Dodaj do ulubionych

Foremniak u Szymona w SMShow

23.04.07, 21:27
Czekalam kiedy w koncu ja zaprosi;-)
Obserwuj wątek
    • shatmach Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 21:53
      Infantylna czterdziecha.
      • kamila.s3 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 07.05.07, 13:14
        To jest podstarzała flądra ,bez talentu i klasy
    • lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 21:59
      Taki efekt zadawania się z kretynem ;/
      • nikka00 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 22:01
        Wstydziłam się za nią.... czy to objaw choroby psychicznej?
      • lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 22:01
        Hmmm ... co za całusy ...
    • atena_75 czy ona jest pijana ? 23.04.07, 22:04
      Czy tak się po prostu zgrywa?
      Tak czy tak głupkowato się zachowuje...
      • dorala Re: czy ona jest pijana ? 24.04.07, 00:48
        Zachowuje się jak podfruwajka. Musi widać młodemu kochasiowi dorównać. Co by
        nikt nie mówił, że ma starąrurę. od razu mi się przypomina sytuacja z Piaskiem,
        co też się prowadzał z o naście lat starszą. Już się chyba rozpadło stadło.
    • cristinka ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:04
      • shatmach Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:07
        Owszem, jest atrakcyjną kobietą, ale zachowuje sie jak... debilka. :)
      • nikka00 Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:07
        tortem sięgnąć bruku... trzeba umieć... bleeeeee
        • lew-salonowy Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:08
          Kurcze, ładnie jej z tym tortem :).
          • tralala29 Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:15
            jasne. Ma 40 lat. Powinna ze scisnietymi ustami i posladkami siedziec.
      • wieslawa-siemiankowska Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:17
        Foremniak nigdy nie miała wszystkich w domu, zawsze była nadmiernie infantylna
        i głupkowata, wywiady z nią to jedna wielka porażka, babon pitoli od rzeczy i
        nie na temat, mojej koleżance opowiadała całkiem niedawno o jakimś tarzaniu się
        w błocie, skakaniu na bosaka po kałużach, obrzucaniu się kisielem - normalnie
        jaja, tu u Szymona widzę że jej się jeszcze bardziej pogorszyło:P
        Ale przynajmniej ładna jest i figurkę trzyma:) Aa i mam taką samą bluzeczkę:)
        • lew-salonowy Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:18
          Taką samą?
          • wieslawa-siemiankowska Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:21
            lew-salonowy napisał:

> Taką samą?

Identyczną, białą z kołnierzykiem i na guziczki. Noszę do dżinsów.
            • cristinka Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:25
              wieslawa-siemiankowska napisała:

> lew-salonowy napisał:
              >
              > > Taką samą?
              >
              > Identyczną, białą z kołnierzykiem i na guziczki. Noszę do dżinsów.
              >
              >
              no niesamowite, dobrze ze o tym wspomniałas.
              • wieslawa-siemiankowska Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:28
                cristinka napisała:

> wieslawa-siemiankowska napisała:
                >
                > > lew-salonowy napisał:
                > >
                > > > Taką samą?
                > >
                > > Identyczną, białą z kołnierzykiem i na guziczki. Noszę do dżinsów.
                > >
                > >
                > no niesamowite, dobrze ze o tym wspomniałas.

No co, Lew zapytał o bluzkę, bo go widać zaciekawiło to kulturalnie
                odpowiedziałam:)
                • lew-salonowy Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:29
                  Zaciekawiło
            • lew-salonowy Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:26
              A jaki makijaż do tego?
              • ssachell Re: ale sexi jest, nie gadajcie! n/t 23.04.07, 22:30
                ooo, cześć Wiesia :)
    • nemi1 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 22:45
      Rewelacyjny odcinek - od początku do końca! Fajni goście! nie rozumiem waszych
      wypowiedzi - to, że Foremniak ma 40 lat nic nie znaczy - ma poczyucie humoru,
      jest pełna życia i energii, co w tym złego? Czy to, że ma 40 lat obliguje ją do
      tego, żeby nosić garsonki i nie dać upustu swojej spontaniczności? (jak
      rzucanie się tortem). Rozmowy w tłoku super... co ja będę pisać... kto nie
      widział dużo stracił. AHA! zapomniałabym o piosence miłosnej Kaczyńskiego do
      Marka Jurka:) umarłam ze śmiechu - a ostatni tekst rozłożył mnie na łopatki:) -
      "A pamiętasz Marek jak myśmy w Sopocie razem brodzili...?" - kompletnie od
      czapy - buahahaha
      • lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 22:55
        nemi1 napisała:

> Rewelacyjny odcinek - od początku do końca! Fajni goście! nie rozumiem waszych
        > wypowiedzi - to, że Foremniak ma 40 lat nic nie znaczy - ma poczyucie humoru,
        > jest pełna życia i energii, co w tym złego? Czy to, że ma 40 lat obliguje ją
        do tego, żeby nosić garsonki i nie dać upustu swojej spontaniczności? (jak
        > rzucanie się tortem).

Po co się tak unosić? :) Tort i całowanie było super.
        • wieslawa-siemiankowska Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 23:00
          Nie no tort był skrajnym przejawem infantylizmu, ale może ja mam inne poczucie
          humoru i mnie nie bawi tarzanie się w błocie, rzucanie tortem czy taplanie w
          kałuży.
          • lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 23:02
            Było to infantylne - nawet bardzo - ale jakoś ładnie jej z tym było do twarzy ;).
            Bluzka była świetna!
            • gargamel131 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 23:13
              Wpasowała się w konwencje programu i tyle... Majewski to niby nie jest infantylny?
              Niby jak miała się zachowywać?
              Mnie tam u niej takie zachowanie jakoś nie razi.
              W sumie fajne to było.
              Faktycznie..z tym tortem jej było do twarzy. Wygląda sumie też nienajgorzej,
              więc myślę, że nie ma się o co czepiać.
              Mówię o zachowaniu się jej w programie, nie wiem jaka jest na co dzień.
              Ciekawe, kiedy będzie u Wojewódzkiego.
              • lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 23.04.07, 23:16
                gargamel131 napisał:

> Faktycznie..z tym tortem jej było do twarzy. Wygląda sumie też nienajgorzej,
                > więc myślę, że nie ma się o co czepiać.

Myślę, że wiele dużo młodszych kobiet mogłoby jej pozazdrościć urody.
                Naprawdę ładnie dziś wyglądała :).
                • kea100 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 24.04.07, 10:54
                  A ja się właśnie zastanawiałam,czy ona jest na bani,czy ma trochę nierówno pod
                  kopułą?I tak najlepszy był UNVERSE2---Jureeeek woła Cię PiS...rewelacja!
                  • pawel_bielsko Re: Foremniak u Szymona w SMShow 24.04.07, 12:06
                    Nie spodziewalem sie takiego szalenstwa op niej. KObieta huragan. Na pewno walnela se cos przed programem.
                  • lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 24.04.07, 18:49
                    kea100 napisała:

> A ja się właśnie zastanawiałam,czy ona jest na bani,czy ma trochę nierówno pod
                    > kopułą?

Czy to istotne? Czy można zachowywać się na serio przy Majewskim? Przecież
                    publiczność oczekuje po nim i jego gościach czegoś niekonwencjonalnego, dlatego
                    co tydzień ich kupuje.
                    Stonowane programy rozrywkowe (np. MC2) nie mają już szans, niestety.

• kea100 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 24.04.07, 19:59
                      Czy to istotne? Czy można zachowywać się na serio przy Majewskim? Przecież
                      > publiczność oczekuje po nim i jego gościach czegoś niekonwencjonalnego,
                      dlatego
                      > co tydzień ich kupuje.
                      > Stonowane programy rozrywkowe (np. MC2) nie mają już szans, niestety

Może i masz rację,ja Foremniak po prostu nie lubię,nie darze jej sympatią od
                      czasu "Radia Romans"(pamiętacie?),dlatego drażni mnie i tyle.Błyskotliwością
                      jednak nie grzeszy,natomiast uroda,rzeczywiście rozkwitła,to jako kobieta
                      stwierdzam nie bez nutki zazdrości;)
                      • lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 24.04.07, 20:06
                        kea100 napisała:

> Może i masz rację,ja Foremniak po prostu nie lubię,nie darze jej sympatią od
                        > czasu "Radia Romans"(pamiętacie?),dlatego drażni mnie i tyle.Błyskotliwością
                        > jednak nie grzeszy,natomiast uroda,rzeczywiście rozkwitła,to jako kobieta
                        > stwierdzam nie bez nutki zazdrości;)

Sam nie wiem czy mam rację, jednak, gdyby goście u Szymona zaczęli się
                        przykładnie zachowywać, nie wiem czy ktokolwiek chciałby ich oglądać. Chyba,
                        żeby to były prawdziwe osobowości, ale wtedy trzeba by było zmienić konwencję
                        programu.
                        Mnie Foremniak też irytuje, tylko, że wczoraj jakoś tak ładnie wyglądała. Ech!
                        :)
                        • delecta Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 00:51
                          Pani Foremniak jest wyjątkowo zgrabną i przepiękną kobietą. Zawsze będzie
                          ładna, bo to taki typ urody.Co ciekawsze, z wiekiem jest coraz piękniejsza.
                          Która z pań tak pięknie wygląda? Zazdrościcie jej urody, energii, pasji czy
                          miłości?

film.onet.pl/zwiastuny/0,1386755,267,1,filmy.html
                          gala.onet.pl/0,1350418,1,1,malgorzata_foremniak,tematy.html
                          pani.pl/article.php/aid,535/kid,48/ed_id,19/title,zawsze-gram-fair/dp,1/?PHPSESSID=9c83d6

Ja życzę jej wszystkiego najlepszego.
                          • paul_ina Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 08:15

Ja też jej życzę jak najlepiej, ale to nie przeszkadza spojrzeć prawdzie w oczy i przyznać, że jest niebywale infantylna. Nie mam w swoim otoczeniu takich osób, ponieważ moi namłodsi przyjaciele mają więcej niż 6 lat, przy czym nie chcę obrazić wszystkich spokojnych i mądrych dzieci poniżej tego wieku.

Mega obleśne było układanie dłoni na udzie Krzysztofa Stelmaszyka (co najmniej dwukrotnie).
                            • freak30 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 11:52
                              Foremniak to niezła dziunia, ale o bardzo małym rozumku. Jednak wolę taki
                              kobitki niż przeintelektualizowane, przefeminizowane hetery, które zazdroszczą
                              innym kobietom urody i zamieszczają swoje frustracje w necie :-P
                            • lew-salonowy Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 16:26
                              Dlaczego obleśne? Może trochę zuchwałe, ale oni dość dobrze się znają, więc
                              mogła sobie pozwolić :).
                          • lalka-mi Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 19:06
                            Delecto zgadzam się z Tobą:) Małgorzata Foremniak prezentuje typ niezwykle
                            subtelnej urody.
                            Zapewne drażni ponuraków, ponieważ śmieje się ustami, oczami i na dodatek
                            głośno...Dla niektórych jest to nie do przyjęcia, ale prawda jest taka, że to
                            często przyciąga mężczyzn:)
                            Więc tym bardziej drażni!!!:)
                            No i taka szczupła, eteryczna...I w ogóle jak "taka czterdziecha" śmie tańczyć z
                            takim ogniem i mieć młodszego kochanka!? (Fakt głupi, ale...przedmiot pożądania
                            wielu pań-niestety, niestety:)))...)

Co innego gdyby Foremniak była nadal grzeczną doktor Zosią...O tak, wtedy
                            zasługiwałaby na uwielbienie mas, ale jak się wychyla no to ją w tę blond główkę
                            bęc!
                            • delecta Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 19:20
                              Lalko - buziaczek!!! A nawet dziesięć!
                              • lalka-mi Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 19:44
                                :)
                                • marzeka1 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 19:51
                                  Bardzo ładna, zadbana kobieta, tylko że infantylizm aż bije, czytała z nią ostatnio w "Pani" wywiad, wymiękłam przy skakaniu przez kałuże i lepieniu bałwana z dużymi uszami!Cóz, Maserak też tytnem intelektu nie jest,czar pryska, gdy otworzy usta.
                                  • virr Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 19:55
                                    marzeka1 napisała:

> Bardzo ładna, zadbana kobieta, tylko że infantylizm aż bije, czytałam z nią
                                    ostatnio w "Pani" wywiad, wymiękłam przy skakaniu przez kałuże i lepieniu
                                    bałwana z dużymi uszami!

Co jest złego w lepieniu bałwana? :))?
                                  • lalka-mi Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 19:57
                                    Tak więc lepienie bałwana i przeskakiwanie przez kałuże to niechybnie oznaka
                                    infantylizmu...
                                    Tak, tak... Jaki ten świat pogmatwany- niektórzy stwierdziliby raczej, że to
                                    jeszcze dziecięca radość życia, o której czytamy w "Małym księciu"- Wszyscy
                                    dorośli byli kiedyś dziećmi, ale niewielu już o tym pamięta...

A może jednak warto zauważyć tę cienka granicę, która jednak dość mocno oddziela
                                    infantylizm od umiejętności cieszenia się życiem.

Naprawdę nie lepisz już bałwana???:(
                                    • paul_ina Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 20:07
                                      Pani Lalko, blablabla.

Formeniak jest dennie pusta, choć piękna. Pani jest bardzo miła i lubię Pani posty.
                                      W Actor's Studio jest Russell Crowe i to oznacza, że nie mogę nic więcej napisać.
                                      • lalka-mi Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 20:12
                                        Paul_ino:) jestem niepocieszona, że nasze poglądy na Małgorzatę Foremniak tak
                                        nie chcą iść w parze, ale widzę światełko w tunelu:)-Russell nas pogodzi:)
                                        • astra161 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 21:51
                                          Foremniak niewątpliwie jest bardzo ładna,nie zmienia to jednak faktu,że nie ma
                                          nic ciekawego do powiedzenia.Ja tam wolę Perepeczkową,wybaczam jej nawet te
                                          gołe cycki;Pale lubię ją i już...
                                          • flojd2 Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 22:42
                                            Jak dla mnie ta Pani nic nie reprezentuje..
                                          • delecta Re: Foremniak u Szymona w SMShow 04.05.07, 22:52
                                            astra161 napisała:

> Foremniak niewątpliwie jest bardzo ładna,nie zmienia to jednak faktu,że nie ma
                                            >
                                            > nic ciekawego do powiedzenia

A skąd wiesz, zaproszono ją do jakiegoś poważnego programu i dała ciała?
                                            Jeśli masz ochotę, posłuchaj prawie godzinnej wypowiedzi p. Foremniak na
                                            portalu onet.pl i powiedz, czy gada bez sensu lub prezentuje "mały rozumek",
                                            jak to zdiagnozował któś z poprzedników. (Przy okazji zwróć uwagę na fryzurkę -
                                            większość kobiet nie zaryzykowałaby takiego uczesania, a w przypadku p. Małgosi
                                            wręcz podkreśla ono jej doskonałe rysy).

film.onet.pl/zwiastuny/0,1386755,267,1,filmy.html

• 3wiek Re: Foremniak u Szymona w SMShow 06.05.07, 10:55
                        Rzeczywiście, im starsza, tym ładniejsza.
                        Lubię ją po TzG.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka