asiak44 20.02.11, 10:54 We wczorajszym Drugim śniadaniu mistrzów na TVN24 były dwie panie. Jedna to Dorota Wellman, a kto to była ta druga pani? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irina_katodina Re: Wczorajsze Drugie śniadanie mistrzów 20.02.11, 11:58 magdalena2lbn napisała: > To pani to Barbara Stanisławek, nie wiem kim jest, ale znam ją z Małej Czarnej - talk show w TV4. Stanisławczyk Odpowiedz Link Zgłoś
chilia Re: Wczorajsze Drugie śniadanie mistrzów 20.02.11, 15:00 asiak44 napisała: > We wczorajszym Drugim śniadaniu mistrzów na TVN24 Kiedy/i o której było emitowane DŚM, bo po 12-tej była emitowana msza za bp Życińskiego... Barbara Stanisławczyk jest na maxa wkur...zająca i nie wiem jak się znalazła w DŚM. A ja NIE CHCĘ OGLĄDAĆ BARBARY STANISŁAWCZYK w DŚM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W ogóle nie chce Jej oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Wczorajsze Drugie śniadanie mistrzów 22.02.11, 22:22 było przesunięte, ja też trafiłam przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś