Dodaj do ulubionych

NOWOJORSCY GLINIARZE !!!!!!!!

IP: 213.216.82.* 22.06.02, 17:11
Jest to jedyny serial, który oglądam.A raczej nagrywam na video, bo emitowany
jest w porze, gdy nawet stróż nocny zasypia.
W jednym tygodniu jest/TV 2/ w następnym nie ma .Godzinny też są zmienne.
Odkąd Terentiew została szefową TV2 zrobiła z "dwójki" program biesiadny do
niestrawności.Gdyby nie kilka dobrych filmów w porze j.w. nie oglądałabym tego.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: NOWOJORSCY GLINIARZE !!!!!!!! IP: 213.17.161.* 24.06.02, 10:33
      wytropilam - czwartek o 23.30 - chyba. tzw ludzkie godziny sa zarezerwowane dla
      nie-wiem-ktory-raz-powtarzanych-lzawych-gniotow.
      • Gość: Magda Re: NOWOJORSCY GLINIARZE !!!!!!!! IP: 213.216.82.* 02.07.02, 09:56
        Dzięki Ci Olu.Przeszukiwałam cały program i przeoczyłam.W tym tygodniu jest o
        0.10. Jeszcze raz dzięki.Pozdrowienia.
        • Gość: Inka Re: NOWOJORSCY GLINIARZE !!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.07.02, 13:44
          Czy to sa powtorki? Czy, nawinie zapytam, serie nie emitowane wczesniej w
          Polsce?
          • reyes Re: NOWOJORSCY GLINIARZE !!!!!!!! 03.07.02, 20:01
            Gość portalu: Inka napisał(a):

> Czy to sa powtorki? Czy, nawinie zapytam, serie nie emitowane wczesniej w
            > Polsce?

powtórki 6 sezonu, po których będą zapewne powtórki 7 a po nim może zobaczymy 8
            którego do tej pory w polsce jeszcze nie widzieliśmy... dodam jeszcze tylko, że w
            usa w maju zakonczyła sie emisja 9 serii i ciekawe czy kiedykolwiek zagości ona
            na naszych ekranach..
            • cactus Re: NOWOJORSCY GLINIARZE !!!!!!!! 08.07.02, 16:12
              mam nadzieje że te nowe serie pójdą o innej (czytaj: wcześniejszej) porze
              jeśli nie, to proszę o sygnał, ze lecą w środku nocy
        • Gość: ola Re: NOWOJORSCY GLINIARZE !!!!!!!! IP: 193.0.117.* 03.07.02, 17:42
          taaa, aktualnie serieal ten jest dzis (czyli w srode) o zwyklej nieludzko
          poznej porze, jutro w podobnym czasie oraz w soboty - w programie (przynajmniej
          z wyborczej) nie ma o tym wzmianki, przeczytalam przypadkiem w telegazecie.
          swoja droga - ten serial w stanach nalezy do absolutnego topu, i to od ladnych
          paru lat, no ale w TVP noone gives a damn, i zostal najwyrazniej wrzucony do
          jednego worka z druzyna a, spraiwedliwym na 19 kolach, renegatem, mscicelem i
          cala reszta chaltur, spisanych na straty. kto tam, u licha pracuje?!?!?!?!
          • cze67 Re: NOWOJORSCY GLINIARZE !!!!!!!! 10.07.02, 14:30
            Ja takze uwielbiam gliniarzy. Zaczalem niestety pozno, bo przy jakims 20 odcinku
            (gdy jeszcze go emitowano o normalnej porze kilka lat temu), wczesniej myslalem,
            ze to kolejny gniot sensacyjny. A tak nie bylo, wciagnal mnie niesamowicie. To
            ciekawe, ze w stanach jest to popularny serial, to dobrze swiadczy o czesci
            tamtejszej publicznosci. Jest inteligentny, nie epatuje strzelaninami,
            bohaterowie sa pelnokrwisci, a detektyw Sipowicz jest po prostu fantastyczny.
            Co do pory kiedy jest emitowany - stracilem zludzenia, ze w telewizji sie cos
            zmieni. Wszyscy widzimy, ze rzeczy wartosciowe sa wywalane na pore okolo polnocy,
            a gnoty w stylu Vipera zajmuja najlepszy czas. Przestalo mnie to nawet juz
            wkurzac, bo i co z tego, ze mnie to zdenerwuje? Tak idiotyczna jest polityka TVP
            (nie mowiac juz o stacjach komercyjnych). Tzw. przecietny widz (czytaj -
            cwircinteligent) gora.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka