gherarddottir Re: Co myślicie o filmie Gothika??? 02.12.05, 00:53 kilka scen strasznych Odpowiedz Link Zgłoś
sliver732 Re: Co myślicie o filmie Gothika??? 05.12.05, 17:17 Nudny, przewidywalny.Przerost formy nad trescia. Odpowiedz Link Zgłoś
salomea78 Re: Co myślicie o filmie Gothika??? 09.12.05, 19:23 troche zbyt słodki... ale fajny pomysl filmu.... A mi sie podobaly tak: wersja ostateczna tozsamosc eXistenZ efekt motyla aptekarz Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Co myślicie o filmie Gothika??? 28.12.05, 22:39 Nic wybitnego ale przyzwoity thriller. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Co myślicie o filmie Gothika??? 03.01.06, 17:52 Mnie polecano że rewelacja ale żadna rewelacja. Dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.kredka Re: Co myślicie o filmie Gothika??? 18.01.06, 21:43 beznadzieja totalna. klisza goni klisze. nie wiem co robi w tym filmie robert downey jr. ten film jest prawie tak kiepski jak "nawiedzony" z neesonem, ktory wlasnie leci w tvn :-) kredka Odpowiedz Link Zgłoś
panama3 Re: Co myślicie o filmie Gothika??? 31.01.06, 13:58 Bardzo mi się podobał, być może dlatego, że ostatnimi czasy trudno o przyzwoity thriller.Początek,zwłaszcza znalezienie sę w szpitalu,zaskakujący, póżniej już bardziej rutynowo, ale cały czas trzyma w napięciu. W ogóle lubię thrillery ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Co myślicie o filmie Gothika??? 31.01.06, 15:57 ostatnimi czasy było pare przyzwoitych thrillerów, jeśli nie lepszych od Gothiki, to co najniej równei dobrych, np. Tożsamość, Sekretne okno czy Siła strachu (więcej grzechów nie pamiętam, acz weim, że trochę jeszcze tego było)... A tak poza tym Gothika była tak dawno temu, że zdążyłam już o niej zapomnieć, choć jak oglądałam, to mi się podobało... Odpowiedz Link Zgłoś
eliks Re: Co myślicie o filmie Gothika??? 03.03.06, 23:44 kiszka i ser uwazam ze zatrudniac do horroru gwiazde taka jak H. Berry to pomylka - w horrorach powinni grac aktorzy wschodzacy, tak jak bylo od zawsze. film nie zapada w pamiec, nie wywoluje dreszczy i niepokoju, czlowiek tylko siedzi i sie sceptycznie gapi w ekran gdzie pani Berry uciekajac zdaje sie z basenu chce z peku kluczy wylowic ten jeden do otwarcia drzwi przed goniacym ja zlem, i idealnie wyluskuje ten wlasciwy! :-) smiech na sali, a przeciez ten film raczej mial wysoki budzet. z tego samego okresu znaczne lepsze wrazenie wywoluje wspomniany juz gdzies wczesniej Efekt Motyla, chociaz nie jestem pewien czy nazwalbym ten film horrorem Odpowiedz Link Zgłoś
karus100 Re: Co myślicie o filmie Gothika??? 26.06.06, 18:52 A mi się podobał... Odpowiedz Link Zgłoś