Dodaj do ulubionych

Magia kłamstwa - gdzie można obejrzeć?

04.10.10, 21:36
Nie mam FOX Life, niestety - a bardzo bym chciała oglądać. Może być bez polskiego lektora i polskich napisów. Help.
Obserwuj wątek
    • em.haa Re: Magia kłamstwa - gdzie można obejrzeć? 04.10.10, 21:37
      A o czym to?
      • the_accidental Re: Magia kłamstwa - gdzie można obejrzeć? 04.10.10, 21:46
        "Amerykański serial telewizyjny pokazujący życie zawodowe dr. Cala Lightmana i jego kolegów z "The Lightman Group". Mają za zadanie "rozszyfrowywać" uczucia ludzi, wyrażane mową ciała.
        Pomagają FBI, CIA, policji. Udzielają pomocy kancelariom prawniczym, korporacjom i osobom prywatnym. Pomaga im w tym umiejętność interpretowania mikroekspresji".
        W roli głównej Tim Roth - ponoć fenomenalny. Ja to chcę zobaczyć!!
        • em.haa Re: Magia kłamstwa - gdzie można obejrzeć? 04.10.10, 21:47
          Kurde to trzeba myśleć jak się to ogląda? ;)
          To nie dla mnie :D
          • the_accidental Re: Magia kłamstwa - gdzie można obejrzeć? 04.10.10, 21:54
            Obawiam się, że trochę trzeba ;-) Szczerze mówiąc, z seriali, przy których trzeba myśleć, House już mnie trochę męczy w 6. sezonie... Mentalista wydaje mi się lekko nudny - więc pomyślałam, że TO mógłby być strzał w dziesiątkę. Gdyby nie to, że mam kablówkę bez FoxLife :-(
            • em.haa Re: Magia kłamstwa - gdzie można obejrzeć? 04.10.10, 22:01
              Do Housa to ja się muszę nastroić ale i tak zasypiam :D
              Mentalista też późno i trochę mi tematyka nie pasuje...
              Generalnie to wolę iść spać wcześniej i o 7 rano oglądać pierwsze odcinki "Na dobre i na złe" jaaak oni tam wyglądają :D
    • digiman Re: Magia kłamstwa - gdzie można obejrzeć? 04.10.10, 22:28
      Ajjj o jeden dzień za późno. Serial "Magia kłamstwa" można było oglądać na 3 dni przed premierą w Fox Life poprzez stronę internetową stacji www.foxlife.pl
      Nie wiem czy ta "promocja" będzie przed kolejnymi odcinkami również. Podejrzewam,że to tylko tak na zachętę było.
      • pomme Re: Magia kłamstwa - gdzie można obejrzeć? 05.10.10, 11:38
        ja gdzies tam oglądałam i jestem w połowie drugiej serii. IMHO serial fajny ale na pierwsze 3-4 odcinki, potem jest caly czas to samo, nic sie nie rozwija nie jest wiecej. te same schematy tendencyjnosc itd.
        dałam sobie spokój

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka