tralala29 23.04.07, 21:27 Czekalam kiedy w koncu ja zaprosi;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shatmach Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 21:53 Infantylna czterdziecha. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.s3 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 07.05.07, 13:14 To jest podstarzała flądra ,bez talentu i klasy Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 21:59 Taki efekt zadawania się z kretynem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 22:01 Wstydziłam się za nią.... czy to objaw choroby psychicznej? Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 22:01 Hmmm ... co za całusy ... Odpowiedz Link Zgłoś
atena_75 czy ona jest pijana ? 23.04.07, 22:04 Czy tak się po prostu zgrywa? Tak czy tak głupkowato się zachowuje... Odpowiedz Link Zgłoś
dorala Re: czy ona jest pijana ? 24.04.07, 00:48 Zachowuje się jak podfruwajka. Musi widać młodemu kochasiowi dorównać. Co by nikt nie mówił, że ma starąrurę. od razu mi się przypomina sytuacja z Piaskiem, co też się prowadzał z o naście lat starszą. Już się chyba rozpadło stadło. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:07 Owszem, jest atrakcyjną kobietą, ale zachowuje sie jak... debilka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka00 Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:07 tortem sięgnąć bruku... trzeba umieć... bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:08 Kurcze, ładnie jej z tym tortem :). Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:15 jasne. Ma 40 lat. Powinna ze scisnietymi ustami i posladkami siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:17 Foremniak nigdy nie miała wszystkich w domu, zawsze była nadmiernie infantylna i głupkowata, wywiady z nią to jedna wielka porażka, babon pitoli od rzeczy i nie na temat, mojej koleżance opowiadała całkiem niedawno o jakimś tarzaniu się w błocie, skakaniu na bosaka po kałużach, obrzucaniu się kisielem - normalnie jaja, tu u Szymona widzę że jej się jeszcze bardziej pogorszyło:P Ale przynajmniej ładna jest i figurkę trzyma:) Aa i mam taką samą bluzeczkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:21 lew-salonowy napisał: > Taką samą? Identyczną, białą z kołnierzykiem i na guziczki. Noszę do dżinsów. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:25 wieslawa-siemiankowska napisała: > lew-salonowy napisał: > > > Taką samą? > > Identyczną, białą z kołnierzykiem i na guziczki. Noszę do dżinsów. > > no niesamowite, dobrze ze o tym wspomniałas. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:28 cristinka napisała: > wieslawa-siemiankowska napisała: > > > lew-salonowy napisał: > > > > > Taką samą? > > > > Identyczną, białą z kołnierzykiem i na guziczki. Noszę do dżinsów. > > > > > no niesamowite, dobrze ze o tym wspomniałas. No co, Lew zapytał o bluzkę, bo go widać zaciekawiło to kulturalnie odpowiedziałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:26 A jaki makijaż do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:30 ooo, cześć Wiesia :) Odpowiedz Link Zgłoś
nemi1 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 22:45 Rewelacyjny odcinek - od początku do końca! Fajni goście! nie rozumiem waszych wypowiedzi - to, że Foremniak ma 40 lat nic nie znaczy - ma poczyucie humoru, jest pełna życia i energii, co w tym złego? Czy to, że ma 40 lat obliguje ją do tego, żeby nosić garsonki i nie dać upustu swojej spontaniczności? (jak rzucanie się tortem). Rozmowy w tłoku super... co ja będę pisać... kto nie widział dużo stracił. AHA! zapomniałabym o piosence miłosnej Kaczyńskiego do Marka Jurka:) umarłam ze śmiechu - a ostatni tekst rozłożył mnie na łopatki:) - "A pamiętasz Marek jak myśmy w Sopocie razem brodzili...?" - kompletnie od czapy - buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 22:55 nemi1 napisała: > Rewelacyjny odcinek - od początku do końca! Fajni goście! nie rozumiem waszych > wypowiedzi - to, że Foremniak ma 40 lat nic nie znaczy - ma poczyucie humoru, > jest pełna życia i energii, co w tym złego? Czy to, że ma 40 lat obliguje ją do tego, żeby nosić garsonki i nie dać upustu swojej spontaniczności? (jak > rzucanie się tortem). Po co się tak unosić? :) Tort i całowanie było super. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 23:00 Nie no tort był skrajnym przejawem infantylizmu, ale może ja mam inne poczucie humoru i mnie nie bawi tarzanie się w błocie, rzucanie tortem czy taplanie w kałuży. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 23:02 Było to infantylne - nawet bardzo - ale jakoś ładnie jej z tym było do twarzy ;). Bluzka była świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
gargamel131 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 23:13 Wpasowała się w konwencje programu i tyle... Majewski to niby nie jest infantylny? Niby jak miała się zachowywać? Mnie tam u niej takie zachowanie jakoś nie razi. W sumie fajne to było. Faktycznie..z tym tortem jej było do twarzy. Wygląda sumie też nienajgorzej, więc myślę, że nie ma się o co czepiać. Mówię o zachowaniu się jej w programie, nie wiem jaka jest na co dzień. Ciekawe, kiedy będzie u Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 23:16 gargamel131 napisał: > Faktycznie..z tym tortem jej było do twarzy. Wygląda sumie też nienajgorzej, > więc myślę, że nie ma się o co czepiać. Myślę, że wiele dużo młodszych kobiet mogłoby jej pozazdrościć urody. Naprawdę ładnie dziś wyglądała :). Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 24.04.07, 10:54 A ja się właśnie zastanawiałam,czy ona jest na bani,czy ma trochę nierówno pod kopułą?I tak najlepszy był UNVERSE2---Jureeeek woła Cię PiS...rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_bielsko Re: Foremniak u Szymona w SMShow 24.04.07, 12:06 Nie spodziewalem sie takiego szalenstwa op niej. KObieta huragan. Na pewno walnela se cos przed programem. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 24.04.07, 18:49 kea100 napisała: > A ja się właśnie zastanawiałam,czy ona jest na bani,czy ma trochę nierówno pod > kopułą? Czy to istotne? Czy można zachowywać się na serio przy Majewskim? Przecież publiczność oczekuje po nim i jego gościach czegoś niekonwencjonalnego, dlatego co tydzień ich kupuje. Stonowane programy rozrywkowe (np. MC2) nie mają już szans, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
kea100 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 24.04.07, 19:59 Czy to istotne? Czy można zachowywać się na serio przy Majewskim? Przecież > publiczność oczekuje po nim i jego gościach czegoś niekonwencjonalnego, dlatego > co tydzień ich kupuje. > Stonowane programy rozrywkowe (np. MC2) nie mają już szans, niestety Może i masz rację,ja Foremniak po prostu nie lubię,nie darze jej sympatią od czasu "Radia Romans"(pamiętacie?),dlatego drażni mnie i tyle.Błyskotliwością jednak nie grzeszy,natomiast uroda,rzeczywiście rozkwitła,to jako kobieta stwierdzam nie bez nutki zazdrości;) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 24.04.07, 20:06 kea100 napisała: > Może i masz rację,ja Foremniak po prostu nie lubię,nie darze jej sympatią od > czasu "Radia Romans"(pamiętacie?),dlatego drażni mnie i tyle.Błyskotliwością > jednak nie grzeszy,natomiast uroda,rzeczywiście rozkwitła,to jako kobieta > stwierdzam nie bez nutki zazdrości;) Sam nie wiem czy mam rację, jednak, gdyby goście u Szymona zaczęli się przykładnie zachowywać, nie wiem czy ktokolwiek chciałby ich oglądać. Chyba, żeby to były prawdziwe osobowości, ale wtedy trzeba by było zmienić konwencję programu. Mnie Foremniak też irytuje, tylko, że wczoraj jakoś tak ładnie wyglądała. Ech! :) Odpowiedz Link Zgłoś
delecta Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 00:51 Pani Foremniak jest wyjątkowo zgrabną i przepiękną kobietą. Zawsze będzie ładna, bo to taki typ urody.Co ciekawsze, z wiekiem jest coraz piękniejsza. Która z pań tak pięknie wygląda? Zazdrościcie jej urody, energii, pasji czy miłości? film.onet.pl/zwiastuny/0,1386755,267,1,filmy.html gala.onet.pl/0,1350418,1,1,malgorzata_foremniak,tematy.html pani.pl/article.php/aid,535/kid,48/ed_id,19/title,zawsze-gram-fair/dp,1/?PHPSESSID=9c83d6 Ja życzę jej wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 08:15 Ja też jej życzę jak najlepiej, ale to nie przeszkadza spojrzeć prawdzie w oczy i przyznać, że jest niebywale infantylna. Nie mam w swoim otoczeniu takich osób, ponieważ moi namłodsi przyjaciele mają więcej niż 6 lat, przy czym nie chcę obrazić wszystkich spokojnych i mądrych dzieci poniżej tego wieku. Mega obleśne było układanie dłoni na udzie Krzysztofa Stelmaszyka (co najmniej dwukrotnie). Odpowiedz Link Zgłoś
freak30 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 11:52 Foremniak to niezła dziunia, ale o bardzo małym rozumku. Jednak wolę taki kobitki niż przeintelektualizowane, przefeminizowane hetery, które zazdroszczą innym kobietom urody i zamieszczają swoje frustracje w necie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 16:26 Dlaczego obleśne? Może trochę zuchwałe, ale oni dość dobrze się znają, więc mogła sobie pozwolić :). Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 19:06 Delecto zgadzam się z Tobą:) Małgorzata Foremniak prezentuje typ niezwykle subtelnej urody. Zapewne drażni ponuraków, ponieważ śmieje się ustami, oczami i na dodatek głośno...Dla niektórych jest to nie do przyjęcia, ale prawda jest taka, że to często przyciąga mężczyzn:) Więc tym bardziej drażni!!!:) No i taka szczupła, eteryczna...I w ogóle jak "taka czterdziecha" śmie tańczyć z takim ogniem i mieć młodszego kochanka!? (Fakt głupi, ale...przedmiot pożądania wielu pań-niestety, niestety:)))...) Co innego gdyby Foremniak była nadal grzeczną doktor Zosią...O tak, wtedy zasługiwałaby na uwielbienie mas, ale jak się wychyla no to ją w tę blond główkę bęc! Odpowiedz Link Zgłoś
delecta Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 19:20 Lalko - buziaczek!!! A nawet dziesięć! Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 19:51 Bardzo ładna, zadbana kobieta, tylko że infantylizm aż bije, czytała z nią ostatnio w "Pani" wywiad, wymiękłam przy skakaniu przez kałuże i lepieniu bałwana z dużymi uszami!Cóz, Maserak też tytnem intelektu nie jest,czar pryska, gdy otworzy usta. Odpowiedz Link Zgłoś
virr Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 19:55 marzeka1 napisała: > Bardzo ładna, zadbana kobieta, tylko że infantylizm aż bije, czytałam z nią ostatnio w "Pani" wywiad, wymiękłam przy skakaniu przez kałuże i lepieniu bałwana z dużymi uszami! Co jest złego w lepieniu bałwana? :))? Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 19:57 Tak więc lepienie bałwana i przeskakiwanie przez kałuże to niechybnie oznaka infantylizmu... Tak, tak... Jaki ten świat pogmatwany- niektórzy stwierdziliby raczej, że to jeszcze dziecięca radość życia, o której czytamy w "Małym księciu"- Wszyscy dorośli byli kiedyś dziećmi, ale niewielu już o tym pamięta... A może jednak warto zauważyć tę cienka granicę, która jednak dość mocno oddziela infantylizm od umiejętności cieszenia się życiem. Naprawdę nie lepisz już bałwana???:( Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 20:07 Pani Lalko, blablabla. Formeniak jest dennie pusta, choć piękna. Pani jest bardzo miła i lubię Pani posty. W Actor's Studio jest Russell Crowe i to oznacza, że nie mogę nic więcej napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 20:12 Paul_ino:) jestem niepocieszona, że nasze poglądy na Małgorzatę Foremniak tak nie chcą iść w parze, ale widzę światełko w tunelu:)-Russell nas pogodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
astra161 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 21:51 Foremniak niewątpliwie jest bardzo ładna,nie zmienia to jednak faktu,że nie ma nic ciekawego do powiedzenia.Ja tam wolę Perepeczkową,wybaczam jej nawet te gołe cycki;Pale lubię ją i już... Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 22:42 Jak dla mnie ta Pani nic nie reprezentuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
delecta Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 22:52 astra161 napisała: > Foremniak niewątpliwie jest bardzo ładna,nie zmienia to jednak faktu,że nie ma > > nic ciekawego do powiedzenia A skąd wiesz, zaproszono ją do jakiegoś poważnego programu i dała ciała? Jeśli masz ochotę, posłuchaj prawie godzinnej wypowiedzi p. Foremniak na portalu onet.pl i powiedz, czy gada bez sensu lub prezentuje "mały rozumek", jak to zdiagnozował któś z poprzedników. (Przy okazji zwróć uwagę na fryzurkę - większość kobiet nie zaryzykowałaby takiego uczesania, a w przypadku p. Małgosi wręcz podkreśla ono jej doskonałe rysy). film.onet.pl/zwiastuny/0,1386755,267,1,filmy.html Odpowiedz Link Zgłoś
3wiek Re: Foremniak u Szymona w SMShow 06.05.07, 10:55 Rzeczywiście, im starsza, tym ładniejsza. Lubię ją po TzG. Odpowiedz Link Zgłoś