Dodaj do ulubionych

ALE MNIE WKURZYŁA MARTYNA!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:15
OBEJRZAŁEM PRZEZ Przypadek w niedzile jej Misję i myslałem, że dostane
wysypki ze złości. martyna bywała wtedy w Afryce, wiadomo, czarny ląd, a
nasza Wielka Siostra udawała w najlepsze kolonizatorke albo zepsuta pannice
na safari. Odwiedziła dwa plemiona - w jednym porobiła zdjęcia polaroidem i
rozdawał tubylcom, komentarz mnie zabił - niby powinni byc jej wdzieczni, bo
nie maja lusterek, a woda w strumieniu nie nadaje sie, by sie w niej
przejrzeć! Wiec tubylcy sie CIESZĄ, bo w koncu moga zobaczyc, jak naprawde
wyglądają. Potem przehandlowała długopis na miskę i cała szczęśliwa była.
Oczywiście nie mogło zabraknąć klimatu a la Matka Teresa, więc Martyna przez
jeden dzień gotował jedzenie dla biednych.

ZGROZA!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mat Re: ALE MNIE WKURZYŁA MARTYNA!!!!!!!!!! IP: 5.6R* / *.nokia.com 18.10.04, 16:17
      A twoim zdaniem co powinna była robić będąc u tych plemion? Krowy z nimi paść?
      Toby było dopiero fascynujące...
      • Gość: FANTA Re: ALE MNIE WKURZYŁA MARTYNA!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 16:23
        a jaki jest sens tego programu?????
        bo ja nie wiem... Po jednym odcinku mam opinie wyrobnioną:Martyna miała byc
        taka globtroterką prezentującą widzom egzotyczne miejsca, a program jawi mi sie
        jako "Martyna show i głupie murzyny, których trzeba ucywilizować"
        Wielka dama kojarzy mi się raczej z Esesmanką niż z kimś, kto z respektem i
        szacunkiem podchodzi do odmienności kulturowych.
    • Gość: globtroter tego typu program prowadzić powinien IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.10.04, 16:27
      1. Cejrowski
      2. Pałkiewicz
      (obaj należą do TOWARZYSTWA więc mają "papiery")
      3. Pawlikowska
      4. koleś co samotnie pontonem przepłynął Atlantyk (nie pamiętam jak się nazywa)

Halika Antoniego i tak nie przebije - nie ta liga
      • agata_to_ja Re: tego typu program prowadzić powinien 18.10.04, 16:28
        Arkadiusz Pawełek
        • Gość: maua tvn robi sie na discovery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:19
          tylko kompletnie im to nie wychodzi....

koncepcja programu jest fajna, ale niestety, tvn niedoszlifowal detali.
          taki program powinien przedewszystkim edukowac.... a tutaj jakos - nie ma celu
          w tym wszystkim. Mam wrazenie ze maryna troche jest skolonizowana w tym
          wszystkim...

Ktos kto nie zna sie na tych miescach i kulturach, prawie nic nie wynosi z tego
          programu procz tego ze bialy czlowiek jest gora, i ze im dalej od zachodu tym
          wieksza bieda... itp. A nawet jesli nie taki jest cel tego programu =- to malo
          w nim rozrywki - momentami jest poprostu n u d n y..

Nie wiem czy martyna sie nie nadaje, moim zdaniem ktos ja poprostu zle prowadzi.
          Troche za malo w niej autentycznej ciekawosci....pokory(?)...takiej surowosci.
          Ona poprostu Gwiazduje.

To troche cos takiego jak swojego czasu plastikowa Caprice prowadzila podobny
          program i w im bardziej w egzotycznym mijscu byla, tym gorzej to znosila i bala
          sie raczki ubrudzic.

Sadze ze ktos kto ma jakies doswiadczenie w tej dziedzinie, wiedze bardziej
          naukowa niz telewizyjna, pewnie lepiej bys sie czul, wygladal i sprawdzil w
          tej 'misji'...

pzdr
          • Gość: 3x Re: tvn robi sie na discovery IP: 62.233.183.* 18.10.04, 23:29
            Jest wiele przykladow, ze takie programy mozna robic udanie.
            Problem w tym, ze w tvn juz sami nie wiedza czy chca szol, czy lepsza rozrywke,
            czy reportaz czy powazny program podrozniczy.
            Martyne, gdyby ktos jej wytlumaczyl, ze nie musi wszystkiego non stop
            komentowac i to czasem glupio, zadawac pytan, ktore niczego nie wnosza do
            programu, daloby sie w tym programie ogladac. Rzepczak i bodajze Lisowscy,
            ktorzy takie programy robili raczej nie zrobiliby tego lepiej.
            Przez te zadania i jakiegos Czarliego ten program momentami jest infantylny.

A tego pana, ktory zginal, szkoda. Zapewne byl mlody, ambitny i mogl pewnie
            zrobic niejeden lepszy program.
            • siostro-basen Re: tvn robi sie na discovery 19.10.04, 00:18
              a mnie drażnią te ataki na martynę... widze w tv setki niedouczonych młodych
              palancików płci męskiej, nie mających zadnych umiejętności, osiągnięć ani
              zainteresowań. I nikt na ich temat się nie wywnętrza w takim stylu, jak to na
              innym wątku czyni jakaś posrana wiesia - na wieść że ekipa programu miała
              wypadek, kretynka pyta, czy martynie pękły cycki. No przepraszam, ale to jest
              chamstwo w czystym stylu. martyna nie jest genialna, ale bez jaj, nie jest
              znowu aż tak zła, żeby zasługiwała na takie traktowanie przez jakąś starą
              wulgarną, bezmyślną i cyniczną wieśkę.
              • Gość: ewa slaba prowadzaca i taki sobie pomysl IP: *.op.titech.ac.jp 19.10.04, 12:55
                ja ten program kilka razy zaczelam ogladac i po pierwszych minutach zawsze
                mialam dosyc. Prowadzaca zachowuje sie jakby cala jej wiedza o kraju do ktorego
                jedzie pochodzila z pol godzinnej lektury nie najlepszego przewodnika w
                samolocie. To moze i byloby ciekawe (kiedys widzialam zrobiony na tej zasadzie
                program BBC) ale pod warunkiem ze w ciagu programu jej-prowadzacej i nasza
                wiedza sie jakos jednak poglebia. A tak na nie jest. I jeszcze te glupawe
                zadania ktore ma wykonac, ciekawe po co? Sorry ale mimo pewnie duzej kasy to
                kompletnie nieudany program.

ewa
            • Gość: Indygo Re: tvn robi sie na discovery IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 16:40
              Program Martyny to dość udany produkt acz za bardzo odlatuje w stronę reality
              show. Lisowskich kiedyś widziałam. Jak dla mnie za dużo smęcą no wizualne
              ustępują Martynie. Obieżyświat w Polsacie to dobry program. Jednak czasami
              widać, że jest robiony prostymi środkami. Jego zaletą jest to, że Rzepczak
              próbuje trzymać się z daleka od sztampowatych przewodników a bardziej oddaje
              swoje wrażenia i emocje. Szkoda, że jest dostępny tylko w kablu. Jest jeszcze
              Podróżnik w "Jedynce" ale ten jest strasznie smutny i nudny.
      • kraxa a ja Cejrowskiego spotkalam w meksyku 19.10.04, 11:41
        W chetumalu na pekaesie, i wiecie co nosi buty...Alenie robi wrazenia tekiego
        idioty jak w tiwi
        • Gość: ktos Re: a ja Cejrowskiego spotkalam w meksyku IP: *.icpnet.pl 19.10.04, 12:23
          programy martyny to takie same dno wizualne, intelektualne i telewizyjne jak
          ona sama...
    • Gość: KIRI MARTYNA MIAŁA WYPADEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 12:30
      czytaj www.e-fakt.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka