Dodaj do ulubionych

Filmy z linii frontu na Discovery Channel

12.11.08, 13:03
nie jest to taniej z gwiazdami...ale można zobaczyć jak naprawdę wygląda ta
"wojna"

prywatne nagrania żołnierzy,bez cenzury.Jeden zaczął nawet gadać że nie warto
ginąć za ropę ale się zreflektował i nie kontynuował wątku.
Inny opowiadał jak było mu wszystko jedno gdy pies obgryzał zwłoki zabitego
taliba.
Obserwuj wątek
    • radoslaw38 Re: Filmy z linii frontu na Discovery Channel 12.11.08, 22:30
      a kiedy to ma leciec i na ktorym discovery? chetnie obejrzalbym cos porzadnego i
      ciekawego.
      kurde ciekaw jestem relacji tych zolnierzy, nie wyobrazam sobie takich sytuacji,
      wiec chyba warto zobaczyc to moze doceni sie to ze sie siedzi w wygodnym fotelu
      przed tv..
      • jwoj Re: Filmy z linii frontu na Discovery Channel 14.11.08, 18:19
        www.discoverychannel.co.uk/int/
        tylko chyba trudno trafić akurat na te prywatne nagrania bo to nie był stały
        punkt tego cyklu
    • komi-sarz Re: Filmy z linii frontu na Discovery Channel 15.11.08, 01:39
      oni w ogole maja b ciekawe programy - jakis czas temu lecialy najbrudniejsze
      zawody swiata (nawet nie wiedzialem ze takie sa), jest (a moze juz sie skonczyl)
      smash lab, no i brainiac do pary z mythbusters... powiem wam, ze jak moja laska
      podnieca sie YCD lub jakas kolejna Fabryka Pseudo-Gwiazd, to az krew zalewa, ze
      mozna znacznie konstruktywniej spedzic czas przed TV... a kiedy te spowiedzi
      zolnierzy? napiszcie cos wiecej!
    • maggazin Re: Filmy z linii frontu na Discovery Channel 17.11.08, 12:35
      swego czasu na tvp1 lub tvp2 w nocy lecial dokument o zolnierzach z iraku
      powracajacych do domow. dramatyczny. niestety nie pamietam jak sie nazywal...
      wojna zbiera ofiary po obu stronach. i nie mowie tu o smierci, bo to oczywiste,
      ale o problemach z psychika i dostosowaniem sie do 'starego zycia' zolnierzy.

discovery to tv, ktora moge ogladac w ciemno, bo wiem, ze bedzie lecialo cos
      ciekawego. i ciagle daja cos nowego (mowie o serialach). teraz wchodzi 'wyprawa
      w nieznane'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka