Dodaj do ulubionych

Praca Akademia Biznesu MDDP w dziale telesprzedazy

08.10.12, 16:38
Czy ktos ma jakie informacje, doswiadczenia, opinie na temat tej pracy?
Obserwuj wątek
    • 57monia Re: Praca Akademia Biznesu MDDP w dziale telesprz 08.11.14, 17:21
      Zastanówcie się 600 razy zanim zaczniecie tam pracę. Rozmowa kwalifikacyjne o niczym. Zarobki na poziomie 1500 zł netto z premiami - pełen etat, zero dodatkowych opcji typu opieka medyczna, multisport (chyba , ze ktoś tak pracuje od 5 lat i ma już swoich klientów). Na rozmowie rekrutacyjnej nie wierzcie w zapewnienia ,że zarabia się więcej.
      Ta firma opiera się na kłastwach. Jest niewirygodnym pracowdawcą. A osoby zarzadzające to klika!
    • sunpress1 Re: Praca Akademia Biznesu MDDP w dziale telesprz 10.11.14, 16:30
      Jeżeli szukasz pracy lub pracowników w Warszawie zajrzyj na stronę www.PracaWarszawa.com.pl
      Dodaj swoje ogłoszenie za darmo. Szukaj pracy blisko swojego miejsca zamieszkania, sprawdź oferty pracy w Twojej dzielnicy. PracaWarszawa.com.pl - praca na wyciągnięcie ręki.
      • kasiator Re: Praca Akademia Biznesu MDDP w dziale telesprz 27.09.18, 15:40
        Bardzo proszę o opinie dotyczącą szkoleń i kursów u nich - MDDP Akademia Biznesu :) Dziękuję!
        • kasijak Re: Praca Akademia Biznesu MDDP w dziale telesprz 31.10.18, 11:21
          Kasiator, Byłam już na 2 szkoleniach tam i mogę śmiało polecić. Profesjonalnie, rzetelnie, konkretnie i bardzo interesująco.
    • desirre90 Re: Praca Akademia Biznesu MDDP w dziale telesprz 03.12.18, 20:29
      już na rozmowie kwalifikacyjnej, odniosłam na temat firmy dobre wrażenie. Kiedy podjęłam pracę, tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że praca jest ciekawa i daje możliwość rozwoju. Atmosfera jest motywująca, ale nie jest to taki wyścig szczurów jaki miał miejsce w korporacji w której pracowałam wcześniej
    • Gość: Karo Re: Praca Akademia Biznesu MDDP w dziale telesprz IP: *.dynamic.chello.pl 14.10.21, 16:10
      w telesprzedaży praca rządzi się swoimi prawami. zdaje się, że Akademia MDDP zmienia nazwę na ADN Akademia. może mają jakieś ciekawe oferty pracy, sprawdź. ja korzystam z ich kursów i oceniam bardzo na plus
      • kasja.w Re: Praca Akademia Biznesu MDDP w dziale telesprz 23.03.22, 11:40
        Czy to jest ich aktualna strona? www.adnakademia.pl Korzystałaś może u nich ze szkoleń kadrowych w ostatnim czasie? Zainteresowało mnie jedno z nich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka