Dodaj do ulubionych

"Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nieet...

IP: 217.153.110.* 09.03.04, 13:54
Komisja bajki opowiada, osmieszajac sie nie po raz pierwszy zreszta. Ja jako
odbiorca czuje sie usatysfakcjonowany. Dziekuje autorom, ze zadbali o moje
dobro i zaspokoili zdrowe zainteresowanie. Komisja sobie moze domniemywac co
chce.
Obserwuj wątek
    • Gość: hjk dworak co ty na to??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 14:15
      Skaza o 22 a scierwo Rodzinka o 20 - to gowno nie tv
      • Gość: Jagnieszka To wina Kwiatkowskiego. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.03.04, 17:16
        To Robert Kwiatkowski wymyślił ten serial i polecił go emitować.
        Jan Dworak na pewno zdejmie te świństwa z anteny.
    • Gość: Mob To jest chore... IP: *.chello.pl 09.03.04, 14:28
      To jakaś wierutna bzdura! Serial był jak najbardziej potrzebny, z pewnością nie
      spragnionym podniety panom i panioam, lecz właśnie takim dziewczynom, jak główne
      bochaterki. Przestrzegał przed metodami takich "dobroczyńców" jak pan prowadzący
      ten interes. Niestety, dla niektóych bufonów z "wyższych sfer", gołe piersi są
      powodem do wszczynania wielkiej afery. Wstyd. Pewnie nastepnym krokiem będzie
      ukaranie Mela Gibsona za Pasję. Po raz kolejny oczywiście za mówienie prawdy.
    • Gość: Mob To jest chore... IP: *.chello.pl 09.03.04, 14:32
      To jakaś wierutna bzdura! Serial był jak najbardziej potrzebny, z pewnością nie
      spragnionym podniety panom i panioam, lecz właśnie takim dziewczynom, jak główne
      bohaterki. Przestrzegał przed metodami takich "dobroczyńców" jak pan prowadzący
      ten interes. Niestety, dla niektóych bufonów z "wyższych sfer", gołe piersi są
      powodem do wszczynania wielkiej afery. Wstyd. Pewnie nastepnym krokiem będzie
      ukaranie Mela Gibsona za Pasję. Po raz kolejny oczywiście za mówienie prawdy.
    • Gość: graga Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.electrolux.pl / 62.233.238.* 09.03.04, 14:46
      dopiero teraz doszli do tego????? co za refleks!!! dla mnie był to obraz pt " A
      to Polska właśnie". uważam że bardzo dobrze iż pokazano taki dokument. ilu
      takich ceraów bończyków dzialą i nic! może by nasze wspaniałe organa ścigania i
      obyczajowka wzięła sie za robotę! ja dziękuje twórcom tego dokumentu za
      pokazanie mi rzeczywistości o ktorej nie miałąm pojęcia.
      • Gość: x15 Ale tam nie bylo przestepstwa IP: *.bakernet.com.pl 09.03.04, 15:00
        Jaka obyczajowka? CO ma robic? Sa przeciez tysiace agencji towarzyskich gdzie
        sie powazniejsze rzeczy dzieja niz tarzanie sie w kisielu. To wolny kraj. Tylko
        dlatego, ze tobie cos sie nie podoba nie mozna jeszcze ludzi wsadzac do
        wiezienia. Nie wiem skad w ludziach taki ped do mowienia innym co powinni robic
        ze swoim zyciem i do sadzania po wiezieniach za odmiennosc.
    • kkkaczory_piss_brothers NIC NIE CIESZY TAK JAK ZESZMACENIE KILKU KOBIET 09.03.04, 15:28
      Mnie osobisie zastanawia:
      Dlaczego autorzy nie zawiadomili prokuratury, przeciez mieli wiecej informacji
      niz zwykly widz.
      1) wiecej sie kreci niz pokazuje
      2) musieli rozmawiac z tymi ludzmi przed kreceniem i na pewno wiecej wiedza niz
      pokazali

Dlaczego nie pomagali tym, byc moze nie swiadomym dziewczyna?
    • Gość: loko Uwaga, będą karać za poakzanie prawdy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 15:42
      Serial nie pasuje do propagandy sukcesu towarzysza Millera i innych towarzyszy.
      Dobrze, że robi się takie dokumenty.
      • Gość: Tom Re: Uwaga, będą karać za poakzanie prawdy! IP: *.bas.roche.com 09.03.04, 15:50
        A nie wpadlo ci do glowy, ze to czarnym przeszkadza, ze sie pokazuje nagie
        piersi?
    • Gość: Marek Mam liberalne poglądy, ale IP: *.uni.lodz.pl 09.03.04, 16:13
      POWSZECHNA PROMOCJA NIHILIZMU MNIE WKURZA. Można nie respektować pewnych zasad
      etycznych, ale to jeszcze nie jest powód do dumy!
      • Gość: wojtek Re: Mam liberalne poglądy, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 17:40
        W tym serialu nie było przecież promocji nihilizmu.
      • Gość: Mamik Re: Mam liberalne poglądy, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 19:04
        Po prostu nie masz liberalnych poglądów
    • Gość: kate Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.sympatico.ca 09.03.04, 16:14
      Dziwne ze przez kilka miesiecy nadawania i jak TVP zarabiala to nie bylo nic
      nieetycznego.
    • Gość: Paxon Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.spox.org / *.org 09.03.04, 16:33
      Komisja musiała pokazać, że jest użyteczna społecznie - trzeba w końcu od czasu
      do czasu uzmysłowić ogółowi, że mu to naprawdę pracujemy...
      Tym oto przemyślnym sposobem spadł z anteny jeden z lepszych ostatnio
      dokumentów.

Co do tych "biednnych" dziewczyn to nikt mi nie powie, że nie wiedziały w co
      wchodzą. Świadomy wybór, zarówno dziewczyn jak i telewidzów - jeżeli obraża to
      czyjeś uczucia - wystarcza zmienić kanał.

Kraj paranoików i hipokrytów.
    • Gość: roman Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.cable.net.pl / 80.48.241.* 09.03.04, 16:44
      Ja mam tylko krótkie pytanie: Czy Watykan jest stolicą Polski a oszołomy z Ligi
      Polskich Rodzin / nie wiem kto im pozwolił tak się nazwać / rządem tego kraju?
    • Gość: Mar Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.net.external.hp.com 09.03.04, 16:58
      no i wlasnie takie komisie - stada kolesi ktorym sie nudzi. Tak naprawde to byl
      jedyny program w tej smutnej telewizji panstwowej ktory mial jakis poziom...
      • Gość: XXX Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.lot.pl 09.03.04, 17:01
        To był jeden z najlepszych dokumentów jakie kiedykolwiek widziałem, nie miałem
        pojęcia że takie rzeczy się dzieją! a panom z rady tylko pogratulować ;)
    • Gość: pit Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: 152.16.155.* 09.03.04, 17:41
      nareszcie, czas juz byl zdjac ten szit z anteny...
      • Gość: marek Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.deltacomputers.pl / *.crowley.pl 11.03.04, 00:24
        jak ci ten szit ćwoku przeszkadza to zmień kanał na radio co maryja
    • Gość: ruzok45 A kto jest w komisji etyki ? IP: *.core.virnet.pl 09.03.04, 17:42
      bo to dużo może nam rozjaśnić...
    • Gość: joga Nie ma przymusu oglądania takiego chłamu ! IP: *.core.virnet.pl 09.03.04, 17:46
      Mnie było szkoda czasu na takie badziewie, więc przełączałam się na inny
      program.
      • Gość: jerber. Re: Nie ma przymusu oglądania takiego chłamu ! IP: *.chello.pl 18.03.04, 09:06
        I SŁUSZNIE NAJLEPIEJ NA JAKIś "BARDZO WARTOŚCIOWY" serial brazylijski na kanale
        Romantica.
    • Gość: ania Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.crowley.pl 09.03.04, 17:51
      Tylko dlaczego słowa krytyki padają dopiero teraz, kiedy Ballada już się
      skończyła?
      • achu Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie 09.03.04, 19:37
        A może pan Dworak przygotowuje się do czystki w TVP? Wiele na to wskazuje...Mam
        nadzieję,że to czystka wymiecie stary beton a nie okaże się kolejną akcją
        typy "Teraz kur..a MY"
        pozdrawiam
    • Gość: widz Re: Bez jaj. To ośmieszało głupotę i prymitywizm. IP: *.chello.pl 09.03.04, 18:04
      Może inne "panienki" zaczną myśleć głową , a nie d...
    • Gość: Jerzy A gdzie jest etyka w innych programach ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 18:09
      W telewizji bardzo trudno o etykę. Jakoś nikt tego nie zauważa. Codziennie
      wyświetlane są filmy pokazujące nienawiść i śmierć. Codziennie widę na ekranie
      przemoc dla samego jej pokazywania. Codziennie widzę szokujące zdjęcia, trupy,
      fragmenty ciał ... To jest etyczne? Jkaim prawem ktoś sie wypowiada na temat
      etyki w telewizji?
      • Gość: jerber. Re: A gdzie jest etyka w innych programach ? IP: *.chello.pl 18.03.04, 09:37
        KOMISJĘ NAPEWNO NAJBARDZIEJ PORUSZYŁO w tytule słowo "EROTYCZNYM" bo to dla
        nich "takie NIEESTETYCZNE".
    • Gość: adam niezgodka Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 18:19
      ja pierdziele co to za komisja. po co ona wogole istnieje. precz z nia!!! a publiczna tv i tak jest do d***.
      • Gość: Lekko zabarwiony Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: 152.75.141.* 09.03.04, 18:26
        Hej, czy ktoś wie gdzie najlepiej obciągają laski?
    • Gość: hary Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.pol / *.pol-net.com.pl 09.03.04, 18:27
      Też macie problemy! Róbcie tak jak ja: wogóle żadnego kretyństwa nie oglądam.
      Jest o wiele więcej ciekawych rzeczy do robienia. Po prostu trzeba żyć swoim
      życiem, a nie wirtualnym. To wymaga wysiłku, ale po to nas Bóg stworzył. A jak
      kto woli bezmyślne gapienie się na ekran, to tylko mu współczuć.
      • Gość: cycek. Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.chello.pl 18.03.04, 09:43
        To nie było życie WIRTUALNE - to było SAMO ŻYCIE. Dlatego oglądam, głównie
        programy dokumentalne. Ale napewno ty też masz rację.
    • Gość: Agnieszka Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 19:23
      Nieeteyczna? Dlatego, ze pokazala co sie dzieje w naszym kraju? brak pracy
      doprowadza do tego, ze mlode dziewczyny daja sie ponizac za 10zl... program
      ciekawy, pewne osoby swoja postawa potrafily rozbawic mnie do lez (bez
      nazwisk), inne byly godne pozalowania (np. matka przyprowadzajaca swoja corke
      do erotomana)a niektorych bylo mi po prostu zal.
    • Gość: paweł serial jest ważny, pokazał ten świat, wyzysk i bra IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.03.04, 23:16
      serial pokazał to bagno. że z bliska? można i tak. sugerowania że ktoś mógłby
      się zapalić do uczestnictwa w tym świecie po obejżeniu problemów tych
      dziewczynj jest dla mnie niepoważne. myślałem do tej pory że za pokazywanie
      dupy i wstyd jest chociaż dobra kasa. a tu figa. noc tańczenia, napalonych
      facetów i 50 zł. co daje 200 miesięcznie. po takie pieniądze nie ma się co
      pchać w ten świat. a osobną kwestią są rodzice tych dziewczyn, zwłaszcza 16 i
      17. takiej naiwności to nie spodziewałbym się nawet po dzieciach w przedszkolu.
      KARIERA MODELKI - a w życiu
    • Gość: MM Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.naftopol.pl 10.03.04, 08:21
      Ale się uśmiałem. Czy mam oczekiwać że TVP zwróci pieniądze które zarobiła na
      emisji reklam przed i po każdym z 20 odcinków nieetycznego serialu?
    • Gość: Maniek Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 10:29
      Ta komisja to banda pojebów.
    • Gość: case Re: "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym" nie IP: *.uwm.edu.pl / *.uwm.edu.pl 11.03.04, 15:52
      nie przerażą mnie jużn nawet, że takie prymitywne gówno ma tak wysoka
      oglądalność, i nie ma co dopowiada c tu bajek o misji uswiadaminia
      spoleczeństwa i ratowania tych biednych dziewczyn- one nawet z taką wiedzą będą
      ciągney do pieniedzy laytwiejszych niż z pracy na kasie w supermarkecie.
      Przeraża mnie, że te marne uświadamianie na poziomie opowoieści pijaczka spod
      budki z piwem odbywa się za publiczne pieniądze, a ja muszę pącić za to
      abonament, czy chce oglądać ten szajs czy nie. A jak nie zaplacę, narażam się
      na konsekwencje. Boże: to nie jest misja spoleczna- to proste i prymitywne
      zaspokajanie najniższych zainteresowań. Panienki od rur się śmieją- chocby
      nawet powstalo tysiąc odcinków, ballady', one nie oderwą sie od rur i nie wrócą
      do swoich dziur, skąd się wyrwaly. Zapomnijcie. Ten pożal się boże serial jest
      konsekwencją prostej zasady- jak zbic troche kasy na glupocie ciemnej masy
      przyklejonej do telewizorow, nie napracowawszy sie zbytnio, przynajmniej
      mozgownicą. Nakrecono mlode panienki, 'artysta' zainkasowal honorarium a lud tę
      pulpę lyka. I tyle....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka