Gość: pete IP: 151.92.176.* 13.01.04, 13:03 Czy kotś pracuje w Agorze lub pracował i wie jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunis Re: jak się pracuje w Agorze 14.01.04, 07:52 W jakiej agorze? Na bielanach? w sklepie? czy w pralni? bo agory są różne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: jak się pracuje w Agorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 09:17 a moze Jemu chodziło a Angore?? I np jak sie pracuej w sweterku z angory?? ...gryzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: róża Re: jak się pracuje w Agorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 12:16 ale jesteście złośliwi. chyba nie macie na kim wyładowac swojej złości skoro robicie to na forum. i do tego udajecie lu nie udajecie głupków. super zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunis Re: jak się pracuje w Agorze IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.01.04, 12:33 a co to za złośliwość,pytam o jaką agorę chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete Re: jak się pracuje w Agorze IP: *.its.it 14.01.04, 12:57 Agora to duża spółka akcyjna wydawca m.in gazety wyborczej, a twoje błyskotliwe komentarze wskazują na to jakim ignorantem i abnegatem jesteś, co więcej towje zainteresowanie światem zewnętrznym sprowadza się pewnie do piwa i oglądania tępych filmów, skoro w świetle hałasu wokół rywnia pytasz co to jest Agora. Miłego dnia życzę pete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunis Re: jak się pracuje w Agorze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.04, 16:04 Nie musisz mi ublizać,pytałam o jaką agorę chodzi, może Ty jesteś Tym co opisałeś powyżej,skoro nie umiałeś się wysłowić i wytłumaczyć o co Ci chodzi. Agor znam kilkanaście. Poza tym jestem wykształconą kobietą i napewno mój świat nie kręci się wokół piwa,ani tępych filmów. Może to ty masz takie poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete Re: jak się pracuje w Agorze IP: *.its.it 14.01.04, 12:57 Agora to duża spółka akcyjna wydawca m.in gazety wyborczej, a twoje błyskotliwe komentarze wskazują na to jakim ignorantem i abnegatem jesteś, co więcej twoje zainteresowanie światem zewnętrznym sprowadza się pewnie do piwa i oglądania tępych filmów, skoro w świetle hałasu wokół rywnia pytasz co to jest Agora. Miłego dnia życzę pete Odpowiedz Link Zgłoś