azazella 07.04.05, 14:28 Dziękuję za tak piękne i pełne wzruszenia przekazanie testamentu Jana Pawła II. Jestem pod wielkim wrażeniem delkatności i godności, z jaką ten Pan przekazał nam ostatnią wolę Naszego Papieża. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modotv Re: Jacek Pałasiński - TVN- brawo! 07.04.05, 14:41 Brygida Grysiak też pokazuje niesamowitą klasę!! A JAcek Pałasiński świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: Jacek Pałasiński - TVN- brawo! 07.04.05, 14:55 Nie ulega najmniejszej wątpliwości, że pod względem emocjonalnym to była pełna profesja. Jedyne zastrzeżenia jakie mam to wyjaśnienia związane z pochówkiem Jana Pawła II Wielkiego. Jednak to niewielkie niedociągnięcie kłade na barki przejęcia z chwili w jakiej się znajdował. Odpowiedz Link Zgłoś
pola_negri Re: Jacek Pałasiński - TVN- brawo! 07.04.05, 15:03 tak, jego wzruszenie i mnie się udzieliło. tvn-owi trafił się świetny współpracownik. Odpowiedz Link Zgłoś
bystra1 Re: Jacek Pałasiński - TVN- brawo! 07.04.05, 15:09 Brygida Grysiak ratuje twarz tvn hien . Pałasinski doskonały Odpowiedz Link Zgłoś
edi50 Re: Jacek Pałasiński - TVN- brawo! 07.04.05, 15:38 Jego doskonałość przejawiła się m.in. w wywiadzie z jakimś włoskim papistą, który opowiadał w niedzielne popołudnie o tym, jak rozkładać się będą zwłoki Papieża. Pałasiński - doskonały!... Odpowiedz Link Zgłoś