GoĹÄ: Zetek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 18:00 Wiecie może przypadkiem ile placą za roznoszenie gazetek z Geanta lub Auchan? Ktoś pracował w ten sposób?Dzienx za odpowiedzi :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: galwa Re: Jak jest z ulotkami z hipermarketów? IP: *.acn.pl 14.07.04, 22:10 jak mi sie przypadkiem trafilo roznosic te ulotki to placili mi 6gr. od ulotki auchana i 4 gr od ulotki telepizzy...czyli 10gr za zestaw... teoretycznie mialem dostac 100pln dziennie (za 1000 zestawow)... ale koles ktory mial mi zaplacic stwierdzil ze polowe ulotek napewno wywalilem i dal mi 50.... jak zobaczyl ze poziom agresji drastycznie zaczal we mnie wzrastac powiedzial zebym sie cieszyl bo niektorzy nic nie dostaja.... tak wiec uwazaj bo bardzo czesto robia czlowieka w konia... mowia ze zaplaca a potem czlowiek go**no a nie pieniadze widzi... znam pare przypadkow ze roznosiciele ulotek wogole $ nie dostali.... trzeba z tym uwazac..... Odpowiedz Link Zgłoś
zyd_z_yelonek Re: Jak jest z ulotkami z hipermarketów? 14.07.04, 22:31 ma racje...też siem dałem złapać w takie gówno :/ poZdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wetes Re: Jak jest z ulotkami z hipermarketów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 08:59 Właśnie a jak oni to weryfikują tzn.kiedy płacą kasę?Gdzie trzeba się np.w Auchan zgłosić żeby podjąć taką 'pracę'? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: galwa Re: Jak jest z ulotkami z hipermarketów? IP: *.acn.pl 15.07.04, 09:32 to nie auchan daje ci ulotki.... auchan zleca firmie zeby rozniosla iles tam ulotek.... i wtedy taka firma zatrudnia paru małolatow .... daje ulotki w garsc... i karze roznosic... i uwierz mi ze przewaznie robia czlowieka w ch**ja... dlatego lepiej wpasc z kilkoma postawnymi kolegami... przykre... ale działa... zrobilem tak jak drugi raz pracowalem... roznioslem z qmplem po 2000 zestawowo.... mielismy dostac 200pln a koles dal nam 50.... weszlo 3 naszych szerokich kolegow... i gosc dal pozostale 150/łba.... szkoda ze trzeba takie akcje robic zeby dostac kase w tym kraju za swoja prace... sadze ze to powinno byc normalne.... pracujesz=zarabiasz.... a nie pracujesz=straszysz kolegami=zarabiasz......... Odpowiedz Link Zgłoś