Gość: Lorry IP: *.crowley.pl 29.06.04, 14:03 Hej, Jakie miejsca w Centrum Wawy typujecie na najbardziej odpowiednie/fajne/przyjemne na biznesowe spotkanie z klientem? Miejsce, gdzie można wypić kawę i pogadać. Dzięki za sugestie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.k.mcnet.pl 02.07.04, 14:24 wydaje mi sie ze możesz zaprosic klienta do Dekady, na ul. Grojeckiej to blisko Sobieskiego, otwieraja o 12, wiec w porze lunchu jest pustawo i mozna spokojnie porozmawiac. Ja lubie ten lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.k.mcnet.pl 02.07.04, 14:25 Może też byc restauracja Siedem Grzechow, na Krakowskim Przedmieściu 47, ceny przystępne i interesujący wystroj, tez tam czasem zabieram klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:48 Zależy jaki klient, czy na luzie, czy w garniturze i z markowym zegarkiem, bo jeśli tak, to moim zdaniem Dekada odpada. Powiedz coś więcej czy to ma być oł i eł, czy na luzie .... bardzo przyjemnym miejscem (drogim) na spotkanie oł i eł będzie restauracja Belvedere w łazienkach, ale tam raczej nie na samą kawę .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MGRINZ Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:52 dworzec wschodni polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:55 Wiem! Przy Puławskiej w Parku (chyba Szredera) otworzyła swoją kawiarnię Gesslerowa, więc kawiarnia na pewno jest ok i bez obciachu, a dookoła park, więc miejsce bardzo przyjemne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.jmdi.pl 13.06.13, 13:47 Jeśli chodzi o spotkania ekskluzywne polecam ma Mokotowie restauracje Vivandier, cenowo okej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ga Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.13, 23:14 W Warszawie polecam świetny lokal przy Elektoralnej 24. Nazywa się Come Inn. Już na starcie rzuca się w oczy fantastyczny wystrój. Sam lokal jest przestronny, serwują tam picie i jedzonko, jest muzyka - fajny klimat :) Come Inn dobrze nadaje się też na organizację większych imprez - na dodatek jest tam też hostel, w którym można się zatrzymać i zanocować. Sprawdziłem to wiem - polecam! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankret Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.13, 16:28 W ścisłym centrum bo przy Rondzie De Gaulla jest restauracja Zapiecek z polską kuchnią albo tez drugie miejsce na Starówce. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte1991 Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? 14.08.13, 08:05 Ja byłam na spotkaniu biznesowym w www.bwfelix.pl/sale-konferencyjne trwało dwa dni więc nocleg był konieczny. Mają ładną restauracje i sale konferencyjne Odpowiedz Link Zgłoś
managermarta Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? 17.06.15, 23:11 Proponuję porównać obiekty. Najłatwiej poprzez portal branżowy www.osrodki-konferencyjne.pl Mi to zawsze ułatwia zadanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.jelonki.robbo.pl 27.10.13, 19:50 Niedaleko centrum mogę polecić lokal Take Off The Hat przy ulicy Pańskiej 98. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.10.14, 17:39 Spotkanie biznesowe lepiej zorganizować poza miastem. Zielona Polana to dobre miejsce na takie spotkanie. Mają salę konferencyjną na 100 osób. Mają pełne wyposażenie. Po spotkanie, można się trochę zabawić. Mają quady, salę gier, kort tenisowy, basen. Wieczorami organizowane są imprezy z pieczonym prosiakiem w roli głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
tiara1 Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? 26.01.15, 13:27 Chciałabym Państwu polecić miejsce wyjątkowe: "Akademię Umiejętności" na warszawskim Ursynowie, niedaleko granicy z Mokotowem. 1. Polecam: sale szkoleniowe i konferencyjne w ośrodku szkoleniowym Akademia Umiejętności w Warszawie przy ul. Krasnowolskiej 17A. Sale na max. 40 osób w ułożeniu teatralnym oraz mniejsze z możliwością dowolnej aranżacji (teatr, konferencja, podkowa, szkoła). szczególnie salę "Szmaragdową" oraz "Fiołkową". 2. Wyposażenie sal: tablica suchościeralna, projektor multimedialny, ławki i krzesła, dostęp do światła dziennego, możliwość całkowitego zaciemnienia sal, wi-fi, flipchart; 3. Catering: barek kawowy, obiad 2-daniowy, kanapki, 4. Orientacyjny koszt jest uzależniony od czasu wynajmu i ewentualnych dodatkowych usług (katering, wynajem sprzętu) 5. Kontakt z obiektem: odz.biuro@o2.pl; tel. 22 6664589, ul. Krasnowolska 17A, Warszawa 6. Dojazd: z Metra Wilanowska każdy autobus z pierwszego przystanku od strony wyjścia z Metra. należy wysiąść na 4 przystanku Grabów. 7. Subiektywna opinia: wspaniałe miejsce z klimatem. Do dyspozycji klientów oranżeria, w której mieszkają egzotyczne gatunki zwierząt oraz przepiękna sala zabaw dla dzieci, bezpieczny parking. 8. Inne: panuje tam niezwykły klimat, super obsługa która bardzo dba o to aby klient był zadowolony. Miejsce dość elitarne. Latem można nawet odpocząć w ogrodzie na hamaku :) O ofertę trzeba poprosić mailowo odz.biuro@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kogucik Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.15, 17:34 Ja na duzo spotkań biznesowych a raczej kolacji chodziłem do New Orelans na Zgoda 11, bardzo dobre jedzenie mają, profesjonalną obsługę, bardzo kulturalną i znającą się na swojej pracy :) Nie raz wpadlem tam tez potem na imprezę i rowniez polecam, wystrój bardzo oryginalny i fajna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza New Orleans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.15, 21:45 no niezły z ciebie kogucik jak na spotkania biznesowe do klubów ze striptizem chodzisz ;) ale fakt że nie raz widziałem ( nie żebym byl stałym bywalcem ale lubie z kumplami czasem wpaść popatrzec na słodkie gorace laski) że goście tam chyba biznesy załatwiali a potem na taniec na rurze patrzyli ;) klimat jest, przy dobrej whisky ( ponad 120 rodzajów maja z całego świata - to trzeba docenić) da sie pogadać, też bym wolał taki NewOrleans Club niż sale konferencyjną ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torbiecki Re: New Orleans IP: *.dynamic.mm.pl 31.10.16, 12:08 Zgodzę się. Sala konferencyjna jest taka oklepana... Jakiś klub właśnie New Orleans czy coś, jest w stanie zainteresować kogoś, że jest się pomysłowym i kreatywnym i inaczej też spojrzeć na interesy. W takich klubach są pokoje VIP więc na interesy też jest czas i miejsce ;) www.neworleans.pl Odpowiedz Link Zgłoś
erhuu Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? 13.12.17, 23:47 Miejsce na spotkanie biznesowe restauracja warszawa to najlepiej w Papu. Mają zaciszne miejsce, gdzie można usiąść przy biznesowych sprawach, a przy okazji zjeść bardzo dobry obiad ;) Polecam zupę cytrynową z krewetkami, jest fantastyczna :) Dokładne namiary na restaurację masz tutaj restauracjapapu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika28 Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.03.18, 13:07 Restauracja Akademia to mój faworyt przy spotkaniach na podpisywanie umów i nie tylko, bo wybieram się tam również z rodziną. Dobra obsługa, świeże i zawsze smaczne jedzenie oraz wyjątkowy klimat sprawiają, że uwielbiam te miejsce. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Bochnia Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.03.18, 10:21 Na Placu Piłsudskiego jest świetny Bar Bubbles. Oryginalny i kultowy klimat wyróżniają te miejsce jak żadne inne. Od jakiegoś czasu jest to moja ulubiona knajpa. Polecam spróbować mus czekoladowy i sernik Bubbles. Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata K Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.18, 09:27 Na rogu Puławskiej i Różanej mam już przetestowaną świetną Restaurację Akademia. Jeśli chodzi o spotkania biznesowe to wybieram się tylko tam, bo wiem, że klient będzie zadowolony i inaczej podchodzi do sprawy jak spróbuje tak wyśmienicie przygotowanych dań. Jako danie główne zawsze staram się wybierać coś nowego i próbować nowości. Jednak jako deser creme brulee skradł moje serce w całości :) Świetne miejsce, polecam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.jp-telekom.pl 22.06.18, 12:00 W zeszłym tygodniu organizowaliśmy spotkanie biznesowe w Akademii na Mokotowie i muszę przyznać, że organizacja była na 100%. Bardzo profesjonalne podejście i świetny kontakt z restauracja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajago13 Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.18, 08:40 restauracja Pańska 85! przepyszna kuchnia azjatycka, która łączy w sobie tradycję z nowoczesnością więc dania są nietuzinkowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojciechPlis Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.19, 09:55 Na Różanej odkryłem wspaniałą Restaurację Akademia, która zachwyciła mnie już od pierwszej wizyty. Skrei z makaronem to danie, które śni mi się teraz po nocach... Było tak obłędne, że teraz nie wyobrażam sobie weekendu z rodziną spędzić na obiedzie w innej restauracji. Oczywiście jak w temacie, dodatkowo w tygodniu zapraszam tam klientów na przepyszną kawę i ciacho, do tej pory moim faworytem jest sernik Akademia. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
baaa Re: Spotkanie biznesowe w centrum gdzie? 29.05.19, 12:47 Dobrą opcją jest Centrum Żoliborz. Przyjemne sale i sama lokalizacja, gdzie można na luzie zaparkować. No i dobry kontakt z obsługą. Na ich stronie raczej wszystko klarownie jest opisane, włącznie z cennikiem. Odpowiedz Link Zgłoś