GoĹÄ: kora IP: 212.244.106.* 24.06.02, 14:12 To był serial chyba hiszpański kora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Tysslen Re: niebieskie lato-kto pamięta? IP: 213.17.165.* 24.06.02, 14:45 I był tam taki gruby dzieciak, którego bodajże zwali Pirania czy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zeb Re: niebieskie lato-kto pamięta? IP: *.kul.lublin.pl 24.06.02, 15:02 I jeszcze starszy facet mieszkający w statku zamiast w domu i dwóch chłoptasi rywalizujących o dziewczynę (jeden blondas i jeden czarniutki). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jo Re: niebieskie lato-kto pamięta? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 15:07 Gość portalu: Zeb napisał(a): > I jeszcze starszy facet mieszkający w statku zamiast w domu i dwóch chłoptasi > rywalizujących o dziewczynę (jeden blondas i jeden czarniutki). Facet nazywał się Chanquette, a blondas Javi. Nie pamiętam imienia czarnego, Pancho?... Poza tym była jeszcze taka dziewczyna, co tam robiła za brzydką (w porównaniu z tą śliczną Beatrice) i jeszcze jeden chłopiec. Aha, i jeszcze taka starsza malarka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kubu Re: niebieskie lato-kto pamięta? IP: *.dwi.uw.edu.pl 24.06.02, 19:30 pamietam piosenke z czolowki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hania Re: niebieskie lato-kto pamięta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 16:38 Gość portalu: kora napisał(a): > To był serial chyba hiszpański > kora Tak - hiszpanski. Dla dzieci i mlodziezy. Bardzo lubilam ten serial i nie moglam sie nadziwic, ze nad morzem przez caly czas jest TAKIE slonce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
momi Re: niebieskie lato-kto pamięta? 25.06.02, 17:04 Przeczytałam Wasze wypowiedzi i coś zaczęło mi się przypominać.Ale to było wieki temu.Kojarzę,ale słabo.Kiedy ten serial był wyświetlany? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zeb Re: niebieskie lato-kto pamięta? IP: *.kul.lublin.pl 26.06.02, 08:33 Coś tak koło 1983-1984 r. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hania Re: niebieskie lato-kto pamięta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 15:09 momi napisał(a): > Przeczytałam Wasze wypowiedzi i coś zaczęło mi się przypominać.Ale to było > wieki temu.Kojarzę,ale słabo.Kiedy ten serial był wyświetlany? Oj, jakies glebokie lata 80-te. Serial, z tego co pamietam, byl o grupce nastolatkow, ktorzy przyjechali na wybrzeze na wakacje. Jest tam tez miejscowy chlopak, ktory chyba kocha sie w jednej z przyjezdnych dziewczyn i tego typu klimaty. B. sympatyczny serial. Odpowiedz Link Zgłoś
cactus Re: niebieskie lato-kto pamięta? 26.06.02, 09:36 o ile pamiętam po hiszpańsku to było "Verano azul" emisja w soboty jako kino "Sobótki" - tak jak chyba wcześniej "Załoga G" stare czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
mick_owhy ba... 26.06.02, 17:30 zajebistý serial! jeszcze byl taki malec - Tito, kolezka Piranii a malarka sie nazywala Julia dzisiaj grubas Pirania jest zupelnie szczuply a Pancho - ten ciemny - chyba zostal jakims lobuzem i byl w kryminale Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Joas Re: niebieskie lato-kto pamięta? IP: 212.76.37.* 26.06.02, 21:43 JA! JA! JA!!!!!!!! i byl jeden odcinek, gdzie oni ciagle mowili "byc może", to chyba brzmiało "a lo mejor" czy coś takiego!!!!!!! fajny serial był!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcel A macie jakieś namiary w Necie? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 19:26 Pamietam ten serial, ale słabiutko, gdyż byłem jeszzce wtedy bardzo malutki. Pamiętam właściwie tylko Piranię, a o co latało konkretnie to już nie. Mogliby to puścić jeszcze raz. Ech ta nostalgia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sisi Niebieskie lato IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 00:40 Pamiętam świetnie. Zwłaszcza odcinek o miesiączce Bei, bo wtedy mnie to bardzo ciekawiło (sama jeszcze nie miałam). Ale za cholerę nie mogę przypomnieć sobie imienia "brzyduli" (jak na podwórku bawiliśmy się w "Niebieskie Lato" ja nią byłam!), cos mi swita, że kończyło się na spółgłoskę... Ktoś pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Asia Re: niebieskie lato-kto pamięta? IP: *.in-addr.btopenworld.com 30.08.02, 22:52 Pamiętam, ale chyba dlatego, że któregoś lata do obejrzenia był nudny serial radziecki dla dzieci. siedziałam przed telewizorem i usłyszałam "A teraz dzieci zapraszam na ..."zanim pani powiedziała na co zaprasza pomyślałam, że znowu ten nudny film, a tu..."Niebieskie lato". Skakałam po wersalce jak szalona. Mama wpadła zobaczyć, co ja wyprawiam. Myślę, że to była powtórka, bo pamiętam, że pamiętałam ten film. Pani malarka przyjeżdża do nadmorskiego miasteczka, w czołówce dzieciaki jadą bez trzymanki na rowerach, jest jakiś przystojniak (chyba blondas). Pamiętam odcinek, w którym mówili słowa od tyłu, próbowałam sama to zrobić. I jeszcze ostatni odcinek...Pani malarka wyjeżdża z miasta, jakiś chłopak biegnie obok jej samochodu, jest jakiś obraz, który ona albo on ogląda.....cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
malwa200 Re: niebieskie lato-kto pamięta? 16.08.23, 14:31 ja pamiętam. fajny film Odpowiedz Link Zgłoś
tade-k53 Re: niebieskie lato-kto pamięta? 16.08.23, 22:26 Celem życia zbawienie duszy! "Albowiem cóż pomoże człowiekowi, choćby cały świat pozyskał, a na duszy swej szkodę poniósł? Albo co da człowiek w zamian za duszę swoją?" Mt 16:26 tradycja2012.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś