Dodaj do ulubionych

Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisuje!

17.06.05, 16:18
Ja nie kupiłem dziś "Wyborczej" właśnie ze względu na dodatek telewizyjny.
Kupiłem o wiele tańszego lokalnego szmatławca. "Express Ilustrowany" - szata
graficzna programu TV bliźniaczo podobna do nowej "Telewizyjnej", ale znacznie
niższa cena.
Obserwuj wątek
    • mraw Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 17.06.05, 16:50
      Ja nie kupiłam. To mój protest.
      • justyna-anna Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 24.06.05, 16:27
        Dzisiaj po raz pierwszy kupiłam Telewizyjną i określę to jednym słowem:
        żenada. Więcej razy piątkowej GW nie kupię.
    • verseau1 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 17.06.05, 17:00
      Ja też ich olałam :)))
    • krishka Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 17.06.05, 17:19
      Ja też dzisiaj - po raz pierwszy, od kiedy kupuję gazety ;) - nie kupiłam
      telewizyjnej GW. Czy mam czego żałować? (to pytanie do tych, którzy kupili;
      nikłe nadzieje, ale może jednak wzięli sobie do serca nasze marudzenie?)
    • mamol731 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 17.06.05, 17:20
      Też zbojkotowałam. Nie będę tego czegoś czytać. Szkoda czasu i kasy.Pozdrawiam
      wszystkich bojkotujących.
    • gosiik Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 17.06.05, 18:34
      ja też, RZepa lepsza
      • wasa Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 17.06.05, 19:50
        Ja też dzis wybrałam Rzepę. Za 2,50 ;-)
        Format telewizyjnej podobny, więcej programów na jednej stronie, więc nie
        trzeba kartkować, jak Tele służy za podkładkę pod talerz ;-)
    • paczka111 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 17.06.05, 19:13
      Nie kupiłam i nie kupię w przyszłości, howgh.
      • haroods popelina 04.07.05, 16:47
        a te relacje zza kulis seriali, czy to jest "Wielki swiat kuchenny blat", czy
        co??? Mossakowskiego zaluje, bo lubie jego recenzje
    • lilith76 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 17.06.05, 19:21
      dałam 89 groszy za jakieś "niewiadomoco". GT brałam dla obrazka logicznego - gdy go zabrakło jeszcze mnie teksty trzymały, teraz raczej nic.
      widziałam w reklamie, że tym razem jest reportaż z planu MjM, więc niedługo targetem GT będzie "Świat Seriali"...
      • angorek Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 17.06.05, 20:12
        kupilam jeszcze dzisiaj, liczac na to, ze wyborcza czyta swoje forum i może
        chociaż hetmańska powróci. Próżne nadzieje. Dali ciała.
        • t.o.m.e.k Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 17.06.05, 21:04
          angorek napisał:

> kupilam jeszcze dzisiaj, liczac na to, ze wyborcza czyta swoje forum i może
          > chociaż hetmańska powróci. Próżne nadzieje. Dali ciała.

O słodka naiwności... Nie po to robi się rewolucję, żeby po tygodniu wracać do
          przeżytków...
          "Wyborcza czyta swoje forum" - ale co z tego? Czy w 1947 komuniści NIE
          WIEDZIELI o prawdziwych nastrojach ludności - a mimo to postawili na swoim i
          niestety wygrali? Nieważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy... "Duży Format"
          kiedyś naprawdę zasługiwał na ten tytuł - ale wtedy był "Magazynem". A jak stał
          się "Dużym Formatem" to przybrał format i formę gminnej gazetki. Niezłe
          osiągnięcie jak na spółkę giełdową, która odnotowuje coraz lepsze wyniki.

Oczywiście z mojej strony również bojkot... I kto wie czy nie totalny - coraz
          rzadziej kupuję GW (ostatnio oprócz piątków - poniedziałki i soboty) i wcale mi
          z tym nie jest źle.
          • rs2001 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 17.06.05, 21:36
            Święta słowa, wszystko schodzi na psy i GW to nie omija....
          • gruffudd Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 17.06.05, 21:59
            Zdjęcia są za duże i wszędzie pełno jakiś idiotycznych kolorków. Czcionka i odstępy między wierszami też powinny wrócic do poprzednich rozmiarów. Przez to wszystko nie ma co czytac. Zamiast recenzowac filmy streszczają je, spojlerując przy tym okropnie. Brakuje też większości felietonów, które przecież zawsze były najważniejsze (to dla nich kupowałam, a nie dla programu). Nie podoba mi się też okładka i "temat numeru". Lepsze wrogiem dobrego...
            • kubissimo Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 18.06.05, 10:53
              w tym przypadku chyba jednak gorsze wrogiem dobrego ;)))
    • erba Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 17.06.05, 23:45
      Bojkot! Kupiłam Rzepę :-)
      Czemu wszystko musi być równane do niższego poziomu??
    • beduin Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 18.06.05, 00:15
      zmiane "co jest grane" przemilczalem, przecierpialem i... w koncu
      przezwyciezylem wstret - przeciez w "piatkowej" byla GT - moja ulubiona GT:
      rzetelna, autorska (choc czasmi niedokladna co do czasu emisji i okrojona w
      prezentowanych stacjach). i co? - cos strasznego!!! kto wymyslil
      nowa "szate" "graficzna" GT??? a wlasciwe pytanie: kto na to pozwolil? teraz GT
      nie rozni sie od "tele tygodnia" czy innych gazet telewizyjnych, gdzie
      najwazniejsza jest ilosc gwiazdek przy filmie. i gdzie sie podzialy podpisane
      recenzje? kto niby te gwiazdki daje? a te kolory, ktore niby maja ulatwiac
      przegladanie? szkoda, ze najlepsza na polskim rynku gazeta dla telewidzow za
      wzor postawila sobie szmatlawce... proponuje jeszcze dodac troche plotek, love
      story i historii z zycia wzietych... prosze - oddajcie mi moja GT - z
      autorskimi recenzjami, bez feerii niepotrzebnych barw, bez "dorownywania" do
      poziomu "tele tygodnia"
      • bokaj Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 18.06.05, 00:19
        też mam ich w nosie - skoro traktują mnie jak półgłówka...
      • doroti78 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 24.06.05, 11:45
        Kupiłam dziś po raz pierwszy od zmiany i jestem załamana... Jakbym przeglądała
        program jakiegoś największego brukowca... Fakt, Teleświat czy inne cudo.... po
        prostu ŻENADA!!! Poza tym chyba oszczędność papieru, bo jakiś taki
        śmieciowy... - rozkład całkowicie nieczytelny.... szkoda gadać... Ostatni raz
        kupiłam Wyborczą w piątek... wolę w ogóle programu nie mieć!
    • danieldzikowski Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 18.06.05, 01:07
      Do szału doprowadza mnie ta nowa, rzekomo przejżysta szata graficzna. Modne pastele, mniej artykułów za to znacznie więcej reklam.
      Gratulacje dla grafika przygotowującego szatę nowej Gazety Telewizyjnej. Z takimi umiejętnościami na pewno nie narzeka na brak pracy. Mogłby się jeszcze tylko do Samoobrony zapisać.
      NIE KUPIŁEM I KUPOWAĆ NIE ZAMIERZAM !!!
    • ra_cha zrobiłam dokładnie to samo 18.06.05, 09:12
    • gale Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 18.06.05, 09:25
      Nie widze powodu, dla ktorego mialbym placic za cos takiego. Nie kupilem.
    • t-800 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 18.06.05, 09:43
      Ja nie kupiłem, ale ja nigdy nie kupowałem. ;-]
      • dr.kidler Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 18.06.05, 13:17
        t-800 napisał:

> Ja nie kupiłem, ale ja nigdy nie kupowałem. ;-]

No to sie nie liczysz.
        Musisz przynajmniej raz kupic, zeby potem dlaczyc sie do bojkotu.
        - Jezeli kupisz 20 egzemplarzy, do do bojkotu bedziesz mogl zapisac 20 osob.
        • marecki997 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 18.06.05, 15:54
          No dobrze, nigdy nie kupował, ale faktem jest że nowa szata graficzna "GT" wcale
          go nie zachęciła do kupna po raz pierwszy. Jak nie kupował "Wyborczej" w piątki
          tak i wczoraj nie kupił, a gdyby nowy wygląd i treść były ciekawsze niż
          dotychczas, to na pewno zachęciłyby wiele osób, które dotychczas "Gazety
          Telewizyjnej" nie czytały.
    • ewcia555 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 18.06.05, 10:16
      Nie kupilam i nie kupie poki czegos nie zrobia z tym szmatlawcem
    • xxx131 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 18.06.05, 16:44
      Nie kupilem bo nie kupuje regularnie, to znaczy kiedys kupilem, ale tydzien pozniej nie kupilem, ale to nie byl bojkot. a gtv czytalem ost. miesiac temu, a pozniej nie kupowalem jeszcze jak byla stara szata, a nie kupuje regularnie bo w moim sklepie schodzi tylko Klałdia, Fakt, SE i Nasz Dziennik, a GW jest zapowazna i ma zaduzo do czytania, mniej obrazkow, ale chyba cos sie zmienilo i bedzie sie lepiej sprzedawa, ale ja jej nie bede kupowal, bo zrobi sie znowu nowy brukowiec.

(Jezu! Co za bzdury pisze!!11111)
    • kobieta_ze_wsi Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 18.06.05, 23:00
      Podbijam. Zamiast piątkowej wyborczej kupiłam rzepę i muszę stwierdzić, że
      dodatki telewizyjne w obu tych gazetach różnią się jedynie grafiką. Ech.. za
      tydzień zdecyduję się pewnie na jakiś programik za 50 groszy. Szkoda, wciąż
      brakuje mi dobrych recenzji filmowych.
      • aga_piet Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 19.06.05, 00:21
        Łoooo... myślałam że to tylko mój problem...
        Najpierw bez obrazka logicznego, teraz bez Talków i Kazika... szkoda.
      • eveli Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 20.06.05, 10:01
        ja też - ale to pewnie na niewiele się przyda....
    • hatifant Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 19.06.05, 18:38
      Po tym jak zmienili szatę graficzną nie można niczego znależć... Stara szata
      była lepsza! Ja niestety nie mogę nie kupować, bo to jedyna gazet, którą da się
      czytać. A innych gazet telewizyjnycj jest tyle, że szkoda gadać, ale żadnej nie
      da się cyztać!
    • luana2 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 19.06.05, 20:58
      Bojkotuję! Program sprawdzam w internecie. :(
    • madii1 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 20.06.05, 10:07
      Ja nie kupiłam - nabyłam "Rzepę". Minus - brak porządnych recenzji, agresywny
      bełkot felietonisty Jana T. Stanisławskiego z nadmiernym użyciem słów: piz.a (o
      kobiecie), idiota i kretyn. Plusy - dośc przejrzysty układ i PROGRAM RADIOWEJ
      DWÓJKI! Niestety, tylko do północy - widać czyelnicy Rzepy po północy śpią.
    • chanial3 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 20.06.05, 10:21
      Ja dostaję z pracy GW, ale wkurza mnie maksymalnie nowa wersja i uważam, że bez
      krzyżówek na końcu jest warta o połowę mniej niż do tej pory!!!
      • kijwlogingw Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 24.06.05, 14:06
        nie kupiłem i już nie kupię Żegnaj żydorcza
    • ben_k Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 24.06.05, 14:31
      kupiłem dziś rzepę
    • reniferek1 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 24.06.05, 15:09
      Kupiłam GW, bo kupuję ją codziennie. Do gazety TV jednak nie zajrzałam i nie
      zamierzam zaglądać.
    • marecki997 Re: Kto zbojkotował "Telewizyjną" niech się wpisu 24.06.05, 15:15
      Tak jak przed tygodniem, również i dzisiaj konsekwentnie odmówiłem sobie dzisiaj
      "Wyborczej". Niech się nauczą, że zmian się w ten sposób nie przeprowadza - bez
      ostrzeżenia, bez zapytania, bez sensu.
    • blue.berry ano i ja sie dopisuje do listy 24.06.05, 17:01
      i nie kupuje juz piatkowej wyborczej. w sumie to kupuje juz tylko i jedynie
      sobotnia. a kiedys kupowalam prawie codziennie:(
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka