedy Foremniak z właściwą sobie nieznośną manierą zaczęła się wdzięczyć do Rolanda: "Nie dowalę. Kocham skrzypce. Są niesamowicie seksowne." I chyba na tym się skończyło. Roland dostał 2 x tak i za kulisami powiedział jeszcze że muzyka to jego żywioł, spełnia się w tym co robi, itd., itp. Tak więc Wojewódzki nie odegrał tu żadnej roli. Tak to pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: roland z mam talent - pomocy 19.10.09, 19:21 uff, już myślałam, że Pieczkowski i tu zawędrował Odpowiedz Link Zgłoś
katarynka2411 Re: roland z mam talent - pomocy 19.10.09, 19:27 a ten Roland to codziennie ulotki rozdaje w Al.Jerozolimskich nr 51 :) wychodząc z pracy codziennie otrzymuję od niego zaproszenie do promocji w GE Money Bank.. Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: roland z mam talent - pomocy 21.10.09, 18:45 Kręci się też wszędzie tam, gdzie coś się kreći :) Kiedyś w kawiarni Bliklego na pl.Wilsona natknęłam sie na ekipę jakiegoś serialu czy reklamy i on tam był, ale widac było, że próbował się wrkęcić. To samo potem drugi raz widziałam, winym miejscu. Ewidentnie ma parcie na szkło, tylko kto mu powiedział, że on ma do czegokolwiek talent? Odpowiedz Link Zgłoś