Dodaj do ulubionych

Jak jest z ulotkami z hipermarketów?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 18:00
Wiecie może przypadkiem ile placą za roznoszenie gazetek z Geanta lub Auchan?
Ktoś pracował w ten sposób?Dzienx za odpowiedzi :-D
Obserwuj wątek
    • Gość: galwa Re: Jak jest z ulotkami z hipermarketów? IP: *.acn.pl 14.07.04, 22:10
      jak mi sie przypadkiem trafilo roznosic te ulotki to placili mi 6gr. od ulotki
      auchana i 4 gr od ulotki telepizzy...czyli 10gr za zestaw... teoretycznie
      mialem dostac 100pln dziennie (za 1000 zestawow)... ale koles ktory mial mi
      zaplacic stwierdzil ze polowe ulotek napewno wywalilem i dal mi 50.... jak
      zobaczyl ze poziom agresji drastycznie zaczal we mnie wzrastac powiedzial zebym
      sie cieszyl bo niektorzy nic nie dostaja....

tak wiec uwazaj bo bardzo czesto robia czlowieka w konia... mowia ze zaplaca a
      potem czlowiek go**no a nie pieniadze widzi... znam pare przypadkow ze
      roznosiciele ulotek wogole $ nie dostali.... trzeba z tym uwazac.....
      • zyd_z_yelonek Re: Jak jest z ulotkami z hipermarketów? 14.07.04, 22:31
        ma racje...też siem dałem złapać w takie gówno :/

poZdro
        • Gość: wetes Re: Jak jest z ulotkami z hipermarketów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 08:59
          Właśnie a jak oni to weryfikują tzn.kiedy płacą kasę?Gdzie trzeba się np.w
          Auchan zgłosić żeby podjąć taką 'pracę'?
          • Gość: galwa Re: Jak jest z ulotkami z hipermarketów? IP: *.acn.pl 15.07.04, 09:32
            to nie auchan daje ci ulotki.... auchan zleca firmie zeby rozniosla iles tam
            ulotek.... i wtedy taka firma zatrudnia paru małolatow .... daje ulotki w
            garsc... i karze roznosic... i uwierz mi ze przewaznie robia czlowieka w
            ch**ja... dlatego lepiej wpasc z kilkoma postawnymi kolegami... przykre... ale
            działa... zrobilem tak jak drugi raz pracowalem... roznioslem z qmplem po 2000
            zestawowo.... mielismy dostac 200pln a koles dal nam 50.... weszlo 3 naszych
            szerokich kolegow... i gosc dal pozostale 150/łba.... szkoda ze trzeba takie
            akcje robic zeby dostac kase w tym kraju za swoja prace... sadze ze to powinno
            byc normalne.... pracujesz=zarabiasz.... a nie pracujesz=straszysz
            kolegami=zarabiasz.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka